30 September 2012

Sista september idag då. Imorgon börjar oktober. Buhu.
 
Helgen har varit underbar. Fredagen var full med att få ihop vår nya tv-bänk och när vi väl va färdiga med den var vi helt färdiga också. Men så galet snyggt det blev.
Lördagen åkte jag iväg med mamma och handlade lite och hälsade på mormor och morfar.
Sen hem en stund och på eftermiddagen/kvällen var vi hos mor. Lagade kalas god mat och snackade massa strunt.
Och idag har vi slöat i soffan hela långa dagen. Jag får lite ånget av att ha slösat bort en ledig dag i soffan, men Petter säger att det inte gör nånting.
 
Så nu ska jag väl fortsätta sitta i soffan innan jag får byta ut den mot sängen :)
 
Hoppar er helg har varit kanon!

26 September 2012

Alltså denna månaden har gått så sjukt fort.
Är jag den ända som fortfarande tror att vi kommer få en sommar, dock kan jag nog börja inse att den inte kommer med tanke på att inom en vecka är det oktober..
 
Förkylningen håller i sig, blir så lack. Men idag skiter vi i det eftersom Petter har tagit ledigt för att han skulle på rättegång som inte blev av så åker vi upp en sväng til A6.. lönen har ju kommit. Nä vi måste faktiskt till IKEA, det har börjat bli väldigt mörk i vår lägenhet på kvällarna nu med tanke på att vi bara har en taklampa i hallen.
Så det är planerna idag, mysigt värre. Älskar att strosa runt med min kära <3
Ja och sen ska jag förhoppningsvis klippa mig i eftermiddag också :D
 
Imorgon jobb igen, lika så på fredag men sen ledig helg. JAAA! Så skönt så.

24 September 2012

Idag är det bara 3 månader kvar till julafton, sug på den ni!
 
Ack så trött jag är!! Nu har jag jobbat 7 av 8 dagar på Öxnehaga och jag är helt slut. Massor med nytt att tain plus många timmars arbete är likamed inte så bra.
Men det är skönt att det är gjort och att jag är ledig i två dagar nu. Så nu firar jag fredagkväll med en öl och tv. Så himla skönt!
 
Annars så går det bra på Öxnehaga tycker jag. Både arbetskamrater och boende verkar kanon bra och jag tycker jag lär mig nåt för varje dag som går och det är ju bra :P
 
Imorgon blir den lite handling med mor och sen ska jag väl plocka lite hemma kanske, om jag känner för det och har lust :)
 
Men nu så ska jag fortsätta med min öl och skriva en handlingslista till imorgon.
 
Puss på er!

20 September 2012

Hittintills har dagen varit kanon, hoppas den fortsätter..
 
Vaknade tidigt som tusan som vanligt, men det kan ju bero på att jag har blivit pensionär och går och lägger mig så jäkla tidigt.
Men jag gick upp drack kaffe åt tillslut frukost.
Helst plötsligt var klockan 11 och jag kom på att jag borde göra mig iordning så det gjorde jag och åkte hemifrån. En sväng till Willys för att köpa godis och sen till Vättersnäs för att läma godiset till mina kära f.d arbetskollegor. Tyckte att de var värda det.
Sen var jag där ett bra tag, snackade skit och hade trevligt.
 
Nu är jag hemma, har fixat lite mat som står i ugnen. Idag blir det lax i ugn med spenat och sås och till det pressad potatis. Mums! (hoppas jag)
Och resten av eftermiddagen blir det nåt annar roligt, vet inte vad.
 
Men nu åter till matlagning, tjipp!

19 September 2012

Så här känner jag just nu..
 
Men det har gått bra de första tre dagarna på nya jobbet. Mycket att ta in, mycket att komma ihåg, mycket att lära sig. Jag glömmer alltid bort hur jobbigt det är de första dagarna när hjärnan får arbeta på högvarv. Och nu när jag får springa speciellt i trappor 100 gånger mer än vad jag bruar så är ju kroppen slut också eller ja, benen. 
Så vad jag ska göra ikväll kan ni nog räkna ut. Sitta i soffan.
 
Imorgon är jag ledig. Ska tydligen tvätta lite om det finns någon tid till oss. Men sen ska jag framför allt cykla bort till Vättersnäs, hämta mina grejer som jag har där och säga hej då till dom förstås.
 
Hoppas ni har det lika bra som jag :)

17 September 2012

Jädrans förkylning då! Kommer den hänga med mig hela hösten nu antar jag. Suck! Man blir ju så jäkla seg av lite snor i näsan och harkel i halsen..
Men men, inget att göra åt.
Idag blir det brevidgång på Öxnehaga Servicehus. Börjar klockan 15 så det blir en lagom start tycker jag. Hoppas att dom är snälla mot mig :) Lite sur bara för att jag missar X-factor ikväll dock.
 
