31 Maj 2012


Sista Maj idag vilket betyder att det bara är en månad kvar till flytt.
Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.
Livet leker och jag  mår kalas.
Ha det kalas bra!
Kraaam!

23 Maj 2012

Imorgon är jag ledig, vilket betydde en (läs ett par/flera) afterwork öl med syster Karin på en solig Bishop uteservering. Bästa någonsin. Dock så har jag bränt mig, men sån är jag. Fösta sommarsolen som kommer så har jag röda axlar. Sånt man får leva med när man fötts som rödtott.



Imorgon som sagt. LEDIG! Då harjag bokat en dag på Ekhagen. Ska träffa Zandra där en sväng, hon skulle tydligen vara där hela dagen och sola så jag svänger nog förbi en sväng för att sedan vandra upp till mitt föredetta jobb och hälsa på.

Men nu blir det CrissCross och film.




Fan va jag trivs med livet just nu!

22 Maj 2012

41 DAGAR KVAR!
Idag har jag jobbat fram till klockan 13. Skulle försöka hinna träffa Saarah efter jobbet, men han tyvärr inte med det.
Men det blev dock en sväng till Sissi och vår nya lägenhet. Underbart att träffa henne och sen få mäta lite i lägenheten så vi vet vad vi får plats med.
Fick även med lite bilder:

(En lite fråga med, är det bara jag som har problem med uppladdningen av bilder på blogg.se.
Tar ju typ 10 minuter för en j*vla bild. Blir galen!! Därför blir det bara två bilder på köket, tjura inte på mig, tjura på blogg.se)
Aah! Ni anar inte hur mycket jag/vi längtar till att flytta. Få inreda och fixa, hur underbart som helst!

Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite på tv innan jag somnar.
Ha det underbart!

21 Maj 2012

Och helgen är över och en ny vecka har börjat.
Helgen har varit så himla bra!
Fredagen blev utgång med en hel drös med sjukt bra människor. Harrys, dans och glada människor.
Lördagen kan ni ju nästan räkna ut hur den såg ut. Bakfull som fan men mys med sambo hela dagen. Eller ja, fram till han bestämde sig för att åka ner till stan och kolla på fotbollen.
Söndagen var bäst i helgen. En lång cykeltur med min kära i solen, kaffe hos Jonas och sen en cykeltur till med Petter och Jonas. Sen åkte vi hem och grillade (i ugnen :/) och åt massa gott till det.

Så som sagt, helgen har varit så hmla bra!!!
Nu är det en ny vecka och vi får se vad som händer då, jag jobbar i helgen. Vilket är jävligt surt eftersom vädret ser ut såhär:
Haha! Nu blev jag glad. Väderkartan hade ändrat sig sen sist då det var tre stora feta solar och 20 grader varmt hela helgen. Nu såg den ut såhär:
Såhär känns det ändå okej att det ser ut.

Så idag jobbar jag kväll, en kort kvällstur. Känns bra. Alltid skönt att börja sent efter helg, även fast jag har börjat ogilla kvällsturerna. Jobbar nog hellre dag.

Hoppas ni har haft en kanon helg och att den nya veckan blir superbra den också.
Sol sol sol!



Puss och kram!

18 Maj 2012

FREDAG!! och leedig i två dagar nu, skönt skönt :) Konstigt nog är det alltid skönt att vara ledig.
Ikväll blir det lite party party, gytt. Petter, jag, Petters polare och sen kommer Saarah och någon mer om någon vill vara med. Nästan alla är välkomna.
Ska försöka med att ta lite bilder ikväll, det var sjukt längesen och jag vill ha lite nya bilder nu. Jag har typ två bilder på mig och Petter tillsammans, det duger ju inte ;P

Hoppas ni får en awsom fredag! och helg!

17 Maj 2012

Torsdag idag, fredag imorgon. Jobba kväll idag och dag till kl 13 imorgon. Skönt!
Inom vården förstår ni så finns det ingenting som heter klämdag och långhelg. Det är bara att le och se glad ut. Jag kunde visserligen ha fått vara ledig ikväll, men jag kan behöva de extra pengarna som jag kommer att tjäna ikväll.

I helgen då, eller imorgon rättare sagt så tyckte Saarah att vi skulle gå ut. Jag vet inte riktigt, men lite sugen är jag minsann. Plus att Petter pratar om afterwork med hans arbetskollegor.
Det enda jag vet är att vi ska storstäda imorgon när jag kommer hem från jobbet. Det behövs!!Jag förstår inte hur vi lyckas, eller om det ser stökigare ut bara för att vi har en liten lägenhet. Men det får vi nog svar på efter den 2 Juli då vi flyttar :D :D :D!!


Men nu måste jag nog hoppa in i duschen, sjukt jobbigt. Men håret måste hinna torka innan jag cyklar till jobbet.

