31 Juli 2011


Igår blev en bra kväll! Även om jag inte egentligen trodde att jag kände för att följa med syster till Maran så gjorde jag det och ångrar mig inte. Massa trevligt att sitta där och tjata och dricka lite vin, sen kom Marans bror och Linda också. Ju fler ju roligare.
Och när dom gick till Velvet kände jag att det var dags att gå hem, förstås med svängen förbi kycklingmamma och ta med lite mat hem.

Nu ska jag väl snart göra mig iordning för 8,5 timme på jobbet. Jippie! Men sen efter det bär det iväg hem till älskling :D Haha, jag har känt mig riktigt patetisk denna helgen faktiskt :P
Hans kusin skule tydligen följa med till stan också, så spännande.

Men nu lite mer kaffe och en rök och sen göra mig iordning.

min snygga syster

 

Och med det säger jag nattinatt!

ONE PIECE

ÄNTLIGEN!

Nu har jag kommit hem från A6 med syster och jag hade massa kassar med mig hem. Bland annat min vackra underbara sköna mysiga älskvärda onepiece, ingen äkta dock. Men den duger till mig :) Sen blev det ett par skor, jeans och annat lite smått och gott.

Så nu väntar jag på att ciderna ska bli kall så vi kan mysa ner oss i soffan jag och syster.

 

Imorgon jobb 7-16 och söndag 12-21. KUL!? Yeye, de gör inte så mycket. Ledig nästa helg :D

 

 

 

Kär <3

29 Juli 2011

Kom hem för ett par timmar sen och har efter det dammsugit och suttit med tele2 i telefon. Jävla säljar as!! Men nu är det löst, jag löser ju det mästa, några makulerade räkningar och nytt bredband och Ylva är nöjd som tusan.

Men nu säger syster att jag ska fortsätta städa, så det är väl bäst att bara lyda.

Havit!

Sjukt irriterande att jag råkade skicka iv...

Sjukt irriterande att jag råkade skicka iväg messet innan jag hade skrivit klart. Så nu blev jag bitter och tänker inte skiva mer. Puss på er

Köttfärsås, allsång på Skansen hos älsklin...

img_0369 (MMS)

Köttfärsås, allsång på Skansen hos älsklingen. Mysigt värre efter en sjukt jobbig och svettig dag på jobbet. Efter jobbet blev det en sväng ner på stan med Saarah, inhandlade en klocka. Kan knappt tro det själv, jag, klocka? Men jag blev lite kär och har velat ha en länge

25 Juli 2011

Zeké och jag utgör den bästa duon i "Jag kommer"..

Han ville dock inte sitta still när jag tog bilden ;)

 



Så nu sitter jag här, ett år äldre igen. Suck pust och stön.

Denna dagen har jag verkligen varit en riktig bitter-fi**a, om det beror på födelsedagen eller bara allmänt pissed off på allt vet jag inte. Men det är så det har varit iaf.

Jobbade 7-14, åkte till mamma för födelsedagsfika då hon överraskade mig med kalas med pappa och syster Emma också. Lite kuvert fick jag och är väldigt tacksam för det behövdes lite klirr i kassan.
Så när jag åkte däifrån så köpte jag med mig hårfärg för att fira mig lite extra.
Annars så har dagen inte varit så särskillt speciell. Som min jobbarkompis sa innan när vi snackade födelsedagar och mitt dåliga humör, att man blir lika bitter varje födelsedag eftersom det inte är lika speciellt och nervöst längre. det var ju det bästa som fanns när man var lite ju, det är inget jag vill växa ifrån iaf.


Men men, det har ändå varit en bra dag, är ju lite lyckligare än vanligt för tillfället även om anledningen sviker mig en dag som denna för en viss Lotta på Liseberg ;P Haha..

Men nu ska jag skölja ur håret, blondi bort!

24 Juli 2011

Grattis min kära Eeda på 22;) års dagen!!


Igår blev det en mycket mycket trevlig kväll med mina käresta vänner. Vi var hemma hos Eeda och firade hennes födelsedag med folk som det var längesen jag umgicks med, vilket jag måste ändra på. Saknar de folket!
När de andra gick ut åkte jag och Petter hem och åt mackan vi köpte med oss från Subway, muums!

Idag blir det nog inte så mycket mer än soffan tror jag. Måste ju ladda inför en ny jobbvecka. Massa jobb denna veckan, är bara ledig på fredag..

Annars då..? Norge, jag behöver väl inte säga mer. Det gör ont i hjärtat. Vidrig..

Men nu ska jag gå in och mata grannens lilla kisse.

