30 September 2010

Okej då var det sista september då. Förra året snöade det första gången i början av oktober, så nu vet vi vad vi har att vänta oss.

Senaste dygnet har det varit rätt mycket, eller ja, i tosdags var jag ju i skolan och efter det följde jag med emma till skogen och var där till igår eftermiddag. Då hade jobbet ringt och jag fick hoppa in och jobba igårkväll. Så närjag kom hem sådär vi 22 igår var jag rätt sleten.

Idag har jag skola 17-20. Vi ska gå igenom och diskutera igenom våra läsloggar (alltså citat-helv*terna som jag har pratat om) Och sen måste jag nog dammsuga innan dess. Riktigt härlig dag idag faktiskt :)

favorit ett och två

29 September 2010

Trött jag är trött, jag är jätte trött.
Uppdaterar om det senaste dygnen imorgon ist, nu sooova!

28 September 2010

Bild från i sommras ute i Sonatorp, jag och Markus


Snart så kommer syster med barn hit och vi ska leka lekpark och sen handla innan skolan. Att jag aldrig lyckas att vara hemma och städa nånsdag, himla dåligt av mig ;P
Klockan 17 så börjar skolan och efter det följer jag med syster hem till skogen och är där inatt. Skönt att komma ifrå stan ett tag faktiskt.

27 September 2010 igen

Nu har jag varit hemma från jobbet ett tag och både hunnit ner med första tvätten, dödat tveskärtar och ätit. Ångrar dock att jag åt den underbart goda köpta tonfisksalladen, har fått så sjukt ont i magen.
Hade planerat att städa iordning lite hemma idag samtidigt med tvätten. Men skit på det, ont ont!

Så snart ska ner och hänga tvätten, sen blir det att titta på det nya vampire diaries avsnittet :D

27 September 2010

Usch va jag är trött idag, kände inte alls för att gå upp i morse. Men jag lever på att jag slutar 14 idag och att jag har sovmorgon imon :)
Men nu måste jag nästan springa till bussen.
Ha en underbar dag!
Puss och kram!

Det är höst på riktigt. Nu står jag och vä...

dsc00412 (MMS)

Det är höst på riktigt. Nu står jag och väntar på att bussen ska gå till jobbet. Kallt och blåsigt är det. Jobbar till 16 idag tror jag. Tur att man jobbar med man kul iaf. Annars så är kalaset för min, ja vad blir det, min systers fästman iaf. Grattis till dig Pärre! Nu kommer visst bussen. Hörs sen!

Kanka!

Vår vän Kanka sen i sommras, saknar henne lite faktiskt.

Jahaaja

Nu fick jag ett sånt där bloggsug man kan få ibland. Känner verkligen hur det kliar i fingrarna för att jag vill skriva massa roligt. Det dumma är att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva. Hum..?!
Vad jag har gjort idag har jag redan skrivit, vad jag ska göra imorgon är inte så spännande eftersom jag jobbar 12-21. Huum..?! igen..
Sitter på facebook och har en diskussion om Big Lebowski, någon som har sett den filmen och kan säga att den är bra? En vän tipsade om den för ett bra tag sen, jag försökte titta på den typ 5 gånger men jag lyckades aldrig se klart den för att jag somnade. Då drar jag slutsatsen att den är sjukt dålig :P

Har jag några roliga bilder att lägga upp då tror ni?  Jag ska kolla efter..
...kollar...
... Nä jag hittade inga kul bilder
Men nu ska jag nog faktiskt dra mig mot sängen, jobbar ju som sagt imorgon. Mördarpasset :P Blir nya avsnittet BigBangTherory. Jag älskar den här årstiden då alla serier har ny säsongspremiärer :) Wohoo!

Aaah va jag längtar!

24 September 2010

och bara 3 månader kvar till julafton, sicken tur att man redan ahr två julklappar färdiga :P

Idag hämtade syster Emma mig klockan 9.30 och vi åkte till maxi och handlade lite mat och sen blev den en sväng på a6 med.
Efter a6 åkte jag hem en snabbic och åt lite lunch innan jag begav mig upp till mamma på hennes jobb. Där så fick jag reda på eller bestämde vad jag ville ha av henne i julklapp. Det blir en 1 meter hög kandilaber (stava??). Hur nice som helst.
När jag var klar med mamma så åkte jag vidare ner till stan, kollade lite. Ville hitta nåt kul som belöning för att jag äntligen var klar med skoluppgiften, men det ända jag hittade var två ringar och en kopp underbart gott kaffe på Kahls.

Nu har jag varit hemma nån timme och lagat mat, det blir curry/kycklinggryta med ris idag, mums! Så nu ska jag snart sätta mig och äta och kolla ett avsnitt Heroes.

