Shooooos

Myspys

Nu har jag myst ner mig i soffan med en stor skål osbgar, cola och TopModel. Känner verkligen hur duktig jag har varit idag, är så himl nöjd över mig själv.

Imorgon ska jag träffa Eeda, hoppas det är fint väder imorgon med så vi kan vara ute. Ska ju dock tvätta, men men, det löser jag vettu!

Ha en fin kväll alla!

31 Maj 2010

Sicken dag, sicken dag!
Vaknade för tidigt som vanligt men det blev ett par avsnitt av Legend of the seeker i sängen innan jag pallrade mig upp.
Efter lite kaffe så började röjet. På med musik så de dundrar i hela lägenheten och sen städa städa städa. Det blev till och med mer städning än vad jag hade tänkt.
Sen när städningen var över så åt jag lite, det blev pyttipanna med stekt ägg (sjukt underskattat) och medan jag lagade maten så diskade jag det sista också.
Efter maten satte jag igång med de två inlämningarna i Vårdpedagogiken som nu då är klara och iväg skickade till Claeees.

Känner mig så sjuuuukt duktig :D
Frågan är vad jag ska belöna mig själv med.
Är sugen på att hitta på nåt kul ieftermiddag/kväll. Någon som har en ide?!


Markus och Elliot

30 Maj 2010

Började dagen med att vakna alldeles för tidigt, suck pust och stön!
Låg och kollade på serier fram till att morsan ringde strax efter 11. Ska du med och handla eller? Jo men visst det kan jag väl då.

Åkte till maxi och granngården för att köpa kattmat, fy så dyrt det är :/ Men ganska så viktigt.

Så nu sitter jag hos morsan igen, börjar nästan kännas som att man bor här igen. Jag får helt enkelt inte vara här på ett tag nu känns det som.
Anledningen till att jag är här nu är för att brorsan, hans fru och dotter kommer hit snart. Tar varje chans att träffa dom eftersom dom annars bor så lång bort.
Sen iaf skjuttsar dom hem mig och jag ska laga massa köttgryta, blev så himla sugen på det innan.

Gårkvällen var kaos förresten, sjukt onödigt tröttsam utekväll. Åkte ner till stan-Twin för att möta upp Putte och Tompa.
Var där en 20 minuter kanske, sen skulle vi vidare till Harrys. 100 spänn i inträde när jag inte vet om jag kommer stanna där kändes lite saftigt så jag vandrade ner till stan i väntan på att Pernilla och annat strö folk skulle höra av sig. Men icke, så jag gick och mötte upp Fredrik och gick en sväng med honom innan jag bestämde mig för att åka hem igen.

Men nu kommer visst bror, tur är väl det. Annars hade nog detta kunnat bli ett väldigt långt och bittert inlägg :P

Ha en trevlig dag!

29 Maj 2010

Det är snart Juni, skolavslutning, student balerna är i full gång.
Tänk om man kunde få gå om tredje året på gymnasiet och gå igenom allt det där roliga igen. Studenten och balen är två dagar jag aldrig kommer att glömma. Tråkigt att sånt bara händer en gång i livet.
Nog för att jag tar Uska-examen nu i början av Juni, men det känns inte riktigt som att det kommer att vara samma grej tyvärr.

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, jag har nämligen två hungriga och trötta barn här som behöver det.
Men jag fick faktiskt sovmorgon idag, Markus väckte mig vid 07.45  och Elliott vaknade inte förrens vid halv 9 typ :D Nog för att jag var uppe och gav honom välling vid 5.30. men jag fick ju somna om iaf.

Men nu låter det som jag behöver bära klumpen lite, den sjukt trött klumpen.

Ha det så roligt idag, det ska jag ha ikväll :D


Och Elliot säger:
 n-dsäkäök adfa avaaavaf

Dammsuga..?

