31 Oktober 2011

Imorgon är det november, känns sjukt. Det är liksom inte väder för det (ingen snö!!!)

Idag ska jag upp till ryhov, eller snart måste jag göra mig iordning för att ta mig upp till Ryhov. Inget särskiljt men men.

Annars vet jag inte så mycket, ska laga nåt riktigt gott till middag idag. Jag har verkligen ätit sjukt dåligt hela helgen så det är nog dags att äta nån riktig mat.

Helgen har varit lång, längsta helgen någonsin. Även fast jag försökte sysselsätta mig. jag var på IKEA med Kristian i lördags efter jobbet, köpte klite nytt fint till lägenheten att överraska Petter med. Tur att han blev nöjd, vore rättså jobbigt annars. Men det är dock väldigt skönt att ha honom hemma igen <3

Nu ska jag nog göra mig iording lite, känns som att det börjar bli dags.
Ha en kalas måndag :D

20 Oktober 2011

Nu sitter jag på jobbet och har lite rast. Himla skönt efter denna morgonen kan jag säga.
För det första så somnade jag inte förrän vid 2 inatt, kunde verkligen inte komma till ro och sova. tillslut låg jag och tänkte på hur vi skulle lägga upp morgonarbetet idag plus en massa annat som man inte borde/brukar/ska tänka på innan man somnar.
Sen i morse ringde väckarklockan och jag snoozade som vanligt, idag dock ett par gånger för mycket. Så när jag vaknade till ordentligt märkte jag att klockan var så mycket att bussen gick om en minut. Helvetes jävla skit tänkte jag!! Och inte nog med det, jag hade lovat min arbetskamrat att hon kunde komma 10 min sent för att hennes bussar gick så dumt. Så det har jag lärt mig att det aldrig kommer hända igen :P
Så det var bara att ringa natten och säga att jag blev sen. Sjukt pinsamt! Men dom är ju så söta så det var ju ingen fara.

Sen då efter en sån morgon är ju allt förstört, så mitt huvud är inte som det borde, alls faktiskt. Men jag hoppas att det ordnar till sig såsmåningom.

Idag slutar jag 16, då hoppas jag på att min kära vän Kriistian kommer och hämtar upp mig för en runda till lite olika affärer (har inte råd, men känner stor behov av lite shopping. Hoppas att Petter inte gör åt för mycket pengar i Danmark ;) Måste ju hålla tankarna på annat nu när mannen inte är hemma. Men det går nog bra, sålänge jag lyckas somna ikväll så är jag nöjd och sen kommer han ju faktiskt hem i morgon :)

Oj va jag var skrivsugen nu då. Kan bero på att tangentbordet på jobbet är helt underbart att skriva på så det går av bara farten.

Men nu ska jag ut och ta lite frisk luft innan rasten tar slut!
Hoppas ni får en bra kväll med Halloween fester och annat. Tänk på morgondagen, den kommer inte bli lika rolig som kvällen ;D MOHAHAHAHA!






Älskar dig mer och mer för varje dag som går!



28 Oktober 2011

Idag åker mitt hjärta till Danmark och lämnar mig kvar här i hva med jbob hela helgen. Det känns så rättvist på något vänster(?) Men det kommer nog gå bra. Han är värd det och behöver komma iväg en sväng.

Men jag har då jobb hela helgen, jobb med vikarier hela helgen. Kommer bli super nice med tanke på att jag är den som är mest van på den avdelningen så jag blir lite chef vilket de flesta vet att jag trivs ganska bra med :P

Annars inte mycket, jag har drömt sjukt mycket inatt. Helt skumma drömmar, vet i fan va jag har i mitt undermedvetna egentligen. Men men..

Hoppas ni får en underbar helg, jag ska försöka njuta av att vara ensam hemma med pojkarna. Vi får se hur det går..

Kalas dag :)

Arbetsintervjun kan jag meddela gick kanonbra, så bra att visar det sig inte att jag har nåt i belasningsregistret så har jag ett 3 månaders vik.
Och det bästa med det är att efter det är jag uppe i mina LAS-dagar så jag kommer att gå före på längre vik i framtiden. Underbart! Plus då att jag blir arbetskamrat med Malin vilket är en super tjej :)

Sen åkte jag och mötte upp Syster Emma, vi gick på loppis och sen blev det storhandling.
Efter det hem, diska och äta supergod mat.

