26 Juli 2012

Vilka underbara semesterdagar jag får då!
Det var ju likadant nästan förra veckan jag hade semester, i början av juli :) Antingen har jag väldig tur eller så är det någon där uppe som favoriserar mig. Jag hoppas på det sista alternativet.
 
Måndag, Tisdag var det ju Solien med Emma med familj och Petter. Fiske, sol, grilla, lite öl, helt underbart att bara komma iväg lite från stan.
Igår var det födelsedag, grattis till mig. Och trots åldersnoja så hade jag en fantastisk dag med lite shoppng, träff med Saarah och middag ute med fantastiska vänner <3
 
Och idag blir det vara shill. Ska inte göra ett skit förutom att ligga i solen och bli röd som en kräfta. Måste ju ladda krafterna till imorgon och Bruce Springsteen, eller? :)
 
 
Så nu blir det till att gegga in kroppen i solskydd 30.

22 Juli 2012

Good fucking morgon, eller?
Jo men nu börjar det fatiskt ordna upp sig lite i kroppen. Jag har fått i mig lite alvedon, vättskan är påfylld liksom lite salt för att hålla kvar vätskan.
 
Men galet va bra gårdagen var då!!
Tack alla underbara vänner nya som gamla för en underbar kväll igår :)
 

Men jag har nog kommit fram till att jag aldrig mer ska dricka så mycket, det är ju onödigt. Jag hade ju faktiskt haft precis lika kul om jag drack 3 glas vin mindre igår och jag hade då defenitivt mått bättre idag. Värt? Ja!

20 juli 2012

Då var det semester igen :) skönt! Det firar vi med tvn som vi äntligen har fått efter typ 3 veckors Telia tjafs. Och så blir det piggelingrogg och godis. Måste ju grunda lite för morgondagen då det blir födelsedags galej för mig och Saarah. Men nu, Macken

17 Juli 2012

Det börjar känns lite att man har jobbat 7 dagar i sträck och nu är det bara 3 dagar till innan jag har semester en vecka till.
Då blir det både Solien (Soljen?) över natt med fiske och mys i stuga och Göteborg och Bruce Springsteen över helgen. Inte dålig semester vecka eller vad sägs.
 
Idag slutade jag iaf vid halv 1, då åkte jag hem, farsan kom en sväng och sen skulle vi till Rosenludsbadet för att relaxa lite tänkte vi.
Det gick ju bra, det börjar med att precis när vi ska åka så kommer en sån jävla regnskur. Vi väntar till den är över tänkte vi och kors i taket det slutade. Så vi packade cyklarna och gav oss iväg. Påvägen dit började det regna lite igen, men det gjorde ju inte så mycket.
Men när vi väl kom dit så visar det sig att det är stängt. SUCK! Och så började det öseregna.
 
Så nu är vi hemma igen, i soffan och kollar på IceAge. Ganska mysigt det med.
 
Imorgon som sagt jobb igen, liksom torsdag och fredan. Men sen på lördag är det fest!
 
Hoppas ni har det bra!

12 Juli 2012

 
Så var det med det ja.
Galet trött på att varken ha ett ordentligt internet eller riktig fungerande tv. Var himla tacksam över mitt mobila bredband till idag när jag kom hem och min kära sambo berättade att det hade tagit slut. Så nu får vi använda våra telefoner och dela det nätet. KUL(K)?!
 
Annars, jobbar idag, bakat muffins idag som blev super goda. Både kladdmuffins och bärmuffins. Duktig tjej! Och nu väntar jag på att BuffaloWingsen ska bli färdiga så vi kan kolla film och sova sen.
 
Imorgon jobb till 16 och sen typ helg. Ska dock jobba 19-21.30 lördag och söndag, men det räknas ju knappt.
 
Ha det kalas och njut av ert internet och tv.
 

Året med min kära

Galet vad jag längtar


Trött och sliten

Ja det är ganska ansträngande att åka på badhus. Men kul! Hur kul som helst har vi haft. Men som sagt, nu är vi slut. Sen vi kom hem vid halv 18 har vi legat på soffan och kollat film och snart blir det naturligtvis Allsång på Skansen. Om nu tvn vill fungera. JAG LÄNGTAR TILLS VI FÅR RIKTIG TV OCH INTERNET!! Men nu Skansen, via svtplay. Over and out!

10 Juli 2012

Det var faktiskt inte så jobbigt att börja jobba igår. Jag är ju ledig idag :P Nej men på riktigt, kändes konstigt nog ganska så bra. Trivs man på jobbet då eller? :)

Idag blir det bad för hela slanten. Vi, jag, Petter, Emma och barnen ska till Skövde och deras badhus. Värsta badhuset tydligen. Ska bli sjuukt roligt!
Så vi får väl se ifall jag kommer hem med lite bilder och så, förresten så tror jag att det var kamera förbud där inne så det blir det nog inte.

Hoppas ni har en solig sommardag, inte så troligt men hoppas kan man ju alltid.
Puss och Kram!

8 Juli 2012

Söndag idag och inte vilken söndag som helst. Det är sista dagen på min semester :/
Känns sådär faktiskt. Men jag får trösta mig med att jag älskar mitt jobb och att jag faktiskt har en vecka till om ett par veckor.
 