Nu sitter jag hemma hos mor och borde sätta igång med städningen, men det känns som en slags bakfylla har slagit sig ner i kroppen. Är sjukt slö och lite halvillamående, inte kul :/
Kan också vara så att jag behöver lite mat, har inte ätit något idag än. Får väl ta en titt i mors kylskåp och se ifall det finns något att stoppa i magen.

Emma Elliot Markus och Pärres näsa och haka
Bilden tagen när Emma och Pärre kom hem från sjukhuset med den nya bäbisen.

Kunde de inte varit så små och behända fortfarande ;)

Good morning sunshine!

Ooh solen skiiner idag :)
Hade den inte gjort det kanske jag hade sovit lite längre än till halv jävla 7 eller kunnat somna om efter det, jävla skit sol.
Fast nu när jag väl är uppe så får den gärna skina, ser ut att vara riktigt skönt ute.

Idag blir det att ta det lugnt och ladda inför kvällens energikrävande uppgifter. Ska ju vara barnvakt åt mina systersöner tills imorgon eftermiddag. Jag kommer att vara helt slut efter det, men absolut värt :)
Så vid 13 tiden så åker jag hem till mor och börjar städa lite, ska närmligen ha barnen där.

Igår var en mycket trevlig kväll med musikquiz på Pipes med syster och Fredrik. Vi skulle ha vunnit men jag tror att ni såg igenom att vi hade använt lite fr mycket wikipedia, hmm. Tur är väl det, inte kul att vinna på fusk.

Men nu ska jag väl in i duschen hr snart, ge mitt trasiga hår en ordentlig inpackning så kanske det inte är som svinto sen ;D

Ha en bra dag!

:D

Pipes ikväll kanske..?

Nu är jag hemma från skolan och sitter redan med ytterligare blekning i håret, dock inte lika stark som igår. Nu är det mest för att få bort det kycklinggula. Kan ju vara en bra idé eftersom kycklinggult inte är så fint.

Snart kommer syster karin dessutom, dricka ett par öl och sen dra ner till Pipes ikväll. Mycket trevligt :)

Skolan idag har varit mer intressant än vanligt, äntligen gick vi igenom ämnet som står mig så nära hjärar. Missbruk! Jag förstår inte varför jag är så intresserad av det. Men så är det. Dock visste jag nog det mesta som hon sa av erfarenheter, men ändå kul att höra det från någon som kan.

Ska försöka få ihop ett litet kollage med bilder på min väg till blondin sen, om jag orkar kan och vill :P

27 Maj 2010

Gooood Moooorgon

Hoppas vädret håller i sig så fint som det är nu:)

Trött- tröttare- Ylva

Nu har jag kommit hem från bio och en liten promenad.
Robin Hood var dock en lite halv besvikelse, hade förväntat mig mycket mer Robin Hood som Robin Hood ska vra om man säger så. Detta var mest långtråkigt tjabbel, visst de fick ju in lite roliga kommentarer då och då. Men mer än så ger jag den inte.

Imorgon är det skola igen, psykiatri. Det är ju faktiskt både roligt och intressant med en himla bra lärare så det gör inte så mycket att gå upp tidigt för det.
Ska nog ändå gå och lägga mig snart, kolla lite Leged of the seeker.

Förresten som er som bryr er, jag är blond igen. Det blev tyvärr inte lika bra som jag hade hoppats på som vanligt, att jag aldrig lär mig..?!
Ska köpa mig en mellanblond färg imorgon tror jag, se ifall det kan bli bra.

Ha en trevlig kväll :D

26 Maj 2010

Idag blir det..

09.45 Studiebesök
12.00 Skolan för att träffa sissi en sväng <3
12.30 Upp till mor för atthämta handskar
13.00 Willys och köpa blondering
13.30 Blondera (Håll tmmarna för att det går på första försöket denna gången, ok?)
17.45 RobinHood :D

Så det kommer nog bli en ganska bra dag hoppas jag. Sjukt seg start har jag haft iaf. Måste skriva på lite anställningspapper nu så jag kan skicka tillbaka dom. Annars får jag ju inga pengar i sommar :/

Ha en underbar dag!

