30 November 2011

Nu har jag kommit hem, hem från munterroristen vilket då betyder tandläkaren. Men jag hade inte så många hål iaf, inget som behöver lagas :)

Annars har det varit jobb och en sväng på a6. Köpte lite tights och så, inget roligt direkt men så nödvändigt.

Nu ska jag hoppa in i en snabb dusch och sen blir det lite matlagning. Petter har redan börjat genom att lägga kambenen i marinad. MUMS! Min kära sambo är kung på marinader! Jag lovar :D

Imorgon blir det jobb och sen träffa Sissi för fika och sen.. dam da daaaa..
BREAKING DAWN!
WOHOO!


Men ha det kalas!
Puss och kram!

28 November 2011

Jag vet inte varför, men jag känner mig lite bitter och nere.
Men det är nog en blandning av mycket tror jag.


Tur att jag har en underbar sambo, en underbar familj och
ett par underbara vänner som lyser upp i höstmörkret <3

Någon som vet nåt om en tvåa eller trea som är ledig i Huskvarna förresten..? Skulle vara uppskattat..




Love you more then ever!

27 November 2011

Som sagt, första advent idag. Jag var lite bitter till en början med dagen har bara blivit bätte och blev tillslut riktigt bra tills det sög lite men det ordnar nog upp sig ändå.

Vi kom in till stan.. liiite för tidigt. Inte viste jag att julmarknaden öppnade kl 14. Så vi åkte en sväng till eurostop och Magasin Outlet och sen vidare till a6 där vi åt lite lunch.
Tillslut kom vi ner till julmarknaden, men jag kan ju erkänna att det kanske inte kändes riktigt som att det var julmarknad, det var lite tomtar som delade ut pepparkakor och affärerna spelade julmusik, men bättre än så blev det inte. Men det är ju alltid mysigt att gå runt med älsklingen vare sig det är regn, sol eller snö.

Nu sitter vi i soffan, jag med datorn och mat på spisen och petter med nån fotbollsmatch. 1-1 står det tydligen. Såå spännande, haha.

Men nu ska jag kolla lite grejs och sen blir det maat :)

Hoppas ni har haft en kalasbra första advent, det har jag trots regn och blåst :)

SKA DET VA SÅHÄR??!

Ja, ska det vara så här? Va va va?! Det är första advent idag. Det är Jönköpings julmarknad idag. Och det är då 5 grader varmt regn och snålblåst??!! Jag blir så förbannad! Så besviken!!
Du där uppe eller vem det nu är som bestämmer, kan du fixa det här?! Inte bara åt mig utan alla som tycker att det ska vara snö från första advent och fram till strax över nyår.
En kompis till mig hade visst hört att snön inte kommer förrän i februari?! Vart är världen påväg?! Det här är katastrof!!
Arg blir jag! Ledsen blir jag! Besviken blir jag!
JAG VILL HA SNÖ OCH DET ÄR NU!! NU PÅ EN GÅNG!!

24 november 2011

En månad kvar till julafton :D

Nu har jag suttit i flera timmar på ett fik och snackat massa skit om folk med min underbara Sissi. Kanonfint!
Och nu ska jag hem till soffan, inte dumt det heller faktiskt :) en av mina bästa vänner den där soffan. Himla skön typ. Antar att det blir Dr. House om det inte då mot förmodan finns nåt annat bra på tv.

Hoppas ni har haft en bra dag och imorgon är det löning, Wohoo!

23 November 2011

Det är inte bara jag som tjuvstartar eller jag menar testkör mina adventsljustakar och stjärnor.
Jag uppmärksammade detta när jag åkte hem från Magnus idag. Massa ljus av olika slag i fönsterna.

Annars inte så mycket, det börjar bli lite jobbigt utan Petter hemma på kvällarna, inte för att jag är helt beroende av honom men man vänjer sig rättså fort att ha honom runt om kring sig någon timme om dagen iaf. Men imorgon är det torsdag och sen är det fredag och då kommer vi kunna spendera några vakna timmar tillsammans iaf, haha.


