Vilken dag!

Nu sitter jag och väntar på att få gå till bussen. Ska hem till mamma en snabbis innan jag åker till Ida för förkrök och maskeradiordning görning.

idag har jag legat på soffan, inte mer än så. Jo jag har ätit lite och duschat. Himla pigg och glad.
Men det var en riktigt kul kväll igår, sjukt roligt att träffa putte igen. Det händer alldeless för sällan, men snart blir det ändring på det.

Men nu ska jag bosta mina tänder, packa ner vinet och gå till bussen.
Kameran är med ikväll, massa roliga bilder kommer det bli. Promise!

Ha en underbar lördag!

Feeeeest!

Uttråkad

och sitter och väntar på syster och Tompis..

29 Oktober 2010

Det blev nästan en heldag med Sandra, tack för hjälpen idag!
Ida ringde iaf innan vi åkte in till stan. Ska du med på maskerad imorgon?? Jaaa absolut, men vad fan ska man klä ut sig till. Men efter mycket om och men, springade (läs gående) från stan till a6 och slutdestination Ekohallen så hittade jag min outfit. Jag ska vara en söt liten kisse imorgon. Vet dock inte hur jag ska sminka mig, men det löser sig säkert.

Ikväll kommer Karin hit, lite vin och så. Sen kanske det blir utgång, men det ska diskuteras lite först.

Ha en underbar kväll allihopa :D
Puss och kram

Upp upp uppe

Kaffe och en cigg på det sen var jag igång, även om det var sjukt jobbigt att ta sig ur sängen.
Nu blir det till att dricka färdigt kaffit och duscha. Vid 11 kommer Sandra med söta underbara Viggo, ska fråga henne lite saker till en skoluppgift. Och sen ska vi ner till stan.

Så det är vad jag har planerat för dagen hittills, Karin kommer hit en sväng sen med.

Men det är ju trottsallt lönehelg, ingen som ska ut och partaja idag eller?? :D


Men nu som sagt, dusch.
Puss och hej

Och med denna säger jag Godnatt

FiiiiiFan

Äntligen hemma från skolan.
Oj va jag inte ville dit innan, var så väldigt nära att skippa föreläsningen idag. Men det var väl tur att jag gick iaf, rätt kul och ganska intressant.
Men jag är sjuk trött iaf, sitter och kollar robinsson och kämpar med att ögonen ska hållas sig öppna.

Så nu blir det indominsalva på läpparna, pingu myströjan på och se klart på Robinson , sen natt

Visst är jag snygg på bilden förresten ;D

 

Imorgon ska jag träffa Sandra igen, denna gång med hennes sambo och en gamlar kompis till mig, Nicho och sonen förstås. Ska intervjua dom med till min eximinationsuppgift och sen blir det stan. Måste hitta en födelsedagspresent till en söt lite Alice som fyller 2.

Puss och kram!

28 Oktober 2010

Nu har jag kommit hem från jobbet och varit och hämtat ett paket från Bubbleroom :D Båda klännignarna satt som ett smäng,. dock är ena lite lång, men det löser väl sig.

Nu ska jag lägga mig på soffan och blunda i några minuter innan jag måste iväg till skolan. Bläää! Vill verkligen inte mer idag.

Puss på er!

Ylva säger..

27 Oktober 2010

Nu är jag äntligen hemma från en lååång dag på jobbet. Hade det lite körigt idag, ett fall som gjorde kvällen lite stressig. Men allt gick bra så det var lugnt.

Nu ska jag ta mig till sängen, ska upp tidigt som tusan imorgon förr jobb mellan 7-14 och efter det skola 16.30-20. Underbar dag!!?

Men som sagt, säng säng säng.

och för er som inte vet.. Löning idaaaag!

Tidsinställt inlägg.

Kände att jag var tvungen att testa, även om jag inte riktigt fattar varför man ska kunna göra det.

Nu är jag förhoppningsvis på jobbet om inget annat har hänt. Har precis serverat mina pensionärer lite kvällsmat och har väl börjat göra iording dem för kvällen. Torkar lite rumpor, byter lite blöjor och borstar lite löständer. Mycket spännande och underhållande jobb.
Jo men faktiskt, jag trivs som fisken i vattnet med det, gamlingarna är helt underbara med deras fix ideér och historier.

Hoppas att ni har haft en bra dag! Så hörs vi när jag kommer hem :D

Snabb besök

Syster ringde och ville ha kaffe. Så snart kommer hon för en snabbkaffe innan det bär iväg till jobbet.

Det är sant


Sorgligt men sant, jag är såld på FrontierVille. Jag kan inte sluta, det är omöjligt.
Så nu har ni fått reda på en hemlis om mig.



Annars då? Jo jag var sjukt seg upp ur sängen idag, en polare ringde vid 10.15 och väckte mig. Suck! Och imorgon ska man upp vid 6, hur ska det gå?

