Catfight

Ja jag blev nitad av en jävla brud igår. Har till och med rivmärken på kinden efter Malins honkatt :P Ett riktigt monster var hon minsann. Fast jag får väl skylla mig själv att jag retade upp henne :P

Det var riktigt roligt igår iaf, så himla längesen man träffade dessa flickor, så det var gött att prata lite minnen :)
Synd bara att Malin E skulle upp tidigt och karin var sjuk så de inte följde med ut.
Men Malin B och jag gick först en sväng till Centrum, japp jag var på centrum bara för att kolla läget. Vi tog en drink och kom fram till att ne, det är fortfarande inte roligt här.
Så vi gick vidare till Olearys där vi hade lika roligt som man brukar ha på Olearys.

Idag är det dock inte lika roligt, det känns ordentligt i kroppen att det har varit en hård helg. Nu får det räcka med alkohol på ett tag faktiskt. Haha! Inte troligt att det kommer att bli så, men men.

Nu ligger jag på soffan och har precis börjat med maten, en stek blir det idag. Har aldrig stekt en stek innan så det ska bli spännande. Men det är ju ett tag kvar till att den är klar. Typ 3 timmar :P Men den som väntar på nåt gott..

Detta blev ett onödigt långs inlägg igen, jag måste skärpa mig :P Men nu har jag inte så mycket med att skriva. Så ha en fortsatt lugn och skön söndag :)

27 Februari 2010

Godagens :)
Nu har jag precis ätit och har tänkt att sova en stund. Har varit iväg och handlat hela förmiddagen, så nu är det påfyllt i både kyl och frys. Härligt!

Kul kväll igår, tack flickor för det.
Ikväll blir det förhoppningsvis en kul kväll till. Reunion!! Malin Malin och Karin, tacos, alkohol och Wii, kan det bli bättre..? Klart det kan, utgång med naturligvis :)

Men som sagt, nu ska jag sova en stund så man är pigg ikväll!

26 Februari 2010

Jag har varit i skolan idag :) Huur kul som helst att faktiskt ha nåt att göra. Funderar på att börja med skolarbete redan nu, så himla taggad.
Att äntligen få börja med kurserna jag började skolan för. Wohoo! Fast bara det vi har sagt och pratat om idag så har jag räknat ut att det kommer bli en sjuukt jävlig kurs/kurser. Men jag tycker att det är väldigt intressant så det kommer att gå utav bara farten. Och det hjälper ju lite att vi har en helt underbar lärare, Emma. Klart den bästa läraren jag har haft hittills i skolan. Jo förresten Johan och Calle från bäckadal är nog lika bra.
Sen fick vi välja APU platser idag med, jag valde; BUP, AVD E och AVD C, alltså Barn och ungdomsspyk, Missbrukar avdelningen och Rättsspyk. Längtar som tusan! Kommer bli sjukt givande och intressant.

Nu taggar jag inför kvällen, fast jag ska försöka ta det ganska lugnt ikväll eftersom jag ska ut med gymnasietjejrna imorgon. Men när man säger att man ska ta det lugnt så brukar det gå åt pipsvängen så jag stryker att jag sa det :P

Men nu ska jag titta klart på TopModel sen bär det nog av till Pööni, varför sitta hemma och dega när man kan åka ti henne :P

Ha en as bra kväll!

25 Februari

Jag gillar fortfarande inte anonyma kommentarer. Speciellt när det är indirekta påhopp. Om det är nånting som du tycker är fel i det jag gör, så kan du eller ni iaf stå för det så att jag har en chans att försvara mig.

Sjukt rolig kväll igår iaf, dock inte lika roligt idag. Sov hos Pööni inatt och när vi vaknade sa vi samma sak. Detta är ingen vanlig bakfylla, detta är mycket värre. Jag mår fortfarande sjukt konstigt, skakar i hela kroppen, illamående men huvudvärken försvann efter att jag hade tagit min treo.

Så iaf jag åkte hem från Pernilla vid 12 typ tror jag, tog en sväng förbi Willys och köpte ostbågar. Kom he, la mig i sängen och kollade på en film  och sov lite tror jag :) Och nu sitter jag här och gör ingenting medst, slötittar på tv. Borde äta nåt med.. Orkar bara inte laga mat. Men men, finns ju ett par matlådor i frysen som jag kan äta.

:) (:

Nu har jag precis ätit massa god, stark korvgryta. Snart så ska jag iväg till bolaget och därefter direkt hem till Pernilla.
Hoppas att hon är lite taggad för kvällen även om hon ska jobba tiidigt imorgon. Hon har ju fixat det innan :P
I gotta feeling..

Meeeen nu så ska jag titta färigt på JimsVärld innan jag leker livet vidare..

24 Februari 2010

Och dom håller på och borrar och borrar och borrar, vaknade av det vid 7 idag. Suck! Men jag somnade om som tur va..

Idag..
Jag måste upp till bolaget och köpa viin :) Sen måste jag diska, har massa disk nu, förstår inte det. Det är det ända jag gör känns det som.

