1 Juli 2012

Efter två sjukt intensiva flyttdagar så är jag så sjukt mör i kroppen så jag vill lägga mig ner och dö typ. Så sjuuuuk träningsvärk i mina lår och vader så jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. I trappor, trappor och lite mer trappor är inte kul att bära flyttkartonger som jag har packat alldeless för tunga.
 
Men nu är det färdigt iaf. Så här sitter jag i en brassestol och kollar på fotboll medan Petter ligger på mage nedanför Randi och skriker. Hon masserar hans vader, inte värre än så. Fast våra nya grannar har nog börjat undra vad vi är för några egentligen.
 
Imorgon blir det först kl 10 besikning av den nya lägenheten. Sen så vet jag inte om vi åker till IKEA för att handla eller om vi gör det senare.
Sen klockan 15 så är det besikning av den gamla lägenheten. Och senare får vi förhoppningsvis hem våra möbler, Bergmans skulle se vad de kunde göra annars så kommer dom på tisdag eftermiddag. Visst all ära åt brassestolar, men det skulle vara skönt med en soffa faktiskt.
 
Annars är allt bra, lägenheten är kalas och jag trivs redan som fisken i vattnet. Bara träningsvärken lägger sig nu så jag slipper få ångest varje gång jag vet att jag måste gå ner för trapporna.
 
Jag får ha Edwin som substiturt för mina grabbar, dom är ju fortfarande hos mor. Men attans vad jag saknar dom :/


Kommentarer
cattan

jag hittade en sida.. http://ipiccy.com/editor
Usch jag är inte nöjd med färgerna, passar inte in på sommaren så ska inte ha den headern länge :)

2012-07-03 @ 17:02:01
URL: http://cattans.blogg.se
cattan

Mmm så surt att det inte finns mer, detta är ju inte lika bra :( men lite saker som piknik hade finns :)

Svar: Fast jag tycker att det verkar heelt okej faktiskt :)
Ylva Laurin

2012-07-04 @ 13:22:17
URL: http://cattans.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0