Efter ett par dagars tystnad

Ja sorry att jag inte har skrvit så mycket, men det har inte hänt så mycket ändå. Eller det har hant massor men inget jag vill dela med mig av till hela världen :P

ÄR sjukt trött idag, har varit med syster emma på stan och på maxi. Så mycket folk som det var på maxi idag har jag aldrig sett.

Imorgon är det nyår och som vanligt så har man inget bestämt, men något blir det ju säkert... Hoppas jag :P

Men nu ska jag återgå till Simpsons och soffan.. Mmmm, mysigt!

Ha det fint!

27/12-09

Jahopp, då var julhelgen över. Ett år kvar till nästa jul, käns sjukt skumt eftersom jag inte har haft någon slags julkänsla överhuvud tagt.
Denna julen har stressmagen bara varit ivägen och den spakar fortfarande. Det är sjukt jobbigt, ska söka vård för den nu efter nyår och hoppas på att de kommer fram till något bra.

Idag så är det middag hos svärmor, om jag nu följer med, magen som sagt. Suck! Jag menar folk måste ju börja undra vad det är för fel på mig och det är ju lite jobbigt :(

Jaja, jag måste hem till mor idag iaf, även om jag inte riktigt känner för det heller. Jag har knapt något kattmat kvar och eftersom mina katter äter specialfoder så måste jag hämta hos morsan för jag har inte pengar att köpa nytt just nu.

Men nu ska jag ta och äta en macka och hoppas att det hjälper lite.

Ha en trevlig dag!

Juldagen

Efter att julafton inte riktigt blev som jag ville hoppas jag på att juldagen blir mycket bättre.
Ikväll blir det mys med älsklingen med ett par öl och guitarhero. Ska göra ett gott försök att lära honom att spela :P
Så som sagt, inget speciellt ikväll.. ingen utgång eller så. Ganska skönt faktiskt.

Ha en trevlig festarkväll alla =)

24/12-09

Nu är dagens bravadetr äntligen slut, sjukt jobbig stressmage hela dagen. Men det har ändå varit trevligt och kul hos Emma och PärOla plus barn, föräldrar,Karin och morfar Göran. Julafton som julafton är mest med god mat och julklappsutdelning. Det är ganksa så härligt att se hur glada barn blir av presenter. 

Så nu sitter jag hemma hos mor, dricker en öl och väntar på att mannen ska höra av sig.  

Ha en fortsatt trevlig julafton!

23/12-09

Då var dan före dopparedan snart slut för min del i alla fall.
Dagen blev inte alls som jag hade tänkt, men men. Skinkan jag skulle ha köpt idag när pengarna trillade in fanns inte på willys så någon skinka bidde det inte tyvärr.
Sen var det dagen-innan-jul myset med Jeppe som inte heller riktigt blev som jag ville, tvätten var liksom i vägen.
Men imorgon är det ju självaste julafton och då kommer vi inte att träffas på hela dagen, vilket jag tycker är lite synd. Men jag kommer ju iaf att få åka pulka med Markus och det är ju skoj!

Men nu ska jag ner och hämta den sista tvätten och sen blir det sängen. Mor hämtar mig 9.15 imorgon så det är bäst att nana tidigt.

Natti natt alla och fall det inte blir något inlägg imorgon så..
GOD JUL!

Dan före dopparedagen

Idag är jag som ett baaaaarn!!! Liten och sprallig och hoppar runt. Det är juuuulafton imorgon =) Hihihi!
Jag tycker lite synd om Jeppe som ska behöva umgås med mig idag :P

Men nu ska vi snart iväg och handla massor, julskinka bland annat som jag ska koka och grilliera här sen =)

Hörs!

:D

Nä nu är det dags att röra sig mot sängen. Ikväll blir det nog lite Planet 51, jag somnade ifrån den igår. Det är en ny animerad film som verkar lite söt =)

Dagen idag har varit den bästa på länge, har känt mig så glad hela dagen. Det har liksom sprätt i hela kroppen, antagligen för att jag fick en julklapp och att jag ska träffa Jeppe imon.

Så som sagt nu borsta tänderna och sen in i sängen och krama ommin nya haj, ska man döpa den tros. Måste komma på nåt bra i såfall :)

God Natt alla! sov underbart och dröm vackra drömmar.

om 19 timmar

Nu har jag äntligen kommit hem igen. Shit va kallt det är ute!
Som sagt idag har jag varit i skolan och gjort provet.. Jag fick VG konstigt nog. Inget förtjänat vg om jag ska var ärlig, men men. Bara att tacka och ta emot =)
Sen åkte jag och Camilla till Donken och smaskade i oss massa fet mat och efter detta åkte vi hem till mig.  
När vi kom hem till mig drack vi massa kaffe som vanligt och jag fick öppna min första julklapp för iår :D Det var min haj från IKEA, Tack jätte mycket Camilla! Du visste att jag ville ha den :D
Och när Camilla var tvngen att åka så tog jag mig till mor och stannade där tills jag skulle till Alma.