Gårdagen var härlig, altid lika mysigt att umgås med mina systerpojkar. Jag fick till och med ett fint halsband av Markus :)
Sen fick jag hem min efterlängtade klänning, så himla fin och sitter som en smäck :) Yes!

Men nu har jag inte så mycket mer att skriva.

23 Februari 2010

Ja nu sitter jag här, uppe tidigt för en gång skull.
Det finns ju bara en anledning till det och andra sidan. Syster Emma och barnen kommer hit :) Emma ringde för en stund sen och sa att de var påväg. Mysigt! Jobbigt bara att titta ut och veta att det första vi ska göra är att gå på en promenad..
Snön tar liksom aldrig slut! Jag blir galen!

Igår var en halvdag med Pööni. Lika störd som vanligt, hon lockar liksom ut det bästa ur folk. Tjockisar var vi också, när jag kom dit var hon hungrig, då blev det potatisbular, bacom och lingon.
Efter ett par/några timmar så var vi sugna på nåt. Så vi gick till Willys och inhandlade vitlöksbröd, tzatziki, gurka, morötter och dipp. Och till desert blev det fruktcocktail med grädde och glass. Mumma!

Som sagt, dagen blir att umgås med mina änsklings barn och syster då förstås. Myysigt :)

Sen längtar jag bara till på lördag, då det blir Reunion med mina klasskamrater sen 1:an på gymnasiet - Karin, Malin E och Malin B. Sjuukt längesen jag såg dom, eller ja Karin springer man ju på på Råslätt ibland eftersom hon bor här med. Men de andra två är det måånga år sen jag träffade. Sjukt Kul!

Men nu ska jag göra mig färdig för snöstormen :/

Jag blir galen!

Dom håller ju på att byta från el till vattenvärme på råslätt. Just nu är dom i mitt hur och har borrat i ca 2 veckor. Det är sjukt irriterande att höra det där jävla borrandet från tiidig morgon till eftermiddag.
Suck Suck Suck!
Och när4 dom är klara med borrandet nere i källaren så ska dom fixca i lägenheterna. Hoppas fan att det ör en snygg element-fixare. Då gör det ju förstås inget :O :P

Men nu ska jag åka till pööni och inte vara lika uttråkad längre :)

Tjingeling !

Tråkigt!

Tycker inte om anonyma kommentarer :P Hmm.. :/

Nu efter ytterligare ett par avsnitt av Smallville är jag ännu mer uttråkad, det är verkligen världens längsta serie. Den borde bli käns som serien som aldrig tar slut. Men den titeln är väl redan upptagen av Våra bästa år antar jag.

Nä som sagt, uutråkad som bara den. Vet inte vad jag ska hitta på, någon som är lika uttråkad som jag? Kom hit vettja :)

Hjälp..?!

Godmorgon :) Vilken härlig dag? Eller, nä. Det är fortfarande kallt och massa snö. Undra om det är någon som inte håller med mig om att snön borde försvinna nu..?

Gick upp precis, tittade på ett par avsnitt av den sämsta serien. Smallville har verkligen ballat ur, meen har man fastnat i en serie så måste man ju fortsätta. Sjukt lång är det med.

Just ja, hjälp förresten.
Som ni flesta vet så älskar jag att ändra mitt hår. Nu vill jag göra det igen, dock håller jag på och ska lyckas spapa till väldigt långt. Så jag måste göra något annat med det.
Färga det gör jag ju hela tiden, så om jag ska göra det så måste det vara på nåt roligt sätt som jag inte har gjort innan.
Men jag kom på en annan grej när jag satt och lockade håret igår. Man kan ju permanenta det.? Eller?
Va tycker ni?? Jag vet att det är ca 15-20 pers om dagen som läser bloggen. så jag vill ha lite svar..
Och tänk nu bara hår, inte resten av bilden :P

21 Februari 2010


En jääääätte gammal bild. Shit! :O

Jahaaaaa...
Vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Jag var hos Lilla Lama igår, trevlig trevlig. Satt och tjötade och kollade tv, lika mysigt som vanligt.

Idag hade jag tänkt eller jag mååste städa. Dte är såå äckligt hä hemma nu. Det är nästan så att jag inte ens klarar av det och för er som känner mig. Jag klarar en hel del när det gäller det :P
Men jag är så iinte taggad för det, sjuukt tråkigt. Men det är väl bara att ta tag i det antar jag.

Morsan ville att jag skulle komma hem till henne och hjälpa henne med att gräva fram bilen, meen jag skippade det. Jag skulle visseligen fått mat som tack flr hjälpen, men jag har lite mat kvar hemma så jag klarar mig nog :P

Men jag ska sätta igång lite musik i högtalarna nu och komma igång.