Nu sitter jag iaf med det jävla spelet och dricker mitt morgonkaffe. Måste egenligen ta tag i dagen och göra mig iordning, jobbet kallar klockan 14. Ska jobba med syster ikväll med, vi hade ju rätt kul och det gick ju ganska bra sist så det hoppas vi på idag också.

Nä nu ska jag fixa det sista med gården och sen hoppa in i duschen.

Puss och kram!

Besöks rekord

Inget att hurra för kanske, men det blir fler unika besökare för varje dag som går. Jag gillar´t!!
Puss på er vilka ni nu är :D

Bild från ett annan tillfälle

Usch va jag känner mig onyttig. Jag måste vara så sjukt tjock på insidan, så mycket skit som jag äter. Måste börja skärpa mig med det. Meeen iaf, var så sjukt hungrig när jag slutade skolan så jag gick in på Willys innan jag tog mig hem. Två Billyspizzor har jag vräkt i mig nu, men det är ju så goooott :)

Skolan var riktigt spännande idag, eller jag vet inte om spännande är rätt ord. Spreciellt. Gubben som föreläste var lite lätt lustig, går inte riktigt föklara bättre än så. Intressant var det iaf.

Nu ska jag kolla på nån dålig film hade jag tänk, finns ju inget annat bra på tv ju.
Börjar 14 imorgon, skönt att jobba kväll men synd att jag inte kan träffa mins snuttis som planen var från början. Hoppas att hon har tid för mig en annan dag.

Men ha en fortsatt trevlig kväll och så gott sen.
Puss och kram!

Bild på mig och Ida maskeraden -09

Tvätten klar!

Nu var jag precis nere och hämtade den sista tvätten. Det är fan den bästa känslan, att bära upp den sista tvätten. Man känner sig så vansinnigt duktig.

Resten av morgonen har spenderats med att söka kurser till högskolan, förhoppningsvis blir det flytt till underbara göteborg i vår. Vad säger ni om det??!
Nä jag känner att jag behöver göra nåt nytt. Allt är så bekvämt här i stan, vill ut och vidga mina vyer lite. Sen är ju göteborg en av de underbaraste städerna som finns och jag känner en hel del som redan bor där, så varför inte.

Nu ska jag hoppa in i en dusch, göra mig lite mat, torka golven (det gjordes ju inte sist jag städade) och sen ta mig till skolan. börjar ju inte förren 17 så jag hoppas på något ytterligare att göra till dess.

Men ha en underbar dag alla, det är ju sjukt fint väder idag, här i jönköping iaf.
Puss och Kram

25 oktober 2010

Vet i tusan vad som har hänt, folk som jag inte känner har börjat kommentera mig blogg. Skit roligt ju :) Gör gärna det för all del. Alltid kul med kommentarer. Gilla gilla gilla!

Nu har jag iaf kommit hem från jobbet och en tur till Max med Pernilla. Mycket trevligt och lika flummigt som vanligt. Pratade en massa om fredagens bravader på Olearys. Kan verkligen inte släppa det, SägJa. Hahahaha!

Men nu ska jag börja dra mig mot sängen väldigt ofrivilligt. Hade gärna varit uppe ett tag till och gjort nåt kul. Men tvättstugan kallar klockan 10 imorgon och klockan 17 är det skola, då är det bäst att vara utvilad.

Förresten på tal om inget alls, jag vill lägga mig under nålen igen. Dock vet jag inte vad jag vill göra härnäst. jag borde göra iordning den jag har på armen, men det är ju så tråkigt. Vill ju göra nåt nytt.
Jag har haft tanke på att göra överarmen, men jag är inte 100 på vad det skulle vara.
Denna bilden är när jag gjorde första delen av den jag har på ryggen.


Puss och kram på er!!

Sussa sängen

Nä nu ska jag nog hoppa in i en dusch och sen blir det till att sussa sängen tror jag. Blir några avsnitt av nån bra serie först naturligtvis.

Men ha det super så hörs vi imorgon!

tips

Jag vill bara tipsa om en blogg. Jag älskar sättet hon skriver på. Tänk om man hade den talangen.

(bilden är en länk)

Soffpotatis-javisst

Jo men Städ-Ylva kom fram till slut. Det enda som inte blev gjort var skuring av golv, men det var för att jag inte hade något skurmedel hemma.
Så idag har jag varit duktig och därför var jag iväg till willys innan och köpte julmust och goodis. Haha, jag kommer att vara grymt trött på julmust när väl julen kommer så som min konsumtion ser ut nu.
(och nej jag kunde inte köpa skurmedel när jag var på willys eftersom pengarna bara räckte till godiset och musten)

Så nu sitter jag i soffan, har vräkt i mig alldeles för mycket godis så det känns som att jag ska sprängas snart.

Imorgon ska jag träffa Sandra, vilket är en gamlar arbets och varnlig kompis till mig som jag inte har träffat på väldigt länge. Det blev lite drama sist så vi slutade umgås, men tiden läker alla sår som man säger. Nu har hon fått en son som jag inte har träffat så jag hoppas på det imorgon. Det ska verkligen bli superkul att träffa henne.