Tjugofemte maj tvåtusentio

Pengar pengar pengar pengar pengar pengar pengar :D
Wooohooooooo!


Igår satt jag hemma framför datorn hela kvällen, pratade med en himla massa roliga människor och lyssnade på massa underbar musik. Dock blev det nog något glas vin för mycket, lite tung i huudet idag. Men det går nog över hoppas jag.

Idag
-Plugga
-Städa
-Plugga
-Handla
-Plugga
-Beltala räkningar
-Plugga


Hellre dricka än dansa

Till minne av mina kära göteborgre.
Saknar er en massa, måste ses i sommar :D

24 Maj 2010

Lööööööning imorgon!!
Väldigt behövligt eftersom jag inte har någon mat hemma.

Idag hr jag varit i skolan, sjukt tråkig lektion i ett sjukt tråkigt ämne med en sjukt virrig lärare. Men jag tog mig igenom det iaf.
Efter skolan åkte jag och mötte upp morsan på hennes jobb och vi åkte till IKEA eftersom jag hade fått tips om nya fotöljer till min balkong i fyndhörnan. Och dom fanns kvar :D
Så nu är dom ihopmonterade och står på plats. Grymt sköna var dom iaf :)

Vad jag ska göra resten av kvällen vet jag icke, ska försöka laga något att äta. Sjukt tråkigt eftersom  jag som sagt inte har något hemma. Det löser sig alltid, har ju hvregryn så jag kan ju gör gröt ;D

Ha det super :D


Mooooor

Nu är jag hos mor alldeles ensamen, hon jobbar nämligen. Kom hit för att hämta lite gräs.. till katterna. Men nu ringde syster och meddelade att mor är påväg hem. Då måste jag ju nästan stanna och hälsa på henne iaf. Ge henne en kram kanske bara för att hon är så snäll :)

Men vad jag ska göra resten av dagen har jag inte en aning om. Johan ville att jag skulle komma ut till han men jag har inte pengar så det räcker till det tyvärr. Annars hade det varit roligt att träffa den sletne, var ju ett jävla tag sen.

Så jag får väl se, blir ingen sen läggning ikväll iaf eftersom det är skola imon. Missade ju halva förra lektionen så jag borde väl gå dit imon.

Meeen nu kom mor innanför dörren. Soocial :)

Aj Aj Aj

Sjukt ont i ryggen!
Men så blir det väl efter 611 minuters HarryPotter tittande. Och vi har ändå två kvar att se.


Idag är det söndag och det känns som en riktigt söndag också. Jag tror att jag har är lite av Pavlos jävla hundar idag med invänjning. Kommer jag hem och går och lägger mig mycket sent så blir jag bakis dagen efter även om jag inte har druckit nåt dagen innan. Kroppen är liksom inställt på det på något vänster.
Men jag hoppas att jag vaknar till är efter massa kaffi och en dusch.

Vet inte om jag orkar hitta på så mycket idag, det regnar ju dessutom. Och om min huvudväkrt känner rätt så kommer det åska när som. Om det inte redan har mullrat och jag inte har hört.
Det baa mulla lite mamma.. :P Haha!

Men nu ska jag.. inte göra så mycket. :)

Vackert väder

Men vad gör man? Jo man sitter inne och segar, sjukt dåligt av mig!
Måste ta mig in i en dusch nu så man kommer ut i solen nångång nu när den äntligen är här :)

Brillerna på idag!

22 Maj 2010

Tack brudar för gårdagen :) Mycket treevligt!
Vi var hemma hos Terre först och sen gick över till någon polare till henne. Ju fler desto roligare.
Fast det bästa var nog påvä dit, att vandra onykter är alltid kul. Det är då det händer, haha!

