Nyårsmiddag! Potatisgratäng och helstekt f...

dsc00512 (MMS)

Nyårsmiddag! Potatisgratäng och helstekt fläskfilé, sallad och vitlöksbröd.

Lunch :) flingor, hallonkräm och mjölk. Ka...

dsc00508 (MMS)

Lunch :) flingor, hallonkräm och mjölk. Kan det bli bättre? Haha!

My year in Status

Gott nytt!

31 December 2010

Waaah!
Nu sitter jag här i våran söta lilla stuga och väntar på att Pillipill och Brevitz ska komma tillbaka med lite frukost. Resten av gänget är iväg och åker skidor.
Kämpar som fasen med det mobila bredbandet, får typ hålla datorn i luften för att det ska funka. teckningen här ute i mitt i ingen stans är itne kanon bra kan jag säga. Men huvudsaken är att jag har teckning på telefonen och det har jag ju och typ ingen annan :P

gårdagen var mest en enda lång resa, fick vänta lite här och där, blev stoppade av polisen, fick laga passagerarrutan, hade snö upp till midjan när jag skulle kissa i skogen, fått lära mig en ny dans.
Men vi kom fram och in i stugan till sist då vare bara all in igen.. ett tag, sen efter mat och annat fick ylva en litet astmaanfall så hon kröp till korgs tidigast av alla. men det hjälpte ju inte eftersom festen jag lämnade fortsatte en stund senare i samma stuga som hån låg. Men men, är det runt nyår så r det, kan itne begära nåt annat.

sen ska vi iväg och handla lite, jag ska ha halstabletter bland annat. Känner att det är påväg åt fel håll, så det är väl bäst att börja lindra nu redan innan. Och efter det så börjar vi väl göra oss iordning för årets och nästa årets bästaste feeeest!

Men nu kommer frukosten så nu ska jag väl vara lite social igen.

Men puss och kram gott nytt år!!

30 December 2010

Nu sitter jag med mitt kaffe och en sjukt krasslig kristian i soffan. Skit också att han ska bli sjuk nu så han inte kan följa med/köra till dalarna. Hur göra nu? det löser sig hoppas jag.

Puss!

29 December 2010

idag är det 3 dagar kvar till 2011. Haha, jag skrev 2010 först och fick ändra.
Imorgon bär det iväg till Dalarna med massa underbara människor <3 för att fira nyår med massa alkohol, fina kläder, snö, god mat och massa massa spel. Hur kul kommer inte det att bli då?!?!?!

Idag eller snart ska jag åka upp till bolaget för att inhandla alkoholen till nyår, kommer att bli tungt att bära hem skiten. Efter det hem och lämna det och sedan vidare upp till jobbet. Hoppas fan denna dagen går lika fort som gårdagen.

Men Puss på er och hör jag inte av mig innan nyår, så GOTT NYTT ÅR!

Till mamma

Älskar dig kära mor, tack för att du ställer upp när jag behöver :)
♥ ♥ ♥
Du är den bästa!

28 December 2010

Tvätt och jobb dag heela långa dagen. Yey?
Inte det minsta men som jag skrev igår, dagen kommer att gå fort det är huvudsaken :)

Har väl egentligen inte så mycket mer att tillägga.. Jag ska försöka lägga in lite bider på fb nu från julhelgen, dår se hur bra det går :/

Puss!

Julkalender - Det här saknar jag

Hmm, denna var en svår en. Om man bara ska skriva om en sak man saknar.
Men då väljer jag nog att sakna att vara barn. Sisådär runt7-8 år. När man lekte polis och tjuv på rasterna i skolan, gångertabellen var det svåraste som fanns och man tävlade om sina vänner.
Men ändå nu när man tänker tillbaka, så bekymmersfritt allt var då. Hur smidigt som helst. Man gick till skolan som man i princip lekte sig igenom, efter skolan gick jag till fritids där det fanns ett kuddrum som var så sjukt roligt att leka i. Efter fritids kom mamma eller syster och hämtade mig och man åkte hem och gjode den lättaste läxan någonsin.

Nu är allt mest jobbigt, ansvar ansvar ansvar. Hela tiden det jävla ansvaret. Man måste jobba och tjäna pengar så man kan betala hyran, köpa sina nya skor och ge katterna mat.
Fast det är väl så, inte mycket att göra åt. Man kanske skulle börja spela på lotto och vinna ett par 100 mille så man sliper tänka på ekonomin. Jag skulle nog dock itne sluta jobba för det, sjukt tråkigt skulle det var.

Men fan va jag blajjar, nu får jag skärpa mig.
Jag lever och har hälsan, vänner, en underbar familj och två kanonfina katter.
Tack för det!

27 December 2010

Jao nu ligger jag i sängen och ska somna till ett avsnitt av en lagom bra serie Boardwalk Empire.
Det är ju faktiskt så att jag är en stor serie nörd och hör jag om en serie så måste jag tyvärr se den.

Annars har dagen varit kanon även om jag faktiskt inte har gjort särskillt mycket.
Jag var uppe på a6 och träffade Johan, lika trevligt som alltid. Efter att ha varit där uppe nån timme åkte jag hem i hopp om att det fanns en tvättid, men det gjorde det icke. Så det blev lite (massa) disk och matlagning istället.
Sen blev det soffa och serie tills jag blev rastlös och gick till willys.
Sen har det bara varit soffan resten med massa tagg inför nyår, det är ju faktiskt bara 2 dagar kvar till vi åker ju, sjuuukt jäfla roligt!!
16 underbara människor i en stuga i dalarna, kan det liksom bli bättre?? Icke!

Imorgon blir det tvätt 10-13 sen en snabb jävla sväng till a6 och efter det jobb 16-21 super kul :D? Men dagen kommer att gå fort, det är huvudsaken.