Efter det så jobbar jag 14-21 med syster. Kuuul?! Haha :P

Men nu ska jag fortsätta kolla tv. Ha det underbart :)

Puss och kram!

Mes!

Jag måste stäääda, men städ-ylva vill inte komma fram. Det är så jävla skitigt hemma nu. Måste måste måste!! Det funkar inte ens med bra musik idag. Suck!!

Och förresten, påtal om inget. Jag avskyr anonyma kommentarer. Varför är det så att man kan vara det över huvud taget?? Suck! våga stå för var du skriver istället.

24 Oktober 2010

Söndag...
Denna söndagen ska spenderas som en söndag ska spenderas. Och det är alltså inte bakis i soffan och half döende. Nej nej, jag ska stääda idag. Väntar bara på att.. Jo så är det.
Tänkte att jag lägger in ett par bilder sen i fredags medan jag väntar..
På bilderna, jag, Tina, Pernilla och Tom




Just ja jag måste ju säga Stort Grattis till min kära Lama som fyller 22 år idag. Hoppas du har det bra där borta i Öst.

23 Oktober 2010

Nu ska jag ta mig i kragen och åka hem ifrån mamma. Vi har haft en myspys kväll med glögg och tv-tittande. Men nu känner jag att det räcker för mig och jag vill hem till min säng och film.

Hoppas ni har en trevlig lördagkväll :D
Puss och kram!

mami!

Jag älskar min mamma! Hon är verkligen bäst i hela världen.
Hon kommer med mat till mig om en stund, förstår ni. Världens bästa mamma!!
♥ ♥ ♥

SägJa

Jag vet i fan vad det var med mig igår. Så sjukt rolig kväll på dansgolvet. Visst brukar jag ha, men seriöst - smile och tummen upp?? Hahaha!
Glad är jag över att jag lyckades få Pööni att komma och hjälpa mig med oartajandeet. De gamle var inte så pigga i benen som vad jag var :P

Roligt roligt roligt!

Men nu ska jag lägga mig på soffan, igorera hungern eftersom jag inte orkar göra nåt åt den och kolla på Arn-riket vid vägens slut.


Bakislördag-javisst!

Lambrusco Donelli

Det blir alkohol idag i alla fall. Kunde inte hålla mig, kanske borde se över det där. Min alkoholkonsumtion menar jag. Äsch nej, det är nog ingen fara. Märker väl när levern inte vill mer. Usch och fy, inget att skoja om. det blv bara att jag skrev det. Men mina alkoholvanor är det inget fel på, mest normalt för en 22 årig tjej :D

Det är inte systeryster som ska underhålla mig ikväll och kanske till och med lite folk ute på krogen, det vet man aldrig.

Men nu ska jag fortsätta göra mig iording.

Puss och Kram!

Hehe!

Shoppat

Helt klart en ny favorit - 10kr styck på Gekås

Linne 29kr Gina

Topp 29kr Gina

 

22 Oktober 2010

Nu har jag gjort om designen lite igen, jag tycker ju som sagt att det är ganska så roligt. Och nu kände jag för något mörkare, min blogg har ju alltid varit så ljus. Men det känns som att jag kommer ändra om den snart igen, så förvänta er det.

Fick förresten ett väldigt oväntat samtal för en liten stund sen, nästan så man blev lite varm i kläderna. Men mer än så säger jag inte. Haha! Ni får hålla er nyfikna.

Men nu ska jag titta färdigt på ARN som jag började på ute i skogen igår nät tv:n inte ville längre. Har inte sett dom innan och blev väldigt positivt förvånad.

Men ha det super!

Hemma från skogen

Nu har jag precis kommit hem från skogen. Emma läste mina tankar igår och frågade om jag ville följa med dom hem och det kunde jag ju inte tacka nej till förstås.
Men va glad jag är att jag inte bor i skogen! Igår blev det ju riktig snöstorm som ni kanske märkte och de tyckte inte deras parabol om så tv slutade fungera. suck pust och stön, det hade jag ju aldrig klarat av i längden. haha!
Men som sagt nu är jag hemma iaf, tog en tur förbi Gina innan med, hittade ett linne och en topp. En blommig topp, vad tusan har hänt med mig?? jag-blommit- har aldrig gått ihop innan.


Detta är då Sten som jag har döpt honom till, annars så heter han Jason eller Crump.

Men nu är då frågan, vad ska man göra i helgen?
Eftersom jag går på antibiotika så får jag ju itne dricka någon alkohol. Eller ja, får får jag väl, men jag borde kanske inte göra det.
Någon som har någon ide vad man kan göra en alkoholfri helg?

Puss och Kram!

Jim Parsons

Bara han kommer ifrån sin nördiga klädsel och man slipper lyssna på honom så blir han rätt snygg faktiskt. Men jag tror att han är roligare som Sheldon Cooper.