Jobbet går frammåt, fortfarande lite rörigt i huvudet på mig vad jag egentligen ska göra så jag gör allt jag kan komma på istället för att ge dom möjligheten att skälla på mig för att jag inte gör mitt jobb :P Plus att timmarna till jag får gå hem går lite snabbare.

Men nu ska jag börja något som känns som ett evighets projekt, jag ska börja kolla på serien House från början. Jag älskar Dr. House men jag har av någon anledning inte sett hela serien. Så nu när jag har lite tid över så får jag väl göra det.






Och bara så ni vet,
JAG VILL HA JULMUST!

Testkör

Japp, det är vad jag gör, jag testkör.
Jag tjuvstartar verkligen inte, jag testkör. Ok?! :D







I am your melody if you are my beat

22 November 2011

Nu sitter jag i den sköna soffan på jobbet. Det känns som det är dom enda gångerna jag bloggar nu för tiden.

Igår blev det tyvärr inget Sissi efter jobbet :/ saknar min lilla filur <3
Men det blev däremot en tripp till eko med syster och det blev nån match FIFA. Men annars så gjorde jag inte så mycket igår, började kolla på serien Grimm. Inte det bästa jag sett men i brist på bröd äter man ju limpa så det får funka nu fram till januari då vampire diaries börjar igen.

Jag gick ju min fina varma mysiga hemstickade mössa av syster med. Jag blir himla imponerad faktiskt ;)

I eftermiddag bär jag kommer hem ska jag fixa lite med adventsprylarna, kolla så dom funkar och så. Sen kan det ju hända att jag tjuvstartar lite med tändnigen :) det är ju faktiskt ganska mysigt.

Men nu ska jag lyssna på Betnér på Bandit.
Over and out!

21 november 2011

Måndag-första dagen på en ny arbetsvecka.
De var trött i morse, väldigt trött på alla håll. Hela arbetsstyrkan var helt tysta på frukostrasten och jag kan säga att det är inte vanligt.

Efter jobbet blir det förhoppningsvis en sväng förbi Sissi och sen hämtar syster mig för att ge mig en snygg hemstickad mössa och så ska vi ta en sväng till eko-hallen.

Så det är vad jag ska hitta på idag, lite mat tror jag behövs med och några matcher FIFA med, men tala inte om det för Petter. Kan ju inte erkänna att jag tycker det år as kul ;)
Men nu ska jag göra mig redo för arbete igen.
Puss och kram

20 November 2011

Söndag! Och snart bär det iväg till mormor och morfar med mamma. Mys mys! Sen kommer jag bestämma att mamma ska svänga förbi Karin så jag kan hämta lite prylar hos henne. Nu är det dags, det är ju trots allt första advent nästa helg och det är bland annat dom grejerna jag måste hämta.

Annars har det varit en riktigt skön helg, gårdagen var jag helt totalt död! Inge roligt, men va fan. Har ju trots allt haft en rättså tung vecka.


Så nu ska jag borsta lite tänder och ge mig iväg.
Puss på er!

19 november 2011

Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet, jag kan ju inte påstå att jag är glad att jag tackade ja till jobbet idag. Men men, inte mycket att göra åt nu så det är väl bara att göra det bäst av situationen.
Jag lyssnar dock på podcasten med Magnus Betnér från bandit rock. Han är ju bara sjukt bra och härligt bitter, men det visste vi väl redan. Lagom bra lysning på väg till jobbet en lärdagmorgon.

Igår va vi hemma hos mor, dom (mamma, Stefan och Karin) höll på att tapetsera om mammas kök och sen blev det massa skratt tillsammans med vin och kräftor. Underbar kväll helt enkelt - kolla på andra som arbetar och äta hemkokta skaldjur och dricka alkohol tillsammans med människor man älskar. Kan inte bli så mycket bättre..

Hoppas ni hade en bra fredag igår och att resten av helgen blir kalas.
Puss och kram!

Nu ska det vinnas!!

Nu ska de vinnas!!