Ha en superkul fredagkväll!
Puss och kram!

Vad händer?!

Myspys :) Godis, popcorn, blådåre, kärleks...

dsc00411 (MMS)

Myspys :) Godis, popcorn, blådåre, kärlekstjafs film och pernilla <3

Myspys :) Godis, popcorn, blådåre, kärleks...

dsc00411 (MMS)

Myspys :) Godis, popcorn, blådåre, kärlekstjafs film och pernilla <3

Äntligen!!

Nu är jag nog äntligen klar med den hävla uppgiften.
Det ensa som saknas nu är att syster ska läsa igenom den och säga vad som är dåligt och sen lägga till lite bra. Så imorgon så kan jag skicka in den.

Nu sitter jag framför datorn med jackan på, sitter och väntar på att Pööni ska hämta mig för en myspys filmkväll hemma hos henne. Hoppas på att vi kan åka förbi maxi med och köpa lite gottgott :)

Men nu ska jag nog traska ner, hon blir så himelens sur om hon får stå och vänta ;P


Såhär kul kan man ha när man har skaffat nya glasögon förresten ;P
Puss och kram!

23 September 2010

haha, sicken kväll igår. ibland kan det faktiskt vara så att man ska lyssna på mig även om man kanske inte vill för tillfället. eller vad säger du Pööni? :P
Nä skämt och sido, lider lite med dig faktiskt gumman, love you <3 Du är en av de bästa.

Sjukt kul kväll igår iaf :D

Idag när jag hade kommit upp ur sängen och vaknat så har jag suttit och letat efter det sista citatet, jag tror att jag har läst igenom seriöst hela boken vilket jag inte trodde att jag skulle. Men utan lycka, jag hittar fasen inte det sista citatet. Bluuuuur!

Nu ska jag snart iväg till BurgerKing med kikki och tompa, känner att jag behöver komma hemifrån ett tag och inte tänka på varken det ena eller det andra. Vissa människor sjunker lägre och lägre för varje dag som går..

Men nu ringer dom nog snart så jag måste springa ner och bli upphämtad.

Tjingeling ^^

kalaaas

Waaah, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Befinner mig där emellan hela tiden, hoho!

Ikväll blir det alkisholis med Pöönis iaf, behövligt! Tjohooo!

22 september 2010

Från och med nu kan folk lägga ner politiksnack med mig, från och med nu och 3,5 år frammåt. Jag står för vad jag tycker och tänker och vad jag har röstat, vilket jag inte har berättat för någon av er som har kommenterat. att ni bara antar att jag har röstat på sd är sjukt konstigt.

idag ska jag iaf göra färdigt den jävka uppgiften om explosiva barn som jag har hållt på med jag vet inte hur länge. har ett citat kvar, scuk pust och stön.

Sen vill jag hitta på nåt kuuul, någon som har en bra idé om vad det kan vara?

21 September 2010

Det susar och dunkar i huvudet efter en sjukt tung dag. Började med att jag följde med mamma till Maxi efter det kom jag hem och satte mig och pluggade. Har faktiskt gjort halva uggiften nu, underbart. Sen fixade jag färdigt min ena stol/nattduksbord och efter det brakade helvetet löst. Läste vissa saker jag blev sjukt ledsen av, men jag tror det är uträtt nu så gott det går iaf.
När jag ringde mamma och var ledsen så tyckte hon att jag skulle åka till henne och det gjorde jag vilket jag inte ångrar det minsta. Hemma hos mamma fanns det nämligen två underbara pojkar, var av den ena var sjukt mysig idag och det var välbehövligt.

Så nu kom jag hem för en halvtimme sen kanske och ska lägga mig i soffan och kolla på film och sen blir det sängen. Pluggdag imorgon med så jag blir klar någongång.

Ha det super!

ett litet förtydligande

för er som inte förstår.
Sköt dig själv och strunta/skit i andra betyder inte att man inte ska bry sig om andra. Isåfall hade jag skrivit, Bry dig bara om dig själv och skit i andra.

sköt dig själv och skit i andra

Har varit upprörd och förbannad hela eftermiddagen och kvällen, enda sen jag gick in på facebook och såg att man inte får tycka som man vill längre utan att bli nerklankad av folk som inte tycker likadant. Åsikts och yttrandefrihet, visst du?! När försvann det?
Nu är det så att Alliansen vann valet och SD kom in, det finns inget vi kan göra åt det nu. Svenska folket har röstat! Låt det vara så nu då, lägg ner med allt tjaffs. Det blir inte bättre av det, snarare sämre med en hel drös med osämja och gräl helt i onödan. Låt folk tycka som dom vill istället. Som alla våra föräldrar och dagisfröknar lärde oss när vi va små: sköt dig själv och skit i andra!!!