 

Nu måste jag äta nåt innan jag sväler ihjäl.

Puss och kram!

God morgon

Gomogon världen, vilken underbar dag!
Och med det menas 5+, klarblåhimmel och höstsol.


Idag måste jag ut i friska luften. Igår var jag hemma hela dagen och den enda friska luften jag fick var den timmen jag hade balkongdörren öppen :P Illa jag vet.

jag funderar på att fråga syster emma om hon ska jobba imorgon, om hon itne ska det så kan jag ju följa med henne ut till skogen och vara där inatt. det vore ju inte så dumt förstås. Men jag får se, måste känna lite på det först.

Men nu ska jag dricka färdigt mitt kaffi och sen gå ut och ta en promenix.

Ha det underbart!

Outfit??

vinn en miljon!


Det finns så mycket jag vill..
När man trallar runt bland alla kändisbloggar och kollar vilka liv de lever. Inte för att jag för en sekund skulle byta bort mitt liv. Men lite mer pengar skulle ju inte vara fel. Så man kunde köpa de där underbara kläderna, fixa den fina lägenheten med sjukt fin inredning, åka på den där spontansemestern till var som helst.
det skulle absolut inte vara fel att just nu vinna sisådär en mille, då hade jag bytt ut det mesta i min gaderob, gjort om i min lägenhet och åkt på en billig solresa med mina vänner. Vill vill vill

To do?

Denna mössa sköt (nä, han sköt inte mössan, han sköt djuret som mössan är gjord av) och gjorde morfar till min mamma när hon var liten. Så ja, det är äkta päls. Skäll på mig hur mycket ni vill.

Men det var inte det som var frågan. Vågar man i vinter??

Tror inte så dock, även om den är sjukt häftig så vågar jag nog faktiskt inte. Haha!

Men till något annat, jag är fortfarande sjukt rastlös!! Jag måste skaffa mig fler vänner som inte har ett arbete att gå till ;P

Men ha det fint!!

20 Oktober 2010

Mina underbara bäbisar!



Jag var sjukt seg upp ur sängen imorse. Men nu har jag nog varit uppe i nån timme iaf.
Infektionen har blivit bättre iaf, nu gör det inte ens hälften så ont som igår. Skönt!! Men jag ska fortsätta dricka massa massa vatten och äcklig tranbärsjuice så det inte blir sämre igen.

Vad ska man hitta på idag då? Verkar som att alla är upptagna med sina jobb och liknande så jag tror att jag måste ha fantasin själv och hitta på nåt. Det brukar ju gå så super bra då?? Eller inte.
får väl skriva som vanligt att jag måste ta hand om disken och plocka undan lite, men jag kan ju erkänna att 90% av gångerna jag skriver det händer det inte. Det blir ofta en soffliggardag med mina dåliga sserier istället. Det är ju faktiskt mycket roligare än att diska.

Men jag får väl fortsätta sitta här och fundera en stund till. Ha en superdag alla ni som har nåt att göra iaf :D
Puss och Kram!

Nu är det bevisat

Jag råkade visst få tag i ett par urinstickor, så nu har jag det bevisat att jag har urinvägsinfektion. Jag har aldrig haft det innan och jag säger det att jag hade nog hellre haft vinterkräksjukan. Det värsta jag har varit med om. Speciellt morgonen idag.
Men eftersom jag har fått det så råkade jag få tag i penecilin som jag nu ska ta i ett par dagar och sen testa igen, har det då inte blivit bättre så blir det till att ringa farbror doktorn.

Så nu ska jag krya på mig med tranbärsjuice, julmust och chuck. Hoppas att det hjälper!!

Krya på mig!

dsc00438 (MMS)

Krya på mig!

19 Oktober 2010

Kände av det lite igårkväll. Men nu efter en natts småkissande, värk, och knapt någon sömn - Urinvägsinfektion. Tjohoo! och var fan kom den ifrån?!
Suck!!

Nu blir det jobb 7-14 sen hem och dricka tranbärsjuice.

BLÄÄÄÄÄ!

18 Oktober 2010

Sorry för dålig uppdatering (när det gäller mig iaf). Men gårdagen var sjukt seg heeela dagen. Inte alls en rolig bakisdag.
Idag hämtade morsan mig klockan tio, då blev det Maxi, Granngården och så lämnade hon mig på a6. Där strosade jag runt och försökte bränna lite tid eftersom jag skulle möta upp Emma och barnen en halvtimme senare på IKEA för lunch. Efter de följde jag med dom till RinkabyRör för att köpa en packning till deras toalett. Superkul?!
Sen kom  jag hem och har nu funderat ett apr dagar på om jag ska våga färga håret mörkbrunt.
Då ringer Pernilla och säger, nu åker vi ohc köper färg så färgar vi våra hår. Okejdå.

Så nu kommer hon snart och hämtar mig.

Har inte så mycket mer att tillägga. En bild från lördagkvällen kan nu ju få.