Nu har jag precis ätit lite middag, mums och nu blir det massa tv innan sängen.

Imorgon ska jag träffa älsklingen!!! och om jag ska vara exakt så om 19 timmar :D

Ha en bra kväll alla !

Fluga i halsen??

Sjuukt segt var det att gå upp idag, vaknade gjorde jag av att det kändes som det flög in en pluga eller nåt i munnen på mig och satte sig i halsen. Det sura är att det känns som flugjäveln sitter kvar.
Men åter till sjuuukt seg morgon, jag har legat i sängen nästan en timme utan att orka gå upp. Katterna har fått spel på mig.

Idag kommer iaf det här jävla provet, det sista för iår. :S Det jag knapt har pluggat till :S Men hoppas hoppas, peppar peppar att det kommer att gå bra ändå.
Efter provet ska jag följa med Camilla hem och få min juulklapp :D tihii! Alltd lika spännande med klappar.
Och sen ikväll ska måste jag upp till Alma..

Men nu blir det frulle!

Anna Anka



Suck suck suck! Jag vet inte vad jag ska kalla henne, det räcker liksom inte med knäpp. Enligt henne så finns det inga snygga mörkhåriga kvinnor. Angelina Jolie ser ut som ett sprängt rövhål..?? Eller var det Carmen Electra som gjorde det?
Och har man uringade toppar eller så så blir man klassad som bimbo..??






Ser dessa två ut som sprängda rövhål?? Eller är dom på något annat sät oattraktiva?
Båda två är för snygga enligt min smak.

Coyote Ugly

Jag vill ha glass! En stor fet skål med vaniljglass och alla tillbehör som finns.
Jag vill ha Marabou Daim!!
Jag vill ha mycket =)

Nu har jag ätit och läst lite av den tråkiga etiken. Men nu får det minsann räcka, man behöver ju inte överdriva :P
Ikväll är det film som gäller Coyote Ugly, jag vet inte hur många gånger jag har sett den. Men på något lustigt vänster så gillar jag den. Tänker man på den så är det som vilken annan film som helst, inget speciellt med den.




Men nu.. Mitt bröllop i era händer..

Som Ida skrev..

Ja som Ida skrev i en kommetar precis, ta tag i pluggandet borde jag göra. BLÄÄ! Jag kom just fram till att det är roligare att springa runt på nätet och upptäcka massa nya bloggar :) Nog för att det inte är så roligt det heller, men det är fasen så mycket bättre än Etik och Livsfrågor. 

M-Å-S-T-E  P-L-U-G-G-A-!-!

Jävla skit!

Min handledare från praktiken ringde mig precis. Yes! tänkte jag, äntligen få jobba lite och tjäna pengar. Hon undrade om jag kunde jobba.. Imorgon mellan 8-15. Imorgon, den dagen jag inte kunde under loppet på ca 5 veckor. Suck!!

På tal om något annat, jag sitter fortfarande i in pjamas och har inte börjat plugga än. Jag booorde verkligen gööööra det. Men det är så tråååååkigt! Jims Värld är mycket roligte.


Dan före dan före dan före dan


Shit! Det är ju bara 4 dagar kvr till juuuulafton :D Och det är bara 2,5 dag kvar till jag får träffa Jeppe :D


Idag så ska jag plugga plugga plugga och plugga. Nog för att jag inte är taggad för 5 öre men jag måste. Har ju liksom prov imorgon :/
Sen måste jag nog städa lite. Fast nu ser det faktiskt inte så hemsk ut hemma, jag gjorde ju iordning lite innan emma och dom kom igår.

Jag har haft sjuka drömmar inatt för ovanlighetens skull :P Vad jag drömde kommer jag inte gå in på men stöööörd är jag. Haha!

Jaja, det var väl allt.

 

Katt drömmar

Sitter här i soffan med två katter brevid mig.
En utav dom verkar dock ha en väldigt jobbig dröm. Han ligger och fräser, morrar och rycker lite med tassarna. Det ser och låter för roligt kan jag tala om. Försökte filma det med det hördes inget på filmen. Haha! Den andra katten förstår nog att han drömmer, han försöker nämligen väcka brorsan :P

Mina pojkar <3

Lördag kväll

Vlken mysig dag jag har haft idag, eller i alla fall förmiddagen. Emma Markus och Elliot var ju här. Vi fikade, promenerade, gungade, handlade, lagade mat och åt förstås.

Men dom åkte väl hem vid 14.30 tror jag. Så sen dess har jag suttit i soffan och fixat med bloggen.
Nu har jag bytt både adress och design till bloggen. Hoppas att alla hitta hit bara, men det tror jag inte är något problem. 
Designen blev enkel denna gång, var lite sugen på det. Är ganska så nöjd om jag ska vara ärlig =) Bilden är hemma från Jeppe i sommras. Åååh, minnen!

Vad tycker ni förresten?

Välkommen till min nya blogg!

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0