Efter det blev det buss in till stan och Waffis en kortis för mig innan jag åkte hem.

Idag mår jag bra, är bara lite seg och illamående efter mina kebabfrukost. Men det går nog över snart hoppas jag.
I eftermiddag blir det HarryPotter :D

So come on, let me entertain you!

Det sprätter i kroppen, mitt goda humör är hemma i kroppen igen.
Vad det beror på kan diskuteras, men inget jag sk göra här i bloggen :D

Snart ska jag sätta mig på bussen mot Österängen och Terre. Blir förfest med dom ikväll, följer nog dock inte med ut som sagt.

Men ha en suuuper treeeeevlig kväll ni som faktiskt läser en tråkig blogg som denna ;D

21 Maj 2010

Fredag igen då, grattis till helg ni som inte är ledig iprincip hela veckorna som jag. Men för tusan bli inte avundsjuka, det är inte lika kul som det låter eftersom alla andra inte är det. Så man har inte så mycket alls att göra.

Men idag har jag lite att pula med iaf..
Snart så ska jag ner till stan för att möta upp syster och ge henne ett papper som hon ska ha med till min blivande chef. Sen ska jag till bolaget och handla lite inför kvällen, på tal om det så måste jag ringa Lama. Och efter det så ska jag svänga upp till skolan för att få pengar för en bok.

Efter detta spring så ska jag hem och tvätta, ganska nödvändigt det med.

Ikväll blir det lite partaj med Lama och lite strö folk, ska dock ta det väldigt lugnt eftersom jag har trevliga planer för morgondagen :)

Men nu ska jag väl göra mig iordnng det sista.

Bara ben

20 Maj 2010

Mycket trevlig kväll igår, var ute och gick med Fredrik och sen blev det film. Kick-Ass, både han och jag trodde att den skulle vara åt barnfilmshållet. Men det hoppas jag nu efteråt att den inte är. Bra var den iaf :)

Idag vet jag inte som vanligt vad som händer redigt. Funderar på om man ska ta tag i den tredje inlämningsuppgiften i psykiatrin. Kollade lite på den nu och den verkar inte så jätte  avancerad som tur är.

Men ni får ha en mycket trevlig dag tycker jag :)

19 Maj 2010

Idag är det 6 dagar kvar till löning, jag behöver den helst nu. Börjar tryta ordentligt i kassan nu kan jag meddela :P

Idag är jag trött trött trött, det blev lite sent igår, öl och hokcey. Men men ett par koppar kaffi till och en dusch och sen är jag pigg och kry igen.
Måste iväg till och hämta ut ett paket här sen med, men det är ju ingen stress med det precis.

Men nu borde jag kanske äta nåt. Det är ju ganska nyttigt har jag hört :P

Såååå ha en bra dag, det hoppas jag att jag kommer att ha. En bra kväll iaf ;D

18 Maj 2010

Ändrade planer!!
Det blir bad idag istället, så "slipper" jag sova ute i skogen inatt. Inte riktigt laddad för det känner jag.

Så nu om en halvtimme ska jag åka ner till skolan och misslyckas med ett prov. Emma säger ju att det ska vara ett stort prov och jag har pluggat lite. Så nåt är det som inte går ihop, men vi får se. Jag kanske för en gångskull har pluggat på rätt saker, det vore ju en höjdare iså fall.

Men nu ska jag göra mig iordning det sista, äta en macka och ta en treo. Sen är jag fit for fight!

Wohoo!!

Roast på Berns

Sjukt kul är det faktiskt :)

Jag har piggnat till igen,blev väl ingen sjukdom antar jag. Skönt :)
Imorgon blir det då först sovmorgon och efter det psykiatriprov. Haar Ylva pluggat? Lite faktiskt, ska ta resten imorgon innan provet :P
Sen så kommer syster och barn och hämtar mig, ska med dom ut till skogen-sova där och sen blir det Sävsjö och bad på onsdag. Ska bli spännande och ta på sig bikinin igen, aldrig roligt. Haha! Måste dock ta tag i att raka benen först.