17 november 2011

Godmorgon på er! Nu sitter jag på jobbet och väntar på att få starta den här dagen. Hoppas att den går fort fort. Inte för att det är tråkigt men det är ju alltid skönt att komma hem.
Annas så har jag inte så mycket att tillägga.
Livet känns riktigt bra just nu :)
Ha en kalasbra dag nu..

14 November 2011

Nu sitter jag och väntar på att Iphonen ska uppdateras igen. Jag hoppas nämligen att de löser problemet "jag kan inte skriva in mitt lösenord på appstore..!??!".

Idag var brevidgångsdag numero två. Har gått kalas. det kommer dock bli väldigt knepigt imorgon när jag ska gå själv. Har inte riktigt greppat hela konceptet än, men jag löser nog det och i annat fall är det ju bara till att fråga.

Som sagt, jag väntar på att fånen ska bli klar. Så jag har itne jätte roligt så jag roade mig lite..?
Eller..?

13 November 2011

Helgen har varit kanon med undantagen gårdagen som mest spenderades med sömn i soffan. Alltså så var fredagen kalas, det blev mycket bättre än vad jag trodde.. faktiskt :P
Och som sagt igår var bakisdag nr 1 både för mig och Petter. Så det var onlinepizza, läsk och godis.
Idag blir det städ, tro mig det behövs och sen ska jag hälsa på morfar en sväng. Han har ju snart klippkort på ryhov, dumma gubbe till att inte lyckas hålla sig frisk.


Men nu ska jag tydligen spela COD, detta ska bli spännande. Haha!

Hej på er!

10 November 2011

Godmorgon folk!
Jag vet i fan vad som har flugit i min kära katt Zeké. Nåt är det. Varenda jävla morgon vaknar vi av att han leker eller nåt med persiennerna. Så sjukt irriterande. Just nu känner jag mer än vanligt för att flytta till en tvåa då vi kan stänga ute monsterna på morgonen. Suck!
Men men nu är jag uppe iaf och kaffet håller på att intas vilket betyder att huvudvärken håller på att försvinna. Galet skönt.

Sen jobbar jag kväll ikväll, sista schemalagda kvällen på Skeppet. Det känns lite faktiskt. Sen på fredag blir det första dagen på Rosendala, vilket kommer bli sjukt spännande att testa något nytt. 7-14 måndag-fredag. Sjukt gött schema dock :)

Monstret själv ;) Han är ju rättså söt faktiskt

<3

8 novemmber 2011

Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet. Sjukt segt att ta sig upp idag, usch och fy! Undra hur det kommer bli sen från och med nästa vecka då jag jämt kommer börja 7.

Jobbat till 16 idag, sen blir det hem och ber till den kära tvättstugan. Men men, det är inte så mycket tvätt så det är ingen fara. Får väl kolla på någon bra serie som underhållning.

Men nu vill jag vara framme på jobbet, kaffetarmen suger och magen är tom.
Ha en kalasdag folk!

7 November 2011

Ännu en helg är över och idag är det måndag. Av någon konstig anledning så känns det som det är söndag. Varför vet jag inte.

Igår var vi på kalas i Bjällebäck för lilla Alice. Hon var lika söt som alltid och fikat var kalasgott.
Men innan dess var vi i mormor och morfarn gamla lägenhet och kollade ifall det fanns något av intresse och visst fanns det de. Tror dock inte Petter tycker lika dant som jag, men det struntar jag i.

Idag blir det arbete, 14-21. Jag vet inte vad jag ska säga om det.. Det är väl gött att tjäna pengar :)

Nä, nu har jag inte så mycket att lägga till, ska klä på mig lite och sen börja plocka iordning lite i lägenheten medan petter lagar mat och diskar.