Nu ska jag försöka lugna nerverna med någon bra film hade jag tänkt.
Sov så gott folk!

Alliansen is the shit!

och SD får vågmästarroll, detta kan bli riktigt spännande..

Nu jobb 7-13 sen hem till mor och hämta kristallglas :D

19 September 2010

Nu har jag varit iväg och röstat. Tänkte att jag tar och fixar två flugor i en smäll och träffar ida samtidigt. Alla kan ju rösta på juneporten tänkte jag.
Men icke, när jag står där med kuverten i handen och ska lämna fram dom så säger dom att det inte går. Så jag fick ta mina kuvert och åka tillbaka till råslätt och hitta min vallokal.
Men nu är det gjort iaf och jag träffade ju både Ida och Samuel, mycket trevligt.

Nu hade jag tänkt att fixa en ugnspannkaka, det gick ju inte så bra sist. Och sen blir det till att plugga resten av dagen, börjar bli lite småstressad över läsloggen, jag kommer aldrig att hinna! Jaja, det löser sig nog.

val- ett djur som simmar i havet

Spännande dag idag, idag avgörs det. Det är bara att vänta och se, hoppas på det bästa.
Jag vet inte att jag måste ta mig ner till stan och rösta, det är liksom inget man kan hoppa över för att man inte orkar. Så jag får väl börja göra mig iordning lite tror jag. Jag skulle ju kunna rösat här på Råslätt, men jag vet i tusan var det är nånstans.

Men nu.. meer kaffi!

Nu ger jag upp!

Nu ger jag nog upp dagen och börjar sakta men säkert vandra mot sängen. Ett par Heroes avsnitt, eller nä förresten det blir resident eliv 2 idag tror jag minsan.
Ångrar lite dock att jag inte tog en sväng up i nattlivet idag, men det är inte så mycket att göra åt nu.

Massagen innan var inte alls underbar, gjorde skitont men jag hoppas att det hjälper lite iaf.

Men nu sängen då..
Natti



bajspådig!

18 September 2010

Det bidde ingen uppdatering igår. Jag hann inte helt enkelt.
Det var stor städ och fix dag igår nämligen. Sen kom karin och tompa, karin kollade på tb och tomps hjälpte mig att sätta upp sladden i taken, tack för det kompis.
Det blev vin och skulle blivit utgång men vi blev trötta och struntade i det.

Idag så ska jag på massage, det är verkligen dags att fixa iordning mig rygg och mina axlar. Stel som en pinne och det är inte skönt.

Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra mig iordning.
Tjingeling

skor och hår

16 September 2010

Wah! vilken dag.
Jag har..
..glömt hemnycklar och medicinskåpsnyckeln hemma
..missat 12:n till jobbet och fick gå i lera och spöregn
..kommit försent till jobbet
..jobbat till 16
..åkt till a6 och köpt två par nya skor och en stickad tröja
..åkt till mammas jobb för att hämta min extranyckel från mamma, som hon sen inte hade
..ringt vätterhems jourtelefon för att bli insläppt i min lägenhet
..väntat i min trappuppgång i 30 minuter på att vätterhemsmagnus skule komma
..och nu är jag hemma och har köpt två av världens snyggaste skor :D

Vad ska jag göra nu då? Jag hade tänkt att börja ta tag i min städning, meen efter denna dagen låter det mer frästande med bra musik, gott vin, explosiva barn och skumbad med tända ljus i hela bardrummet. Så jag tror att disken får vänta ett tag.
..och jag lovar, jag ska inte halka eller drunkna..

Morgontrött

Igårkväll innan jag somnade trodde inte jag att jag skulle vara uppe nu. Låg och hade sån jävla frossa, jaha tänkte jag, nu var det väl min tur på riktigt då.
Men icke, eller jag är inte kalaspigg, men jag är uppe och dricker mitt kaffe och ska snart iväg till bussen.


Nya brillor, ny mössa, ny hårfärg

Kundvagnsansvarig

Så nu har man varit hemma ett par timmar och jag har hunniot sätta på dom nya lösnaglarna och färga håret. Nu är den riktiga röda Ylva tillbaka igen, super duper rött bidde det. Ska fixa in en bild sen när det har torkat ordentligt. Likaså ska det in lite bilder på fynden jag har gjort på Ullared idag.