23 Juli 2011

Nu sitter jag hemma och tittar på en Petter som sover.
Det blev visst en liten miss i planeringen idag. Skulle ut och äta med Eda och tjejerna innan festen idag. Men det kommer jag nog inte att hinna, så nu lugnar jag ner mig känner jag. Ingen direkt stress längre.

Innan idag blev det en tripp till mamma, träffa Pärre och barnen och få i sig lite mat. Himla fin mor jag har <3

Och sen som sagt så ska vi plus Pirre iväg till Eda och fira hennes födelsedag, treevligt.

Nu har jag blajat färdigt.

21 Juli 2011

Kom precis ur en låång vaarm dusch och ligger nu i sängen, dö trött! Denna dagen på jobbet har varit så himla mycket. Massa som har strulat, massa nya rutiner och information att komma ihåg, massa jobbigt.
Efter jobbet åkte jag till råslätt och mitt andra jobb. Inte för att jobba utan att hälsa på och skaffa mig lite fler tider där. Fasen vad jag saknar det stället alltså, den mest underbara personal jag någonsin har träffat.

Men nu ska jag lägga mig och ta igen lite serier jag har missat det senaste av någon konstig men väldigt mysig anledning <3


19 Juli 2011

Och det är tiisdag.
Jag har inte gjort ett skit mer än att tvätta nu ikväll, var rättså mör i kroppen i morse efter gårdagen då Petter och Simon fick för sig att dricka massa fulwhisky. Och då frågar ni er, varför var du mör i kroppen för att dom drack. Jo jag var ju tvungen och dricka öl för att hålla dom sällskap, förstår ni vääl :P

Igår var jag ju som sagt på Harry Potter också, skulle inte förvåna mig om jag och mina två systrar grät mest i hela salongen när filmen var slut. Emma sa det att sist vi tre satt på en bio och grät såhär var när vi kollade på Lejonkungen.
Hemskt var det verkligen och jag kan fortfarande inte riktigt förstå att det är slut. Jag har ju för tusan följt Harry sen jag gick i 5an och det är ett par år sen nu :/


Nu har jag egentligen inte så mycket mer att skriva.

<3

 

Imorgon har jag sovmorgon igen, börjar 13.30 :)
Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på nåt kul, vad vet jag inte än och jag tror inte att jag får bestämma heller..
Puss och kram!

18 Juli 2011

Nu sitter jag hemma och väntar på att syster Emma ska komma och hämta mig för en tripp till IKEA. Ikväll eller rättare sagt klockan 18. (30?) blir det Harry Potter, fortfarande ont i magen, vill inte att det ska ta slut.
Och nu ringde hon, bäst att svara så jag får reda på hur det blir. Hon kommer och hämtar mig strax så jag får väl skynda på lite antar jag.

Efter bion vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, är ju ledig imon :)


Blaaaa blaaa vet itne vad jag skriver, haha.

17 Juli 2011

Oj! Jag har inte bloggat sen i typ onsdags, vad fan har hänt?

Jag har varit ledig i helgen, himla jävla skönt! Bara myst hela helgen, nästan då. Jag var ute en sväng med Malin och Sofie igår, himla trevligt. Men till nästa gång måste vi vässa armbågarna lite till om vi ska till Sliver. Eller vad säger du Malin? Haha!

Annars så inte så mycket, är lite lack, men det går nog över tror jag :)

Imorgon jobb 7-14 och sen blir det bio med mina älskade systrar.
Med en sten i hjärtat ska vi ta farväl till Harry och hans vänner.


Hoppas att ni mår lika underbart kalasbra som jag

Dagen i Göteborg









Underbar dag igår, kanon bra väder, underbart sällskap och barnen var riktigt snälla igår.
Och jag vann! Jag vann två chipspåsar :D Typ första gången jag vinner nåt på Liseberg :)


Kalas dag :D

img_1541 (MMS)

Kalas dag :D

12 Juli 2011

Nu sitter jag vaken, jo jag är vaken nu även fast jag inte jobbar idag och nej jag är inte sjuk i huvudet.
Familjen Svensson ska ta mig till Göteborg idag.
Himla härligt att komma ifrån den här hålan ett tag :)


Igår var jag med några av mina käraste på Bilbingo, det var en upplevelse och det gjorde ju inte saken sämre att Cattan var med. Men det gick ju åt helvete iaf, tänk om man hade tagit hem potten på 26000 :- eller vad det nu var. Hade inte varit så dumt.

Just ja, Smigge var ju hos doktorn igår.
Jag betalade 900 spänn för att få reda på att han inte hade skabb, det var ju roligt. Inte alls, men jag fick medel mot skabb iaf, om nu de andra två pojkarna har det.

Det är vi tre som kommer ha roligast på denna resa iaf :)

 

 

 

<3

10 Juli 2011

På måndag så ska jag, syster Emma och syster Karin på sista delen av Harry P. Det är med en knut i bröstet alltså, sen är det liksom slut. Det kommer inget mer efter det. Känns konstigt.

