jag är lite knäpp

Nu sitter jag hemma hos mamma, ska snart lägga mig i en underbart skön soffa och kolla på tv tills jag somnar.
Kvällen på jobbet har varit lugn och skön, faktiskt. Lika negativ som alltid, men lugn och skön.
Karin messade innan och frågade om jag skulle med ut, blev ganska taggad, ap längesen jag var ute. Skulle verkligen behöva det. Men så blev det inte, dom var hos Sissi i hva när jag slutade och jag orkade inte ta mig dit.
Så jag tog min väska och åkte hem till mor istället <3

Imorgon ska jag vakna när jag vaknar (om nu inte mamma väcker mig när hon åker till jobbet), sätta på kaffe, äta fukost på altanen, fylla plaskdammen och ligga på gräsmattan hela dagen och bara njuta av ledigheten. Underbart!! Sällskap skulle jag vilja ha, så om du känner dig manad, kom till gånglåten :)

Men nu, soffan och sova :)

29 Juni 2011

Soooovmorgon har jag haft idag, himla skönt alltså :)
Så nu börjar jag jobba om 3 timmar vilket betyder att klockan då är 14.
Sen imorgon är jag ledig ledig ledig och om ingen vill umgås med mig i solen vid vatten då så åker jag hem till mamma och fyller upp min plaskpool där och bränner sönder mig. Himla härligt. Frågan är ifall jag skulle åka dit redan ikväll, så slipper jag ta mig dit imorgon menar jag. Hmm, ja det får vi se.

Igår var jag ute i vaggeryd och åt glass med lite folk och sen skulle det blivit film hos Magnus, men jag fick så förbannat ont i magen när jag hade kommit dit så jag svek honom lika snabbt som jag kom dit. Eller ja, jag hann vara lite smartare och hädnigare än honom ett först. Inte för att han någonsin kommer att erkänna det, men jag vet att han vet det räcker ;P


Men men, blaj färdigt. Nu ska jag väl göra mig iordning lite, äta lite och sen ge mig ut i värmen för att ta mig till jobbet.

Ha det kalas!

28 Juni 2011

...
Jag vill iväg.. Jag vill SÅ iväg!!
iväg iväg iväg iväg iväg någonstans, bara iväg.
En dag, ett dygn, en vecka, iväg!
Bort från den här skit hålan, iväg från nästan alla människor i den här skit hålan.
Bara iväg med folk, person, människa/or som jag vill umgås med.
IVÄÄÄÄÄG!
Snälla någon, ta mig här ifrån!!
...

Nu sitter jag på bussen från råslätt. Har ...

Nu sitter jag på bussen från råslätt. Har varit och hälsat på lite på mitt andra saknade arbete, plus att jag var tvungen att fixa lite där med. Nu ska jag iaf hem en sväng innan jag tar mig tillbaka till stan och Magnus för att titta på seriestarten av true blood. Himla mycket tagg på det alltså! Himla fint väder med. Allt är bra nu :D en sak som saknas bara, haha.

Racket bara försvann ur mina händer..

Efter en lång och seg dag med bara massa smärta och choklad så trotsade jag ontet i magen och åkte till Dessan för att spela brännboll med massa roligt folk :)
Och visst var det roligt, längesen som fn jag lirade brännboll. Det måste börja göras oftare, ett rätt bra söndagsnöje sådär.
Visst att jag bara råkade få iväg racket på mina medspelare så de kunde fått väldigt ont, men jag fick ju trotts allt iväg bollen oftare så då borde det ju vara okej eller..?

Men nu ska jag ta mig ett glas vin, varva ner efter den hårda motionen och kolla på en film, för det har jag ju inte gjort innan idag.. haha.

Hoppas ni har haft en supersöndag!
Puss på er!!

26 Juni 2011

Kuul?! Vaknade vid halv 7 imorse ohc kunde inte somna om. inte okej! Jävla mensvärk som håller mig vaken. Har aldrig haft såhär ont innan. Jävla skit!

Men solen skiner och himlen är blå och det känns som det är varmt ute med :) det är ju bra! äntligen liksom.

Vad jag ska hitta på idag vet jag inte. Jag känner att jag borde ta mig ut i solen iaf, köpa en glass. Men om värken inte går över så vet i fan.
Oj va jag gnäller, visst är det härligt :D

dagen efter midsommar

Nu är jag någolunda pigg igen. Har verkligen legat i bakisdvala hela dagen, fick en chock nu när jag kollade klockan och insåg att det snart sju. Vart har denna dagen tagit vägen??