20 Februari 2010

Snö! Snö! Snö! Snö! Snö! Snö! Snö!
Det är ordet man kan sumera denna dagen med, även om dagen bara har börjat.
Suck! Har till och med hört att bussarna i stan är inställda, så ja, jag sitter fast på råslätt. För jag vill inte ut och vandra i detta vädret.
Tjohoo!
Skulle ju ha träffat Alma ikväll, men så blir det väl antagligen inte :/

Nu sitter jag, hoppas och väntar på att Tompa ska hitta bilderna från min 19års dag så att han kan skicka över dom till mig.
Den födelsedagen kommer jag aldrig glömma, kidnappning, handfängsel, utklädd blev jag ockå. Men kul som tusan var det :)

Men nu tror jag att min kropp vill ha mat, så jag ska väl ta och äta nåt tror jag.

Men ha en trevlig dag i snön och för all del, dra inte ut med bil i trafiken. Tänk på alla andra.

Lite vuxen?

Nu är jag hemma iaf. Pööni och henns mor ville att jag skulle följt med ut. Meen jag tackade nej till det. Känner mig helt död i kroppen så jag kände att det var bättre och åka hem, lägga mig i sängen, kolla på smallville och äta goodis.
Så det är precis vad jag ska göra nu.

Hoppas resten av Sverige har en trevligkväll :)

Karaktär?!

Det är sjukt va svag man är allts :P
Nu sitter jag hos Pööni och dricker öl iaf. Suck! Att man aldrig lär sig?!

Men nu ska jag vara social igen.

Tjohoo!

Freda kväll

och Ylva är lika krasslig fortfarande.
Så kvällen kommer att spenderas hemma i tv-soffan. Själv än sålänge vad jag vet.
Känns konstigt dock, första gången på jätte länge som jag inte ska iväg och göra nåt. Det suger lite i partajtarmen kan jag tala om för er.
Men om jag ska bli frisk så ska jag hålla mig hemma med en filt och en kopp te.
Pernilla min älskade vän ville att jag skulle komma hem till henne och dricka lite vin, men jag känner att det är bästa att stanna hemma ändå.

Traderade hem en redig partyklänning här innan så den måste ju komma hem innan jag kan gå ut nästa gång :) Om den nu passar, de förra två klänningarna jag traderade hem var ju alldeless för stora. Så dom ligger ute på tradera nu igen, hoppas att jag kommer att gå lite plus iaf.

Men nu ska jag titta vidare på Navy CIS och fortsätta ha lika tråkigt som innan.

19 Februari 2010

Fortfarande lika förkyld, men nu har snoret släppt hjärnan och börjat rinna ut ur näsan på mig. Så nu går jag runt och snörvlar istället. Halsen gör inte så ont längre men jag har börjat hosta och nya ordentligt istället. Yeeey!
Jag vet, jag tycker jätte synd om mig själv nu!
Men det är ju ingen annan som gör det :P

Idag så är Camilla iväg på vissa grejer som inte ska nämnas. Men gumman, jag vet att det kommer att gå bra. jag tänker på dig :)

Jahaa idag hade jag väl tänkt att städa lite. Meen jag får se hur det går med det.
Är det fredag idag förresten? Då kan man ju gå ut ikväll.. Eller inte! Varken råd eller ork.


...

Okey jag erkänner, det kanske var ett misstag att gå ut igår.
Men det var vääärt det :)

Döööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö....

18 Februari 2010

God morgon folk !

Sjuuuukt rolig kväll igår. Helt underbart att träffa Putte och Tompa igen :) Så himla längesen.
Kvällen bjöd på myycket minnen, alkohol och dans. Känns som att jag drack så pass mycket alkohol så spriten dödade lite virus i kroppen på mig vilket är skönt. Mår faktiskt mycket bättre idag än vad jag gjorde igår.

Synd bara att jag inte hade med mig min kamera så detta är en skit dålig mobilbild. Men jag bad Pernilla ta med sin kamera och det togs nog en himla massa kort tror jag :) Så dom kommer såsmåning om.

Annan kul grej, ska åka till finland i slutet av Mars. Hytterna är betalda osv :) Vi ska försöka samla det gamla Mantorp och Rudskog gänget. Såååå roligt!! Plus att Pööni ska med också. Jippiiieee!

Snart så ska jag iväg med Emma och Markus och äta lunch, kan bli gott eller rättare sagt det ska bli väldigt gott. Så nu måste jag göra mig iordning lite.

Ha en underbar dag!

Tjosan

Sitter hemma hos Pernilla nu och har fixat med hennes blogg :) Så nu har hon också en personlig sådan. Ganska nöjd med den med faktiskt.

Sen när hon har tvättat klart ska vi till Olles, kuul :) Borde kanske inte det med tanke på mitt mående, men men. Ska hem tidigt och ta det ganska lugn så det är nog ingen fara. Orkar inte vara hemma mer nu ändå. Plus att min kära Putte är där med. Sjukt kul att träffa honom igen efter sisådär 2 år minst.

Var ju i skolan på mitt betygsmöte idag med. Trodde inte riktigt på min lärare när hon sa att jag hade vg i omvårdnad, men det var sant. Så nu har jag VG i Omvrdnad, Handledning, Psykologi och MSK. Gött Ylva! detta trodde jag inte när jag började skolan, har adrig riktigt varit ett vg barn liksom. Men men, bara tacka och ta emot :D

Men nu ska vi äta lite här och fortsätta dricka vårt vin..