Ha det underbart och dröm vackra drömmar..
Puss!!


Det får åka med en underbar bild på min kära systerson med, man kan ju liksom inte få för mycket Elliot



Tänker på dig tyvärr.. :/

God fortstättning och gott slut

säger man väl nu antar jag..

Nu ska jag snart upp till helvetet nummer ett (a6) för att möta upp Johan en sväng, sen blir det en sväng ner till helvetet nummer 2 (stan) för att möta upp Karin en sväng och sist men inte minst ska jag till helvetet nummer 3 vilket är mitt hem. Måste städa och helst av allt tvätta också. Hoppas att det finns nån tid till mig idag. Annars vet jag inte riktigt hur jag ska lyckas att tvätta innan jag åker till Dalarna :P

Men nu fortsätta göra mig iorning.
Puss!

Tjeeenareeee

Jag kan ju säga som såhär, jag mår ju inte kalas idag. Men ändå inte sådär dåligt som man borde må en annandagjul.

Jag var hemma hos mamma innan och fick mina sista julklappar, kom hem med en dvd-spelare, ett presentkort på massage, ett paket cigg och isglass. Tackar för det :) <3

Men nu ska jag lägga mig och kolla på Narnia - prins Caspian, jag tror fan inte att jag har sett den och nu när den tredje kommer ut så känner jag väl att det är dags för det.

Imorgon ska jag upp till a6 en sväng på förmiddagen och träffa Johan, massa trevligt och sen blir det städ och förhoppningsvis tvättdag.

Men fan, ha det underbart.
Puss!

26 December 2010

Nuu är jag uppe ur sängen och klockan är 13.50.

En sumering av gårdagen kan vara typ massa trevlig förfest med massa roligt folk, blandat folk.
Taxi in till stan vid halv 23 och partajadet fortsatte på Olearys. Underbart trevligt med skaka rumpa.
Men sen blev allt bajs en stund, men som tur va så fanns paret Pillipill och Pirripirr som gjorde saken lättare.
Sen gick jag hem "tidigt" och fick ett trevligt samtal när jag kom hem, eller egentligen två trevliga samtal.
Så kvällen slutade kanon iaf.

Nu längtar jag till nyår som in i helvete. Underbara människor i Dalarna, människor man inget annat än trivs att umgås med.


Men nu ska jag in i duschen en sväng och bli människa igen, sen måste jag äta nåt innan det bär iväg till mor för ytterligare julfirande.






Duuu kan dra dig ur mitt liv

25 December 2010

Status: Inga kräkningar eller diareér. Wohoo!

Juldagen idag då, ikväll är det feeest!
Om jag nu inte åker på vinteräckelsjukan. Men jag tror inte det om jag ska vara ärlig. Det är ju så att en viss procent av sveriges befolkning har inte grejen i tarmen som just den bakterien fastnar i och jag tror jag är en av dom med tanke på att jag aldrig har jag vinterkräkäckel. Men den som lever får se. Det enda jag vet är att halsen är igenkorkad och näsan likaså, men bara pga det tänker jag ju inte skippa årekt partajdag.

Igår var det julafton för er som har missat det, en härlig dag. Jullunch och julklappsutdelning hos Emma och PO efter det till jobbet då det första man möts av är en stor röd lapp på dörren; Vinterkräksjukan! Då blev jag glaaad, tjohoo torka spyer och bajs hela julaftonskväll.
Fast när jag kom in var det inte så farligt, det mesta var typ över, det kanske var två som var aktiva med kräkningar. Men eftersom jag inte ska jobba i helgen så var det ju jag som fick ta dom.

ylva i kräkmundering önskar alla en gooood fortsättning!

Fasen vilken underbar julafton!

dsc00500 (MMS)

Fasen vilken underbar julafton!

Dagen före dopparedagen

Och jag har soovit bort heela dagen. himla skönt, fast hade egentligen inte tid med det alls. Oj oj oj va jag har att göra nu. Shit! MenYlva löser allt? hoppas jag..

Igår:
Jobb 13.30-21. hade planerat att dra till Olles men det sket sig för pernilla ville hellre sitta hemma och mysa med Pirre. Så den ideen dog fram till att jag hade varit hemma i 20 min då Ida ringde och frågade när jag kommer till olearys. Så jag har inte så mycket mer att säga om igårkväll mer än, vilken jävla kväll. hahahahhahahahahhahahahahahhahahaha.
Jag säger inget, så har jag ingenting sagt. Men, hahahahhahaha!

Nu ska jag snart iväg till a6, tjohoo? nej verkligen inte, kommer vara apmycket folk. Men vad göra, måste man så måste man.

Sen ikväll blir det att sova hos mor.. Bingolotto fot the win!

Men puss på er så kanske jag skriver nåt imon. Annars Gooood Juuuuul!

Julkalender - det här upprör mig

Ältande.. det upprör mig just nu.
Det är jag så sjukt trött på. Händer det nåt så är det så, inget att ändra på.
Live with it!

22 December 2010

Waaah, va jag är uppe alldeles för tidigt! Men för en gångskull var jag vaken när jobbet ringde, jag tror till och med att hon som ringde blev chockad. Inte vanligt att dom hör en vaken Ylva i andra änden.
Så ikväll blir det jobb, alltså ingen julfest på Olles, rätt tråkit, men jag får klara mig till juldagen.

Men men, snart ska jag iaf göra mig iordning för att åka till frissan, där blir det färgning/slingning av hår och klippning. Jag vill göra något radikalt men jag vill ändå inte klippa av mig håret. Vad gööra? Det märker vi om ett par timmar.

Men ha en underbar onsdag.
Puss!!