Men nu Roast på Berns igen :D



Min framtid - DrygWomen
Måste komma på ett bättre namn, haha!

17 Maj 2010

Om jag inte vet fel så är det Norges Nationaldag.. Eller?

Har varit i skolan idag, första lektionen i vårdpedagogik. Började dock må dåligt vid första rasten, huvudvärk, tung i kroppen och sjukt hängig. Så jag gick hem vid lunch, vi skulle ändå bara gå igenom ett grupparbete på eftermiddagen.

Så jag kom hem här för ett par tre timmar sen, åt och legat på soffan. Är inte lika trött längre men hängigheten och huvudvärken är fortfarande kvar :/

Imorgon är det psykiatriprov ett, har Ylva pluggat? Nej. Orkar Ylva plugga? Nej. Kuuuuuuuuuuuuk! Är så sjuktskolträtt nu, jag orkar inte ens sattsa på höga betyg längre. Illa illa :(

Men nu ska jag äta en panpizza och hoppas att jag blir lite piggare.
Have it!

Det bästa!

16 Maj 2010

Kuuul kväll igår, riktigt lyckat!!
Tack igen Karin för att du ville göra din syster sällskap. Annars hade jag bara suttit och tjurat ner mig hemma.
Men som sagt, vi satt hemma hos syster igår och förfestade. Tänkte piren på utgång, men det var typ tomt så vi skippade det. Det blev, hör och häpna, Olearys istället. Visst blir ni förvånade :P
Där träffade jag massa folk jag kände och då gick Karin hem eftersom hon skulle upp tidigt idag. Meen jag lallare runt där bland allt folk, gick från den ena till den andre och hade sjukt roligt :D

Sen ringde Tompa och kunde vara fylletaxi, så då åkte jag hem och hade efterfest. Så det blev riktigt sen läggning igår och väldigt sen uppgång idag.

Men kostigast av allt, jag mår inte såå kasst idag.


Snaaaap!

<3

Karin, tack för att du räddade min kväll :)

Efter en helg med mycket väntande och krossade planer, så säger Karin att jag kan komma till henne och sen att vi kan gå ut :)

Så nu är en efterlängtad Glad-Ylva tillbaka igen!

15 Maj 2010

Hemskt hemskt hemskt väder ute idag! Mörkt grått regnigt tråkigt!
Annars så har jag sovit gott inatt, förutom då att en kär vän ringde och väckte mig vid halv 1 och tyckte att jag var en dålig människa för att jag inte ville ha efterfest, haha.

Idag då? Vädret är ju som sagt inte direkt jätte roligt.
Funderar faktiskt på att dra upp till a6 för att kolla in A6 Outlet, se ifall det är nåt att ha.
Ikväll vill jag partaja iaf, frågan är med vem, var och hur, någon som har ett förslag?

Havit nice!

inga kommentarer

Nähä, det blir väl en hemma kväll ikväll då eftersom Nelly var alldeless för trött för att träffas, det är ju himla jobbigt.
Men det är ju skönt att vara hemma ikväll, för det är jag ju inte annars..
Suck..

ny header

Jupp nu är det nytt igen. Det är sånt jag håller på med när jag är uttråkad.
Är dock ganska onöjd med den utklippta bilden i headern, vet inte riktigt hur man gör sånt :/ Men men, lite sommrigt rosa tänkte jag och det blev det ju.

Trevlig kväll!

Twilight


Ååååååh vad jag läääängtar!!

Felköp :/

Fick ju hem paketet från Nelly.com idag. Hade beställt två par leggins (som var så asgrymt snygga, är riktigt nöjd!) och en väska som såg ut att vara perfekt på bilden. Meen icke, den var alldeles för stor. Så jag blev sur och åkte till a6 och köpte en ny väska.
Sen efter a6 så var klockan tid för mamma och sluta så jag åkte och mötte upp henne på hennes jobb, hon tyckte att min väska från Nelly var snygg och köpte den. Härligt tänkte jag! Så blev jag av med den.