Bäbisar är det bästa som finns. Kattbäbisar iaf ;P

Nu ska jag snart iväg till skolan, jag är lite nervös faktiskt :P Efter det ska jag vänta nere i stan i två hela timmar. Men dom hoppas jag går fort med lite mat och så.
Efter det ska jag hem till Pernilla och titta till henne och hennes nya bäbisar. Hon har nämligen köpt två kissungar :) Tänk när mina var bäbisar, så små och söta. Nu är de mest stora monster som hårar ner allt jag äger. Haha! Men jag tycker om dom såå, det är verkligen min pojkar.

Men nu måste jag göra det sista innan jag ska dra till bussen..

17 Februari 2010

Hahaha, the dark one :P Haha...

God morgon alla förresten. Hoppas att ni har sovit gott. Det har jag gjort, jag tror till och med att jag har lyckats att sova bort febern. Vem vet, jag kanske har skickat iväg den till australien på en backpacker resa som jag skrev på fb. Men nu har jag fått hosta istället, men hellre det. Då kan man iaf göra saker utan att man har jävligt ont i kroppen och grå runt och fryser.

Idag så ska jag ner till skolan på betysmötet, hoppas det går braaa. :S Lite nervös faktiskt, eller ja, jag vet ju att jag blir godkänd. Men ett vågar man hoppas på ett vg i handledning? Ja vet inte.
Bara skiten går fort så jag kan åka hem sen.





Nä jag ska väl börja göra mig iordning lite antar jag..
Suck!

Have a nice day!

...

Rubrik!

Nu börjar jag om, nu när saker och ting är överstökade och jag behöver inte tänka på det med. Så sköönt! Nu ska jag börja leva på riktigt igen, utan oro och sån skit. Leva livet liksom :)
Göra som jag själv vill hela tiden utan att behöva tänka på något eller någon.

Mötet gick bra, som väntat faktiskt. Så det är skönt :)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, väntar mest på att min köttfärs ska tina så jag kan laga lite mat.

16 Februari

God morgon allihopa!

Idag har jag lite mer energi i kroppen vilket är väldigt skönt. Snorigheten och halsontet är fortfarande kvar, men febern känns som att den är borta. Jag tänker dock inte dubbelkolla utan leva i tron att jag är frisk :)

Snart ska jag iväg på mitt lilla möte och ha det överstökat och efter det så ska jag nog hem och städa tror jag, det är riktigt snuskigt här hemma nu igen. Förstår inte hur jag lyckas att skita ner som jag gör..?

Men nu ska jag få i mig resten av treon och sen "springa" till bussen.
Ha en underbar dag!

Läängtar..

Ja det är mycket jag längtar till nu..

.. våren och sommaren, tunna mysiga kläder, solbrillor, uteserveringar, vätterstranden och allt annat som hör sommaren till.

.. sommaren av en annan anledning, pengar! Har ju förhoppningsvis ett sommarjobb då och drar in lite mer än csn pengarna i månaden och efter det så ska man väl börja jobba som vuxna människor.

.. tills jag blir frisk, det är så himla tråkigt att vara sjuk. Man är så fruktansvärt rastlös men orkar inte göra något ändå.

.. jag längtar efter vissa personer.

.. längtar till en ny lägenhet utanför betongjungeln. Inget fel på råslätt men jag tycker inte om min lägenhet :/ så nu är det sagt, har inte vågat erkänna det innan.

.. jag längtar till Mars för då kommer de nya vampire diaries avsnitten ut :) Yammie!

Men mest av allt ovanstående så längtar jag till soolen, värmen och glajjerna.
Tänk att vakna av att solen skiner i ögonen, värmen sprider sig in genom det öppna fönstret. Man gå upp, tar en kopp kaffe och sätter sig på balkongen med kaffet och en cigg.
Efter det gör man sig iorning, tar på sig  shortsen, ett linne och glajjerna förstås. Sen vandrar man ut i sommaren, går en långpromenad, träffar upp en kompis, sätter sig på en parkbänk med en glass och bara myser, tjötar om ingenting.
Dagen blir till kväll och då beger man sig till närmsta strand och sitter i solnedgången med sina vänner, kalla öl och musik och vandrar sedan vidare till piren och fortsätter dricka kalla med vännerna..


Låter det inte härligt?

Hjälp mig :)


Hjälp mig vinna min Burberry väska genom att rösta på mitt bidrag, snälla :D
Klicka häär

typiskt!

Nu har jag varit hemma en stund. När jag kom till mötet så fick jag reda på (jag jag hade en liiten misstanke om) att mötet är imorgon vid 11.30. Suck suck suck!
Men nu är det skönt att vara hemma iaf, har ätit lite och ska lägga mig på soffan en stund nu hade jag tänkt.

