Vi känner oss lite ensamma sisådär en halv...

dsc00472 (MMS)

Vi känner oss lite ensamma sisådär en halvtimme innan bion börjar. Förresten, får man ta kort inne på bion om man inte tar på filmen?

Potter igen då

Idag med mina fina flickor Sissi och Pernilla <3

uppackad och klar

Nu är jag hemma och alla kassar är tömda. Jag förstår inte varför summan på kvittot ser ut så mycket mer än när man packar ur kassarna hemma, då har man ju knappt köpt något alls ju.

Nu är jag ganska slut i kroppen, funderar på en powernap och en dusch på det. Sen är jag nog igång igen :P
Ikväll blir det nåt kul hoppas jag. Är riktigt sugen på massa kul spel och skratt tillsammans med roliga människor. Nej nej, det var ingen pik :P

Men ha det underbart!
Puss och kram

(och för er som inte vet, imorgon får ni/jag öppna första luckan!!! Wohooo!)

Detta kalaset gick på alldeless för mycket...

dsc00471 (MMS)

Detta kalaset gick på alldeless för mycket pengar :/

Morrn morrn!!

Uppe jävlar i mig innan tuppen idag.
Har dessutom inte sovit hemma :O Undra var jag har sovit?? Hoooooos, Pernilla <3 Mysigt värre var det :)

Idag bär det av till underbara Ullareed med PP, Alex och Therese :D Hoppas jag hittar ett riktigt fynd. Synd bara att jag inte har pengar att spendera. Men det kan vara kul ändå.

Men nu ska jag göra mig färdig för avfärd.

Puss och Kram

Julkalender


29 November 2010

Solen skiner utanför mitt vardagsrums fönster, det ser sådär bitande kallt ut.
Idag ska jag jobba på Tellus/Bondberget. Känns lite konstigt, har inte jobbat där sen typ nån månad tilbaka. Undra om det är desamma som förra gången. Och undra framför allt vem jag ska jobba med. Hoppas det inte är den eller den, för det orkar jag fan inte. Haha!

Igår hade jag ett väldigt givande chattsamtal på fb, underbara människa! Är så glaaaad för din skull. Ska försöka komma och hälsa på här inom snar framtid. Känner att du behöver lite Ylva sällskap, haha.

Imorgon bär det iaf av till Ullared med Pernilla, Alex och Therese, då blir det inhandling av kläder och julgrejer.
Och efter Ullared så blir det harrypotter date med sissi och Pernilla. Myyysigt!

Nu ringde mamma med, hon berättade att min kära morfar ska in till sjukan för antagligen hjärtflimmer. Så han blir väl där ett dygn för inställning av medecin. Usch, jag syter för den dagen då mamma ringer och säger att det är något allvarligare :/ Jag menar mormor och morfar är ju närmre 90 än 80 om inte minns fel.

Mormor och Morfar på kalas hos mamma



Nä nu ska jag väl börja göra mig iording lite, jag menar jag ska ju åka med bussen som går om 2.5 timme :P
Ha det underbart!

Våga Ylva våga!!

Nu har bakissöndagen kommit till havsörnsgatan.

Kände mig verkligen på topp när jag vaknade i morse. Hoppade upp ut sängen och åkte till a6 och IKEA med Sissi. Men sen när vi nästan var klara på ikea kom gårdagens negativa sida till mig. Ringde mor och vi fick skjutts hem med alla våra kassar :) Älskar mig mooor!

Men jag har fått min efterlängtade vinterjacka nu iaf, sen blev den lite ljus från ikea och en varm flufffluff tröja från hm.

Sen vi kom hem så har jag lagat lite mat och Sissi har åkt till hva, så nu sitter jag här i min ensamhet och kollar lite på tv.
Förresten, jag eller vi har kommit fram till att mina serier antagligen har juluppehåll. Vad tusan ska man göra i vinter då om man inte kan kolla på serier?

Men här är då lite bilder från igår..