21 December 2010

Dagen före, dagen före, dagen före dopparedagen :D Vilket betyder att det inet är alls lång tid kvar till Nyåååååår!

Men idag är det i alla fall den stora pluggdagen. Suck pust ochs tön vad jag inte känner för det, fast jag tick lite pepp av mina kära arbetskollega igår och lovade henne att ta tag i det idag. Så då får jag väl göra det helt enkelt.
Sen ska tydligen Eeda komma hit och hjälpa mig också, det är ju alltid bra.

Men nu ska jag fortsätta smyga runt på nätet innan jag gör mig iordning.

Puss och kram!


Faaan, inte igen. Inte igen, Ylva!

Snön drösar ner från himlen

Och nu åker jag till jobbet.
V i l l  i n t e!!
orkar inte, känner inte för det!

20 December 2010

Jag känner att jag ligger lite efter med julkalendern, men det skiter ja i. Kommer inte att skriva dom jag har missat för det orkar inte jag.

Idag kom jag hem från Emma och P-O vid typ 8 och sov några timmar. Nu sitter jag här och har gjort nån timme med mitt kaffi. Måste lyckas ta mig in i duschen, men jag känner itne riktigt för att starta dagen än. Men jag jobbar ju 16-21 så jag måste väl det. Idag är annars en sån dag jag gärna hade suttit i min soffa och mest suttit.

Helgen har varit super kanon :D Hur skönt som helt att i ett dygn bo i ett hus tillsammans med typ 10 grabbar. Tjejer i all ära, men det ärä så sjukt skönt att umgås emd killar. Det blir en hel annan stämmning, en myckat skönare stämmning.

Men nu måste jag väl hälla upp lite mer kaffi och tillslut hamna i duschen. Suck!.. Men imorgon är jag ledig och på onsdag blir jag jul och nyårsfin i håret för då ska jag till frissar. tack underbara Sissi <3

Ha det super!
Puss!!

Julkalender - Den här månaden

Den här månaden har varit kanon hittills, nu är det bara julhelgen och nyår kvar iprincip.
Jag jobbar ju julafton, men det är okej eftersom jag har nyår att se fram emot :D

Piggare än piggast..

Eller?? Nä verkligen inte, men intalar jag mig det tillräckligt mycket och länge så blir jag nog det hoppas jag.
Snart bär det iaf iväg till Bodafors och Johan. Massa roligt ska det bli att träffa honom igen.

Så nu ska jag plocka ner och packa datorn, ge katterna lite extra mat och fylla på vattenskålen.

Så ha det underbart och svarar jag inte när det ringet så har jag ingen teckning.
Puss!

Granen står så gröna och grann i stugan

18 December 2010

Det blev lite mer än planerat igår. Att man aldrig kan lära sig att dricka med måtta eller är det bara jag som inte kan det?
Kul som tusan hade jag igår. Två livvakter på dansgolvet med som hela tiden frågade om dom skulle slå folk åt mig. Konstigt.
Här får ni några bilder från igår iaf.. resten finns på fb.


Tur att jag inte är kalasbakis idag iaf, då hade det blivit lite jobbigt att åka till Bodafors, har ju min nervösmage ändå, det kan ju räcka liksom.


Puss!

Detta jävla fält måste fyllas i

Nu sitter jag här med Tompis, han har underhållit mig medan jag har gjort mig iodning för att ta mig till Ida och dricka alkohol ikväll. Himla trevligt. Jag får se ifall jag följer med ut eller inte...
Ska ju åka till Bodafors imorgon och vill verkligen inte vara bakfull då.

Men som sagt, snart bär det iväg till Eeda och partaj!! Och kameran är med som vanligt, om jag nu itne glömmer den som vanligt.

Puss på er!

Jag måste sluta läsa bloggar

hahahhaha! Jag måste verkligen sluta läsa kändsbloggar, alltså Kissies, Dessies, Kenzas och hela det gängets.
Inatt drömde jag nämligen om att Kissies var i jönköping och jag och Pernilla blev helt till oss. hahahahaha!
Så nu när jag har börjat drömma om dom känns det som att det är dags att lägga av. Jag känner mig liite smått pinsam faktikst, förstår knappt att jag skriver om det. Hahhha

17 December 2010

Vaknade för en stund sen av att Sissi försökte smyga med ett par nycklar. Haha! Det gick inte alls så bra som hon hade hoppats när jag frågade henne vad hon höll på med.

MEn när jag vaknade så kände jag med det samma att detta kommer att bli en superbra dag. Varför?? vet inte, en känsla av det iaf. Som Kikki sa: du är vaken iaf, det är huvudsaken.

Nu så ska jag dricka upp mitt kaffe i lugn och ro, sen blir det till att gå ner med massa skräp och tillsisst åka och handla julgran med moor :D :D :D :D :D :D

Ha en superfredag!
Puss!

Nu är pernillas gran klädd av mig. Gjorde ...

dsc00487 (MMS)

Nu är pernillas gran klädd av mig. Gjorde det bästa utav situationen, alltså plastgran. Imorgon får jag klä min äkta superfina :)

16 December 2010

Nej jag var inte alls bitter igår när jag skulle gå och lägga mig. Fast det hade jag och andra sidan anledning till att vara, är fortfarande bitter över det hela men inget jag kommer att orka lägga någon energi på idag.

Snart kommer min syster och mina underbara pojkar hit. Ska mysa sönder dom!! Dom två plus mina pojkarr hemma är de bästaste pojkarna som finns. Finns inga bättre än dom, i pojkväg allstå. (Haha, "Jag ska bli lesbisk!!" haha. Nä troligen inte.)
Jag ska iaf bjuda på lunch idag vilket kommer att bli köttfärsås och spagetti, inget emr avancerat än så.
Sen klocka  13 så ska jag tvätta, kom på att jag nog behöver lite rena kläder till helgen. Har typ inga strumpor kvar nu :P

Men nu måste jag nog hoppa in i duschen, ser ut som fan i håret.