Annars har dagen varit kanon, vi var dock lite besvikna på u-red idag, fanns typ inget alls roligt. Fick inte med ett enda klädesplagg. Får ta en tripp snart igen :) Sen träffade vi ingen varken Morgan eller Ola-Conny, men vi såg Alexander "Kundvagnsansvarig" :D han var lagon fin på riktigt också, haha.

Men nu ska jag fortsätta titta på Utfrågningen av de rödgröna. Usch!

15 September 2010

Idag bär det iväg till Ullared :D
Får se ifall jag hittar nåt lite att ta med hem, har typ inga pengar vilket ingen av oss som ska med har :P Haha!
Men kul ska det bli, vi kanske träffar Morgan och Ola-Conny :D

Familjesociologi

Precis hemkommen från skolan, fick sluta en timme tidigare idag. Det gjorde ju inget. Frågan är bara vad man ska göra nu för kul. Är sugen på att hitta på nåt, men inget avancerat direkt.
Denna kursen känns vanisnnigt mycket lättare iaf, vilket är väldigt skönt eftersom sosioemitionella olikgerna verkar sjukt knepig och jobbig. Hade det inte varit för att klara av min ekonomi så hade jag utan tvekan skippat den kursen, det var nog inte riktigt vad jag hade tänkt mig.

Men nu får det väl bli ett par avsnitt av Heroes innan jag går och lägger mig.
Harefint!

Jag vill inte mer :p

dsc00404 (MMS)

Jag vill inte mer :p

14 september 2010

Nu ska jag iväg med mamma till maxi och sen blir det råplugg fram till klockan 17 då jag ska vara i skolan och börja familjesociologin. Tjohoo!!

hihihiih ^^


;D

Explosiva barn

Det heter boken som jag ska läsa nu, har läst första kapitlet och känner att det kommer bli sjukt intressant men att jag måste snabbläsa den. Så jag hoppar nog dee tre första kapitlerna och hoppas på det bästa.

Ullared är undebart förresten, dit bär det på onsdag med Pööni och Kikki. Sissi kunde du följa med förresten? Isåfall Sissi med :)

Puss på er! Nu blir det Heroes tills jag somnar.

13 September 2010 igen

Fyy sicken lång dag på jobbet det blev idag, jobbade till 16 istället för 13 som jag skulle ha gjort. Men det blir ett par tre hundra kronor extra vilket jag behöver.
Sen efter jobbet hämtade Kikki mig och vi åkte till bankeryd och hämtade hennes glasögon. Efter det Dragon och åt, efter det IKEA och turen slutade made kaffe, glass och chilicheese på donken. Mycket trevligt.

Kom hem för en stund sen och fick en glad och en mindre glad överraskning. Jag har blivit godkänd av csn att få bidrag (det var den glada överraskningen) den lite sämre var en bok, min första studielitteratur som jag ska ha läst ut till den 24 och gjort en läslogg om. Den var lite längre och lite fler bokstäver i än vad jag trodde. Shit hur fan ska jag lyckas med det?!!? Jaja, YLVA LÄS NU! Explosiva barn är intressant :D

Men nu ska jag göra nåt kul hade jag tänkt, övertrött och härlig.
Tjingeling^^

13 September 2010

Jobb 7-13 idag, sen rösta.
Underbara dag!

Buzzador

Syrran berättade om en kul grej som hon är med i. Buzzador, man får helt enkelt testa nya produkter av alla olika slag.
När hon berättade för mig så hade hon precis fått hem en stor kartong med säkert 20 tandkrämstuber. Hon skulle alltså testa själv och ge dessa tuber till folk som hon tyckte skulle testa med. Det enda man sen behöver att göra är att fylla i en blankett om hur man upplevede tandkrämen.
Klicka på länken och bli en buzzador du med :) Plus att du då ger mig lite poäng också, inte för att jag vet vad poängen är till för, men det är säkert bra att ha.
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=YlvaLaurin

Underbar

12 September 2010

Oj vad jag inte har gjort mycket alls idag. det har nog hittlills blivit 5 heroes avsnitt, inte svårt att sitta av en hel dag med en bra serie alltså.
Fast lite duktig har jag varit idag med, jag har plockat ur kundvagnen på balkongen och lägt krukorna och det i en hylla jag fick av tompis igår. Sen så har jag börjat projektet "från fula pinnstolar till underbart fina nattduksbord". fast sandpappret tog slut så jag inte kunde fortsätta.

Pojkarna ligger hr brevid och är sockersöta som vanligt. Det känns som dom har hakat på ylva är jämt trött grejenm även om jag faktiskt har börjat piggna till igen :D

Nästa vecka är fullproppad förresten, suck och stön.
Måndag: Jobb 7-14
Tisdag: Skolstart för Familjesociologin
Onsdag: Ullared med de bästa
Torsdag: Jobb igen tror jag
Är det nåt jag har glömt så säg till..
Plus att jag hoppas på att få ett sms från SpecSaviers om att mina glasögon är klara för hämtning. Känns som att de borde vara det snart.