I alla fall
Sjukt kul igår! Vet inte riktigt vad mer jag kan säga, tack Pernilla och Alex för det.
Jag fick inte ihop typ någon bra bild igår, ångrar lite att jag inte hade med mig min kamera.
Så det får bli en bild från morgonen. Pierre och Petter..



Nu ska jag väl fortsätta ligga på soffan ett tag till innan jag vandrar in till sängen.
Hoppas ni hade en lika bra midsommar som jag <3

En lycklig tjej som bara har tre timmar kv...

img_3555 (MMS)

En lycklig tjej som bara har tre timmar kvar till ledighet :D

Jag kan vara fyndig..

Asså jag har verklige mina ljusa stunder.

Mamma berättade efter när jag ringde upp henne att jag gav henne ett gott skratt :)

Så är det när man har en bajskväll på jobbet. Då får man göra sig lite rolig på andra sätt.

 


 

Som sagt, bajskväll på jobbet. Mina vårdtagare har varit underbara, mer än vanligt faktiskt. Det har varit den feta kossan jag jobbat med som har gjort min kväll till en bajskväll. Hon gör mig sur och grinig bara av att visa sig. Vet jag att jag ska jobba med henne så vill jag sjukanmäla mig. Ska det vara så?! Nej! Och jag är inte ensam om att känna så på den avdelningen.. 
Jag ska prata med chefen om denna människa så fort hon kommer tillbaka från sin semester. Sen kan jag få hur mycket skit dom vill, men jag vill ha bort henne.

Men nu sitter jag med syster, pratar minnen, lyssnar på musik och dricker ett glas vitt. Himla fint :) och verkligen behövligt.
Snart blir det sängen och spännande Naruto, himla spännande nu kan jag säga :D Yeehaa! Jag vet, jag är en tönt! haha.

22 Juni 2011

Du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt, luften är ren
Allting blir precis som man förväntar sig


Usch, nu bär det snart iväg till jobbet. Klump i magen pga den feta kossan.
Men men, det är bara 7 timmar. Bara 7 timmar Ylva, du fixar det. BLÄÄ!

klänning

http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=ljdul6mzxo6marOIr2hJIPGlsbvR0SMj1nRbg5OTgI77zIFg0kpH#Gallery

tänker tillbaka en stund

och saknar gamla tider..





<3 <3

21 Juni 2011

Idag har jag jobbat med världens jävla idiot! Jag tror nästan jag kan säga att jag hatar denna person. Det är nog den personen jag tycker minst om i hela universum iaf. Skulle nog hellre arbeta med Stalin tror jag.
Men dagen gick ju iaf, bara 3,5 vecka kvar innan personen går på semster. Yes!


Efter jobbet åkte jag och Karin upp till ryhov och träffade morfar. Usch, det var lite jobbigt att se honom ligga i en sjukhus säng med syrgas i näsan. Han har ju liksom alltid varit frisk. Men det var skönt att höra att han har sin spydighet och dåliga humor kvar iaf, då känner man att han kanske inte är så dålig ändå.
Men vi får se hur det går, han får vara kvar över midsommar iaf.

Sen åkte jag och handlade inför midsommar, kanske tog i lite med alkoholen, men hellre för mycket än för lite eller hur..?
När jag kom hem ringde Pernilla och vi snackade lite om fredagen, jag försökte få ur henne lite vad vi skulle hitta på men det gick inte så bra.
Men jävlar va taggad jag är! Det ska bli så sjukt roligt!!



Ikväll blir det inte mycket, mest sitt i soffan med en påse ostskruvar.

19 Juni 2011

Tiden går fort fort, snart är det höstrusk igen med tända ljus. Det är nog första gången (som jag känner just nu iaf) som jag inte fasar för att sommaren ska springa snabbt förbi och jag inte ska hinna med alla sommargrejer som jag vill göra.
Jag är som tur va väldigt inställd på att jag ska jobba heela låånga sommaren och tycker på något sätt att det är rättså skönt. Jag vet ju, eller jag har bestämt att jag ska utomlands när skolorna har börjat. Men vem eller vart har jag inte en aning, men iväg ska jag! Vill ingen följa med så åker jag själv! Så jag lever väl på det, låt sommaren försvinna så jag kan åka nångång. Haha!