 

Nu sitter jag mest och hoppas på att få ett visst sms, som antagligen inte kommer att komma. Men hoppas kan man ju alltid. Jag kan ju erkänna att jag är sjukt nyfiken. Skulle vara väldigt spännande, men mer än så säger jag inte. Folk läser ju faktiskt min blogg och alla får inte veta allt :P

Så vad ska man göra ikväll då? Inte en aning, blir väl soffan och film typ. Jobbar imorgon, visserligen kväll men jag måste ju vara utvilad.

Förresten, det glömde jag att säga. Fick ett sjukt fint mejl på fb innan. Blev så himla glad för din skull. Nästan så det fälldes en liten tår :P tänker och håller på dig!

Ha det underbart nu.
Puss och kram

Första advent 2010

Sicken kväll ute igår Tack för det, tack för det alla inblandande. Synd bara att kvällen gick så fort :/
Dock lyckades jag inte, sicken osis. Totalt misslyckande. Illa!
Och pernilla, jag ringer dig ikväll och förklarar mer :P

Idag blir det en shoppingrunda med min kära Sissi, sen hoppas jag på en sväng ner på julskyltningen med :)

Det kommer lite bilder från gårdagen senare, om du inte kan hålla dig så kolla fb.
Puss på er!

Ikväll kör vi..

all in!!
Jag vet vad jag pratar om, ikväll ska jag lyckas :S Haha!
Nu sitter jag iaf och väntar på att Kikki och Tompa ska komma hit och förfesta innan förfesten som är innan förfesten. Plus då att vi får skjutts till första förfesten :P
Men det är en sak som saknas, Pernilla. Måtte du bli av med skenan snart så vi kan skaka om Olearys ordentligt.

Meeen som sagt..
ALL IN!
Tuta och kör bara, tuta och kör!

27 november 2010

Och vet ni vad det är.. Lönehelg!!

Jag kom hem från en mycket trevlig vistelse i skogen för några timmar sen. visst vissa saker var mindre trevliga än andra, men det är väl nåt man får leva med antar jag.


Nu ska jag börja göra mig iordning för en kvälls festande. festande med folk jag inte brukar partaja med, sjukt roligt :) Och kameran följer med som vanligt.

Puss och kram!

Markus är så sov och gullig när han sover.

dsc00470 (MMS)

Markus är så sov och gullig när han sover.

26 November 2010

Så nu har jag varit vaken i 102 minuter. När jag vaknade i morse trodde jag att jag hade försovit mig, men icke. Klockan var alldeless för tidigt för att vakna /: Men men, nu är jag uppe iaf.

Idag ska jag åka ut till Fam. Svensson, deras "vi-har-gift-oss-mottagning" är imorgon, så jag har lovat Emma att hjälpa henne lite. Sen blir det väl antagligen lite snölek med barnen också :D
Men innan vi tar oss till skogen ska vi förbi a6 och jag ska köpa min efterlängtade pälsmössa, wohoo!

Men nu måste jag fortsätta packa inför skogen.

Puss på er!

Nu drar jag till mamma

hörs sen..

Löning November 2010

Nu när vi ändå tvättar så tänke jag att jag kunde lägga in lite bilder ifrån den senaste veckan.

Smigge intog Crespos bur rätt sanbbt.. han måste ju markera vem som bestämmer :P


Crespo


1. Festen i lördags, Daniel, Alex och Daniel
2. Pernilla, lika snygg som vanligt!


1. Me me me me
2. Alex, lika snygg som vanligt


Så det var väl de hele.
dagen idag blir som sådan, tvätta klart, äta nåt, åka till mamma och fixa en grej, leka med pernilla.
Sicken underbar dag, varför? Jo för det finns pengar på kontot igen!!! Whohoooooooo!

Meeeeeeene, puss på er!

24 November 2010

Nu har jag suttit och fixat en stund med presenten till Em och Po Svensson. Bara det blir bra, men det tror jag nog. Är ju lite bättre än alla andra som ni vet.

