30 Mars 2012

Och om ett par timmar börjar en helg med endast arbete. Fredag kväll, lördag delad tur och söndag dag. Yeey..? Men jag tjänar pengar, det är det som är huvudsaken.


Det är ju inte alla gamla gubbar som är sura, jag trivs faktiskt hur bra som helst med mina underbara pensionärer.


Men nu ska jag nog fixa lite käk, annars kommer jag svälta igjäl innan jag får äta igen.

Ha en kalas bra helg!
Puss och kram!

Mormor och morfar är tv-stjärnor ;)

Det anser min morfar iaf. Så himla stolt över att vara med på tv.

Arne och Pia, det är mina underbara morföräldrar de.

29 Mars 2012


Grattis mina älskade pojkar som fyller 3 och 5 år idag!!


Annars då..?
Jag har fått så himla mycket gjort idag, en sån där dag som bara har gått så himla bra.
Klockan 11 var jag nere i stan och mötte upp Saarah, lite shopping och lunch blev det. Alltid mysigt att träffa min kära vän <3


Sen åkte jag hem och påväg hem hämtade jag ett paket med böcker. När jag väl kom hem så städade undan lite kläder och när jag ändå höll på så rensade jag massor av onödiga handdukar och badlakan.
Efter det så ringde jag försäkringskassan och fixade avbetalning på pengarna dom ville ha tillbaka.
Sen blev jag sugen på att laga mat, men eftersom vi inte hade något hemma tog jag cykeln till ica och handlade lite och när jag kom hem lagade jag mat.

Så nu sitter jag i soffan och är fortfarande lite rastlös, men jag tror inte jag vill göra nåt mer idag än att ta en dusch och sitta i soffan faktiskt. Rätt gött det med.

Då var det klippt

Då har jag varit och klippt mig idag.
Och jag är ganska nöjd. Visst jag fick klippa luggen lite när jag kom hem, jag upptäckte att den var lite sne. Men annars så absolut nöjd. Det är bara att jag ska vänja mig vid att ha lugg igen :P

Så efter jag hade varit hos frissan mötte ag upp karin och vi shoppade lite, hon ett par jeans och jag lite grejs till håret.
Sen blev det en subway sub hem och nu sitter jag här med en bacardi breezer i handen, för mig är det ju trots allt lördag idag :)

Imorgon så ska jag träffa Saarah, så himlans mysigt. Längesen ju. Det blir nog en lite shoppingtur då också och en lunch på stan kanske.

Hoppas ni har en lika bra "helg" som jag!

28 Mars 2012

Vackra Vättern


Igår var det som sagt hypnostime.
Det var knäppt, skönt, jobbigt, lustigt, anorlunda men samtidigt helt underbart. absolut något ag tänker göra fler gånger och det känns mycket lättare i kroppen nu på något vis. Svårt att förklara.

Idag ska jag iväg till Kalufsakarn och fixa till frillan, blir någon slags klippning. Vet dock inte hur, men så brukar det ju vara.


26 Mars 2012

WOOHOOO!
Nu har vi köpt våra cyklar.
Det blev ingen Biltemacykel med tanke på att de hade inga i lager (fel på leveransen). Så vi åkte och kollade först på Sportson, men deras cyklar är lite över vår prisklass.
Men sen skulle Emma ha en cykel till Markus från Team Sportia så vi kollade där med för säkerhetsskull och tur att vi gorde det. Där stod ju våra pärlor

En röd och en svart Sjösala Mariella står nu utanför.

Måste dock köpa till ett extra lås, jag litar inte på de som bor här runt omkring.

 

 

Men nu så sitter jag här ensam hemma, både Petter och Emma har åkt till jobbet ooch jag börjar inte förrän kl 16 och vet ni vad, jag ska cykla till jobbet :O Jag vet i fan om jag hittar men jag har ju GPS i telefonen så det löser sig nog. Jag får åka vid 15 så jag verkligen hinner :P

 

Så nu ska jag leka lite med mitt fb spel innan jag gör mig iordning för arbaiten.

Ha det kalas!

25 Mars 2012

Söndag, härliga söndag.
Och igår var det härliga lördag.. om det inte vore så att min jävla mage förstörde den. Jag har ju diagnostiserat den som stressmage. Har ju haft detta problem i många år.
Men igår så tänte jag att nu är det kanske dags att göra något åt det. Så jag ringde min moster Bodil. Hon utför hypnos och har hälpt min syster med sin panikångest.
Så på tisdag ska jag dit och testa på hypnos, vi får se om det hjälper. Spännande!

Jag tror på hypnos, jag har ju sett hur myckte det hjälpte på systra mi, men jag an förstå att alla inte gör det. Man har ju fått massa konstiga bilder och senarion från filmer osv av hur det går till. Men det Karin säger om det är att det är den skönsate avkopplingen hon har varit med om.