Annars då? Jag är frisk igen, eller ja, jag känner lite i halsen fortfarande men det tror jag att jag överlever. Nu är det stenhård jobb helg pågång nämligen.

Sen nåt annat, jag och Petter har kommit överräns att börja ett nyttigare liv med kost och motion, det kanske är dags för det känner jag. Har kanske blivit lite mycket chips, läsk, pizza och annan snabbmat det senaste. Så nu är det slut med det och grönsaker och fiberpasta ska bli vår bästa vän. Nån som har tips eller ideer? Tar väldigt gärna emot det då jag är väldigt ny på det här :P



Men nu ska jag koppla in HDMI-kabeln i datorn och sen köra igång sista delen av Harry Potter :)
Imorgon blir det a6 med älsklingen på förmiddagen och sen jobb. För hans del blir det SensationWhite och danmark (jag vill inte ens tänka på det ;)

NattiNatt :D

27 Oktober 2011

Torsdag!
Sjuklingarna på oskarsgatan börjar bli friska igen. Eller jag gör det iaf. Trött är jag dock, väldigt trött.

Idag ska jag på arbetsintervju. Underbart! Ett 3 mån vik på 75% kan bli mitt. Allt jag gör är att hoppas :)

Har faktiskt inte så mycket mer att tillägga.

Puss och kram!

24 Oktober 2011

2 månader kvar till julafton :) Nedräkningen har börjat och nu saknas bara snön..


Idag vaknade jag med jätte huvudvärk och täppt näsa, inte alls okej tyckte jag men känner nu att det börjar ordna till sig igen. Att lite kaffe och en treo kan göra så mycket.

Helgen har varit helt underbar!!
I fredags jobbade jag fram till klockan 13 och sen åkte jag hem, städade lite innan Syster+barn och farsan kom hit. Sen kom Petter hem och vi åkte ut till Sonatorp och var där till lördag. Underbar kväll med mycket skratt, cider och kräftor. Alltid lika skönt att komma från stan ut till den tysta mörka skogen.

kanske inte den bästa bilden, men det är en bild iaf :P


I lördags kom vid hem vid 16 helt slut både jag och Petter, så vi sov nån timme innan vi började göra iordning oss för fest.
Fest hos Mange med massa underbara människor, sjukt bra kväll. blev dock lite mycket alkohol för ovanlighetensskull så det var tur att jag hade mannen med mig som fick hem mig hel, haha.

Och igår var bakisdag nr 1, kalasbakis verkligen. En sån där morgon man kväppt ens vill leva typ, men det var de värt.


Nu ska jag väl börja göra mig iording för att åka till jobbet, jobbar med syster ikväll så det blir nog en lugn och skön kväll eller ja jag hoppas på det iaf. 

Hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag :)

"mina" älskade ungar

Jag tycker den är så mysig den här bilden.
Vi hade jätte roligt när vi väntade på Emma vid Kristinakyrkan förra året :)

trött och uttråkad som fan


Jepp, det är vad jag är sjuuukt uttråkad och trött också :/

Idag har jag inte gjort så mycket mer än diskat (har kämpat som fan med att få ugnsplåtarna rena), gjort om bloggen lite och kollat lite serier. Jag hittade dock en ny serie som verkar helt ok, Unforgetteble (stava?? jag orkar inte ens kolla upp hur det stavas). Handlar om nån brud som har varit polis och som inte glömmer någonting alls. Låter lite lamt när jag berättar hörde jag, haha.

Sen kom iaf Petter hem, anade hur kvällen skulle sluta eftersom han hade fått sitt paket från CDON, vilket då innehåller FIFA 12. Troligt att jag ens finns på kartan idag. Jag skulle kunna klä av mig naken och ställa mig framför tv:n utan att han la märke till det nu. Eller jo, det skulle bli ett jävla liv "flytta dig för helvete!!".

Så vad ska jag göra? jag orkar ju inte ta mig iväg någonstans heller :/ Han bad mig precis gå och köpa godis i regnet, det är ju troligt. Men kul att han pratade med mig iaf :)
Nä jag överdriver, lite iaf.. faktiskt.