Men nu till något mindre roligt.
Ozzy, vilket är min syster Karins gamla katt som bodde hos min bror har avlivats idag. Han hade fått ett sån i munnen som varade och äcklade sig, så de bestämde sig för att avsluta det. Men han kommer att begravas i Bjällerbäck vilket är det stället han har bott på.
Vila i frid nu gubben.


Men nu ska jag göra mig iordning för att åka till Pernilla om ett par timmar. Roooligt!

Love is all around me

Jo men som rubriken lyder, kärleken sprider sig som kalisi runt omkring mig just nu (känns det som).
Min kära syster har gått och gift sig, eller ja, skickat in papper från Lasvegas till skatteverket så hon nu är Fru Svensson. Tror förresten inte att jag har grattat henne offeciellt här i bloggen än.
Så Syster Svensson, gratulerar till er båda.

Resten är väl inget jag ska göra offeciellt här i bloggen, men det handlar om två personer i min närhet. Hoppas dom bara inte glömmer bort mig på vägen, har varit med om det förr nämligen.

Sen hör man på håll folk som går och blir kära och sånt. Lite halvjobbigt kan jag erkänna. Även om jag faktiskt trivs ganska bra att vara själv med mina pojkar. Jag har ju liksom min familj och vännerna, var ska man med mänskliga pojkar till? Jorå, det hade väl varit rättså mysigt..




Annars har dagen gått super, eller jobbet iaf. Dom var så nöjda med mig när jag gick hem, men framför allt så är jag sjukt nöjd med mig själv. Är till och med lite imponerad av mgi själv, jag är så hiiimla duktig :P
Så dom sa att så fort dom behöver någon vikarie så ringer dom gärna.

Nu så väntar jag på att min kära mor ska ringa så jag kan skryta lite om jobbet. Efter det blir det väl tillslut sängen, har lite serier att kolla på :D Vet inte varför, men serierna kollar jag alltid på i sängen, skänt att somna till liksom.


Men nu har jag väl inte så mycket mer att skriva. Är ensam ytterligare en kväll, konstigt fort man vänjer sig vid att ha någon hemma. Känns lite ensamt :P
Imorgon ska jag iaf träffa PP, underbart som alltid. <3 Var längesen nu, har ju inte träffat henne sen i lördags natt, katastrof :P Haha.

Sorry för ännu ett inlägg med bara massa massa text, men som sagt, min kamera är hos Pernilla. Har massa bilder på den som måste upp på bloggen. Får väl fixa det imorgon eftermiddag/kväll eller nåt.

Men puss på er nu orkar jag inte skriva mer.

23 November 2010

Det är mööörkt ute, det var längesen jag vaknade innan det blev ljust. Känns lustigt.
Men jag är väldigt glad för att de där 2 decimenterna snö inte har kommit. Då slipper jag ta mig till jobbet utan att fötterna förvandlas till isbitar.

Igår var ju första kvällen på Mjölkafållan, det gick sjukt bra. Det är en väldigt lugn avdelning, så jag är inte minsta orolig för att dagen jag ska jobba idag inte ska gå bra. Även om jag inte går brevid idag utan är en av personalen för att det är en som är sjuk.

Annars då?
-Katterna har fortfarande inte ätit upp Crespo.
-Sissi och jag funkar fortfarande ihop.
-Jag är i stort behov av pengar, skönt att dom första kommer på torsdag.
-Och jag längtar som tusan till nyår.

Men nu ska jag klä på mig massa kläder för att gå till bussen.
Puss och kram!

Underbara "lilla" Elliot :)

21 November 2010

Nu sitter jag i soffan och blir ännu tröttare av all energi som Sissi och Simon har, helt galet. Nu ska dom iväg till willys och köpa mjöl för att jag råkade nämna kladdkaka. Ojdå, det var ju inte meningen :P

Kvällen igår var super!
Bion var det bästa på länge, dödsrelikerna slår de andra potterfilmerna lätt. Surt nu bara att man måste vänta på nästa film.
Efter bion ringde jag pernilla och jo men visst då var det fest. Så jag gick till Torpa och började häva öl, helt plötsligt blev klockan efter-att-bussarna-slutat-gå och jag fick ta en långpromenix hem till råslätt. Tur att man har en underbar mor som håller en sällskap i mörkret.