Ha det kalas super bra!

lista i brist på annat

WHAT WAS YOUR:
1. Last beverage = bärs!
2. Last phone call = Kriiistian
3. Last text message = Petter
4. Last song you listened to = Heartbeats - The Knife
5. Last time you cried = ett par veckor sen kanske

HAVE YOU EVER:
6. Dated someone twice = Jorå
7. Been cheated on = Juup
8. Kissed someone & regretted it = Det tror jag nog, haha
9. Lost someone special = Tyvärr ja
10. Been depressed = Juup
11. Been drunk and threw up = Kanske har hänt en eller två gånger ;P

FIRST THREE FAVORITE COLOURS:
12. Grön
13. Svart
14. Brun

THIS YEAR HAVE YOU: (2011)
15. Made a new friend = lätt
16. Fallen out of love = Yes och gud va skönt det var :)
17. Laughed until you cried = ofta och mycket
18. Met someone who changed you = Det tror jag nog, till de bättre
19. Found out who your true friends were = Japp, absolut
20. Found out someone was talking about you = Jepp, tur att man kan reda ut saker och ting
21. Kissed anyone on your facebookfriend's list = Japp
22. How many people on your facebookfriends list do you know in real life = Alla skulle jag tro
23. How many kids do you want to have = 2 inte fler inte färre
24. Do you have any pets = Mina underbara kissebäbisar <3
25. Do you want to change your name = Varför??
26. What did you do for your last birthday = Jobbade, yey!!
27. What time did you wake up today = runt 8:a
28. What were you doing at midnight last night = sovde :)
29. Name something you CANNOT wait for = de ni ;)
30. Last time you saw your Mother = alldeless för lång tid sen :/
31. What is one thing you wish you could change about your life? = ja lite mer pengar typ alltså ett fast jobb kanske
32. What are you listening to right now = intro musiken till "Späkhuset"
33. Have you ever talked to a person named Tom = Yes
34. What's getting on your nerves right now = hmm.. inget jag vill nämna i bloggen
35. Most visited webpage = www.facebook.com
36. Whats your real name = Ylva Laurin
37. Nicknames = Urban, Ylvis
38. Relationship Status = Sambo
39. Zodiac sign = Lejon
40. Male or female? = kvinna
41. Elementary Shool? = Talavidskolan
42. Middle School = Junedalsskolan
43.High School/College = Bäckadalsgymnastiet/MedLearn
44. Hair colour = Röd
45. Long or short = kort
46. Height = kort kort kort
47. Do you have a crush on someone? = Ohja!!
48: What do you like about yourself? = Det mesta :)
49. Piercings = inte mer än öronen
50. Tattoos = Jaa :)
51. Righty or lefty = Höger

FIRSTS :
52. First surgery = Ingen
53. First piercing = Öronen
54. First best friend = Per Karlsson
55. First sport you joined = Gymnastik när jag var typ 5år :P Sen blev det inte så mycket mer än så
56. First vacation = Teneriffa med mami
58. First pair of trainers = what..? inte en aning

RIGHT NOW
59. Eating = jag väntar på revbenspjäll :D
60. Drinking = Öl :)
61. I'm about to = äta och dricka
62. Listening to = kolla på film typ
63. Waiting on = inte så mycket alls faktiskt

YOUR FUTURE :
64. Want kids? Ja det vill jag
65. Get Married? Ja!
66. Career? Ja det hoppas jag väl på, frågan är bara inom vad, inte en aning

WHICH IS BETTER :
67. Lips or eyes = Ögon
68. Hugs or kisses = båda
69. Shorter or taller = Längre
70. Older or Younger = Äldre
71. Romantic or spontaneous = romantisk
72. Nice stomach or nice arms = armar utan tvekan :)
73. Sensitive or loud = lite av båda kanske
74. Hook-up or relationship = förhållande
75. Trouble maker or hesitant = Lite av båda det med ;)


HAVE YOU EVER :
76. Kissed a stranger = Japp
77. Drank hard liquor= Ja, men inget jag borde göra :P
78. Lost glasses/contacts = Juup, tappade mina svindyra glasögon i Bunn, ingen bra idé :P
79. Sex on first date = Nää, kanns lite onödigt
80. Broken someone's heart = Jo det tror jag, inge roligt
81. Had your own heart broken = Jo det med
82. Been arrested = Inte vad jag kommer ihåg :P
83. Turned someone down = mm..
84. Cried when someone died =  noop,
85. Fallen for a friend? = Det kan ju ha hänt förstås