Puss och kram!

Nu ger jag upp!

Ja jag gör verkligen det, jag blir så jävla trött på det, det, det och dig. Sjukt jävla trött blir jag. Aaaaaaah!!
Fan va skönt det ska bli att komma iväg i helgen, komma iväg och bara spy ur sig massa galla på en person som inte känner nån som skulle kunna få reda på nåt. Suuuuuuuuuck!


Nu går jag iaf och lägger mig, va fan ska jag sitta uppe för? För att jag inte är trött tänker ni. Sant, men det skiter jag i. Ner i sängen med täcket över huvudet!

Juligt!

Nu har jag kommit hem från mys på stan med Eeda och Corny, massa trevligt.
Fick till och med med mig en julklapp hem, helmlig julklapp :) som nu är fint inslagen. Det är ju faktiskt bland det roligaste och mysigaste som finns, att slå in paket. Gillar mycket!

Nu har jag faktiskt fått lite julkänsla, nu fattas det bara att det ska bli fredag och jag ska få köpa och ta min och klä min gran. Lääängtar efter det barrande aset. Jag kommer aldrig glömma när Koffe och Nirre vandrar in med den fulaste granen jag någonsin sätt och nästan grät inombords för att den var så hemsk. Med det var bara att ta det och göra det bästa av situationen, haha!

Ikväll blir det film, popcorn och dipp!

15 December 2010

Idag är det mindre än 10 dagar kvar till julafton och det är 15 dagar kvar till daaaaalarna!! Fan va jag längtar, ska bli så jäääävla roligt utan att överdriva.

Idag så ska jag tydligen leka med Eeda och Cornelia, massa trevligt. Längesen jag träffade de båda om man inte räknar med krogen i fredags :P

Ska inhandla en julklapp, en speciell julklapp :) Hoppas att han blir glad. Sen måste jag kolla efter en julisklappus åt farsan med. Suck pust och stön, han är alltid svårast att köpa till. Tänk när man var liten, va smidigt det var då. Då köpte jag typ strumpor till farsan utan att han brydde sig, tänk om jag skulle komma med det nu. Vilka blickar jag skulle få :P Haha!

Men nu, för at göra ida nöjd så måste jag väl börja göra mig iordning antar jag.

Ha en underbar dag!
Puss

Julkalender - Mina drömmar

om 5 år säger vi då för att inte mina drömmar ska flyta iväg på små rosa moln..

Om 5 år så drömmar jag om att ha ett jobb som typ behandlingsassistent eller liknande och jag ska bara behöva jobba sisådär 50-75% för att min man ska tjäna pengar. En superfin tvåvåningslägenhet och en eller två ungar. Jag ska ha ett körkort tillsammans med en röd eller blå MiniCooper.
Min familj och jag ska kunna åka på semester minst en gång om året, behöver inte vara nåt special special men nåt bara för att komma iväg från vardagen.


Tror ni att det kommer att gå i uppfyllelse? det tror inte jag tyvärr. 5 år går fort och jag inte hinna emd det fram till dess. Haha! De där rosa molnen kom visst fram ändå :P

Polygami

Nu har jag kommit hem och jag har ätit. mums!
Nu sitter jag i soffan och funderar på om man ska ta tag i sitt liv och plugga lite. Blev lite taggad av den underbara diskussionen vi hade om polygami o skolan idag. Sjukt intressant föreläsning om religion och sexualitet.
Meeen det kommer ju troligen inte hända, att jag kommer att plugga nu liksom.
Jag är dock sjukt sugen på popcorn och dipp, jävla pernilla. Men jag har ingen dipp så det blir det icke.

Jag får väl sitta här i min späklägenhet och hoppas på att mina katter är lugna och fina hela kvällen.

Puss på er!

Jag får paniiiiiik på dig och dig!

no massage

Det blir ingen massage idag, antar jag eftersom hon inte har hört av sig än. Så va fan ska man göra istället. Orkar inte sitta hemma, så sjukt tråkigt!
Och sen skola ikväll, ännu rooligare?!?! Nooooot!



Dööööööööööööö!!!!
Jag hatar det här, jag avskyr det. Bläääääää!!!
-Suck-
Varför?

14 December 2010

Grattis min kära morfar på födelsedagen.
Shit va gammal han börjar bli nu, jag är faktiskt väldigt imponerad av min morfar. stålmorfar liksom. jag är inte 100 på hur gammal min morfar är (ja veeet, sjukt dåligt) men han är ju närmre 90 än 80. Bor hemma, kör bil, tar hand om allt utan hjälp.

Nu sitter jag och väntar på att syster ska ringa och säga att jag ska åka till henne för massage. Hoppas hoppas hoppas!!!

Sen måste jag väl äta nåt efter det och sist men inte minst så ska jag till skolan idag.

Meeeen nu ska jag fortsätta kolla på de korta modellerna i topmodel och fortsätta göra mig fin för dagen.

Puss på er!

Vad är det för feel på mig??!

Julkalender - Vad hade jag på mig idag?

Eller rättare sagt, detta har jag på mig idag.
Ett par sjukt gamla jeans, ett vitt linne och en lånad tröja.
Yeeey ;D



Träskpadda ;P eller va var det?

Nu har jag kommer hem från isbjörnland.
Jag och Pernilla har varit ute hos Pierre och Emil ikväll. Mssa trevligt, spelat rockband och tittat på topmodel, lyssnar på arga pojkar som spelat voff och ätit en ny favorit - popcorn med dipp. Dissade inte förrän du har smakat, det gjorde jag och ångrar mig.