Men nu ska jag fortsätta sitta i soffan ett tag till innan jag får gå och nana.

Puss och kram och sorry för dålig bilduppdatering. Det kommer kanske imorgon om jag orkar hämta kameran hos PP.

21 November 2010

Nu sitter jag i soffan och blir ännu tröttare av all energi som Sissi och Simon har, helt galet. Nu ska dom iväg till willys och köpa mjöl för att jag råkade nämna kladdkaka. Ojdå, det var ju inte meningen :P

Kvällen igår var super!
Bion var det bästa på länge, dödsrelikerna slår de andra potterfilmerna lätt. Surt nu bara att man måste vänta på nästa film.
Efter bion ringde jag pernilla och jo men visst då var det fest. Så jag gick till Torpa och började häva öl, helt plötsligt blev klockan efter-att-bussarna-slutat-gå och jag fick ta en långpromenix hem till råslätt. Tur att man har en underbar mor som håller en sällskap i mörkret.

Men nu ska jag fortsätta sitta i soffan ett tag till innan jag får gå och nana.

Puss och kram och sorry för dålig bilduppdatering. Det kommer kanske imorgon om jag orkar hämta kameran hos PP.

20 November 2010

Sorry för lite kass uppdatering. Men det har hänt en hel del sen igår morse.
Sissi har för det första flyttat in hos mig med sin lilla vovve Crespo. Det har än så länge gått super bra, vi kommer nog att bli en bra kombo tror jag :)

Igår kväll var jag hemma hos Pernilla (för ovanlighetens skull), vi spelade spel och krossade Pierre och hans kompis i Kampen mellan kvinna och man.

Idag har det blivit en riktig städdag :D kanon skönt att få det rent och snyggt hemma. Sen har vi hadlat massa mat och ätit massa mat.

Nu ikväll blir det först HarryPotter och dödsrelikerna med syster och efter det ska jag hem till Pernilla som har partaj.

Men nu ska jag ligga på soffan en stund och dega innan det bär iväög ner till stan..

Puss på er!

Klar för intervju

Wish me luck!

19 November 2010

Äntligen fredag!

Uppe riktigt med tuppen idag, väckarklockan ringde klockan 8. Nog för att jag snoozade till halv9 men ändå. Jag är uppe före nio, hur häftigt är inte det då??
Varför då undrar ni?
Jo för att klockan 10.30 så ska jag vara på en arbetsintervju på Mjölkafållan i hva. Spännande! Men jag tror nog att det kommer att gå bra. Plus att jag har med mig Sissi som redan jobbar där som stöd :)

Efter intervjun så ska jag hem till Sissi och hjäpa henne lite och efter det bär det hem till mig i förhoppningsvis en bil.

Och kvällen kommer att avslutas hos Pernilla med speeeeel och viiiiin.

Ha en underbar fredag hörreni och trevlig helg på er!

snällaste systern, det är jag de

Nu är jag mätt och glad/trött igen.
Blev lite lunch/middag hos karin efter att ha skrubbat hennes spis skinande ren. Hon har nog världens snällaste syster tror jag.

Nu väntar jag på att Pernilla ska äta klart sin mat och komma och hämta mig. Då blir det en snabb sväng hem till mig för att hämta guitarhero gitarrerna till morgondagens spelkväll.
Sen åker vi väl hem till henne och spelar lite Craaaaash!! Tuta och kör bara, tuta och kör!

Men nu ska jag hjälpa Karin att raka håret, så det blir jämt och fint till Ladies Night imorgon.

Puss på er!

Fullspäckad dag!