Idag har jag iaf haft en kanon dag, inte brytt mig om någon utan bara gjort saker för mig själv.
Tvättat lite, (i vår avskyvärda tvättstuga, hata hata hata!) bäddat rent sängen, lagat underbart god mat, (som ni ser på bild nedanför inlägget) legat på soffan och kollat på Naruto och på grund av det blivit sjukt sugen på ramen, vilket jag fick lära mig att det betydde nudlar på japanska när jag läste på snabbnudelpaketet, lyssnat på massa bra musik (sån där dålig skrikmusik som mamma skulle ha sagt) på hög volym, poppat popcorn och mumsat i mig samt myst massor med mina älskade pojkar <3
Och vet ni vad, humöret har varit på topp även om jag har haft anledningar till att vara bitter :D

Så nu ska jag lägga mig i min renluktande härligt sköna säng och kolla på ännu mer Naruto.

18 Juni 2011

Nu är jag hemkommen från jobbet, duschad och ren, och boxen i kylen är två glas vin fattigare.
Jag hade väl hoppats på att någon skulle ut idag, men så bidde det inte och jag dör väl inte av det.
Jag får väl lägga mig och kolla på någon super bra film eller så :)

Imorgon är jag ledig ledig ledig och då ska dagen speneras med..
(damdadaaam (en famfar) )
att tvätta mellan 15-18 tror jag..
Hur kul som helst ju :)



Och sen var det en sak till.
Skriver jag negativa saker i bloggen så ta det inte på fullaste allvar. Jag använder min blogg som soppåse, den får all skit jag tycker och känner. Så har jag en dålig dag så får jävlar i mig bloggen reda på det med.


Solen skiner och himlen är blå, hoppas väd...

Solen skiner och himlen är blå, hoppas vädret håller hela dagen och att jobbet går fort idag. Men det går säkert över till regn lagom till mina lediga timmar kl 12. Vi får väl se. Men men, blaha blaha. Vi Hörs!

jag måste gömma mig

Uuuusch!

Jag känner inte alls nu, vill bara åka iväg, försvinna ett tag. En semester skulle verkligen inte sitta fel.

Idag är verkligen en sån där dag, en sån där dag jag bara vill dra täcket över huvudet.

Detta beror nog väldigt mycket på att morfar är dålig.

Men också lite andra grejer som har hänt och händer.  Men va fan, vad ska jag göra. Kan inte göra nåt åt det och om jag ska vara ärlig så orkar jag inte ens bry mig om det.

Skiter i vilket. Håll på bara!

Jag får helt enkelt umgås med bra personer som ger mig mycket positiv energi, jävla tur att jag ska jobba på råslätt idag.

 

Böööh!

17 Juni 2011

Nu dricker jag mitt kaffe, gott gott gott och väldigt välbehövligt idag känner jag. Dö trött ju!

Har inte så mycket mer att tillägga faktiskt..






utanför :/

15 Juni 2011

Mm, sköön eftermiddag! Slutade klockan 13 och efter det har det varit chill chill chill. Underbart!
Nu vet jag inte, jag tror det blir mer chill i soffan framför tv, orkar inte åka nånstans. Kom hit ifall du vill umgås med mig liksom.


---


Jag erkänner, jag har verkligen gjort bort mig. Jag har gjort ett stort misstag och svikit en vän. Har egenligen inget att skylla på mer än jobb jobb trött trött. Men det borde inte ha hänt iaf. Mår skit kasst, hoppas du vet det, att det inte var med min mening..
Me love you!



toningsmousse

Jag har verkligen haft en kanon dag idag med mina nära och kära <3
Hunnit med alla som jag ville :D
Först lunch med Sissi och Kikki, lite vandring på a6 och ikea.
Efter det hem till Pernilla och Pierre med Kristian och slutligen mat med Kristian. Massa trevligt hela dagen förutom då telefonsamtalet från mamma att morfar är på sjukhuset igen.
Väntar på att hon ska höra av sig nu så jag får reda på hur det har gått, ingen kul väntan kan jag säga. Inte kul alls!

Nu sitter jag iaf med en toningsmousse i håret, när den är urskjöljd blir det sängen och sova. Jobba jobba jobba imorgon fram till lördag kväll, tjohoo! Haha..


Och ni får ursäkta rubriken, kom inte på nåt bättre :P

14 Juni 2011

Nu har jag gjort mig färdig för lunch med flickorna, får se vart den blir, väntar nämligen på att chefen ska bestämma :P
Sen måste jag ner på stan eller upp på a6, får se ifall dom vill följa med :)

I eftermiddag blir det att träffa Kristian, vi ska på utflykt. Vi får se vart det bär, göteborg kanske. Inte dumt, inte dumt alls :)

Ciao!




You see I'm back again like a never ending hurricane,

I'm getting stronger, nothing will go wrong!