Oj vad jag har skrivit massa strunt nu. ett avsnitt till av Heroes vore inte så dumt.

11 September 2010

Jag tror inte att jag vill vakna imorgon. Tror att jag kommer ha en sån förbannad träningsvärk så jag knappt kommer ut sängen.
Jävlar va vi har burit idag. jag förstår inte hur man kan ha så hävla mycket grejer som tompa hade. Helt sjukt!

Nu har jag varit på willys och handlat chips och kattsand. Nu blir det tv och film resten av kvällen.
Ha en underbar lördagkväll :)

I huvudet på..

Tänkte börja en ny grej på bloggen, jag har ju inte haft nåt speciellt innehåll utan bara skrivit det jag har lust med.
Men nu tänker jag börja med "I huvudet på Ylva Victoria Laurin". Vilket jag kommer skriva vad det är som rör sig i huvudet på mig just då.

Hon vaknar av att morgonsolen skiner in genom gardinen. Hon hör fiskmåsarna skrika utanför och vattnet klucka mot bryggan och får ett leende på läpparna.

Hon öppnar sina ögon och märker att hon vaknade först i familjen, som alltid. Sakna smyger hon upp ur den gnislande utdragssängen. Hon visste ju att morfar hade lagt i de första kräftburarna inatt, han kanske har varit ute och vittjat dom.

Hon kommer upp ur sängen utan att någon vaknar, smyger till hallen vilket är ca 5 små steg, lillstugan är inte stor direkt, tar på sig ett par stövlar och öppnar försiktigt dörren och går ut i den tidiga morgonen.

Hon ser att morfar sitter nere på bryggan och har en stor hink full med kräftor, det är nästan så hon hör dom. Det där speciella ljudet som inte går att beskriva om man inte har hört kräftor.

Hon går ner till honom och sätter sig brevid och tittar, tittar och pratar lite med morfar. Hon märker på honom att det har varit en bra kräftnatt eftersom han är så glad.

Där sitter den lilla rödhåriga tjejen en bra stund och bara njuter av sommarmorgonen på Gråbergsö.

En stund senare öppnas dörren till köket, där står mormor, hon ropar och frågar henne om hon vill ha frukost. Givetvis vill hon det, hon vet ju att hon då får mormors goda varma choklad och de underbara ostmackorna som bara mormor kan göra. Hon spinger upp för den branta trappan till köket och sätter sig inne på den vita köksstolen och bara väntar på frukost.

När de har suttit där en halvtimme, en timme kanske hör hon hur det börjar röra sig på ön. Hennes familj, kusinerna, mostrarna börjar också vakna. Det rycker lite i kroppen på henne, undra vad för spännande hon ska få göra idag?

Köttfärssås ala Pappa <3

Japp, nu har jag tagit tag i mitt liv och blivit pigg. Jag dasar runt hemma för att inte falla ner i soffan igen. jag tror eller jag antar att det är därför jag är så jävla trött, för att jag inte gör nåt längre. Som jag har skrivit i nåt inlägg innan, har ju jobbat som ett djur hela sommaren och nu gör jag absolut nada.

Så jag får helt enkelt hitta på saker att göra hela tiden och tagga mig själv hela tiden. Som nu exempel jag skriver hyperspidat, nog för att suddknappen går på högvarv men jag har itne en chans att lugna ner mig och bli trött iaf.

Surt nog så måste jag sätta mig och äta nu, har lagat köttfärrsåsen pappa alltid gjorde till oss eller alltid gör. Inget speciellt med den egentligen utan den är bara sådär sjukt barndoms god :)
Samtidigt som jag äter så ska jag.. trumvirvel..
Kolla på första avsnittet på andra säsongen av Vampire Diaries!!!
Jag har väntat på det huuuuur jävla länge som helst och nu idag såg jag att det hade kommit ut. Ylva super duper jätte wohoooo glad :D

Men nu är nog pastan klar.
Tjipp och hej
(ha överseende med alla stav/slarvfel i texten (hyperspeed!)

Tänk innan du skojar med någon..

Jag hoppas verkligen inte att det är på riktigt.

10 September 2010

Somnade sent igår, vaknade tidigt idag. Fel? Japp. Men vad göra, kan man inte sova så är det ju lika bra att vara vaken.
Vädret idag gör mig ju inte direkt piggare heller. Regn och höstrusk.