Imorgon blir det förhoppningsvis *fingers crossed* massage. Känner verkligen att jag och min rygg/axlar och nacke behöver det.

Och sen mellan 17-20 ska jag till skolan, där jag dessutom måste klara mig utan Emma för att hon ska på pojkarnas första lucia.
Nää, jag har väl inte så mycket mer att tillägga nu. Sängen nästa och nån dålig serie.
Puss!!

Nu sitter jag i bilen med pernilla och åke...

Nu sitter jag i bilen med pernilla och åker längre och längre ut i skogen, ja vi ska till mullsjö. Kolla på isbjörnar. Och sen då ska vi träffa dumbo ett och två.

13 December 2010

Det är lucia idag.
Jag har helt missat det, för det är det väl?? Det är första året på evigheter som jag inte går och kollar på Junedalsskolans lucia. Det finaste som finns. Det går inte beskrivas med ord om man inte har varit och sett det. Meen jag har inte haft en tanke på det, så jag får väl hoppa över det iår.

Nu sitter jag mest och väntar på att pernilla ska höra av sig för ovanlighetens skulle :P

Julkalender - Den här veckan


Måndag:
Antagligen leka med Pernilla
Tisdag: Skola 17-20
Onsdag: Lillördag, vet ej om den ska firas
Torsdag: Inte en aning
Fredag: Chillidill
Lördag: Åka till Bodafors och Johan
Söndag: Åka från Bodafors till Sonatorp.

<3

Hemkommen från hjärtat, vad skulle jag göra utan dig??

Mooooor

Sitter hos mor och filurar nu.
Massa prat om julklappar och skit. Jag har inte rååååååd, tyvärr. Jag önskar att jag kommer kunna köpa till mina syskonbarn och pappa. Fick ju trotts allt en halv dator av honom :)
Lite ångest är det faktiskt, jag är väldigt glad att jag redan har betalt dalarna/nyår annars hade det blivit jobbigt :P

Ikväll ska jag antagligen träffa pillipill och alex om dom nu inte bestämmer sig för att va i norrabondhåla för att det orkar jag nog inte. Vill lätt och smidigt kunna ta mig hem.

Men nu ska jag vara lite social med mor.
Puss!

12 December 2010

Det har varit lite dåligt på bloggfronten i helgen, det är så att jag antingen har varit iväg och druckit alkohol eller så har jag legat halft däckad pga alkohol.
Men nu har jag kommit igen med både kalendern och lite bilder.

I "morse" när jag vaknade så blev jag sjukt förvånad. Jag var inte speciellt bakis, jag hade liksom energi i kroppen. Visst att jag skakade lite, men det hör ju bara till.
Så nu har jag satt igång med en riktig söndagsstek, nån som är sugen. Det räcker till många.

Ikväll åker jag väl till Pernilla antar jag, hon lär ju inte pallra sig hit iaf. Måste ju hitta på nåt vettja. Lite film, lite ostbågar, lite cola. Eller vad säger du PP?

Nä nu måste jag ut till min schtek, vända lite på den kanske. Sen blir det dusch.

Puss!!

Det pirrar lite kan jag erkänna :P

Julkalender - I min handväska

hahahaha, jag gjorde en upptäckt i fredags när jag skulle göra rent min väska att jag har all möjlig jävla skit i den. Bland annat massa bra att ha piller, 17 tändare, sunkiga tuggumin som har trillat ur förpackningen och sen det man verkligen måste ha som plånbok, legitimation.

Bildbomb från helgen






Sjukt rolig helg!!
Tack alla inblandade :D

Julkalender - Mina syskon

Joacim, Karin och Emma i den ordningen.
Joacim - Bor utanör gränna med sin fru och dotter i ett jättefint hus och jobbar som polkagrisbagare.
Karin - Bor på österängen med Sorken, Zlatan och Olof (?). Jobbar som undersköterka på samma ställe som jag.
Emma - Bor mitt ute i ingenstans med sin man och deras två pojkar, två katter och massa höns. Är också undersköterska.

Mina syskon sitter på min vad i form av sjukt fula myror.

10 December 2010

det blev visst en snabb ny design.
Jag satt och försökte få ihop en header till Pernilla, som hon tjatar om det är det väl bäst att göra ett försök. Men det är typ omöjligt att göra en till henne, konstigt nog sjukt svårt.


Hela morgonen har jag undrat hur jag ska lyckas dagen att gå fort, jag har diskat, vilket tog mycket mindre tid än vad jag hade hoppats på.
Men då kom en riddare på vit häst vid namn Magnus och berättade att det hade kommit ut ett nytt Bigbang-avsnitt. Tjohoo tänkte jag, där försvinner 20 min iaf, när jag då ska fixa det avsnittet så ser jag att det har kommit ett nytt VP avsnitt också. Så nu har jag något att göra i en dryg timme iaf :D Wonderfuul!



Idag är det bara 14 dagar kvar till julafton :D
Puss

Galet snygg kvinna!

Ikväll vinner Minnah idol.

Inte för att jag egentligen tror det eftersom Jay är grym, mer än grym. Men jag tycker inte det är mer än rättvist att Minnah skulle vinna eftersom Jay kommer få kontrakt vilket fall. Minnah är ju den som behöver lite hjälp på traven och dessutom så har hon en underbar utstrålning på scen och en as fin röst.