13 Juni 2011 - Kalas dag!

Sjukt trött på jobbet, gömde mig typ i köket för att jag kände att jag inte hade något tålamod alls.
Men det gick kalas ändå :)

När jag slutade klockan 13 så åkte jag till Petra och hon klippte mig, måste träffa henne lite oftare, himla roligt att träffa henne :)
Efter det hämtade Kikki upp mig och vi åkte och fixade lite och dagen slutade hemma hos mig. Vi dampade loss som vanligt och det slutade med planering och utförande av Mission-Karin-blir-blöt. Det gick kanon :) Hon blev blöt, visserligen så blev vi det med efteråt men det var det absolut värt!

Kikki och jag på kryssningen förra året, vill kryssa igen, NU!


Nu ska jag lägga mig och kolla på ett nytt avsnitt av Game of thrones, Magnus har gjort mig vansinnigt nyfiken på det :O

Påväg till jobbet med glatt humör och giss...

img_4183 (MMS)

Påväg till jobbet med glatt humör och gissa varför, jo för jag slutar klockan 13 idag och sen är jag ledig till och med tiiisdag :D helt underbart!! Plus att jag ska träff min gamla vän Petra idag  och hon ska klippa mig. Kan knappt bli bättre. Men nu ska jag hoppa på bussen, från det ena ghettot till det andra och ringa och väcka Kikki med. Puss på er!

11 Juni 2011

Såhär skulle det inte vara alls dumt att ha det idag, men jag vet ju att jag inte skulle palla med jobbet imorgon så därför ligger jag nu i min säng efter en kanon eftermiddag och kväll.

Så iaf, dagen på jobbet har varit kanon. Ska jag vara ärlig så har jag varit kanon trött hela dagen, men med tanke på vilka underbara arbetskamrater jag har så har dagen blivit super bra ändå.
Efter jobbet åkte jag hem till mamma och vi firade Midsommar. Eftersom vi inte kommer att ses då så tog vi och firade det nu istället.
Och efter mor åkte jag hem till Magnus, vi smaskade Ben & Jerrys och kollade på film, himla trevligt!


Nu så ligger jag i sängen, ska njuta av kvällen tills jag somnar eftersom jag har soovmorgon imon, wonderfuul! får sova enda till 10 om jag vill, wohoo!


<3

Trött_tjej88

img_8734 (MMS)

Trött_tjej88

Kocko!

Lång dag, har bara längtat efter min underbar säng som jag ligger i nu äntligen.
Men nu är det bara tre dagar kvar innan jag får soova ut och vara ledig en hel dag :D

Kikki kom hit med sitt störd humör och eftersom man blir som man umgås så känner jag mig sån här nu


Nu sova!

10 Juni 2011

Efter total kross, sågad vid fotknölarna, fick fötterna undansparkade, slag i magen, smäll på käften igår så är jag på banan igen, mår fortfarande dåligt och kommer väl antagligen göra det ett tag. Men jag är mest arg, arg och bitter på mig själv att jag kan vara så vansinnigt korkad och hoppas på något jag egentligen vet inte finns.. IGEN!
Men nu när jag har förklarat så känns det bättre, visst jag får väl inget svar på vad som skrevs, men nu vet jag att du vet.


Igår hade jag iaf en massa trevlig eftermiddag med mina favoritbrudar. Vi fick ett ryck och tog oss en spontantripp till Lager 157, det fanns kanske inte jätte mycket kläder, men jag fick iaf med mig 3 par skor och lite annat hem. kanon! Skor kan man ju liksom aldrig få för mycket av eller..?
Tack brudar för igår <3







You will be in my heart
forever!


9 Juni 2011




Att man aldrig kan lära sig utav sina misstag utan behöva gå igenom det igen och vet ni vad, det gör lika förjävla ont tredje gången som första och andra.

Just nu känner jag mig mest tom, som en uppdrucken halvliters cola.
God natt!

Det blev visst en spontan tripp till Lager...

img_5255 (MMS)

Det blev visst en spontan tripp till Lager 157 efter jobbet med två fina flickor och nu är vi påväg hem igen :)

8 Juni 2011

Jahopp! Kalasdag på jobbet idag med :D
Och efter jobbet mötte Kikki-liten upp mig på stan och jag shoppade lite.
Nu är jag hemma igen, ska äta lite och titta på nån bra film hade jag tänkt..
Humöret är på topp om man tänker på omständigheterna..




från och med nu
kommer jag pissa på dig
idiot!

7 Juni 2011

dag 2 av 7, check!