Synd att jag redan har diskat, annars kunde jag gjort det.. Det hade varit roligt just nu så ni förstår hur trååkigt jag har.


Imorgon är det jobb som gäller, 7-16. Härligt att komma hemifrån lite :P Sen hoppas jag på att Sissi får komma hem snart med. Fast ite utan att dom vet va som är fel på henne. Lider med min lilla snorpa <3

19 oktober 2011

Fiiifan va trött jag är. Ställde väckarklockan på 8 idag för att inte vända på dygnet, vuxenpoäng ja vet.
Nä men jag kunde verkligen inte sova igår, låg och tänkte massa, försökte resonera lite. Men men..

Igår var en kalas dag.
För det första överlevde jag monsterpasset på jobbet och efter det blev det en sväng till Sissi.
Så himla skönt att sitta hemma hos henne, allt känns som vanligt och vi bara pratar och pratar och pratar om allt som hänt mellan oss och allt som hänt den sista tiden. Vi redde ut saker och ting som legat och grott så nu är vi heelt okej och mer än så igen <3


Idag så måste jag diska, ja det måste jag göra.
Hoppas ni har det lika bra som jag just nu :)

18 oktober 2011

Jag överlevde!!
P-Staven alltså. Och det gjorde knapt ont alls :) det spännde lite och var väldigt obehagligt bara. Jag var dock helt svimfärdig när jag skulle sätta mig upp efter att dom hade satt i den för att jag hade spänt mig så mycket :P Men som sagt jag överlevde. Nu behöver jag bara noja för att ta ut den när jag väl ska göra det, haha.



Annars så var det en bra och sjukt lugn kväll på jobbet igår. För lugn nästan om man får säga så. Var klara med allt för tidigt så vi bara satt och väntade på att få gå hem.

Idag blir det jobb mellan 12-16, lite extra för atttyp all personal ska på nåt möte. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på.. Städa lite kanske, det är ju också kul..`?


Det har varit lite bildlöst i bloggen det senaste, så jag slänger in lite "good oldtimes-bilder"

17 oktober 2011

Hör ni hur dåligt datumet klingar i öronen. Usch och fy är vad jag tänker.
Idag är nämligen dagen då jag ska få en mastodont nål instoppad i armen. BLÄ! P-stav. Jag ångrar bittert att jag öppnade förpackningen och kollade på nålen. ush usch usch, jag som mår skit av att ta ett blodprov.
Så nu sitter jag här med emlasalva på armen där jag hoppas att den skulle vara.

Annars så ska jag jobba ikväll. Denna vecka kommer det bli två dagars hårt arbete, tjohoo. Är det heltid eller..?! Nä miss i beräkningen från alla håll, men det hoppas jag löser sig såsmåningom.


Igår var det en sjukt bra dag dock :) Bullbak och god matlagningen tillsammans med Petter och fotbollen. Petter gjorde dom godaste bullarna jag någonsin har smakat på. Så nu vet jag att jag aldrig mer kommer att behöva baka bullar, det får han fixa :)







Tänker på dig vännen
du får sluta skada dig nu! <3

15 Oktober 2011

Tiden går så fort!! Sanrt är det november och då borde det vara lite snö eller?
Jag tycker att det är dags för snö nu, första snön är så mysig :) Men jag måste hitta mig ett par skor först dock.

Idag är det lördag och imorgon är det söndag och jag är ledig. Bara så ni vet. Men vad jag ska hitta på det vet jag inte. Gå ut känner jag inte för iaf, eller det har jag inte råd med så det spelar ingen roll. Så antingen blir det mys hemma med älski eller så åker jag väl iväg och gör nåt kul, vem vet.

Meeeeeeen, nu ska jag sätta på lite kaffe och sen ska jag gå och handla hade jag tänkt. Sjukt sugen på lite frisk luft faktiskt ;)

Ha en superdaag!

11 Oktober 2011


Igår var det en lång dag. Redan klockan halv 10 var jag och baby iväg på äventyr. Inte dåligt det, inte för att vara vi iaf och speciellt inte när vi båda ska jobba på kvällen. Men jag insåg ju att man faktiskt hinner med endel innan man jobbar kväll om man bara går upp.