Igår var en toppen topp dag. Mestadels iaf.
Vi bestämde oss för att cykla till Eko-hallen för att jag vill köpa innekrukor så jag kan plantera om mina kryddor på balkongen.
Men påvägen dit så pajar Petters cykel. Tur i oturen var väl att dom köptes på TeamSportia så det var ju bara att lämna in cykeln där och han fick ta bussen hem. Plus då att jag inte hittade några innekrukor. Det borde ju finnas överallt tycker ju jag, men icke.
Sen när vi hade handlat färdigt där så fick Petter för sig att åka ner till stan och se ifall det fanns två biliga metspön och det gjorde det.
 
Så när vi var hemma igen och hade ätit for vi ner till Oset för fiske. Vi stannade nog fram till 23.30. Galet mysigt med mete, musik och lite folköl.
Sen så fick vi sällskap av Pelle. Fast han ville bara åt mina CheddarPopcorn. 
Tillslut så sprang han in i påsen och hämtade dom när jag slutade slänga ut till han.
Galet söt var han iaf..
och så nappade det en hel del, jag fick 3 fiskar i mindre modellder och sorter och Petter fick en "stor" abborre som ska stekas till middag idag.

Och så avslutades kvällen med ett dopp i vätten, det var faktiskt mycket varmare än vad man tror. jag blev mottligt förvånad.

Sicket väder

Regnet det bara öser ner..
 
Men vi har haft trevlig glass och jordgubbsfika på förmiddagen.
 
Nu väntar vi på att Pärre ska höra av sig om han hittade någon skruvmejsel på Biltema och komma med den så vi kan skruva ihop stativet till den nya tvn som kom innan. N I C E!
 
Annars inte mycket, seg som attan. Hoppas på en lugn och skön resten av dag. Vi har ju inte haft en lugn stund sen förra onsdagen typ, så det känns välbehövligt. Måste ju vila upp sig lite innan man börjar jobba på måndag igen.
 
Hare fint !

Livet leker

Det blev en sväng ner till stan, en ny grill, en sladdlös Iphonedocka och ett par nya sandaler. Hade insett att jag inte hade några sandaler så jag hittade ett par på DinSko rean. 149 pix, som hittat.
 
Vi mötte upp Saarah på stan och hon följde med hem, det bestämdes att det skulle bli grill ikväll också så jag och Saarah tog cyklarna till Willys och handlade lite.
Sen åkte jag och Jonas till Öängen och matade Karins kisse och på hemvägen hämtade vi ut nya datorn. Nu är det bara tv:n kvar och den kommer imorgon. Sen att vi kommer att få leva på havregrynsgröt i ett år, det gör ju inget.
 
 
Och vet ni vad, den nya grillen fungerade.
 

Så nu sitter jag, Petter och Jonas och myser i soffan, skulle visst bli någon film pratades det om. 
 

5 Juli 2012

Mjo, i morse fick jag ju iaf sova till halv 8.
Jag har inte sovit mer än till halv 8 på ett par veckor nu, börjar bli lite tråkigt tycker jag.
 
Meeen iaf, vi har kommit iordning i lägenheten, fått upp allt ur kartonger och nu är det bara att få upp lite tavlor och så på väggarna kvar. Så himla skönt!
Men det känns fortfarande inte riktigt som att vi faktiskt bor här nu. Det är lite dröm fortfarande om ni förstår hur jag menar.
 
Igår var Simon och Andreas här, vi drack lite öl, lagade mat och tjötade. Vi fick också två inflyttningspresenter :) En rosa muffinmaker och en brandsläckare, så snälla grabbarna är.
 
Idag så ska vi iväg och mata Karins kisse och sen ska vi hitta en grill att köpa. Får se hur det går med det. Vi grillade på engångsgrill igår och insåg nog att det var dags för en riktig grill, lite smidigare så.
 
Men nu ska jag väl göra mig iordning antar jag.
Ha det kalas !!
 

1 Juli 2012

Efter två sjukt intensiva flyttdagar så är jag så sjukt mör i kroppen så jag vill lägga mig ner och dö typ. Så sjuuuuk träningsvärk i mina lår och vader så jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. I trappor, trappor och lite mer trappor är inte kul att bära flyttkartonger som jag har packat alldeless för tunga.
 
Men nu är det färdigt iaf. Så här sitter jag i en brassestol och kollar på fotboll medan Petter ligger på mage nedanför Randi och skriker. Hon masserar hans vader, inte värre än så. Fast våra nya grannar har nog börjat undra vad vi är för några egentligen.
 
Imorgon blir det först kl 10 besikning av den nya lägenheten. Sen så vet jag inte om vi åker till IKEA för att handla eller om vi gör det senare.
Sen klockan 15 så är det besikning av den gamla lägenheten. Och senare får vi förhoppningsvis hem våra möbler, Bergmans skulle se vad de kunde göra annars så kommer dom på tisdag eftermiddag. Visst all ära åt brassestolar, men det skulle vara skönt med en soffa faktiskt.
 
Annars är allt bra, lägenheten är kalas och jag trivs redan som fisken i vattnet. Bara träningsvärken lägger sig nu så jag slipper få ångest varje gång jag vet att jag måste gå ner för trapporna.
 
Jag får ha Edwin som substiturt för mina grabbar, dom är ju fortfarande hos mor. Men attans vad jag saknar dom :/

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0