Men nu ska jag springa ner till bilen :D
Have it!

knas/bakis inlägg

Som vanligt så sumerar jag gårkvällen som sjukt roligt. Det har de senaste fest/utgångarna varit, sådär riktigt lyckade. Dock blev det utgång igår efter kräftskivan, känner att varken jag eller min plånbok ville det egentligen. Men kvällen blev ju bra iaf. I wonder..?
Nu har jag ätit mina sista hemmagjordpizza-bitar, det var nog rätt bra med lite energi. Fast jag hade ju väldigt gärna slängt i mig en hamburgare, ett par chilicheese och lite pommes, det hade inte varit dumt alls.

Men nu måste jag lägga mig ner en stund igen känner jag.
Hörs!

Elak mamma ;P

Mamma och Ylva står och busar och driver med varandra:
Ylva: Varför slår du mig för? (hon står och slår mig i armbågen)
Mamma: För att jag ville att du skulle ramla
Ylva: Tänkt om jag hade ramlat och slagit huvudet i diskbänken. Då kunde jag fått en hjänblödning.
Mamma: Ja, man måste ju testa gränserna.

Hur schysst är det då?! Haha :P

Snart kommer iaf Stefan och då blir et kokta röda hårda saker, öl och bra musik. Tjohoo!

MUMS!

dsc00430 (MMS)

MUMS!

Snö ?! :D

Vaken med tuppen idag och det ligger snö på marken. Inte mycket men bättre än inget :P Antagligen bara för att jag sa till Richard i Umeå igår att det var fusikt att dom hade snö.

Nu sitter jag mest och väntar på att mamma ska komma tillbaka, liksom att MosterBodil och Björn ska komma hit med. Bodil har precis utbildat sig till hypnotisör och jag är sjukt nyfiken på det. Hon har bland annat hjälp systerKarin att kunna sova på nätterna igen.

Men jag ska väl göra mig lite klar, eller rättare sagt. Jag ska fylla på min kaffikopp, ta en cigg och sen sätta mig här igen :)

Ha en underbar dag så hörs vi senare!

Bilden är från min underbara helg hos Stine i Kalmar.
Detta är alltså påvägen hem från en utekväll och det blev en sån kalas snöstorm. Vi var genmofrusna när vi kom hem. Men vi hade jävligt roligt.
Jag saknar Stine, måste ner till Lund och hälsa på henne och resten av Lundarna snart.







Puss och Kram!

15 Okotober 2010

Idol kväll med mamma. Och Nej, Idol-Olle är inte bättre än Oskar Linnros. Jag blev mycket upprörd över detta.
Men det har varit en superkul skratt/musik kväll med mor :)

What goes up

Det blir inte pulver mos, jag slår på stort och gör riktigt istället.
Så det blir mat här om tio minuter ungefär och så ska jag titta på "What goes up". Vilket är en drama från 2009 med Hilary Duff och Steve Coogan.

Men nu så ska jag göra moooos :D

oj oj oj

Nu har jag tvättat alla fönster och planterat om alla blommorna i vardagsrummet. Var kom den energin ifrån? Och varför kan inte den komma fram oftare??


Ylva som liten, jag var rätt söt då med :)

Men nu blir det maat, gös och pulvermos. Mumma!

fönsterrengöring

Jag vet att jag är lite knäpp, så det behöver ni inte tala om. Men jag är sjukt sugen på att ta fram adventssakerna. det är ju så himla myysigt! Har massa ideer till jul som jag ska lyckas att genomföra, problemet är väl ekonomin antar jag.
Nu har jag iaf tvättat fönsterna i köket *hör och häpna!!* inför julen. Det måste ju vara fint ju. Funderar på om jag ska ta fönsterna i vardagsrummet på en gång. Det är väl likabra det.
Så nu ska jag göra det.
Haveit!

intelligent

Det känns som att denna dagen kommer bli en riktig slödag, en sån där dag som man itne tar sig ut eller ur sina mjukisbyxor. Alltså helt underbar dag!

Fast känner jag mig själv rätt så kommer jag inom ett par timmar bli sjukt rastlös och vilja hitta på nåt. Men det tar vi då.

Och som svar på kommentaren "frågan hur pass intelligent man är om man inte ens kan stava till det". Jag skrev ju att jag var lagom intelligent. Men tack för att du lärde mig nåt nytt :D Även om jag tycker det ser konstigt ut, intelligent.. Hmm..

Nu ska jag hämta min tredje kopp kaffi.
Puss på er!

Vad är jag?

Vi fick frågan iskolan idag vad vi va förnågot. I skolan var svaret då: undersköterska och påväg vidare någonstans.
Nu har jag suttit med mamma och diskuterat vad jag är. Jädrans va mycket jag är och vad jag kan mycket.

Så som ni ser, jag är rätt mycket. Är ni det med?? :D

 

Men nu ska jag ta mig till sängen och fortsätta kolla på Big Bang thepry efter ett nytt avsnitt av CougarTown.