Idag så ska jag inte göra ett skit fram till att Tompa ringer, då ska jag följa med honom till Skövde för att hjälpa honom att flytta sina möbler. Har inte alls något som helst lust till det idag, men har man lovat så har man. Hoppas bara att jag mår bättre under dagen.

Nu ska jag dra igång ytterligare ett avsnitt av heros, dricka mitt kaffe och äta choklad.

"rekommenderas ej för singlar"

Jag har precis legat och kollat på Letters to Juliet och jag har kommit fram till att romantiska filmer och romantiska komedier borde förbjudas eller det ska iaf stå en varningstext i rött "rekommenderas ej för singlar".
För det första så tror man som singel att det faktiskt finns en chans att "det kommer att hända mig också en dag". BULLSHIT! Och sen när man har tänkt så i några år efter sisådär 100 000 romantiska love shit filmer så inser man att det faktiskt bara händer på film och så mår man skit och helvete.
Filmindrustrin som framställer love-shit filmer borde förbjudas, dom borde skjutas hela bunten, de bidrar bara med massa olycka i världen.

Det tycker jag i alla fall, jag kanske tar i en gnutta man kanske inte behöver skjuta dom. Men en varningstext borde de ju i alla fall kunna fixa fram. De har ju åldersgräns på vissa filmer, då borde de ju kunna ha singelgräns också?

Nä nu ska jag försöka sova efter det här också, ensam i sängen med tre underbara pojkar. Smigge, Zeké och hajen, det är mina drömmän det. Dom sviker minsann inte.

Haha, Nattinatt på er ^^

Zekè


trött, orkeslös, nere, lite illamående, känslig- fan det låter ju som att jag är gravid.
. meen det är jag inte. Frågan är istället vad det är för fel på mig egentligen (mer än vanligt)? har känt mig sån här i ett par dagar nu, det går liksom upp och ner.

Jaja, vad göra åt det liksom. Inget.
Nu ska jag ta en cigg och sen förflytta mig och datorn in till sängen för att fortsätta kolla på Heros.

Natti^^

Kladdkaka

Nu ska jag åka iväg till Ljungarums industriområde dämed sin lastbil  Tompis är stående med sin lastbil över natten. Det blir alltså fika med Kikki och Tompis. Kalas att jag fick med en bit supergod kladdkaka från syster innan idag då.

Efter det ska jag hem, äta chips och kolla på film, vilken vet jag inte riktigt än. Men någon bra blir det iaf :D

Puss och Kram <3

9 September 2010

Dagen började som sagt tidigt som tusan och vi åkte ut till Emma.
Där fick vi uppdraget att sätta ihop Elliots nya ikea säng. Visst tänkte vi, det kan ju inte vara så svårt.
Vi gick upp till övervåningen och såg ett stort plockepinn, hur mycket träpinnar och grejer som helst. Då gav jag upp, jag skötte musiken istället. Men de andra satte igång..


Det gick inte så bra med sängen. När vi trodde att vi var klara insåg vi att det var helgalet så vi gav upp. Emma och jag åkte och hämtade ungarna och sen fikade vi och åkte hem.


Nu har jag precis kommit ur soffan och tagit mig en espresso. Funderar på vad jag ska göra med resten av dagen. Jag får filura på det ett tag tror jag.

Ha det fint! ^^

Tupp-jävel

Uppe med tuppen på riktigt idag.
Har ju sovit hos mamma inatt och bara det gör ju att man är uppe tidigt. MEn idag så ska Karin jag och mamma åka ut till Emma och mysa på förmiddagen, bara vi flickor.

Men nu måste jag springa in på dass innan vi åker.

Tjingeling**

Ny klocka..

Såhär har jag spenderat dagen hittills. Katterna har legat hos mig i skift och jag har sovit lie då och då.
Jag förstår inte varför jag är så trött, men jag har mina aningar om att det beror på att jag inte gör nåt längre. Jag menar, jag har jobat som ett djur hela sommaren och nu jobbar jag knapt en gång i veckan. Plus att jag inte har kommit igång med pluggandet än.


Nu har jag iaf tagit tag i dagen, eller jag håller på. Har precis duschat och ska snart göra mig iordning för att åka till pööni och äta soppa och paj.

Hoppas att ni har haft en bättre och mer innehållsrik dag än vad jag har haft.

8 September 2010

God morgon!
Känner att det kanske inte är en god morgon idag heller, jag kan ju för tusan inte sova på morgonen längre. Suck!
Så i morse så kollade jag på det sista avsnittet av Chuck, att det kommer en säsong till. Sjukt jobbigt att behöva vänta på den.
Vad ska jag hitta på idag då? Jo jag ska diska, sitta i soffan och slöa, träffa Pernilla och åka till mamma.