Nu sitter jag hemma hos Petter, slutade jobba klockan 21 och gick hem en sväng innan jag kom hit.
Galet skönt med 2,5 dagars ledigt nu. Nog för att jag redan är kalasuppbokad, så särskiljt ledigt blir det ju inte.

Imorgon ska jag med Smigge till djurdoktorn för att äntligen få bort skabben ur deras öron. Sen blir det TrueBlood-dejt med Magnus.
På tisdag så ska jag med Familjen Svensson till Göteborg. Då blir det premiär för barnen på Liseberg och sen ska vi till lite fler ställen. Massa mys och jag ska ha med en sån där stor chipspåse hem därifrån :)

Men nu ska vi kolla på Californiacation, eller jag ska sova. Trött som fan efter denna helgen.


Solen skiner och Ylva är lycklig :) om någ...

img_7573 (MMS)

Solen skiner och Ylva är lycklig :) om några timmar har jag helg :)

8 Juli 2011

Nu ligger jag i sängen, slutade jobba för en timmesen drygt och jag har hunnit hem, duschat, lyssnat på musik och dricka bärs på balkongen och pratat med kära mor.
Mår mest bra :)
Jag vet inte, känns som jag har tusen saker och ingenting att skriva. Så det blir väl inte så mycket mer än såhär.
Jag  vill vara ledig och gå ut och partaja, hoppas att det blir tillfälle till det nästa helg, någon som ställer? :D Bra!


Men nu ska jag läsa lite blogger, dricka färdigt min bärs och sen sova.
Imorgon blir det jobb 7-12 sen bada med Saarah och kanske Petter och Jonas och sen jobb 16-21 igen. Och på söndag har jag soovmorgon, tjohoo!









Jag har tvivel kvar,
men det försvinner mer och mer för varje dag som går..
:)

God morgon god morgon god morgon. Rätt bra...

img_6316 (MMS)

God morgon god morgon god morgon. Rätt bra morgon om jag ska vara ärlig :) kaffe cigg sällskap och Reinfeldt på tv, mycket bra liksom. Idag blir det jobb, 14-21 och sen hem och sova. Inte lika kul att jobba denna helgen också, men jag är trots allt ledig nästa så jag får väl vänta med mitt stora intagning av alkohol till dess. Vem är ledig då och vill göra mig sällskap? Nu hoppas jag mest på att det är lite bra väder på min timmar imorgon så vi kan åka och bada :) ja hörrni, vad ska jag säga mer, saknar min dator lite :P men ha det så bra folk!

rubrik

Jag fick typ order om att blogga, så jag får väl helt enkelt lyda och göra det antar jag.
vad ska jag hitta på att skriva då?
Har varit en sväng hos Petter och sen åkte vi till Pernilla och Pierre där också Alex var. Måste säga att deras lägenhet var jävligt fräsch och att man blev lite avis. Jag vill flytta typ nu, till en frääääsch ljus lägenhet, köpa massa nya fina grejer att inreda den med. Men det lär ju ta ett tag innan det lär händer tyvärr /:

Jag måste också säga att jag är rättså glad.

Ska kolla lite serier nu och sen somna och hoppas på att jag inte vaknar när en alkoholpåvärkad syster kommer hem.

Jobb tidigt imorgon och sen sooovmorgon på fredan :)


Och nu säger  jag Gonatt :)


6 Juli 2011

Nu blir det ett snabbt inlägg innan jag ska iväg igen.
Kom precis från jobbet, en riktigt flummig kalas dag på jobbet, jag har skrattat så ögonen har tårat sig idag. Haha! Det är sjukt va olika dagarna på jobbet kan bli beroende på vem man jobbar med.

Igår var det också en kalasdag, jag var ju leeedig :)
Jag städade, var på ikea och a6 med alex och sen avslutade jag kvällen hemma hos Petter med film.

Nu ska jag som sagt snart iväg igen, seg som fan. Men jag hade visst inget val :P
Och ikväll blir det en sväng till P o P :) Och jag tror det vankas pizza där, feest!

Ha det fint, det har jag :D

4 Juli 2011

Grattis min älskade pappa på 61 års dagen!






Idag har jag haft en underbar dag!
Visst jag fick jobba med dom två värsta grällkärringarna, men det gick ju bra ändå. Jag höll mig sysselsatt med saker hela tiden så tiden skulle gå så fort som möjligt :) Jag bakade till och med!