Puss och Kram!

Ostbågar!

Hemma och har ätit ostbågarna som var över sen igår :)
Annars så kom jag hem från den första intressanta föreläsningen på skolan, eller ne dom andra har också varit intressanta. Men föreläsarna har varit sjukt sämst.

Men nu ska jag kolla på Hellenius hörna och sen blir det sängen tror jag.
Ha det underbart!

Eller förresten, måste bara berätta.
Jag fick min första 25:- bonus på maxi idag :D Wohoo!

Detta var inte kul.

dsc00429 (MMS)

Detta var inte kul.

14 oktober 2010

Det finns vissa människor på denna jord man aldrig kommer att glömma. Personer som har etsat sig fast och ger rysningar (positiva) varje gång man ser en bild på eller hör namnet.
Var med om det nu på morgonen när jag gick in på fb, fasen vad jag saknar denna människa och tiden som var då. Undra om.. nä äsch skit samma. det var längesen, många år sen. Men jag glömmer dig aldrig och hur kul vi hade.

I alla fall, jag gick upp ur sängen för typ en halvtimme sen, druckit en espresso eftersom mitt kaffe var slut och jag glömde mitt bankomatkort i Emmas plånbok igår så jag inte har kunnat köpa nåt nytt.
Jag ska väl börja ta tag i dagen hade jag tänkt.
Men här kommer ett par bilder sen igår och längst ner en film, som säkert inte alls är rolig för er. Men det skiter jag i, det är mina favorit pojkar iaf!





Men nu en espresso till och påklädning, disk, dammsugning.
Tjohoo!

GossipGirl

Då har Pernilla åkt ifrån mig då. Hon har varit här hela kvällen och terroriserat mig med GossipGirl, en serie jag verkligen inte förstår mig på. Men men, jag var en snäll vän som lät henne titta tycker jag.

Nu ska jag snart snart bege mig till sängen och sussa för natten. Imorgon blir det lite städ på förmiddagen/middagen och sen kommer syster Emma hit och jag??? ska klippa henne. Hum?! Vi får se hur det går med det.

Men ha en superduper bra kväll/natt!
Puss och Kram!

13 Oktober 2010

Sjukt fullspäckad dag kan jag säga..

Jag har varit vaken sen halv 9 efter som jag ställde klockan på det. Det var inte roligt när den ringde kan jag säga även om jag somnade sjukt tidigt igår.
Idag ska jag nämligen möta upp emma och barnen på stan vid 11. Så ska jag vara barnvakt medan emma är hos optikern. efter det blir det lunch på IKEA (snabbt, smidigt och billigt).
Sen efter vi har ätit så bär det av till Rosenlundsbadet :D Tjohoo!
Markus ringde mig (alltså emmas äldsta på 3,5 år) innan och frågade ifall jag ville följa med och vem kan säga nej till det? :)

Efter vi har varit och badat (beroende på vad klockan är) så ska jag hem till mamma och träffa moster och hennes gubbe. Hon har precis utbildat sig till hypnotisör och det tycker jag är väldigt intressant, så jag skulle vilja prata med lite med henne om det.

Och till sist ikväll så ska jag tvätta.
Nån som ville hålla mig sällskap då??

Men nu ska jag göra mig färdig för avfärd, pcka badkläder ovs.
Ha En Super Bra Dag!

Lördagen

Mycket trevligt sällskap var det ..

och jag var uppenbarligen väldigt glad..

Och hade väldigt roligt :D

Men framförallt så firade vi min finaste pernilla <3

 

 

Utrensning

Nu har jag rensat ut min gaderob, fick ihop två ica-kassar med kläder som ska slängas. Himla duktig jaghar börjat bli, gör sånt där tråkigt som man inte gör.

Nu skulle jag ha tagit tag i min diskt, menee, Pernilla ringde visst och ville ha med mig till Ladan. Jag får väl ställa upp för laget.

Tjipp och hej!

11 Oktober 2010

Vilken härlig morgon. Solen skiner, himlen är blå och idag ska jag få träffa Sissigumman.
Sen så ska jag försöka ta mig till bibblan med och låna lite bövker till skolan. Sjukt jobbigt, men ett stoort måste.

Ha en underbar dag!

En sak till bara..

Måste säga att jag är sjukt snygg!!

10 Oktober 2010 eller om man vill 101010

Måste bara säga det..
Hur stor är chansen att man träffar sin föredetta favoritlärare på krogen typ en halvtimme innan stängning. Genomsvett för att hon har dansat hela kvällen??
Det var iaf sjukt roligt att träffa min underbara Emma igår, hon peppade mig mycket över pluggandet. Och sa det att om det är nåt jag behöer hjälp med är det bara att höra av sig. då har man lärare som bryr sig, tänkt om alla lärare kunde vara som hon. Då hade många fler klarat skolan med bra betyg.