Sen skjuttsade hon hem mig och jag fixade kattsäkringsnätet på balkongen och det blev super bra.

Men nu sitter jag här, väntar på att Nelly ska ringa. Ska träffa henne idag och prata igenom lite vad som har hänt och så. Ska bli skönt att rensa luften lite.

Annars så är jag sjukt uttråkad, funderar på vart kvällen bär. Imorgon blir det förhoppnngsvis utgång så jag ska inte vara bakis imon iaf, haha.

Ha en supertrevlig fredagkväll!

...

14 Maj 2010

Imorgon är en speciell dag för Familjen Svensson Laurin. Imorgon har får dom egen tillgång till huset/gården.
Jag vet inte riktigt om jag har berättat det eller om jag får berätta det. Men det tror jag nog. Min syster och hennes familj har köpt en gård ännu längre ut i skogen. Med en stor ladugård som det får plaats (om man nu vill ha det) 40 kossor i. Men det tror jag inte att dom ska ha, det blir nog bara massa höns och lite får tror jag. Kött kött kött :) Det gillar vi. Sen har systra lovat att jag ska få en kanin :) Som vi ska slakta och äta när den har blivit tillräckligt gammal. Härligt va?

Men nog om detta, vad ska lilla jag hitta på idag då?
Jag har inte en aning. Måste ta tag lite i min lägenhet iaf, diska och så. Sen ska jag nog upp till a6 en sväng, måste köpa krokar till nätet på balkongen plus att det nog blir en sväng in på bolaget.
Sen så har jag ju ett paket att hämta ut med klääder :D Det gillar vi!

Men nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffi.



iiiiih!

Varför ska det vara så svåååårt?! :P
Sjukt jobbigt, men det löser nog sig hoppas jag. Det kan ju faktiskt bli riktigt bra.. Man vet ju aldrig. Hmm?

Annars så är jag hemma nu, i en tyst och skön lägenhet utan skrikande barn och spring fram och tillbaka. Känner att jag borde hoppa in i en dusch, meen sjukt jobbigt. Är helt slut i kroppen :P Kanske är det så att jag behöver ett glas vin?

13 Maj 2010

Trött!! Vaknade strax efter 07 idag av att Markus kommer och kittlar mig, sisådär kul. Då var det bara att vakna och se glad ut.
Annars så har det varit lika mysigt som vanligt att vara ute i skogen. Så tyst och härligt att gå ute på kvällarna, det ända man hör är fåglarna som kvittrar.
Meen som jag har sagt förut, skulle aldrig riktigt klara av att bo så här permanent, icke.

Idag vet jag inte riktigt när jag kommer hem. Anitingen så kommer mor och hämtar mig i eftermiddag annars så får Pärre skjuttsa hem mig och då blir det sen eftermiddag. Skulle ju förstås vara skönt om mamma kunde komma, är ju ganska sleten om man säger så.

Men ha en treevlig dag alla :)

12 Maj 2010


Brittebo vinter/våren 2009 (tror jag)

Snart bär det väg med Emma och barnen, först till farbror Doktor, sen donken, sen granngården och till sist hem till dom i skogen. Ska bli skönt att komma från stan ett dygn.

Så nu ska jag packa väskan med allt jag kan behöva.

Farbror Doktorn imorgon

Jjahopp, nu är det ju verkligen inget roligt på tv, så jag går och lägga mig och kollar på TrueBlod istället. Snart har jag sett klart säsong två också. Gött!