Det kan jag säga inte var något som helst alternativ idag. Sjukt trött! Jag tror jag har trillat in i någon slags höstdepression, jag är trött trött trött och gnällig. Vill och känner inte för att göra något alls. Helst skulle jag vilja bomma igen ytterdörren så ingen varken kommer in eller ut.
Dålig dag..? Ja, ta det inte så allvarligt.

Ikväll är det jobb igen, underbar att jag jobbar med en huskybo så jag får skjutts hem istället för att stå och vänta på bussen en halvtimme.

Vad ska jag skriva mer för att muntra upp er med ett glatt rosablommigt inlägg..? Hm..
Jo vi var uppe på a6 igår och jag letade skor, som ni vet måste jag ha ett par nyha innan jag fryser ihjäl. Jag hittade inga, nada, noll. Det finns inga skor som jag vill ha. AAH!

Nä nu ska jag terrorisera min sambo i badet, hoppas han blir glad.


Regn regn regn

Nu ska jag snart ut i ett regnigt Sverige. Men av någon lustig anledning är jag rätt glad ändå. Har massor att vara glad över om man tänker efter lite. Hoppas ni är lika glada som jag idag!

6 Oktober 2011

Asså nu blir jag lite sur! Jag har banne mig inte beställt något regn idag. Jag har inga skor för det och jag vill inte gå runt och vara dyngsur om fötterna. Suck! Fan!

Ikväll blir det jobb, känner vaken si eller så för det, bara att göra, det tillhör väl antar jag. Liksom imorgon men sen har jag helg. Underbart!
Sen har jag två riktiga glidarveckor vad det ser som nu, knepigt, jag måste kolla på det. Jag blev trots allt lovad ett heltidsvik och det blir det verklige inte.

En annan sak jag blir lite arg/bitter/galen på är att spotify är hel skumt just nu. Jag loggar in på petters men det vill de tydligen inte eftersom det atomatiskt loggar ut petters och loggar in på min igen. VARFÖR!!
(tanke: oj va det regnar!!)







men nu ska jag göra mig iordning lite, kolla i gaderoben ifall jag kan hitta några skor som kanske möjligtvis är bättre än andra i detta vädret..?!

5 Oktober 2011

Tiden har sprungit iväg och jag har inte hunnit blogga efter som jag har jobbat jobbat och jobbat. Sjukt tung helg på jobbet, äntligen är den över.
Idag är jag ledig ledig ledig så jag vaknade vid 9, satte på kaffe vek tvätt och kollade på lite serier. Men vad ska jag hitta på nu.? Sissi och jag pratade om att träffas :) Så nu väntar jag på att hon ska svara på mitt lilla sms. Annars så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, eller ja, diska ska jag göra iaf.

Vad att säga mer..? Vet inte..
Så jag slänger upp en bild från nyår 2010/2011

2 Oktober 2011

Sitter och kollar på "I rymden finns inga känslor" med älsklingen. Jag har sett den innan och den är helt underbar. Klockan 12 blir det jobb igen liksom imorgon och i övermorgon, tjohoo.

Nä jag vet i fan va jag ska skriva. Blöö, skit trött! Kaffe kaffe kaffe!!

Nya blogg.se appen

Ja'a man måste ju testa så nu gör jag det :)

1 Oktober 2011

Förra året så kom första snön om typ 10 dagar om jag inte minns fel och igår var det 20 grader varmt och strålande sol, knepigt.. Men jag är ju den som längtar efter snön nu. Gillar inte det här mellantinget så man inte alls vet vad man ska ha på sig.

Idag blir det jobb 12-21 och imorgon antagligen lika så och sen jobbar jag fram till och med tisdag. Det känns lite tungt faktiskt, speciellt så tungt som det är på jobbet just nu. Men men, jobbar med bra kollegor så det löser sig nog hoppas jag.

Annars så har det varit ett par omtumlande dagar, men jag har världens bästaste sambo, älskling och pojkvän som gör livet lättare <3 Tack baby att du finns!


Men nu, kaffe och cigg och sen göra sig iordning för jobb jobb..

Försöker hålla balansen på en väldigt gungig båt på Medelhavet, inte det lättaste kan jag säg :P

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0