Nu ska jag bege mig till sängen efter en lugn och skön bakisdag i soffan. Det blir lite amerikanska skratt serier som mamma säger innan jag somnar.

Och imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Sissigullet <3


NattiNatt..

Sicken kväll


Underbart igår!! Tack alla som var inblanandade :D

...

 

Nu sticker jag till Pernilla. Ses inatt!

Tagga!!

Mohombi - Bympy Ride

Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie

Oskar Linnros - Från och med du

Mange Schmidt - Wingman

Usher ft. Pitbull - DJ got us fallin' in love

Usher ft. will.i.am - OMG

Rihanna - Only girl

 

Nu börjar vi tagga lördag kväll!!

9 Oktober 2010


Pernilla och Ylva, maskerad sommaren -09

Idag gäller det!! FEEEST!
Dock vet jag fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Tusan!

Inatt har jag sovit som en prinsessa om man bortser från den mycket märkliga drömmer njag hade imorse. vet i tusan var den kom ifrån.
Snart så kommer mor och hämta mig, då blir det maxi och sen till henne. har lovat att hjälpa henne med hennes trasiga persienn. Men efter det skjuttsar hon hem mig för att hon ville se mina nya gardiner. Tack underbara Sissi för dom, dom sitter som ett smäck i vardagsrummet :D
Sen hoppas jag mest på att dagen går superfort, jag vill att det ska bli kväll så jag kan åka till Pernilla och PARTAJA!

Men nu ska jag göra mig i ordning det sista innan morsan kommer.

Puss på er!

Betongdjungel

Det märks att jag har varit hemma hela dagen med tanke på hur många blogginlägg som har ploppat upp.

Nu funderar jag på att sätta mig och borsta mina katter, dom är nybadade och allt så man kanske borde passa på att borsta lite med. Smigge är sjukt mysig just nu så det borde gå bra.

Trevlig kväll!

problem!

Jag har ett stort problem!
Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon :/ Suck!!

Ylla dutti :D

Sicken dag sicken dag, jag har varit så himla duktig.
Gjort sånt där som aldrig blir gjort. Har bara en sak kvar, klippa Smigges klor.
Men vad ska man hitta på mer idag då? jag vill se Idol med karin och mamma, men då får dom faktiskt komma hit. Jag var hos mamma igår kväll/natt, det får faktiskt räcka. Så vi får helt enkelt se hur det blir. Ingen jätte katastrof om jag får sitta hemma själv ikväll.

Men nu ska jag nog lägga mig på soffan en stund, kanske blunda lite vem vet.

Trevlig kväll på er!

HM <3



8 oktober 2010

Jag följde inte med till Grenna idag, vi skulle vart hemma runt 14 och det känns som lite sent. Har ju lite annat för mig faktiskt. vad vet jag inte riktigt än, jag tror minsann att jag ska ta tag i och göra min skoluppgift. Det kan ju bara ganska bra faktiskt.

Annars så längtar jag mest till imorgon, hoppas fan att det kommer bli en lika lyckad kväll som förra lördagen fast mycket roligare då :)

Nä om man skulle skriva den jävla uppgiften och maila in den.
Tjing!


(Markus i hoppborgen på Adelövsmarknad i sommras.)

Detta fält måste fyllas i

Idag har jag varit överallt!
Sjukt jobbigt, tur att jag hade ett bra sällskap iaf.
Plus att jag fick med mig ganska mycket bra saker hem. En hårfön, en ny liten plattång, balsamspray, två påsar cheddar popcorn, två rör pringles och sen naturligtvis vin tills på lördag :D

Nu sen sju-tiden har jag varit hos mamma och myst med henne i soffan framför tv:n. Blir kvar här inatt, orkar inte riktigt åka hem. Sen kanske jag följer med henne till gränna imorgon, får se hur det blir, det beror ju på dagsformen.

Men nu ska jag väl sätta mig i soffan igen och kolla färdigt på Robinson och sen blir nästa hållplats drömmarnas land.
Natti!

---


7 Oktober 2010

Oktober bara flyger fram.. Snart kommer snön, pulkaåkning, snöbollskrig och julafton :)
Jag jobbar dock julaftons dag så min jul blir superkul :P Men jag får massa pengar :D

Igår åkte jag till syster efter att jag hade blivit sur på Tele2 (jag kommer inom en snar framtid byta till telia tror jag). sen åt vi lite hemma hos henne och sen bar det iväg till a6 och bolaget. Då ringde Pernilla och frågade ifall vi skulle med till ÖB. Klart, ÖB är alltid roligt.
Efter det blev det en helkväll hos henen med syster, vin, tacos och spel. Himla trevligt även om jag förlorade stort i Monopol :P

Idag vet jag itne riktigt vad det blir, känner för en riktig mysdag. Fast jag måste iväg till eko-hallen även fast det känns rätt jobbigt. Har skickat ut en förfrågan på fb om någon ska dit så jag kan få lite sällskap, får se ifall någon nappar på det.