DO YOU BELIEVE IN:
86. Yourself = Ohja!
87. Miracles = ibland
88. Love at first sight = lätt!
89. Heaven = beror på hur man menar men aah jag tror det.
90. Santa Claus = kanske inte
91. Kiss on the first date = tja, varför inte :)
92. Angels = Joop

ANSWER TRUTHFULLY:
94. Had more than 1 girlfrien or boyfriend at a time = Noop
95. Did you sing today? = Alla dagar!
96. Ever cheated on somebody? = Pass
97. If you could go back in time, how far would you go? = Varför backa..?
98. If you could pick a day from last year and relive it, what would it be? = Förra året, hmm, kan inte komma på nån. Men en rolig dag
99. Are you afraid of falling in love? = absolut inte
100. Posting this as 100 truths? = Yes!

5 November 2011

Waaah, jag sitter här halvpåklädd och söker hårfärg.
Jag måste verkligen göra nåt med mitt hår nu nu nu!! Jag menar nu ska jag ju låta mitt hår växa ut för jag har inte råd att gå till frissan igen, de kostar ju massor av pengar :/ Så jag tänkte en lite bytta med hårfärg kan ju göra nåt iaf.
Men frågan är vad, suck. Tro det eller ej, jag börjar bli trött på rött. Jag är sjukt sugen på blont igen, men vettifan, nu när håret har blivit normalt igen :/
Om jag känner mig själv rätt så kommer det ju bli rött. Jag kommer gå runt och likna Miranda i SITC, men va fan. Jag är snyggare än vad hon är ändå.


Idag annars, sjukt sköntatt sova till jag vaknade. Även om det var klockan 8:a.
Så nu ska jag dricka upp mitt kaffe, göra mig iordning för en tur till a6. Måste få tag i en födelsedagspresent till Alice och sen blir det nog en tur förbi bolaget också :)


och med Petters profilbild på fb säger jag hej då!

fråga mig inte varför han valt just den..?

<3

Bara för att jag är världens bästa tjej som har världens bästa kille så stod dessa på vardagsrummsbordet när jag kom hem
Love you baby!!

Jag har lite tråkigt!

I'm broke, but I'm happy
I'm poor, but I'm kind
I'm short, but I'm healthy, yeah
I'm high, but I'm grounded
I'm sane, but I'm overwhelmed
I'm lost, but I'm hopeful, baby

And what it all comes down to
Is that everything's gonna be fine, fine, fine
I've got one hand in my pocket
And the other one is giving a high five
:) <3

1 november 2011

Det var konstigt att skriva.. 1 November alltså..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva..
Igår formaterade vi om min dator, den var rätt full med virus kan jag tänka mig eftersom den påstod att jag på nån timme inte hade något minne kvar över huvudtaget. Så det känns rätt bra :) Nu ska man bara lyckas få tillbaka alla program som man inte riktigt tänker på att man har även om man jämt använder dom.
Men vi har nog kommit fram till att vi borde inverstera i en ny laptop, den jag har är ju inte super bra eftersom det är typ 3 gången den pajar sedan jag köpte den för 1,5 år sen.

Idag blir det jobb 14-21, med syster. KÄnns gött, vi jobbar faktiskt riktigt bra tillsammans. Det bara blir bra jämt typ.

Jo förresten igår var jag på a6 en sväng efter sjukan. Jag hittade ett par vinterskor!! Och dom var varmfodrade också, jätte fina!! :D Sen hittade jag också en duk till vardagsrummsbordet, en stickad tröja och lite annat smått och gott. Himla bra ju. Men oj, vad jag inte hade råd egentligen.

Jag hittade en bild förresten, från förra årets halloweenfest som var hos Pierre och Angelica tror jag. Jag Eda och nån läskig clown, kan inte riktigt komma ihåg eller räkna ut vem det är :P


Men nu ska jag väl hitta på nåt att göra, kolla frysen och se vad man kan äta idag kanske. Måste få i mig nåt innan jag börjar jobba iaf.
Ha det kalasbra folk!

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0