29 Juli 2013

Ja här sitter jag med kaffet i högsta hugg. Vaknade som vanligt fruktansvärt tidigt. Tänk så skönt det vore att vakna kl 9 någon dag.
Ser in att jag bara har mascara på ena ögat, döläckert. Fick nån skit i ögat igår innan jag somnade så jag orkade bara ta bort mascaran på det ögat :)
 

28 Juni 2013

Veckan blev inte riktigt så jobbig som jag först hade trott.
Jag jobbade ju kväll i måndags och kände under kvällen att halsen började tjockna. Och det blev bara sämre och sämre så på tisdagen så låg jag hela dagen, snorig och febrig. Likaså onsdagen.
 
Förkylningen är fortfarande inte riktigt över men va fan, råd att vara sjuk? Noop, även fast löneförhöjningen var mycket högre än vad jag trodde :D
 
Igår blev det lite a6 med Therese och lite ryhov. Nya prov för cellförändringarna så nu väntar 3 nya härliga veckor i ovisshet. Meen det löser sig nog.
Idag blir det jobb, helvetesturen 12-21 men jag var så smart så jag tog ledig imorgon. Då blir det mysa med mig själv och städdag. Det ser ut som ett smutsigt helvete här hemma.
 
Och vet ni vad det bästa är?
Jag är ensam hemma heeela helgen :D Petter är i Helsingborg och spelar fifa med sina nerd-vänner. Å.SÅ.SKÖNT.! Fast det kommer nog bli lite ensamt på nätterna, kallt i sängen :/
 
 
Här kommer lite istagram-bilder..
 
 
Sådär, då ska väl jag dricka lite mer kaffe och duscha såsmåning om så jag kan åka till jobbet sen.
P&K
 
 
 
 
 

24 juni 2013

Idag är det exakt en månad kvar till Turkiet med min man. Galet vad jag längtar, sol och bad i 8 dagar. I ta krav inga tider att passa. Bara jag och han.

Helgen har varit kanon. Har varit ute hos Emma och pärre hela helgen. Firat midsommar på riktigt, lekt lekar, klätt midsommarstång och frossat i färskpotatis och sill.

Idag börjar dock min jobbiga jobb vecka. Jobbar måndag till måndag och är bara ledig på torsdag. Yey?! Men det är inte det jobbiga. Det jobbiga är busstrejken som börjar idag. Hur fasen ska jag ta mig till jobbet? Hoppas att folk ställer upp och kör lite nu och då. Suck pust och stön :/

Men nu ska jag väl hitta på nåt innan jobbet. Börjar inte förrän 15 idag så nåt hinner man ju med iaf.

Ha det kalasbra!

17 Juni 2013

Nu sitter jag i soffan och väntar på att mina kåldolmar och min färskpotatis ska bli klara. Magen skriker efter mat.
 
Kom hem för en stund sen, har varit uppe på a6 med Pernilla. Har börjat träffa henne igen och nu känner jag verkligen hur mycket jag har saknat denna lilla pingla :) Hoppas att vi tar tag i det här nu och börjar umgås igen.
 
Annars då? Jo jag har börjat smälta frieriet nu och paniken har börjat inta min kropp och mitt huvuvd. Hur i hela friden ska jag lyckas få ihop allting som hör vårt bröllop till. Och framför allt hur tusan ska vi få tag i alla pengar som behövs. Bankrån? Någon som känner för att hjälpa till eller?
 
I går så var vi (Petter, jag och syster Emma) iväg och firade vår kära Karin. Hon fick ett kort med posten för ett par veckor sen där det stod att hon skulle infinna sig på seveneleven igår kl 9. Och på seven eleven säga att hon hette Karin och hade fyllt 35 år. Då fick hon ett nytt kuvert från personen i kassan där det stod att hon skulle ta sig till Swedbank bankomaten i hva och där haffade vi henne.
Dagen spenderades mesti Gränna, med gräddbullar och lite runt tittande och avslutades på Äventyrsminigolfen på Rosenlundsbadet.
Hur bra som helst blev det och precis när vi lämnade in klubborna kom ösregnet. Perfekt planerat :)
 
 
 
Denna veckan blir det nog inte så mycket gjort mer än att det är midsommarafton på fredag. Vi ska ut till Fam Svensson på landet och fira en riktig "Svensson-midsommar" med lekar, klä midsommarstången och äta sill och färskpotatis. Precis vad jag ville och behöver :)
 
Men nu börjar nog maten att bli klar, så vi hörs väl igen om en vecka typ ;P

11 Juni 2013

Ja idag hände det. Det jag har "tjatat" om ganska så länge och ändå blev jag galet chockad.
Idag friade min kärlek och blivande make till mig.
Han har i ett par veckor hållt på att smussla med något och jag blir ju galet nyfiken på vad det är. Har blivit riktigt tjurig på honom många gånger under denna tid. Men nu vet jag att det var värt att vänta på.
 
Han hade lyckats att få med frieriet till mig i TSknas, vilket då är vår favorit podcast med Soran Ismail, Petter Bristav och Aron Flam. Helt sjukt!

Denna ligger ute på facebook. Soran och grabbarna ville se resutatet så Petter smygfilmade allt.

Jag blir så chockad men samtidigt så otroligt lycklig över energin han har lagt ner på detta. Ett stort bevis på att han verkligen vill detta.
 
Just nu är jag Sveriges lyckligaste tjej!
Så nästa sommar blir det bröllop. Hur ska jag få ihop detta? Redan ågren över hur det ska gå :P Men allt löser sig, vi har ju varandra iaf.

7 Juni 2013

Om man skulle ta och göra ett försök igen. Nu är det väldigt väldigt länge sedan sist jag skrev.
Det är ju liksom bara kul att skriva när man faktiskt har något att skriva. Som idag.
 
Jag vill berätta om min underbara gårdag, vilket då var Sveriges Nationaldag.
Började dagen med kaffe frukost med min kära som alltid. När vi hade vaknat ordentligt och klätt oss åkte vi upp till a6. Behövde köpa tops och cykelventiler.
Det blev lite mer än så. Och sen åt vi på grillbuffegrejen där uppe. Himla bra.
 
När vi kom hem bytte vi om och Petter fixade cyklarna och jag planterade om mina sista chiliplantor, äntligen är allt i sina krukor som de ska vara i. Nu ska skiten bara växa och till sist bära frukt också.
Och när Petter var klar med cyklarna tog vi en tur med dom. Turens destionation var obestämd, men den gick vid vättern bort till Brunstorp och sen tillbaka och sen lite andra svängar. Kedjan på min cykel hoppade så jag har fortfarande olja under naglarna, men det känns lite gött.
När det hade gått 3 timmar så var vi hemma igen och det blev lite kvällsmat på balkongen och vad är då bättre än potatissallad, rostbiff och en 2,8a.
Underbar dag eller hur? Jag sa ju det! :D
 
Idag blir det nog också bra. Ska plocka lite här hemma och sen lägga mig på en filt ute på gräsmattan med en bok. Hoppas spindlarna håller sig undan annars kommer det inte bli så roligt.
Kärleken och jag <3
 

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0