Tjena helsan i lingsonskogen.
Idag är Ylva på ett strålande humör och det gillas starkt. Det ända negativa är väl att jag har en sån jävla mensvärk, men det är väl bara att


Men idag iaf så ska jag träffa min Sissiplutta. Efter det blir det en sväng till Karin för att hjälpa henne röja hennes lägenhet lite.
Kvällen kommer som vanligt avslutas hos...... Pernilla :)


Men nu messade sissi och jag måste springa till bussen.

Puss på er!

17 November 2010

En vecka kvar till pengarna rullar in. Behövligt!!

Idag blir det ytterligare en dag med Pernilla. Ska tydligen följa med henne på massa ärenden, men först blir det lunch på Häxan. Också behövligt!

Nu är det iaf bestämt, det blir dalarna över nyår. Fiiint!! Kommer bli så jäääla niiiice! Haha!

Puss och Kram!

Ne, du e efterbliven ;)

Orkaaaaaaaa!!



Har varit hos Pernilla hela eftermiddagen. Undra va vi har gjort?? Hmmm?? Kanske så har vi spelar Crash Bandicoot :P
Och innan dess så var jag hos mamma och fick mat, underbara gös med potatismos.

Har inte så mycket mer att tillägga mer än att Nyår iår kommer att slå allt. Stuga i dalarna med 15 pers och jag typ. Niice!

Natti!

Det är kallt ute idag :)

dsc00457 (MMS)

Det är kallt ute idag :)

På lördaf :D :D :D :D :D :D

16 Novemnber 2010



sicken dag

Tandläkaren gick hyffsat. Fick reda på att jag hade visdomständer :O Fast dom växte typ fel, så det är bara att hoppas att jag inte får några problem med dom i framtiden, lite småhål hade jag, men inga som behövde lagas.

Efter landläkaren mötte jag upp karin, en sväng på a6 och sen ner till stan.
Där hämtade Pernilla upp mig och vi åkte ut till habo och 95:an (det var inte igår) och käkade. Efter det behövde pernilla hemhjälp så jag handlade och bar lite åt invalidot.
Och dagen/kvällen slutade med glögg och tv-spels mys :)

Nu är jag hemma och ska nana sängen. Sjukt trött!!

Ha det underbart!

15 November 2010

Uppe nästan med tuppen idag då.
Men av en anledning, jag ska till tandläkaren om nån timme. Frågan är varför jag gick upp klockan nio.
Men iaf, tandläkaren. Flrsta gången sen jag fyllde 20. Undra hur min mun och mina tänder ser ut egentligen :S

Efter tandläkaren så möter Karin upp mig på a6 och hon ska lämna in sin telefon.

Men nu ska jag väl prata färdigt med min efterblivna vän som åker bil och sen ta och göra mig iording.

Puss på er!

Shooooes



Ylva

vill

ha

!!


14 November 2010

God morgon på er, jag skäms nästan lite att jag sov så länge idag.
En ordentlig sovmorgon till halv 12 :O Inte riktigt likt mig.

Igår var en riktig slö/bakis dag, det blev lite mycket i fredags. Men jag lyckades ändå att ta mig till Syster Karin ochh tillbaka, är lite imponerad av mig själv faktiskt :P
Men annars var det mest soffa, chips tv och så vidare.

Idag ska jag ha en lite fix dag. Jag ska bland annat sy upp en klänning som jag köpte för ett tag sen som är lite för lång, sen ska jag ta tag i disken innan den blir för stor, plocka iordning lite och så.


Men hörrni, ha en underbar dag!

13 November 2010

Blääääääää.............
Inte okey idag!!

Hem ljuva hem

Nu har jag kommit hem från Willys, kände att jag var tvungen. Hade varken cigg eller nåt att tugga på hemma.
Innan dess så har jag varit hemma sen 16 typ, har ju varit i skogen inatt. Lika mysigt som vanligt fast med lite extra snö denna gången.
lite bilder från dagarna med syster..