15 Februari

Inte roligt! Jag avskyr att vakna på morgonen efter en natts förkyld sömn. Alla äkliga beläggningar och torrheten i munnen är nog bland det värsta som finns.
Men jag är uppe iaf, jag tror inte att jag har lika myket feber idag vilket är en väldig tur eftersom jag kan gå på ett av mina "möten" iaf så man får det överstökat och ur världen.

Så nu sitter jag här med kaffit och har hävt i mig en treo och hoppas på att den hjälper snart. Sen vid halv 12 ska jag väl åka dit och hoppas på att det går fort så jag kan åka hem igen och soova.

Sur faktiskt Pernilla att jag inte kan följa med på träningen idag, jag var lite taggad på det faktiskt. Men som sagt, inte när jag ör sjuk. Hoppas du inte blir fr arg på mig :P

Men krya på er alla andra som det är lika synd om som mig.

Skiiit!

Ja nu ligger jag här i soffan med 38 graders feber. Kuul! Speciellt när jag har två möten jag ska på imorgon som är ganksa så viktiga. Suck suck suck!!

14 Februari

Nu är det nog min tur, min tur av sjukdom. Känner i kroppen att det inte bara är baksmälla idag. Det är lite ont i halsen och förkylning också. Inte roligt, men rätt tid ändå. Har ju lov i en veka nu så jag slipper ju vara borta från skolan om jag nu blir sjuk.

Ur kul kväll igår förresten, tack P3 för det :) Sen blev det ju extra kul när man träffade Martinsson ute me.

Idag vaknade jag av huvudvärk, gick upp och tog en treo och la mig och kollade på de sista avsnitten av Vampire Diaries. Så nu är det bara vänta på att säsong två kommer ut. Jädrans va kär jag är i den serien.
Men nu har jag kommit upp ut sängen iaf, sitt-ligger i soffan och vet inte vad jag ska göra. Blir väl att dega hela dagen. Försöka att inte tänka på att det är Alla hjärtans dag.

Jaja nu ska jag återgå till löövshit filmen som går på trean.

Wyhooo!

Yeeeeheeey!
Ylva lyckas alltid att få sin vilja igenom :D
Efter att jag faktiskt accepterade en lördakväll hemma, så hör en gammal kompis av sig och vill partaja!
Underbart!

Storstan igen

Jaaahoopp?!
Och nu då? Nu har jag kommit hem till storstan igen och sitter mest här och gör ingenting. Vill vill vill som vanligt gå ut och ha roligt, det vill eller kan tydligen ingen annan. Förutom dom då som ska på 80-tals temagrejen på centrum, vilket inte låter jätte lockande precis.

Vi får se vad tiden utvisar vart kvällen bär mig. Hör av dig om du känner likadant :)

svar på kommetar

koffetoffeloffeboffe lingonsnopp om Mums!:
PINSAMT Ylva!!!


Svar: Japp koffe! Absolut att det är, men jag skäms inte för det. Jag är ganska konstig och just piinsam :P


Elliot och Markus

13 Februari 2010

Jag är lite trötter faktiskt. Men det är för att Markus är en vildning och Elliot är likadan fast yngre.

Igår var det strömmavbrott till och från i skogen, jätte kul tänkte Ylva som är livrädd när det är för mörkt. Och när strömmen går i skogen så är det möörkt, ett mörker som stadsbor inte någonsin har varit med om. Superkul att ligga och kolla på tv och bara vänta på att allt slocknar. Meen jag klarade mig, det slutade strax efter att Emma hade gått och lagt sig.

I morse vaknade jag som vanligt att Markus kommer ner för trappan och in till där jag sover:
-Yyylva.. Yyyllvvaaa..
-Jaa..
-Nu har jag väckt dig :D
-Ja det har du, Markus.
-Är det lördag idag?
-Ja det är lördag..
-Då är det lördagsgodis idag!?

-Ja det är det


Efter en stund kommer syster ner med Elliot och parkerar honom på mig, vi satt en stund och gosade (jag försökte gosa med Elliot men det var inte riktigt vad han ville) och nu har vi precis ätit fruskost.

Jag är kvar här ute i skogen till efter lunch då vi åker in till storstan för att handla lite och då skjuttsar Emma mig hem.
Så den stora frågan är..:
Vad ska jag göra ikväll? Någon som har en idé?

Ha en fin förmiddag, antagligen så sover de flesta som läser min blogg nu.. Förutom du då Camilla. Så God Morgon och förmiddag på dig :P

12 februari

Sitter i skolan nu och har en lite kaffirast. Fick precis veta att jag fick VG på min inlämning och redovisning, tjohoo!
Men Ylva är ju aldrig nöjd, tankarna är nu
*Varför fick jag inte ett mvg? Vad var det som fattades.. Huum?*

Men nu böjar jag här snart igen, sen iväg hem. Fixa lite och efter det Skoooogen :D

Mums!

Jag har alltid varit svag för detta blodsugand varelser.