Jag har problem

Som rubriken lyder, jag har problem. Stoora problem. Riktiga I-landsproblem.
Som ni vet så har jag en mycket kär vän som bor hos mig för tillfället, igår så flyttade hon hem alla sina partykläder hem till mig.
Tyvärr så är alla hennes kläder i precis samma storlek som jag har, alltså alla klänningar, linnen, toppar och skor är lika mycket till för mig som henne.
Imorgon så ska jag ju på partaj hos Pernilla och vad fan ska jag ha på mig?! Jag har typ 5 klännignar och lika många par skor som jag väljer emellan. SUCK! Varför kunde hon inte ha haft en storlek större än mig, då hade allt varit mycket lättare.

Men men, syster får hjälpa mig med det problemet imorgon.


Men nu ska jag lägga mig och kolla på lite serier tills jag somnar.

Nattinatt!

Julkalender - Min tro


Min tro, tro på vadå.
Jag antar att jag ska skriva att jag är troende kristen, vilket jag är. Jag var sjukt aktiv i kyrkan för några år sen, den efter lite incidenter så slutade jag med det. Men troende är jag fortfarande, inte många som tror det. Det märks liksom inte, jag både svär, dricker alkohol och har sex.
Annars så tror jag på spöken, mina kära katter bevisade igår att jag har spöken hemma. Det var spännande, dom var helt paralyserade på min vägg i vardagsrummet i ett par timmar.

9 December 2010

Shit vilken dag!
Vaknade vid 10 i morse vilket jag verkligen inte varken trodde eller ville med tanke på att jag somnade runt klockan 06. Jag låg kvar i sängen ett tag och försökte somna om, men icke.
Gick upp och la mig på soffan istället och kollade på film.
Efter ett några olika samtal med folk så åt jag och sen äntligen så somnade jag en timme eller så. Sen dess så har jag sovit, varit vaken, sovit, varit vaken.

Sen för ca en timme sen kanske så kom Sissi hem, lämnade vovven och åkte igen. Får se när hon kommer tillbaka. Jag funderar på att beställa lite mat på hemkörning från henne. Lite max eller donken kanske, det vore ju inte så dumt.

Gårdagen var dock sjukt rolig. Jag kom ju hem till PP vid 15 kanske, då var hon lite äsch skit samma, men vi kom iaf fram till att det skulle bli lillördag. Så vi åkte till bolaget och maxi och sen bar det hem till henne och alkoholen började intas.

Daniel kom och efter ett tag så kom Johan också. Det blev en kväll med massa spel och asgarv. Har nästan träningvärk så mycket skrattade vi. Daniel är ju inte helt frisk om man säger så, haha!


Idag tror jag inte att det kommer att hända så mycket mer, jag kommer antagligen ligga i soffan fram till att jag flyttar mig till sängen.
Längtar sjuuukt mycket till i morgon så jag hoppas på att kvällen kommer att gå fort :D

Puss och kram!

Julkalender - Ett ögonblick

Hur ska man kunna välja ett ögonblick då?
Jag får väl bara ta ett, det första som jag kommer på.
.. jag gick ut i köket och kollade i skåpet över skafferiet. Det bästa skåpet i hela köket. Gotteskåpet. Där ser jag att det liggen en souercream påse alldeless ensam, mums..

8 december 2010

You scumbag, you maggot, you cheap lousy faggot. Happy chirstmas your arse, I pray God i´ts our last..

Nu har jag druckit alldeless för mycket kaffe, jag till och med skakar av allt koffein. Underbart är det. Lite bricanyl på det så behöver jag inte gå någonstans jag ta och stutsa istället, haha. Nä så blir det nog inte, jag hoppar över bricanylet.

Nu ska jag iaf göra mig iodning för att åka hem till Pernilla och äta och leka lite med henne.

Och kors i taket, jag har faktiskt pluggat.

Men ha en superbra dag!!
Puss!

...

än så länge..

.. har jag inte gjort ett skit idag. Kollar lite på film/serier, snurrat runt på fb, ätit lite, varit ute med vovven.
Han är rätt söt faktiskt, hunden alltså. Han ligger här i soffan självnerbäddad i min film.

Nu väntar jag mest på att Pernilla ska ringa, väntar och väntar. Visste ju och andra sidan att dom skulle upp till a6 idag.
Sen blir det skola 17- nångång.

Imorgon, onsdag, lillördag, pluggdag. Suck!

7 December 2010

Idag är en bra dag! Varför? Jo för att jag är nästan helt ledig. Jg fick i alla fall vakna av mig själv idag :)
det ända viktiga jag har att göra idag är skolan klockan 17 och hur jobbigt är det? Inte så jätte faktiskt. Det blir nog mest skoj med syster, precis som det brukar bli.

Nä nu har jag precis gjort mig halvt iordning. sen blir det förhoppningsvis flytt på Sissis sista grejer.
Hundvakt är jag också, massa trevligt att ha en liten vovve alldeless för mig själv. På tal om det, borde nog gå ut med han nu tror jag.

Så ni får ha en superdag!
puss

Julkalender - Min bästa vän

Hur ska man kunna berätta om sin bästa vän utan att göra någon arg för att den personen inte blir skriven om? Hum?!

Jag har ju min kära Pernilla, som och andra sidan precis har gjort slut med mig. Men jag kommer alltid älska henne <3 Vi har liksom aldrig tråkit när vi umgås vad vi än gör. Stör, stördae, stördast!
Jag vet att hon finns när som helst om jag skulle behöva. Älskar dig gumman, glöm aldrig det!

Sen har vi ju min kära inneboende, jag menar jag skulle aldrig låta henne bo här om jag inte visste att vi alltid kommer att funka som vänner. Hon är den som alltid ställer upp vad det än gäller. Hon är den som hjälper till när det behövs, varesg det gäller att flytta en bokhylla, ekonomin eller ta hand om mig när jag är kanonfull. Kära Sissi, jag älskar dig! Du och jag kommer att vara vänner jämt, synd bara att det är hon den där som fick oss att bli vänner. Haha!