Ikväll vet jag inte riktigt vad som ska hända, antingen blir det en hemmakväll ensam eller med ida och lite vin. Eller så drar jag igång musiken och festar till det med mycket vin. Får se hur det blir, Ida ville vist vara hemma hos henne men jag orkar nog inte riktigt ta mig dit.

Men ha det så bra och hoppas inte att Andreas Weise åker ut ikväll

Det är ju viss skillnad så snömängd om man...

dsc00455 (MMS)

Det är ju viss skillnad så snömängd om man jämför med stan. Även fast det töar här nu :(

Natti!

Nu är kvällen slut för mig och systers del. Blev faktiskt senare än väntat.
Har haft massa roligt :)

Imorgon blir det tydligen lite plugg påstår syster, men jag ser mest fram emot Relaxbad :D

Ha det underbart!

hihihihihi

Inget är som väntans tider..

Jag har varit sjukt duktig hela långa dagen, fram till 15 iaf. Städat hela lägenheten och tvättat. Himla nöjd är jag faktiskt.

Nu sitter jag och väntar på att systeryster ska komma hit med vinet :P Haha.  Vad vi ska hitta på ikväll är ännu inte bestämt, med mat och vin blir det iaf. MysPys.

Duktig!

Japp japp

Nu har jag varit nere med den fösta tvätten så nu sitter jag med mitt morgonkaffe och taggar städning. det går itne så bra kan jag ju erkänna. Men eftersom SysterEmma kommer hit ikväll är det bäst att det är rent och fint.

Vad vi ska hitta på ikväll vet jag inte. Men det blir middag som heter duga.
Huvudrätt:
Ungsstekta Buffalowings med PommesFrites, Onionrings och Bea.

Dessert:
Budjet strutglass från Willys
Det ni!! Det slår ni inte :P Haha!

Men nu ska jag dricka mitt kaffe och ta en cigg till det.

Meeeeen, vi hörs!

9 November 2010


Efter att ha vandrat hem från skolan (till och från bussen) i snökaoset bestämde jag mig för ett bubbelbad med levande ljus och Weeds (tv-serien). Underbart skönt var det!


Nu ska ja sitta framför dumburket en liten stund innan jag beger mig till sängen för ännu mera Weeds om nu inte Allt för min syster är färdig så jag kan se klart den.

Imorgon blir det tvätt och städ mellan 10-13, superkul!? Men det måste göras det med antar jag..

Sov så gott!
Puss och kram!

vitt vitt vitt!


Idag blev jag väldigt glad när jag kom upp ur sängen. Det snöar och det ligger snö på marken, viilket det verkar göra i resten av sverige med när man kollar statusuppdateringarna på fb. Visst hälften av dom är typ "jag haaatar snööö", men det bevisar ju att snön har kommit :)

Idag ska jag leka med Sissi, för längesen som jag skrev tidigare. Hon har massa att prata om vilket jag också har. Så det ska bli skönt, vi ventilerar alltid massor när vi ses.

Men nu ska jag in i en dusch så håret hinner torka innan  jag ska iväg, alla vet väl att man inte ska gå ut med blött hår när det är kallt. Då kan man bli sjuk, för det har min mamma sagt :P

Ha det underbart och blås i bort!

Flying Jakob

Ytterligare en dag hos pernilla. Flygande Jakob ala pamilla och Ilva och Crash Bandicoot är livet. hatar dock spelet just nu, värdelösa jävla skitspel!

Men nu är jag hemma igen och ska nanasängen för att vara utvilad imorgon.

Ha det underbart!

8 November 2010

Nu kom jag hem från Pernilla, eller ja för en stund sen.
Vi fastnade i det jävla spelet igår så det blev en övernattning på hennes soffa. Tycker dock synd om hennes grannar som har hört massa fula både könsord och svordomar halva natten och nu hela förmiddagen :P

Nu ska jag nog iaf in i en dusch innan jag ska iväg till Pernilla igen för att äta flygande jakob och antagligen spela mer tv-spel.