Angel, Edward, Spike, Stefan

De är ju egentligen vanliga ganska lagom snygga personer, men denna grejer med vassa tänder, extra styrka, snabbhet och oanad vänlighet är sjukt hett :)
Vampyrer är likamed farliga men dessa fyra har varit annorlunda, de har varit de goda.
Jag kan inte hjälpa det, tänk om man kunde hitta en egen Edward Cullen. Det hade ju inte varit fel ;P

OCh ja nu när första avsnittet av The vampier diaries är slut så ska jag se resten också.
Nu til sängen och mer Stefan :)

11 februari - toppenhumör men sjukt trött

Det blev en trevlig kväll igår iaf, en sväng förbi en väldigt trött och utarbetad Pernilla :) Så himla härligt att hon har flyttat in till stan nu så man orkar hälsa på henne :P

Idag har jag varit seg seg och åter seg hela dagen, men det är väl summan av lite sömn och lite mat antar jag. Så jag får väl skylla mig själv.

Nu ska jag äta lite efter det blir det att kolla the vampiers diaries och se fall det är nåt kul. Är de det så blir det att kolla på hela resten av första säsongen i sängen sen.

Tidig läggning idag iaf, upp till skolan imorgon och få tillbaka porv och sånt :S Alltid lika nervöst :P
Efter skolan hem, packa, mata katter och fixa lite innan Emma, barnen och min kära far kommer och hämtar mig för att tillbringa natten i skogen :)

Ha en underbar kväll alla!

Bitter!

Jag är bitter och lite arg.
Vad spelar det för roll vilken skola man går på? Jo det spelar roll för om man ska komma in på Kåren eller inte. Går man inte på högskolan i Jönköping så får man inte gå dit. Jag går en annan vuxenutbildning och då räknas inte det. Vad är det för skillnad? Student som student? Jag lever på csn jag också.
Ulrica en kompis ska till Kåren idag med sin klasskompisar och jag vill följa med men det går ju inte. Dumt är det!

Annars så har jag inte gjort så mycket nu heller, är sjukt sugen på nåt ikväll. Frågan är vad? Antingen så jobbar folk i morgon eller ikväll så de inte kan hitta på nåt. Suck! Nu när jag för en gångskull är ledig en torsdag så är det ingen annan som är det.

Jaja, nu ska jag vara bitter en stund till i min ensamhet. Borde gå til Willys och köpa kattsant, men orka!

10 Februari

I morse åkte jag till skolan för att göra sluttentan i Omvärdnad.. Och hur gick det kan man fråga sig? Jag har inte en aning, men jag tror att jag skrapade ihop ett G iaf.
Sen åkte jag hem, har ätit frukost och druckit kaffi, men inte så mycket mer än så.
Någon som har en ide vad som händer i dag/ikväll? Är ledig i morgon och är sugen på att hitta på nåt kuligt :D

Vi var ju på Monkey Town igår förresten, har sån nedrans träningsvärk i benen efter allt studdsmatthoppande :P


Sen var ju jag och mamma hos Lilla alice och hennes föräldrar i söndags :)


Men nu ska jag väl.. göra ingenting och ha jätte tråkigt. Visst det finns ju saker att göra som städa, diska, dammsuga och sån. Meeen det är ju ganska så tråkigt.
Sitter faktiskt mest och väntar på att posten ska komma i hopp om att det liggen en avi där så jag kan hämta mina nytraderade klänningar :D

Ha det underbart!

9 februari

Redovisningen gick snabbt och smärtfritt :) Skönt att ha det överstökat, nu är det bara provet kvar imorgon sen har jag looov :)
Men nu ska jag vara duktig och plugga, det är väl ett måste just nu antar jag.

Ha de fint!

Örongodis

Nu ska jag äntligen gå och lägga mig efter en kväll med tvätt, tvätt och åter tvätt. Så fruktansvärt tråkigt!
Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till MonkeyTown med mamma, Emma och barnen :D Så himla roligt och hoppa runt där med Markus!



Favorit just nu
Watcha Say-Jason Durelo

Natti Natt!

Ny design igen

Jo jag är väldigt dålig på det, amatör liksom. Men jag tycker att det är kul. Kommer på något nytt varje gång. Och jag känner faktiskt att jag blir liite bättre för varje gång.

Men jag har ett problem, jag vill få inläggen bredare, få ett mindre mellanrum mellan menyn och inläggen.
Hur gör jag?!?!

Men nu ska jag ner till tvätten igen och Pernilla förresten, jag lekte lite med en header till dig. Du får komma hit och kolla fall det är nåt sånt du vill ha. Jag tänkte på dig eller ja.. Jag tänkte roosa :)

Plugg?

Sitter hos Camilla nu och har intagit hennes dator. Karro kom precis med, vi ska ju tydligen plugga. Får se hur det går med det. Hum?!

Förresten..

.. Jävlar va jag bölade till filmen igår. boken var som mistänk myycket bättre, men dom hade fångat den på ett bra sätt ändå.