Imorgon så hämtar systra + barn mig klocka 10 då ska jag med dom till farbror doktor. Sen blir det att umgås med dom fram till på torsdag eftermiddag kväll. Skulle väl agera lite barnvakt på torsdag eftermiddag när Emma jobbade och Pärre skulle fixa med hönshuset. Jag saknar mina små pojkar minsann, de är så himla härliga på två heelt olika sätt :)


Meen, ni får ha en fortsatt bra kväll och sova så gott sen.

wiiiooowiiiooo

Jaaoooo, liiite utrååkad då :P

11 Maj 2010

:D Så känner jag idag, somnade igår och vaknade med den idag. Visst är livet underbart!

Nu ska jag äta färdigt min fruskost för att sen göra mig iordning och åka till Sissi och plugga.

Ha en underbar dag!

11 Maj 2010

:D Så känner jag idag, somnade igår och vaknade med den idag. Visst är livet underbart!

Nu ska jag äta färdigt min fruskost för att sen göra mig iordning och åka till Sissi och plugga.

Ha en underbar dag!

Yeah!

Nu har den jobbiga dagskänslan försvinnut. Om det är den 24 gradiga värmen jag precis upptäckte på min soliga balkonge eller nåt annat vet jag inte. Men nu spritter glädjen i kroppen :D

True fucking Blood

Mår konstigt och har gjort hela dagen. Känner mig hängig, nere och trött, samtidigt som jag är fruktansvärt rastlös. Knepigt, vet varken ut eller in idag.

Blev dock på liite bättre humör precis nu för några minuter sen :P Får se hur det blir med det där. Spännande :)

Och förresten mååste vräka ur mig..

True Blood är den största skit serien som någon sin gjorts.
Den ända anledningen till att folk tycker om den för att det är sjuukt mycket sex och snusk i den. Sen att den är sjukt irriterande fängslande är ju också väldigt dumt. Man kan ju liksom inte sluta titta eftersom alla avsnitt slutar spännande så man måste se nästa. Hmm, undra varför. Jo för att skaparna vet hur dåålig den är så dom måste göra på det sättet för att folk ska fortsätta titta. BLÄÄ!
Sen är ju ett plus att Skarsgård har klipps sig i säsong 2 vilket gör att man vill titta ännu mer. Men att dom har dubbat honom nä han pratar svenska är ju väldigt konstgit.

Så det var skönt att få det ur sig :P

Ha en trevlig kväll

10 Maj 2010

Skola idag, personlighetsstörningar. Se vad man lider av idag, eftersom man känner alltid igen nånting i sig själv när det gäller alla olikapsykiska sjukdomar. Så hittills har jag både haft ADHD, Bordeline och Toretts :P

Lördagen blev sjukt lyckad, massa roligt folk! Lite bråk och sånt bidde det, men det är nog ur värden nu tror jag :)

Annars så har det väl inte hänt så mycket, har inte gjort klart inlämningen som ska in i dag. Men fan, jag har inte orkat/pallat/fattat. Så jag får väl göra klart den på lunchen idag. Och på tal om det så ska jag maila över den så jag kan göra det.

Men nu ska jag göra min macka som jag ska ha med mig :)


Från Tabersmilen- det är värkligen den snyggaste bilden ever! Pööni och Ulva

8 maj 2010

Lördagen jag har längtat efter i ett par veckor är nu kommen :D Ikväll är det..
Alma-börjar-dricka-igen-fest!!
Hemma hos mig kommer det ikväll vara runt 20-25 pers som tycker om min lilla sockertopp Alma.
Så nu fram till ikväll ska jag städa och fixa iordning min lägenhet så den är redo för fest.
Det kommer att bli så roooligt, hoppas dock att folk sköter sig. Annar å kastar jag ut jävlarna :)

Men nu lite kaffe och frukost!

Alma och jag 06- sjukt längsen men vi hade roigt :)

6 Maj 2010

Städdag! Det är vad som står på chemat idag. Måste börja ta tag i lägenheten, får ju massa gäster på lördag.

Och disken, det största berget jag någonsin har sett. Men med lite sommarmusik kommer nog det gå bra det med.

Ha en fin dag!