Efter jobbet hämtade Syster Emma mig och vi åkte till Gränna och farsan med henne, Pärre och barnen. Firade farsan med tårta och stohej. Hittade farsans gamla glasögon, blev kalaskär och hoppas att jag kan sno dom från hnom sen när han ahr köpt nya. Dö fräna ju!
Efter pappa blev det en sväng till mormor och morfan, skönt att se morfar hemma igen även om ha var lite bitter på hemtjänstmaten :P


Sen åkte jag till Magnus, trublood-date och tillslut kom jag hem, hem till min älskade syster. Vi lyssnade på massa gammal musik och drack öl.

Nu ska jag slänga på naruto en sväng, om jag nu lyckas lägga ner skrivandet och Lasse-lyssnadet vill säga :)

Ha det underbart imorgon på MIN lediga dag!







Du ger mig bra vibrationer, wohoo..

3 Juli 2011

Jag är himla glad att jag slutade 16 idag och inte jobbade kväll. Tanterna på jobbet var helt uppåt väggarna i eftermiddags. Så det var skönt att lämna över det till den feta kossan :) Mohaha!

Resten av dagen har spenderats på soffan, trött som fan. Dumma mig till att ta en liten powernap innan, pigg nu igen ju. Fast bara jag lägger mig i sängen och varvar ner så blir det nog bra iaf.

Imorgon blir det jobb 7-14 och sen Gränna för att fira min kära fader som fyller år, efter det en TrueBlood-date med Magnus och till sist har jag nog tänkt att hälsa på mitt kära dalvikstroll om jag nu är välkommen då, men det hoppas och tror jag nog.
Och vet ni vad, sen på tisdag är jag leeeedig :D vad ska man hitta på då förnåt kul tros? Får känna lite på det..

Så nu ligger jag och väntar på att min systeryster ska komma hem, har lite att ventilera innan jag går och lägger mig..


Förresten, jag behöver hjälp!

 

 

Jag är knäpp, va fan tänker jag nu, haha :)

Men lite kul är det, spännande..

Suck, så typiskt mig

Bitter-trött-huvudvärk-ont i magen, tror a...

img_2270 (MMS)

Bitter-trött-huvudvärk-ont i magen, tror att jag är lite jätte trött.  Over and out!

Majs :S

Alltså, all ära åt dom som lagar maten som vi serverar på jobbet, oftast god och så. Men va tusan!! Det märks att dom inte är ute och jobbar i vården, för vem fan hade serverat majs då. Majs dagen innan magmedel är ingen bra kombo kan jag säga.
Myyyyysdag på jobbet :) haha!



Annars så har jobbet gått kanon, gnäll bajs feta kossan kärringen har faktikt varit rättså trevlig i eftermiddag *ritar ett kors i handen och slår upp det i taket*.
Så nu är det bara två dagar kvar att jobba innan jag får en ledig dag till, yey! Känns fanimig som att jag jobbar varje dag, jämt och ständigt. Jaaa, jag vet nu klagar jag igen. Men jag vill också ha roligt ibland.
Visserligen hade jag rätt kul på rasten idag, fick umgås med en lite fjant som kör en döful!! rosa/svart 740. Underhållande kan jag säga, inte just 740:n (den är mest pinsam) men Adam är rätt kul.

Nä, nu ska jag sätta igång vlc och somna. 7-16 imorgon och sen en sväng upp till min älskade <3

NattiNatt

1 Juli 2011 igen..

Bööööh! Va trött jag är, skulle nog inte ha druckit det där vinet igår.
Men vi hade trevligt så det får det väl vara värt :)

Som sagt då, inte särskiljt pigg idag, inte alls faktiskt. Jag hoppas hoppas att kaffet jag dricker kommer att hjälpa mig komma igång lite för klockan 14 börjar jag jobba :/


Vet inte riktigt vad mer jag kan dela med mig av..






Fniss.. :D

1 Juli 2011

Nu är visst klockan 1 timme över 1:a Juli vilket betyder att jag fyller ett steg närmre 25 denna månaden. Shit alltså!

Idag har varit en kalas dag!
vaknade hos morsan, kokade kaffe, drack frukost på altanen, fyllde plaskdammen och satte mig i solstolen och där ifrån flyttade jag mig inte förrän mamma slutade vid 16. Ni kan ju tänka er hur jag ser ut nu :P
Tobbe kom och höll mig sällskap, himla trevligt eftersom vi inte har setts på jätte länge.

Sen åkte vi och handlade, Karin undrade ifall jag och Tobbe ville fälja med ut en sväng. Sen blev det inte så eftersom det såg ut att bli oväder. Så isället så blev det en kväll med vin och öl hos Tobbe med massa trevligt sällskap, himla mysigt alltså.

Nu ska jag lägga mig och kolla på japanskt tills jag somnar och imorgon blir det jobb kväll.
Hoppas ni har det lika bra som jag :)

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0