Den 14 september blir det Ullared med dom bästa, inte för att vi egentligen har pengar utan för att vi ville helt enkelt. Ylva-Pernilla infall liksom.
Helgen den 9 oktober är det fet fest förresten, ska bli sjukt nice :
)
Och sen så hoppas jag på en kryssning snart igen..

Vänner för alltid!

7 September 2010

vilken dag, vilken dag. Har umgåts med mina favorit flickor hela dagen.
Pernilla, Sissi och Kikki <3
Va ni betyder mycket för mig!

Har varit och invigt BurgerKing, åkt fram och tillbaka till Bankeryd i onödan och kollat på fotboll på Karlssons. Mycket trevligt alltihopa.
Kvällen avslutas iaf med lite skit tårar som jag inte ens kommer att försöka förklara vad de betyder eftersom jag knappt vet det själv. Jaja! NattiNatt allihopa

Good Morgon

Jag vaknade tidigt idag med, jag förstår inte varför?! Första gången jag kollade på klockan var hon strax efter 6 men jag somnade om som tur va.
Vaknade på riktigt vid 9e och kollade färdigt på "DateNight". Somnade ifrån den ganska så hårt igår. Det var lagom bra, ingen superhit direkt, men bra liksom.


kan man liksom bli sötare??
Elliot testade mammas glasögon igår som ni ser..


Nu ska jag dricka färdigt mitt kaffi och sen ta en välbehövlig dusch!
Tjipp och hej

TACOOOS

Nu är jag hemma igen efter en mysig tacokväll hos Pernilla. Har saknat min lilla stumpa <3
Jag kanon trött och ska nog faktiskt snart ta mig till sängen och kolla på film, men ska prata färadig med Emil först.

Blådåre, tacos, pernilla och ullared. Kan ...

dsc00376 (MMS)

Blådåre, tacos, pernilla och ullared. Kan livet bli bättre? :)

Fullt hus

Klockan 12 ungeför så kom Emma och barnen hit, då blev det full rulle. Jag förstår inte riktigt varför jag städa och plockade undan igår eftersom allt ligger framme nu igen.
Sen när jag hade tvättat färdigt så åkte vi till IKEA och jag har handlat :) Äntligen ett nytt duschdraperi, har länge letat efter ett speciellt som jag har haft i huvudet och nu hittade jag ett som var väldigt likt det. Sen köpte jag spegel/speglar till hallen och ett doftljus. Jag älskar att handla, man mår så himla bra av de ;P

Sen när jag kom hem så var jag himla hungrig och sjukt sugen på ugnspannkaka så det gjorde jag, trodde jag. Det blev inte riktigt bra.
Så nu hämtar snart Pernilla mig så ska vi åka och handla och sen göra Tacos :D Det är ju också gott.

Puss och Kram!

6 September 2010

Måndag igen då..
Förra veckan var kaotisk med massa saker att göra hela tiden. Denna veckan har jag knappt något alls att göra, vad jag vet. Jag ska beställa hem skolböcker, jag ska träffa Sissi och Ida, sen så har jag en date med Kikki imorgon. Men jag har inget varken jobb eller skola denna veckan, förutom då att jag måste börja läsa boken till skolan.
Fast det är ganska skönt att jag knapt har nåt att göra, behöver en lugn vecka känner jag.

Men nu ska jag göra lite var choklad och äta upp resterna från igår (vilket blir den hemgjorda supergoda skagenröran med sallad i en baguette)
Ha en super dag alla och god morgon på er :D

oj va nöjd jag är..

.. över mig själv. Jag har varit så sjukt duktig idag!
Jag började dagen med att gå upp super tidigt (pga att mamma lyssnar på radion väldigt högt), vi drack kaffi och åkte upp till kollo sen handlade.
Då kom jag på den super bra idén att bjuda Kikki och Toompis på mat eftersom jag verkligen var tvungen till att städa då innan dom kom.
Så jag har städa och fixat maten hela dagen och allt var kalas fint när dom kom klockan 18.
Då blev det



Och Kikki hade med sig desserten


Nu vet i tusan vad jag ska hitta på när mina kompisar har åkt hem. Blir nog att ta fram en påse CheddarPopcorn och glo på Iron Man 2.

Imorgon blir det högskolefix, skicka efter böcker och så vidare. Tjohoo?!

Ha en trevlig kväll och nattinatt^^

5 September 2010

Mamma är hemma, nu sitter hon i köket som vanligt med radion på, kaffet på bordet och i handen har hon en penna till sina eviga Sudukon.
Dom har haft en underbar vecka i Turkland iaf. Skönt för henne.