14 Maj 2012

Det är den 14 Maj idag...


... bara så ni vet.


En helt vanlig härlig dag på jobbet, eller en helt vanlig sluta tidigt dag på jobbet. Dock har det blåst som fan så jävlar va jag har trapat på min kära pärla.
Efter jobbet blev det en sväng till ica, blev så galet sugen på flygande jakob i morse så den är klar och står i ugnen nu.
Men det jag skulle komma till, hade fått brev när jag kom hem idag. Ett tjockt brev med massa innehåll. Det är nämligen så at tjag vann tävlingen i Cattans blogg här för någon vecka sen och nu kom pricet hem. Lite smycken av vardera sort som hon gör själv. Så himla duktig är hon.

Mina favoriter, tre stycken armband som faktiskt var lagom till mig.

(Ursäkta min ser ut att vara monsterstora hand, det är faktiskt mer normalt stor i verkligheten)

 

Men nu ska jag leka lite med mitt facebook spel medan Petter svär åt tv-spelet.

Ha det kalasbra!

13 Maj 2012

Idag är jag segis!

 

Igår kom jag och Petter tillslut på att vi inte ville sitta hemma längre, så vid halv tio så beodrade han mig att byta om och göra mig iordning för ett par öl ute. Och så blev det, bara han och jag eftersom ingen annan kunde eller ville följa med. Men det var hur mysigt som helst, träffade lite folk men det var ändå bara jag och han. Det är något som måste göras om helt klart.

Men som sagt idag så jag jag lite segis, så skönt att det för en gång skull är jag som är det själv och inte Petter. Så idag får han ta hand om mig, vilket han gör eftersom han är och handlar kinesmat och chips till mig nu. Älskar min lilla baby!

 

Sen i eftermiddag så kommer en kompis till honom, dom ska kolla på fotbollen. Tjohoo?! En avgörande match. Så snälla Gud se till att Arsenal vinner idag, för min, för katterna och för lägenhetens skull, okej?
Men iaf medan dom kollar på fotboll blir det tvätt och film för min del. Ganska skönt ändå.

 

Men nu får faktiskt han komma hem, magen kurrar.

12 Maj 2012

Igår hade vi en riktig mysfredag.
Jag kom hem från jobbet, vi satt i soffan och glodde på tv. Sen när hockeyn började så kollade Petter på den och jag kopplade in lurar till datorn och satt och kollade på serier :P Såå mysigt hade vi ;)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitt på, jag la ett förslag om att åka och kolla på möbler. Det sura är att vi varken har bil eller körkort så då blir det buss och det känns ganska bökigt. Men vi får se hur det går.

Love!


-----------------------------------

Varför kan livet just nu inte vara riktigt riktigt bra, jag menar jag har ju förutsättningarna.
Underbart nytt vikariat som jag stormtrivs på, världens bästa sambo som jag älskar över allt annat, en ny lägenhet pågång så jag och Petter verkligen kan flytta ihop och skaffa oss gemensamma saker och leva lyckliga i, två katter som är som mina bäbisar, familj som är utomordentligt bra som alltid ställer upp när det behövs, plus att jag har fått en extra mamma till svärmor som är helt fantastiskt.
Men då när allt skulle kunna vara som bäst så kommer det upp sak efter sak som bara sänker ihop allt till en stor hög och man får gå med magont dagarna i enda. När en sak går över så dröjer det inte lång tid till en annan skit sak kommer upp.
Jag blir så sjukt trött på allt!

Men jag antar att man får försöka se till allt positivt, allt åvan som jag räknade upp och göra det bästa av situationen. Men trotts att jag har det så himla bra med det mesta så är det inte alltid lätt.
Bööööh!

Nä nu ska jag kolla till maten i ugnen, se ifall mitt ihopkok till gratäng blir nåt ätbart..?

Har glömt att visa

Morfar med sin Blixten

 


7 Maj 2012

Måndag måndag måndag. Känns skumt. Har varit i Göteborg sen i fredags och kom hem igår eftermiddag. Jobbar en dag och sen är jag ledig imorgon igen. Inte för att jag klagar, men det känns konstigt.

Men Göteborg iaf, huur gott som helst!
Har gått på stan en hel massa, varit på 1 års kalas och träffat mer familj till Petter.




1 Maj 2012

Jotack, knalldålig var han min kära sambo. Så dålig att igår kväll vid 19 så ringde jag 112 och han fick åka in och ligga där lver natten. Dom vet inte riktigt vad det är han har åkt på, bara att han svarade bra på antibiotikan och fick åka hem nu i eftermiddags.
Men fy vilken tung kväll/natt/förmiddag det har varit idag. Blä! Vill aldrig vara med om det igen, aldrig aldrig!
Men det är skönt att ha honom hemma igen.

Ikväll bli det bara till att mysa i soffan, krya på han ännu mer.

Ha det kalas!

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0