Tillsist måste jag ju nämna mina kära Lama och Eda. Vi har varit bästisar sen ettan i gymnasiet. De är sånna där kompisar som jag alltid kommer att ha och kan vända mig till även om vi inte har hörts av eller umgåtts på ett halvår.

Dom kommer alltid att finnas  i mitt hjärta what so ever! <3

Julkalender - Min dag

Jobbigt jobb 7-14 SUCK! Jävla skit dag på jobbet!
Efter det ner till stan så fort jag kunde för att möta en kompis där, men jag missade honom precis, typiskt. Får hälsa på om helgen efter denna.
Sen kom jag hem, lagade mat med min kära Sissi, åt diskade. Började tvätta och då började våran trötthet visa sig. Sjukt skoj, garv!! Jag har kommit på att jag inte har någon som helst talang för persiska, så det lägger jag ner

Men jag ska inte skriva mer, för trött.
Nu Toppis Modelis :D
Puss!

Mörkret och snön faller över ekhagen. Hels...

dsc00480 (MMS)

Mörkret och snön faller över ekhagen. Helst av allt skulle jag vilja åka hem tända ljus och mysa upp i soffan. Men icke, snart vankas det kvällmat på jobbet och sen är det läggdags. Efter det klockan 21 får jag åka hem och sova. Hoppas att ni gör något roligare!

Mörkret och snön faller över ekhagen. Hels...

dsc00480 (MMS)

Mörkret och snön faller över ekhagen. Helst av allt skulle jag vilja åka hem tända ljus och mysa upp i soffan. Men icke, snart vankas det kvällmat på jobbet och sen är det läggdags. Efter det klockan 21 får jag åka hem och sova. Hoppas att ni gör något roligare!

Julkalender - Vad är kärlek?

Hur ska jag beskriva kärlek utan att låta som en sån tönt?
Om man pratat kärlek som i kärlek mellan två människor som är kära, så finns det bara.
En dag så finns det bara mellan de två personerna och med tiden så växer den förhoppningsvis bara större.
Men någon som kan berätta vad kärlek är minsan Björn Gustafsson

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
when the eagles fly over mountain high
När all oro är som bortblåst och förvunnen
när simba återvänder i lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och man tittar bak med huvudet ut
då ser man galen ut!
Det hör egentligen inte hit å höra
det är bara en grej man kan göra
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång
och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,våga chansa och se hur det går,
Vad är fegt, vad är mod, what is löve?

5 December 2010

Jag är så trött så jag nästan lipar. Vet i fan hur jag ska orka jobba 12-21 idag och 7-13 imorgon.
Jag får tänka att efter klockan 13 imorgon har jag bara en helvetes massa skolarbete att göra och det är ju inte så jobbigt fysiskt.

Så jag har inte så mycket mer att skriva faktiskt. Är mest tom hela jag :/

Sjukt jävla fint!!

Nu är jag hemma från jobbet och jag har hunnit med ett bad däremellan. Nu sitter jag mest och bränner tid i väntar på att jag ska kunna kolla på nya vampire diaries :D

Hör Sissi, så är det när man inte sover på råslätt, då minssar man sånt. Haha

Men nu ska jag rota fram något ätbart ur min kul eller mitt skrafferi. Och ni som är ute och partajar idag, har hatar er!!

Jammie!

 

Ha det underbart och sov så gott!

Puss

Julkalender - Vad åt jag idag

Ja hörrni, jag åt en äggmacka och jordgubbsfil till frukost idag på jobbet.
Sen när jag kommer tillbaka till jobber blir det först lite Ris a la Malta och sen kvällmat och då tror jag att det var Ostpag och rökt skinka. Det är nog det som serveras för mig idag.

Nu sitter jag hemma hos syster och hade tänkt att äta nåt, men det fanns inget som dög till mig i hennes kyl och frys.

Så nu ska jag sova bort hungern lite hade jag tänkt.
Nattinatt :P

Crespo på bussen :)

dsc00474 (MMS)

Crespo på bussen :)

Tidsinställt inlägg.

Nu torkar jag säkert en rumpa, yey :P Haha!

3 December 2010

Så nu har Emma och pappa åkt härifrån och jag sitter ensam med min kurrande mage och julmusik. Jag borde verkligen ta tag i och äta nåt innan jag börjar jobba klockan 14.
Meeeen det känns sjukt jobbigt, känner ändå att jag är lite skakig i kroppen sen igår.

Sjukt kul kväll dock, emma och jag rockade dansgolvet, räddade folk från fula tanter, drack lite öl, och frös när vi gick till bussen vid halv 1.
Men det fanns tyvärr inte så mycket snygga brandmän och läkare som jag hade hoppats på. Emma förstörde allt med min sköterska på psyk. Dum dum dum Emma, det kommer jag aldrig glömma.

Min kamera glömde jag hemma igår så jag har inga bilder alls. Jag hoppas att emma lägger upp sina som hon tog på fb så jag kan stjäla dom.

Men nu måste jag fan göra mat.
Ha det underbart!
Puss och kram!

Julkalender - Mina föräldrar

Min mamma torkar rumpor på ryhov och min pappaa är testtekniker åt Ferarri.

Min mamma heter Kerstin och min pappa heter Hans. Dom har gift sig och skillt sig två gånger och senast de skilde sig var nångång runt när jag var 4 år.
Men det bästa är att dom fortfarande är jätte bra vänner, så vi firar jul och sånt tillsammans fortfarande utan problem.
Mamma är född -54 alltså är hon, nä jag orkar inte räkna och pappa är född -50 så han är 60. Oj va gammal han har hunnit bli :P
Min kära mor jobbar som undersköterska på Medecin på Ryhov och min pappa testar Elektrolyt kondencatorer på RIFA i Gränna. Kondencatorerna köper BOSH som säljer dom vidare till till bland annat Ferarri, alltså min pappa är testtekniker åt Ferarri :P Haha.


klubb 90 000

Nu är jag hemkommen frå LARM. Roligare än vad jag trodde, men det berodde på att en gammal ville åt en snygg ung som inte ville åt gammal. Sjukt kul!
Tack syster Emma som drog med mi!