Idag mår jag bättre iaf, var väl som vanligt bara en sån där endags sjuka som jag alltid får av någon mycket märklig anledning, men inte klagar jag för det.
Så idag blir det städ och fix-dag. Ska fört med mamma till kollo och sen handla lite. Efter det stäääädaaaa! Måste måste måste verkligen.

Men nu ska jag dricka kaffe och göra mig iording.
Pusshej!

Pepp

Usch fy och blä!
Sitter hemma hos mamma nu, har varit här sen typ fyra halv 5 nånting. Hämtade katten hos Wille innan med, det värsta jag gjort på länge, ganska så jobbigt att bära katt med feber i kroppen kan jag säga.
Efter det så fick jag i mig lite att äta och sen har jag legat på soffan.
Ska snart lägga mig där igen hade jag tänkt och vänta på att mamma kommer hem, känner att alvedonen börjar vandra ur kroppen. Fryser som bara den :(


Med tanske på omstädigheterna får vi ta en peppbild till inlägget..

Skit!

Nu var det min tur, har förvånats hela sommaren att jag faktiskt inte har blivit sjuk. Men nu är det nog min tur. Har egat i soffan hela dagen frusit och haft huvudvärk, känt mig hängig och orkeslös. Surt en dag som denna när man hade 1000 saker att göra.
Nu ska jag iaf försöka ta mig in i en dusch, för att sedan gå till willys och sen åka till mamma.

Havit! och krya på mig

4 September 2010

Nu är jag uppe ur sängen, men idag var det riktigt jobbigt kan jag säga. Fy tusan vilken huvudvärk jag har.

Igår efter jobbet hämtade Tompis mig och vi åkte hem till kikki, snabb iordninggörning och sen bad det iväg till Harrys. Tre bärs senare så ger vi oss av till det nya snabbmatkines stället på June, godaste nattamaten på väldigt länge och sen åkte vi hem. Så alltså huvudvärken beror inte på att jag är bakfull.

Idag bliir det fört och främst städning och samtidigt med det överföring från min gamla dator till den nya älsklingen som jag sitter och skriver på just nu :D
Vill egentligen ha sällskap, men alla är fan upptagna idag. Det gillar jag inte. Men så är det med det.

Nu måste jag försöka på något sätt bli av med min huvudvärk.
Ha en superlördag.. och föresten. Idag kommer mamma hem :D:D:D <3

3 September 2010

Vaknade utan klockan vid halv 9 idag typ, imponerande. Jag tror att jag börjar lyckas att vänta tillbaka dygnet.

Idag blir det lite fix på förmiddagen, ska hem tilll syster Karin för att träffa farsan och sen blir det jobb jobb jobb fram till klockan 21.
Imorgon blirdet fix då med, måste frakta hem morsans katt, jag måste skaffa böcker till skolan, jag måste fixa inloggningen till pingpong men framför allt så måstejag städa. Det är så jäfla smutsigt och äckligt hemma nu så jag knappt står ut med att vara här.

Men nu måste jag göra mig iording, farsan ringer när som hälst och säger att jag ska åka.
Ha det underbart en solig fredag som denna :)

2 September 2010

Hem ljuva hem!
Det känns som att jag inte har varit hemma på evigheter ch det har jag ju knappt och andra sidan heller. Har bara varit hemma och mellanlandatsen i lördags typ.
Men nu är jag entligen hemma och ska spendera hela kvällen i min underbara soffa under min underbara nya filt med underbar ColaZero och Cheddarpopcorn.

Adelövs marknad idag var kanon, lite tjuriga barn dock men vi överlevde. Jag fick till och med med mig lite grejer hem, en mysig underbar filt och en ny skinnväska bland annat. Min lilla underbara gick ju sönder på kryssningen och blev en hund ;P

Men nu ska jag lägga ifrån mig datorn för idag. Får ju förhoppningsvis min nya dator i helgen förresten, tjohoo! :D
Men ha en underbar torsdagkväll!


Bild från kryssningen

1 september 2010

Snart blir det läggdags i skogen. Ska upp tidigt imorgon, väcks atagligen av en pigg och glad Markus som hoppar på mig.
Dagen har i övrigt varit ganska stressig, men jag har hunnit med mycket nyttigt. Himla duktig jag kan vara när jag vill. Synundersökning och glasögon inhandlade, CSN-ansökan ifylld och postad, jag har registrerat mig på högskolan och jag har tagit mig till skogen.

Men som sagt, nu ska jag lägga mig i bäddsoffan och nana kudden så länge som möjligt.
Imorgon Adelövsmarknad, myyys!

NattiNatt ^^

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0