Imorgon blir det till att leka med Sissisnuttan iaf, saknar min plutta så in i. Vi ses alldeless för sällan. Måste ha tag i hennes chefs nr med så jag kan ringa och söka jobb.

Men ni får ha det så bra!
Puss och Kram

Petter & September-Mikrofonkåt

myspojkar

Detta är kärlek

7 November 2010

Mycket trevligt med Karin igår. Massa massa snack om det mesta. Sen bar det iväg till stan, det var massa kö till Olearys så vi kollade in Murphys och tog en bärs där först.
Kvällen slutade hyssat tidigt på Kebabbaren :D

Idag har jag som vanligt inget planerat, men jag ska vakna ordentligt fört innan jag ens tänker på vad man kan hitta på.

Men ha det bra ni iaf :)

:D

Nu ska jag ut med syster Karin i krogmörkret efter en kväll med massa familjesnack. Väldigt intressant!

Men nu släpper jag det.
Puss på er! Och ska du ut, ring!

ENERGI!

Var kom all denna energin ifrån? Det känns som jag har sparat ihop den nu dom här tre dagarna jag har varit en zombie.
Hur skön känsla som helst! Jag är pigg och glaaad.

Någon annan som har massa energi över som måste göra åt den??

Puss på er!

...


Sicken dag, sicken kväll.
Jag har nog spenderat 90% av min vakna tid i soffan idag. illa illa!
Men jag har haft underhållning iaf, Richard har varit snäll och vidiosamtalat med mig hela kvällen. Dryg göteborgsjävel :P

Imorgon ska det iaf bli ändring, ska minsann inte bli nerslagen av personer som lever i en fantasibubbla.
Så imorgon kommer syster hit, jag ska hjälpa henne med sin dator lite, fixa virusprogram och så.


Men nu ska jag kolla färdigt när Olle sjungen i idol och sen blir det väl sängen såsmåningom.

Puss på er!

höhöhö

Serier

5 November 2010

Kanon bra dag ju, solen skiner och himlen är blå.
Undantaget är ju bara att jag inte har sovit nåt i natt heller, locket för örat blir värre, huvudet känns som att det ska sprängas, snoret rinner och näsprayet ger mig näsblod, jag är ledsen och förbannad och duschen vill bara ge mig kallvatten. Ooooorka!

Fick precis reda på att Dead By April spelar i växjö i morgon, det skulle inte vara dumt alls att gå på. Men dt får bestämmas imorgon, beror på om orken har infunnit sig i min kropp igen.

Nu lägger jag ner

Jag känner inte alls för att skriva detta blogginlägget med tanke på att febern har kommit tillbaka tillsammans med snog i näsan och en dunderhuvudvärk.
Men jag är så jävla trött på... Helt sjukt. Jag har blivit kallad Jävla snorunge idag. Och inte av vem som helst. Inte för att det tog så hårt, men jag kunde aldrig tro att personen i fråga kunde säga en sån sak. Vem är det som ska växa upp egentligen?

Men som rubriken lyder, nu lägger jag ner det här. Dessa människor är inte värda att lägga ner mer energi på. Jag väntar på en ursäkt (som antagliten aldrig kommer att komma) men till dess får det faktiskt va.

Annars idag? jag var iväg till Pernilla en sväng. Tv-spelet gick inte alls bra idag så jag tog en sväng till mor för att prata lite och efter det åkte jag hem med feber.


Nu ska jag iaf gå och lägga mig och hoppas att jag får lite mer sömn denna natt.
Det blir lite serier först förstås..

Ha det underbart!
Puss!

Rosenrasande!

Men det hoppas jag går över med lite tv-spel hos pernilla.

4 November 2010


Tvingade mig själv upp ur sängen idag, inte roligt alls. Speciellt med tanke på att jag somnade vid 4 imorse. Varför? För att jag inte kunde somna, bara låg och tänkte på allt och inget. Sen gjorde det ju inte saken bättre att min urinvägsinfetion som förflyttade sig till halsen nu har blivit ett lock i örat. Undra var den ska ta vägen nästa gång. BLÄ!