Idag blir det nog en liten städdag, det är ganska snuskigt hemma. Plus att vi ska tvätta ikväll så det är väl lika bra att ta allt samtidigt.

22 Mars 2012

Torsdag idag och ytterligare en jobbkväll. Fast idag börjar jag 15 så jag har massa tid hemma nu innan jag ska iväg, himla skönt faktiskt.
Nu sitter jag och kollar på efter 10, vilket jag gör varje morgon jag jobbar kväll eller är ledig. Ganska så trevligt att ha på i bakrunden när man sitter med datorn i knät.



Men det jag skulle berätta, imorgon ska vi åka och köpa en cykel till mig. Såå skönt!
Igår när jag jobbade så upptäckte jag att bussen hem inte går kanon bra från mitt "nya" jobb. Den går 42 minuter efter att jag har slutat och då kände jag att det är dags att skaffa mig en cykel.
Sen är det meningen att Petter också ska ha en cykel så vi kan ta cykelturer tillsammans, men den får köpas nästa månad. Det finns ju inte hur mycket pengar som helst.

Men det jag täntke fråga er är om ni har någon erfarenhet av Biltemas cyklar, är dom något att ha?

Threespeed 28"

Bekväm och smidig 3-växlad stadscykel med fotbroms.
Detta är cykeln jag har tittat mest på, det är den billigaste 3 växlade cykel dom har..
Så va tror ni..?

21 Mars 2012

Nu är det inte många dagar kvar till lön. Det är skönt eftersom det börjar tryta på kontot.
Idag blir det gå-brevid-dag 3, alltså en kväll. Spännande. Jag börjar känna att detta jobbet är bra för mig, lite ny luft under mina vingar, lite mer erfarenhet. Plus att arbetskamraterna verkar helt kanon.

Och idag är det ju dessutom sol, jag hade en snabb kort liten tanke om att jag skulle gå till jobbet idag. Men det försvann ganska fort när jag insåg hur lat jag är. Jag vill ha en cyckel, det vore heeelt perfekt! Då skulle jag faktiskt cyckla till jobbet, jag menar så långt är det ju faktiskt inte och då få slippa passa bussar och så vidare.
Så mina nära och kära, jag önskar mig en cyckel i väldigt för tidig födelsedagspresent. Bara så ni vet ;)

Annars inte mycket, har inte hunnit med så mycket mer än att jag har sovit sen jag skrev sist.
Så hoppas ni har det bra!

20 Mars 2012


Ja tänk om dom pengarna kunde komma nu.
Jag kan ju säga som så att jag är mer än nöjd över resultatet på skatteåterbäringen :D


Men iaf, jobbet har gått super bra idag också. Jag fick till och med gå lite sjäv på morgonen, vilket då måste betyda att dom tror på mig och det känns ju bra.
Plus att jag har kommit fram till att arbetsdagen i hemtjänsten går 1000 gånger fortare än arbetsdagen på äldreboende.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, idag blir det potatisgratäng och biffar. Så himla gott, bara hoppas att det räcker och blir en matlåda till imorgon också. Men man vet ju aldrig.

Hoppas er dag har varit lika toppen som min :)
Puss!

19 Mars 2012 igen


Soool och med musik i öronen, då mår man bra!
Håret förresten blev bättre än innan, syns väl dock knappt på bilden eftersom den ä "instagram-sönder-redigerad"


När man vaknade idag var ju inte vädret det man ville direkt. Men lagom till jag skulle iväg så såg det mycket bättre ut.
Men jävlar va det fortfarande blåste då och jag kände att jag inte riktigt hade tillräckligt med kläder på mig. Men stod man bara i lä så var det ju hur skönt som helst.

Men iaf, innan jag träffade mamma så mötte jag upp Emma istan och hon bjöd på mat. Ett sibyllamål satt som ett smäck i min tomma magen. Sen blev det en liten sväng på a6 (Emma tyckte inte att hon hade handlat tillräckligt på Ullared).
Sen mötte jag då upp mamma utanför IKEA där vi hittade en gaderob som hon ska köpa. Sen blev det Mio, men dom hade inte vad dom sökte och tillslut hittade vi hennes köksbord på Bergmans Möbler. Himla bra.
En sväng till Maxi och sen hem till min kära som hade diskat, så jag älskar honom lite extra mycket idag ;)

Imorgon blir det brevid-gångs-dag nr 2, bara hoppas att det går lika bra imorgon om inte bättre än sist. Nu har jag ju kollat läget hur det funkar iaf. Plus att jag har min nyköpta jacka som jag ska ha på mig :)

Nu sitter jag mest och väntar på att han ska spela färdigt sitt förbenade FIFA så vi kan kolla på Tintin :D

Ha det underbart!