I taket lyser stjärnorna

8 Februari

Idag måste jag verkligen plugga. Jag har stor tenta på onsdag och jag har inte ens läst igenom skiten. Oops! Tur att man ska hem till Camilla och plugga då..? För vi brukar ju vara så himla duktiga på att plugga när vi träffas :P

Ja jag väntar på att vakna till ordentligt och äta upp min frukost, sen bär det iväg til henne. Sov lite väl länge idag, skulle ju ha varit där vid 12. Men det går ju inte :P

Ha en fin dag alla!

Nattlig promenix

Ja kallt är det ute, men eftersom jag inte kunde sova så gick jag ut och gick en sväng. Så nu är jag precis hemkommen och ska lägga mig och kolla på en film som jag har läääängtat efter att se i ett år eller nåt.
En film jag läste som bok när jag gick i högstadiet eller gymnasiet nånting. När jag såg att den skulle komma ut på bio blev jag överlyclig. Boken är en utav de bästa jag har läst någonsin så filmen borde ju vara hälften så bra iaf och då är den superbra iså fall.
Filmen är alltså I taket lyser stärnorna.

Kan inte tipsa om filmen än eftersom jag inte har sett den, men läs boken. Superbra!

En fråga på tal om ingenting egentligen, varför ska alltid vi tjejer röra till det hela tiden? Göra saker så mycket mer komplicerade än vad de egentigen är? Ofta känns det som att vi letar saker att röra till eller rör till dem med flit bara för att. Suck!
Inte för att jag är en tjej tjej som många är, med tjejfajter osv eftersom jag är för lat för sånt. Men annat, andra onödiga problem bara ploppar upp utan anledning.
Jaja, inget mer om detta. Nu kommer folk undra, men gör inte det. Denna kursiva text bygger inte på någon direkt händelse utan många olika. Typiskt tjejiga/brudiga/kvinnliga saker att noja för, komplicera och röra till.

Nåväl, nu fick ni lite av mina nattliga tankar också, varsågoda :)

Nu ska jag försöka sova, NattiNatt

Nu var det kväll igen

Och jag ska iväg till Pööni nu. Mysa lite med henne ska bli trevligt :)
Annars har jag legat på soffan sen jag kom hem, ätit har jag iofs gjort också. Gött!
Men hare fint alla!

7 Februari

Morrn morrn
Vaknade första gången vid 8 typ av att mamma duschade, men då bestämde jag mig för att inte vakna. Så jag somnade om och vaknae nu as trött.
Men lite kaffi på det så är amn väl igång igen hoppas jag.
Snart bär det iväg till Gränna för att först fika hos mormor och morfar och efter det en trill till Bjällerbäck för att träffa Alice Jocke och Marie :D

6 Februari

Sitter hemma hos mamma nu och diskuterar tatueringar. Hon vill inte att jag ska tatuera mig mer :P Hon tittar på mig med ett bistert ansikte och skakar på huvudet när jag berättar om mina ytterligare planer om färg på kroppen.

Har varit här sen innan Melodofestivalen, blir att jag sover här med eftersom jag ändå ska åka med henne tidigt till Gränna imorgon. Smidigast så.

Melodifestivalen förresten, suck! Den blir bara sämre och sämre för varje år som går. Och dessa tre programledare, visst Måns är ju helt okej, men dom andra två. Varför dom? Sämsta någonsin. Men men, hoppas på att slippa titta på någon mer del utav skiten. Men sitter man hemma en lördag så blir det ju att man tittar.

Men nu ska jag sätta mig i soffan och mysa ner mig till Beck tillsammans med mamma.

NattiNatt!

Trötter

Jo jag är nog lite bakis idag tror jag. Men attans va roligt det var igår, roligaraste utgången på ett tag faktiskt :) Mycket folk, kul folk och inget strul med nåt. Dock slutade kvällen med en vääldigt lång promenad hem eftersom jag på nåt jävla vänster missade sista bussen. Men men, dom säger ju att detär bra med motion så nu behöver jag inte tänka på det på ett tag. Det tog ca 50 minuter att komma från stan till Råslätt, yes! Kallt som faan med!


Nu sitte jag här med morgonkaffet iaf, vaknade för en timme sen kanske av att mor ringde. Har inga planer för dagen, får se vad som händer. Har jag inget att göra ikväll så blir det Melodifestival hos mamma, vi ska ju ändå åka tidigt till Gränna imorgon så då kan jag likväl sova där.

Fredagskväll igen


Flickorna förra helgen, rooligt var det :)

Ja fasen va veckorna går fort, känns som det var fredag igår men så var det ju inte.
Idag har Camälla varit här och lektmed mig. Tjötat om allt och inget som vanligt.

Nu ska jag snart iväg till Ida för lite partaj och utgång, nice! Alltid lika roligt :) Men förhoppningsvis blir det ganska lugn, ska förhoppningsvid hem till pappa imorgon med Emma och barnen.

På söndag ska jag till Gränna igen, men då till Mormor och Morfar och sen Jocke, Marie och Alice :) Myysigt!
Efter det så ska jag träffa Pööni och se hennes nya lya. Fuskigt, vill med ha en billig etta på torpa :/ Höhö!

Men nu ska jag snart med bussen, måste hinna få i mig min Corona fört bara.