Ligger här i sängen, kom hem från jobbet för en halvtimme sen eller nåt.
Fick ett jobbigt samtal, hoppas det går vägen och att de får reda på vad som hänt och att inget mer händer. Tänker på dig <3


Annars så har eftermiddagen på jobbet varit kanon, har jobbat med världens bästa så även om det har varit sjukt tungt och förjävla varmt så har det varit superkul.
Jag har bland annat suttit i en timme och pratat med en gubbe på rumänska. Eller ja, han har pratat och jag suttit och nickat typ. Jag har bland annat lärt mig att Da betyder Ja och att Moto moto typ betyder han är tyst/han kan inte tala/han är stum.

Men nu ska jag försöka sova, dag 3 av 7 imorgon, 7-13 så en smidig tur och staden efter det. Funderar även på om man kan klippa sig nånstans imorgon, skulle inte vara så dumt.

6 Juni 2011

Gratulerar mitt kära Sverige på nationaldagen.

Och denna nationaldag spenderades på jobbet från 7-13, efter det hem och åt färskpotatis, sill, gräddfil och gräslök och nu kom jag precis hem från en sjö i skogen där jag tog premiärdoppet :D

galet va varmt det var i vattnet!?

5 Juni 2011

Grattis syster Karin på 33 års dagen!
Nu är äntligen kalaset över, mys att träffa mormor och morfar men annars var det väl som vanligt. En manssa högljudt tjat om ointressanta grejer. Nej, förlåt att jag är lite pesimist, men jag gillar verkligen inte att vara på kalas eller speciellt inte ha kalas.  Sen förra året då jag var så vansinnigt besviken så har jag lovat att aldrig mer ha födelsedagskalas för mig, inte förrän jag har en egen familj att fira med.
Men min jordgubbstårta jag hade gjort blev lyckad iaf :D

Vad jag ska göra resten av dagen är att ladda inför nästa vecka, 7 jobbdagar på rad. Att jag kommer att vara trött nästa tisdag :P

En kväll på piren i bilder






Påväg mot arbete :)

img_8622 (MMS)

Påväg mot arbete :)

Vad göra..?


Syster och jag förra sommaren :)



Nu ligger jag i sängen och funderar lite. Utanför i vardagsrummet sitter Karin och Saarah, det var tal om utgång för deras del eller det var väl bestämt så men Karin börjar få migrän så det blir nog inte så. Men sålänge dom inte väsnas för mycket så strunar jag väl i fall dom sitter där, sova kan jag när som helst.

Vad jag funderar på är vad jag ska hitta på på mina fyra lediga timmar imorgon mitt på dagen. 12-16 liksom, vad kan man hitta på..? Hem, sova äta..? ner på stan och dra runt, eller vad ska man hitt på..? Våldgästa någon kanske, vem är hemma..?
Nä jag vet inte, får se vad jag känner för imorgon, jag vill ju ändå använda solen när den väl är framme. Vi får se.

Nu ska jag lägga mig och kolla lite serier.








fu!

3 Juni 2011

Jag är i valet och kvalet om jag ska orka ta mig till hva och Kikki för att sola lite nu på förmiddagen innan jag börjar jobba. Det är så varmt och klabbigt att sitta på bussen :/ Men frågan är vad man skulle kunna hitta på istället. Hmm..?

Elliot tycker om att dammsuga. Frågan är när den goda egenskapen försvinner, eller tror ni att han alltid kommer att tjata om att få dammsuga. Vilket kap han kommer att bli i så fall.

 

Nä nu har jag bestämt mig, nu gör jag mig iordning för solning hos Kikki.

Hej!


Uzumaki vs. Donnie

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag hittade inte på nåt speciellt ändå idag.

När jag hade duschat så bidde jag så trött så jag och syster la oss i soffan, drack lambrussco och kollade på film.
När jag hade väckt henne ett par gånger och jag fick kämpa med att hålla ögonen öppna så kände jag att det var nog rätt val gjort iaf att stanna hemma. Ladda inför helgen och nästa veckas arbete. 10 dagar på rad eller nej förlåt, jag är faktiskt ledig på söndag.

Men nu ligger jag i sängen, funderar på om jag ska kolla färdigt på filmen eller om jag ska dejta min japanes en stund. Hmm..

Ja vad väljer man..?

2 Juni 2011

Nu har jag och Karin varit super duper duktiga hela långa eftermiddagen. Städat och fixat massor så det är så fint hemma :D
Och tack mor för hjälpen <3

Men vad man ska hitta på ikväll är en annan femma, nåt måste jag göra. Vill inte slösa bort min sista lediga kväll denna "helgen" på att vara hemma.
Vi får se hur det blir..

Fina flickor vid hamnkanalen igår <3



Men nu hoppar jag in i duschen, hej!

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0