Annars inte så mycket. Vi var ute i Sonatorp en sväng igår. Fikade lite, busade lite, tittade lite på söta kycklingar och fick med oss lite ägg hem. Sen var det bara latande som gällde resten av dagen. Soffhäng! Allt för att bli kvitt förkylningen, som om det hjälpte..?
 
Men nu ska jag tja, inte göra så mycket alls. Ladda inför jobb med lite mer kaffe antar jag.
Hoppas att er helg har varit toppen!

Bild bomb med gamla vänner och minnen

 
 
 
 
 
 
 
 

15 September 2012

Lördag morgon, lördag mysmorgon till och med. Vi vaknade nog vid 7 och sen har vi bara legat och myst/halvsovt i sängen fram till 9.30 typ. Nu sitter vi och dricker latte, jag med datorn i knät och Petter med ps3 kontrollen.
 
Sjukdomen har gett sig iaf, febern hade gått ner nästan helt igår så jag var lite bitter över att jag inte kunde gå till jobbet. Men men, jag får ta med mig en stor godispåse och hälsa på på v-näs här snart. Måste endå hämta lite grejer som är kvar där.
 
Idag står det städning på schemat eller i alla fall fram till 16, då är det fotboll och jag försvinner från kartan i ett par timmar. Så vad ska jag hitta på då..? Ingen som har några bra ideer? Hepp, inte det..
 
Så nu vet ni det.
Tjipp!

12 September 2012

Som jag trodde, det var för bra för att vara sant att jag hade hållt mig frisk så här länge.
MEN NU?!!! Inte läge alls för att bli sjuk NU. Jag vill vara på jobbet de sista dagarna jag har kvar. Hoppas jag är piggare imorgon så jag kan komma på mötet och sen jobba fredagen iaf. Blir lite ledsen i ögat faktiskt. SÅ bra trivs jag på mitt jobb.
 
Tänkte bara att ni ville veta..

11 September 2012

Alltså detta datumet.. Det är nog många personer i världen som idag tänker lite extra på USA vilket jag också gör. Men just idag inte med lika mycket sorg och eftertanke som innan utan mer agression. Igår så passande så kollade vi på en dokumentär om allt som inte stämmer om den 11 September 2001 och World Traid Center-rasen och Pentagon smällen. Dokumentären "Loose Change" var väldigt intressant och man får lite att tänka på. Den finns att ladda ner på vissa sidor om man nu håller på med sådana olagligheter annars finns den säkert att få tag på på andra sätt också.
Om det ligger någon sanning i dokumetären det vet jag inte, men den är absolut värd att se och tänka över. USA har kanske lite mer fuffelns för sig än vad man tror och vet..
Den är absolut värd att se!
 

Idag är jag ledig men har fram till nu haft fullt upp. Jag har slängt ner lite tvätt i maskinen, varit iväg och hämtat körkortsböcker till Petter och lagat en dundergod mustig mums mums kycklingsoppa. JAM!
Så resten av dagen kommer bestå av ledighet och klädhängning.
 
Sen om jag orkar så ska jag lägga in alla bider från personalresan i Göteborg och berätta lite mer om den. Kan säga såhär att det var nåt jag aldrig kommer att glömma och som jag absolut vil göra igen. Ta en titt på Aveqia.se så får ni se vad vi hittade på. 


 
Men nu ska jag lägga mig ner i min sköna soffa en stund :)

6 September 2012

Usch va jobbigt det var att skriva september, har inte riktigt insett att första höstmånaden är här.
Visserligen var det superdunder kallt i morse, både tjocktröja oh höstjackan på.
 
Tänkte bara skriva en liten uppdatering, jag har insett att jag är lite dålig på att blogga nu igen. Men vad händer för nåt då? Knappt ingenting, jag jobbar, jag kommer hem från jobbet. Och på tal om jobbet så är det bara en veka kvar nu :/ Sen börjar jag på Öxnehaga, hoppas dom är lika underbara som mina kollegor på Vättersnäs.
Jag får träffa dom nya kollegorna imorgon förresten, vi ska till Göteborg med jobbet oh åker tillsammans med dom eftersom vi har samma chef. Vi har dockk inte fått reda på vad vi ska göra i göteborg mer än att vi får stora fritt fram till 16. Så det blir väl lite spännande antar jag.
 
Men nu ska jag ut  till köket och se ifall det finns något gott att göra till middag, magen kommer snart börja kurra vet jag.
 
Ha det kalas allihopa!

Ålandskryssning

 
 
 
 
Underbar och åter underbar kryssning lördag-söndag med älsklingen.
Så himla skönt, kul och härligt 
Älskar dig min underbara <3
 
 
 
 

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0