19 Mars 2012

I brist på annat att göra så slängde jag i en "gammal" hårtoningsmousse. Det ska bli någon blond färg hoppas jag. Just nu ser det mest ut som att jag har massa silvershampo i håret. Vi får la se hur det går.


Annars idag så tycker jag att det ska sluta blåsa och bli varmt istället. Jag är ju trotts allt ledig och då ska det ju bara kanonväder..?
Sen i eftermiddag ska jag iväg med mamma till diverse möbelvaruhus. Vi ska hitta ett köksbord till hennes nya fräscha kök och sen ska vi kolla på någon slags klädhängare till hallen. Får se vad det blir av det.

Men jag har inte så mycket mer att säga, hoppas på at färgen blir bra, eller iaf att det blir någon slags skillnad :P
Hoppas ni har det kalasbra ute i blåsten.
Tjing!

18 Mars 2012

Söndag..
Skön söndag med sovmorgon. Jag jobbar 12-21 idag. Skönt!


Igår jobbade jag till 16 och sen när jag kom hem så rensade jag upp bland alla badrumsartiklar. Allt från smink till gamla hårprodukter till smycken som jag aldrig skulle använda igen slängdes.
Det var nämligen så att jag har en mojäng inne på toan som var överfull med massa skit och då tyckte Petter att jag skulle rensa det. Så jag hade till idag på mig att göra det annars så skulle han det. Så det var väl bäst och faktiskt rätt skönt nu när det är över.


Sen var det ju så att jag och yster var på ullared i fredags. Kvittot blev lite väl långt tyvärr, men det är inget att göra åt nu. Och jag känner inte att jag köpte något sådär jätte onödigt. Bara massa bra saker.
Bland annat en vind/regn lite varm jacka som jag hade tänkt att ha när jag är ute och cyklar i hemtjänsten. Det blev lite kläder, fryspåsar ovs.


Men nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och kolla på nyhetsmorgon medan Petter ligger och sover. Han var ute och firade St Patriks day igår. Så han är väl lite seg antar jag :P ha ha ha.

Ha en underbar söndag!

15 Mars 2012

Oj oj oj va nervös jag var i morse, illamåendet var inte nådigt när jag satt på bussen påväg till Vättersnäs. Jag förstår inte varför jag alltid ska vara sån, men men.
Det har i alla fall gårr superbra hela dagen, personalgruppen veckar toppen och jag kan nog trivas med hemtjänst. Så som det verkar så har jag ett tre månaders vik här framöver.
Suuuperkuuul!


Efter jobbet åkte jag iaf hem, åt och sen åkte för att möta upp syster Emma, åkte och handlade, tog en sväng förbi mor för att titta på hennes nu helt färdiga kök. Att det kunde bil så snyggt, svårt att tro. Men att det blev.

Och nu så sitter vi här i soffan och kollar på Project Runway samtidigt som hon spöar mig i WordFeud.






Imorgonbitti bär det av till ULLARED!! Wohooo!
Hörs!

Våååår!

14 Mars igen

Jag tänkte att om jag nu ska börja hårdblogga igen så kan vi ju likväl gå in för det ordentligt och ta två inlägg på samma dag :O Bra va!!??

Nu har vi kommit hem, ätit och börjat med tvätten.
tatuerigen blev suuuperbra och Petter tyckte det inte gjorde ont alls typ. Eller vi kom fram till att ont gör det ju faktiskt, men det är en smärta man utan tvekan kan stå ut med.

14 Mars 2012

<3


Tiden går fort när man har roligt. Insåg (när Karin klagade på att jag aldrig bloggar längre) att det var ett braa tag sen jag skrev något sist.
Det har ju trots allt hänt lite :)
Jag och min kära Petter har förlovat oss. Hur bra som helst, känns fantastiskt. Ett bevis på att jag alltid vill stå vid hans sida och han vid min.
Så nu är det bara barn och giftemål som saknas, men det får väl vänta lite antar jag.

Annars så ringde det en chef och väckte mig när jag vilade igår. Han ville att jag skulle börja jobba i Vättersnäs hemtjänst, så på torsdag så ska jag gå brevid och sen börjar jag förhoppningsvis där den 1 April.
Det gillar vi!!

Sen så ska Petter tatuera sig idag och jag ska naturligtvis vara med och titta på när han har ont. Måste vara med och hålla handen även fast han inte erkänner att jag behöver det ;P

Vad händer/har hänt mer..?
På fredag bär det iväg till Ullared på lånade pengar, känns inte lika bra men Ullared är alltid kul :D Med syster Emma (naturligtvis) och Petter.

Men nu har jag nog inte så mycket att säga tror jag. Jag ska försöka bli bättre på att blogga, jag lovar.

Ha det kalas i vårsolen :D

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0