Nu sitter jag iaf och dricker massa varmt te, hoppade över kaffet idag. Konstigt, jag har börjat att lägga av med mitt kaffe. Dricker iaf mycket mindre nu än var jag gjorde innan. Men det kommer aldrig finnas något som slår kaffe, cigg och sol. Aldrig aldrig aldrig..

Nä, om man skulle ringa och trackasera mitt kära invalido. Vi måste ju lyckas med det s*tans spelet.

Puss och kram!

Vad kan man säga??

Jag så mållös!
Att det finns patetiska männisokor i världen vet jag, men den här tar fan priset!
Undra hur långt detta kommer att gå, det ska bli väldigt intressant att se. Först tyckte jag att det var rätt lessamt, men nu är det mest skrattretande patetiskt.


Men i övrigt har dagen varit super, var ju iväg till Pööni innan och lunchaade och spelade massa tv-spel. Hennes grannar måste undrat va vi höll på med. Skrek och gormade som bara tusan, haha.

Men nu ska jag nog börja ta mig mot sängen. Ska nog ringa mamma en sväng innan, se va tanta säger.

Men ha det bra!
Puss!

3 November 2010

Inte direkt uppe med tuppen idag, jag har totalfastant vid Weeds. Jo jag vet att jag är lite sen med den serien, men har haft lite som har gått före.

Nu ska jag iaf snart göra mig iordning för att ta bussen till invalidoPernilla. Vi ska laga lunch och mysa som vi gör bäst.

Hoppas att allt är bra med er!
Puss!

Forever young

Signalerna ändras för varje dag..

Visst är det sjukt irriterande när man inte vet vad folk vill.

har varit och storhandlat idag iaf, det var skönt att bära hem fyllda matkassar, kattsand och 10 kg kattmat. Så slipper man tänka på det ett par månader framöver. kattmaten alltså.

Nu ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kommer väl antagligen inte göra något speciellt mer än att sitta i soffan framför dator och tv. kan vara trevligt det med.

Imorgon ska jag iaf ta mig i kragen och inte vara sjuk mer för denna gången. Ska träffa min söta underbara Pernilla en sväng. Hon är sjukskriven nu för sitt opererade knä och behöver lite sällskap och det är väl klart att man ställer upp. Love you, Snuttis!

Men nu ska jag väl kolla vidare på min älskade serier en stund till. Är lite sugen på att ta en promenix i reggnet med, men känner jag mig själv rätt lär ju det aldrig hända.

Puss på er!

Tjock! Det är jag det, på insidan iaf :) L...

dsc00453 (MMS)

Tjock! Det är jag det, på insidan iaf :) Lökringar, chilicheese och buffalo wings. Mums!

Big pics

Så lycklig jag blev nu efter ett samtal. Mer än så säger jag inte, eftersom jag inte vet nåt än :P Men glaaaaad är jag :D

Nu lite bilder från i fredags..





Men nu ska jag göra mig iordning det sista för storhandling med mamma.

Puss och kram!


2 November 2010

Jag är mycket piggare idag, eller ja halsen är fortfarande helt igensvullen. Men resten av kroppen har mycket mer energi. Himla skönt.

Nu hade jag tänkt att hoppa in i en ducsh och efter det diska och laga lite mat.
I eftermiddag är min mor så snäll att hon åker och handlar med mig. Underbart att få hem lite mat. Har levt på pasta och pastasås i en månad nu känns det som :P

Men som sagt, nu dusch sen mat.
Det kommer antagligen in lite bilder i eftermiddag från fredagen. Har inte riktigt orkat det innan. Så nu vet ni vad ni har att vänta.

Puss på er!

....

1 November 2010

Ni får förlåta min dåliga uppdatering.. Men med svullna halsmandlar, feber och snoreri så finns det inte så mycket ork kvar till att blogga.
Jag kommer tillbaka när jag är frisk igen. Hoppas att ni är kvar då..
Puss på er!

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0