Puss och kram!

Höhö!

Jag älskar den nya Chiquita smoothis reklamen. Jag blir full i skratt varje gång dom säger .. färsk frukt..
Camilla du fattar iaf :)

5 Februari 2010

Idag är det fredag och första dagen på min långhelg. Men jag har inget planerat för dagen, det känns jätte konstigt. Mitt schema har varit super tight jätte länge med skolgrejer och annat och nu har jag en helt ledig helg.
What to doo?

Igår vad jag ju uppe på Ryhov, på Metodikum och vi hade praktiska övningar. Blodsocker tagning/mätning, insulingivning, katerisering och det jobbigaste av allt, att ta blodprov. Vilken ångest när man väl stig där framför plastarmen och skulle lykcas få ut lossas blodet. Men jag gjorde det, 3 gånger på första försöket! Wohoo!
Det var nästan läskigt vilken segerkänsla det blev när man såg blodet komma när man satte i röret.

Efter det åkte jag till WeCall en sväng tänkte jag en sväng alltså. Den svängen blev typ 4 timmar. Massa snack med min underbara käftiga favorti chef och massa med alla andra.
Jag kan ju faktiskt erkänna att jag sakar WeCall mycket, men fan alltså. Jag tror inte att jag skulle palla att sitta där en hel dag och ringa och ringa och ringa och ringa och ringa och ringa och sen ringa igen och igen och igen. Nu när det dessutom är inspelning på acceptmanuset :P

Efter Wecall hämtade min syste rmig iaf och det blev ett himla farande fram och tillbaka och kvällen slutade på Harrys med mor och systrar. Synd bara att vi aldrig riktigt kan komma överrens. Men det r så man börjar vänja sig nu.

Nu ska jag sitta i soffan och dricka upp mitt kaffe i lugn och ro och sen får man se vart dagen bär mig :)
Ha det underbart!

suck!

Har inte alls varit på humör idag, och fotogrejemojen var ju idag med. Det blev inga bilder på mig, jag hade verkligen ingen lust alls. Richard och Hampus (?) måste tro att jag är världens tråkigaste människa, men jag hoppas att Richard känner mig tillräckligt väl så han glömmer dagens humör.
Skit tråkigt verkligen, huvudvärk, magont och allmät olustigt humör. Such och stön hela eftermiddagen.

Nu ska jag äta lite och sen gå och lägga mig för att glömma denna dagen.

Natti natt sålänge!

3 februari

God morgon alla, nog för att jag har varit upp ett par timmar, men men.
Nu ska jag snart iväg till skolan för att ha lektion i 3 timmar och efter det bär det iväg till fotograferingen.
För er som vill dit innan 16 så är det i G huset vid kulturhuset. Sitter en poaster utanför, gå in och kolla fall dom har tid om inte annat så gå därifrån :P Fotograferingen är gratis det är baara bilderna som kostar lite, hur mycket vet jag inte.
Bara att ni säger till att det är Ylva som har tipsat så är jag glad :)

Men nu ska jag ta bort nagelacken som itne sitter på mina naglar. Någon där ute som har ett tips på hur fan man lyckas att måla naglarna utan att få nagelack på halva fingrarna?

Herrå!

Då...
Och nu..


2 februari

Idag gick jag upp och åkte till skolan. Där började vi med vårt jätte grupparbete som senasre blev ett inviduellt arbete, så nu ska man göra en muntlig redovisning själv. Inte roligt, men vi fick igenom att det skulle gras för en mindre grupp så det är ju skönt.
Så vi började som sagt med arbetet i skolan, slutade strax efter 13 då åkte jag hem till mor och fortsatte/gjorde färdigt arbetet så nu är det klart.
Och nu sitter jag hemma med en helstekt fläskfile i ugnen som jag bara vääntar på att få sätta tänderna i. Mumms! Testade på en ny variant idag så man får se hur det går med det :)

Imorgon ska jag fotas, tydligen ingen som är sådär himla sugen på det så jag får väl dra dit själv. Ska ju träffa Richard som jag inte har sett på evigheter och år så det ska väl bli roligt ändå.

Ryggen gör ont, har aldrig haft ont efter en tatuering men aj fan. Att tatuera halva ryggen gör ont kan jag meddela ;P

Men nu ska jag kolla potatisen så inte den blir bränd.
Tjingeling :)

1 februari

Aj aj, vad ont jag har på vissa stället på ryggen. Nytatuerad och fin :) 2,5 timmar av smärta men absolut värt!
Än så länge är jag riktigt nöjd faktiskt, men man får ju se när den är läkt och sånt.


Annars idag så har jag varit och fikat med budarna, lika trevlig som vanligt och efter det drog till till Karro och henens kille tatulrade mig.

Nu är jag sjukt trött och ska gå och lägga mig och kolla på HIMYM, nice!

Påminnelse förresten. Potogrejen är på onsdag, ni har väl fått en inbjudan på fb och tacka ja. Det är ju roligt :)

Natti natt alla!

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0