Nu blir det sängen och somna till Shrek forever after.

Puss!

Julkalender - Min första kärlek


Johan.

Han var min första första kärlek. Då gick vi i 5:an eller 6:an och han flyttade hit och in i vår klass. Jag och min bästis på den tiden varvade honom mellan oss, så det kanske inte var riktigt kärlek direkt :P

Så om inte han räknas så var det min kära Felix.
Felix blev jag tillsammans med när jag gick i tvåan på gymnasiet, han var då ett år yngre än jag. Men vi var dunderkära. Vi träffades genom kyrkan då vi båda var medlemmar i SKUJ och vi båda var konfirmandassistenter. Om jag ska vara ärlig så kommer inte riktigt ihåg hur länge vi var tillsammans, med det var nästan ett år iaf.
Det var jag som gjorde slut med honom eftersom mina känslor hade svalant.
Vårat break-up var ine riktigt okey, han blev svinförbannad och pratade inte med mig på flera år. Hatade mig. Men nu för några år sen så träffades vi på en fest med gemensamma vänner och pratade massa. Det kändes väldigt bra.

2 December 2010

Torsdag i dag då, jobba på Tellus dag.
Börjar 8:a idag, känns konstigt med tanke på att jag alltid börjar 7 annars. Men en timmes extra sömn är aldrig fel.
Slutar 14 idag, då bär det hem och sen till skolan för lite handledning på vår eximinationsuppgift.
Sen efter det bär det hem tillsammans med emma för att göra oss iordning och sedan gå på LARM (om jag nu får min lösespec idag :/).

Där har ni min dag, hur ser eran ut?
Puss!

PMS - Pannkaka med sylt

"Folk säger 'den som spar han har'. Jag lägger nästan alla mina pengar på nöjen, för jag ska ha hela min förmögenhet i minnesbanken vid slutet av mitt liv"


Nu har jag kommit hem från Pernilla, där har det funnits mat, spel, en Pierre, en Emil, en Hasse, en Charlie och skratt i mängder. Kan man ha en bättre kväll?

Nu blir det sängen för tidig uppgång imorgon. jobb på Tellus 8-14, stå i köket på morgonen vilket betyder jag slipper morgonarbetet :D
Efter jobbett blir det till att åka hem och sova. har några sletna dagar framöver. Suck pust och stön, men i slutet av månaden klirrar det till i kassa igen. Det är underbart!

Ha det bäst!
Puss på er <3

ett ps. förresten..
Det blir blått när jag slår boken i ditt ansikte. Och sen lite sladdar och brått på det också.
Hur kul som helst!

PMS - Pannkaka med sylt


"Folk säger 'den som spar han har'. Jag lägger nästan alla mina pengar på nöjen, för jag ska ha hela min förmögenhet i minnesbanken vid slutet av mitt liv"



Nu har jag kommit hem från Pernilla, där har det funnits mat, spel, en Pierre, en Emil, en Hasse, en Charlie och skratt i mängder. Kan man ha en bättre kväll?

Nu blir det sängen för tidig uppgång imorgon. jobb på Tellus 8-14, stå i köket på morgonen vilket betyder jag slipper morgonarbetet :D
Efter jobbett blir det till att åka hem och sova. har några sletna dagar framöver. Suck pust och stön, men i slutet av månaden klirrar det till i kassa igen. Det är underbart!

Ha det bäst!
Puss på er <3

ett ps. förresten..
Det blir blått när jag slår boken i ditt ansikte. Och sen lite sladdar och brått på det också.
Hur kul som helst!

3 bilder :)

1 December 2010

Idaaaaaag får jag öppna första luuuuuckan :D

Synd bara att jag vaknade med en helvetisk huvudvärk, inge kul. Hoppas att treon gör sitt jobb nu.
Idag är iaf sista lediga dagen fram till på tisdag. Jobb jobb jobb, härligt är det!
Så dagen kommer tas väldigt lugnt, inte göra något särskillt alls vad jag vet.

Ha det underbart!
Puss!

Julkalender - Om mig

Ylva Victoria Laurin heter jag, fast jag tror om jag ska vara ärlig att mitt Victoria stavas med K istället för C. Men när jag var liten tyckte jag att det var finare med C så då har det fått fortsätta så.
Jag är 22 år och fyller år mitt i sommaren, underbart.
Bor i en tvåa i Jönköpings betongghetto just nu med en inneboende, en hund och mina två underbara bäbisar Smigge och Zeké.
Jag är yngs av 4 syskon, den älsta är en bror och de andra är mina två systrar. Mina systrar är det bästa som finns, dom finns alltid där när det behövs och jag umgås emd dom hur mycket som helst. Min bror dock bor i gränna med sin familj och vi träffas inte så ofta.
Mamma och pappa skilde sig när jag var liten, men de är fortfarande jätte bra vänner så det är inget problem där.

Annars är jag beroende av mina vänner, kaffe, musik, serier och cigg.
Jag jobbar så mycket jag kan mellan kurserna på högskolan och när jag då varken pluggar eller jobbar så umgås jag med mina kära på olika sätt. 
Jag är utbildad servetris och undersköterska (jag jobbar då som undersköterska på två demesboenden).

Det var nog lite kort och gott om mig. Nåt annat som någon vill fylla på?

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0