Men nu ska jag fortsätta med mitt kaffe i lugn och ro :)

Tacos och underbart sällskap :)

dsc00419 (MMS)

Tacos och underbart sällskap :)

6 Oktober 2010

Nu håller jag på att göra mig iordning för att åka till a6 med syster Karin. Mycket trevligt! Sen blir det nog itne en sväng till Eko-hallen för att inte köpa en present till Pernilla ;P haha!

Har inte så mycket att skriva faktiskt..


Jag kan ju tala om för er att jag längtar som faan till lördag, då Pernillas födelsekalas är. Kommer bli så sjuukt roligt. Antagligen massa folk, massa kul folk :D Feeeest!

Sicken bilfärd

När Marilyn hade släppt av mig på Råslätt efter jobbet ringde Pernilla lägligt. Vill du hålla mig sällskap när jag kör bil? Absolut!
Vi åkte..
Banarp-genom skogen till till typ tenhult- tillbaka till stan och Max- vidare till huskvarna- lekeryd- forserum- barnarp igen- Torsvik-Taberg-Norrahammar-Hovslätt och tillslut tillbaka till råslätt. Himla roligt!!

Nu ska jag lägga mig isängen och kolla Heroes tills jag somar. Imorgon är en viktig dag, för då ska jag itne till Eko-hallen ;P

Puss på Pööni <3

5 Oktober 2010

Sicken tråkig kväll jag hade igår, eftersom den var så tråkig så bestämde jag mig för att hitta på nåt kul idag. Ner till stan med syster blev det. Nu har jag fått reda på att syster inte kan följa med liksom ingen annan heller. det är ju inte så kul att åka ner till stan själv heller :/

Imorse vaknade jag första gången vid 07.15 då jobbet ringde och ville att jag skulle jobba ikväll, visst visst tänkte jag, har ignet bättre för mig plus att jag behöver pengarna.
Sen somnade jag om några gången och hoppade upp ur sängen vid halv 10 och nu sitter jag då här och funderar på hur jag ska göra, stan själv-inte stan? Vet inte..


Jag får väl fundera en stund till antar jag..

HAHAHAHAHA!!


Min stackars syster tappade rösten på Olearys i lördags och har inte hittat den någsonstans. har du sett den så hör av dig :D

Sjukt roligt att prata med henne, hos hostar till och med hest :P


Nu ska jag kolla färdigt på Ullared och sen blir det sängen, ljus och film. MysPys!

Imorgon ska jag och hessyster ner till stan (om jag så ska dra med henne i örat) för att jag ska hitta en klänning. Sen blir det lite hockey och vin imorgon kväll, nice.

??

Oj va jag borde ta mig upp ur soffan, annars kommer jag fastna här resten av dagen.  Måste ta tag i ett skolarbete och jag måste dammsuga. Meen det är ju så trååååkigt!

Slutade jobba klockan 13 idag, hade vist kollat fel. Så då åkte jag och hämtade mina grejer hemma hos mamma och sen åkte jag hem och nu sitter jag här.

Har inget mer att skriva.
Tjipp och välkommen till Hajk!

Systrar Laurin Olearys 2/9-10

3 Oktober 2010

Riktigt riktigt riktigt rolig kväll igår, Verkligen vad jag behövde :D
Massa gamla vänner som jag inte har träffat på evigheter och även lite nya människor, inte dumt alls.

Idag har dock inte varit lika kul, har varit så sjukt bakis. Nu först börjar kroppen kommer till sitt vanliga jag. Tompa var en ängel innan och kom hit med BurgerKing mat och sällskap, tack för det vännen.

Nu har jag precis kommit ur ett bad och gjort en hemgjord pizza, mums! Så om 20 minuter typ blir det underbart söndagsmys med pojkarna.
Imorgon jobb 7-14, yey!

2 Oktober 2010

God Morgon eller ja förmiddag/middag!
Nu har jag suttit framför datorn i nån timme och tycker väl att det är dags att resa på röva och ta tag i dagen. Måste diska och dammsuga idag.
Sen ska jag träffa SissiSnoppan <3 Har komit fram till att vi träffas alldeless för sällan.
Och ikväll hoppas jag på utgång, det är evigheter sen ajg var ute i jönköping. räknar man inte med chillkvällarna på piren så har jag inte varit ute sen i början av sommaren :O Vad har hänt med mig?!

Känns som att detta kommer att bli en fin fin dag med mycka lyckla och skratt. Hoppas att min känsla är rätt.
Puss & Kram på er!

snoooooze

Nyser och snorar som varje morgon den senaste månaden, men det brukar försvinna ju längre jag varit uppe. Idag blir det jobb på Skeppet 7-16, vilket jag inte alls känner för. Vill ligga kvar i sängen och mysa istället, men det går icke.
Efter jobbet så ska jag hem.. och sen då? Någon som har några planer för helgen??

Ha en fin fredag allihopa och trevlig helg sen när ni får gå hem från jobbet.
Puss och kram!

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0