5 Maj 2010

Var tog det fina vädret vägen som dom lovade igår? Mulet och tråkigt idag också, hoppas bara inte att det börjar regna med.

Idag ska jag jobba första kvällen på mitt nya jobb. Jag får åka me en jobbarkompis som också bor på råslätt smidigt värre. Istället för att behöva byta massa bussar och så.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. Det finns inte så mycket att skriva.
Eller jo, TrueBlood kanske inte är den bästa serien jag har sett. Men serienöörd som man är så måste man ju se klart nu ju, suck.

Ha en super dag!

soova

Blööööh så trött!
Nu somna till True Blood, folk säger ju att serien ska vara bra.
Jag har redan dömt den som dålig, men jag kanske se den först.

NATTINATT

Tjäna pengar. Jag?

Jobbet idag gick galant, detta kommer bli en bra sommar tror jag.
Trevliga arbetskamrater dess utom och riktigt härliga vårdtagare.
Jag slutade vid 14 och åkte hem och åt, vid 16 kom mor och hämtade vi för att vi skulle åka till bror med familj i gränna.
Så nu efter en trevlig eftermiddag/kvällsfika hos charmtrollet Alice så har jag äntligen kommit hem. Sjukt trött efter en väldigt tidig morgon och provdag på jobbet.

Känns sjukt, att ha ett jobb. Ett jobb där man tjänar pengar och inte jobbar gratis för att lära sig. Det är ju jätte länge sen jag jobbade på det sättet och jag menar.. WeCall.. Kan man kalla det för ett riktigt arbete? No offence :P Och räkar man bort det så har jag ju knapt haft ett jobb, eller ja ett halvår på Restaurang Martini där jag tjänade dåligtför ett rent av slavjobb.

Men nu ska jag sitta här i soffan och mysa fram till att jag får/kan gå och lägga mig. Skulle helst göra det nu, men va tusan. Solen kan ju få gå ner först :)

Ha en underbar kväll!

4 Maj 2010

Aj, magont. Aj, ångest. Aj, illamående.

Varför ska jag alltid vara en sån tönt? Tänk om man kunde varit en sån som kunde göra nästan vad som helst utan att vara nervös.. Det hade varit nåt.

Nu borsta tänderna, sen bussen, sen jobba.

Have it!

skolarbete..?!

Har ju varit i skolan i dag då, slutade dock vid typ 11. Kändes sjukt onödigt.
Efter skolan lunchade jag och Sissi på ChiliThai, lika mumsigt som vanligt. Och efter det drog vi ner till stan, jag var ju tvungen att köpa nya glajjor ju. Det blev ett par bruna "RayBan". Gött mos!

Nu har jag suttit och pluggat nån timme, men slutade för att jag inte förstod nåt mer. Sjukt svåra uppgifter nu minsan. Skulle nog ha gjort dom på praktiken som Emma rekomenderade. Men men, det är bara att göra ett gott försök.

Nu vet ja inte redigt vad jag ska hitta på, en polare verkar uttråkad så jag får väl försöka göra nåt åt det antar jag.

Sommar



3 Maj 2010

Idag vaknade jag med ett leende på läpparna. Jag antar att det beror delvis på konversationen jag hade med en gammal vän igår. Härligt att höra att det går frammåt för folk som har haft det väldigt jobbigt.
Neeeeeeeeeej!
Jooooooooooo!

Så internt det kan bli :)

Idag är det som sagt skoola, det ger nog lite leende det med antar jag. Sjukt taggad, det ska bli så himla roligt att höra hur folk har haft det och berätta hur man har haft det själv också för den delen.
Men jag kommer nog aldrig kunna beskriva denna praktike i ord, det måste upplevas. Alla sjukt störda diskussioner i personalrummet om vilka djur man skulle para så det blev en bättre kombination bland annat.

Men jag börjar också bli lite nervös faktiskt, kom på igår att det är imorgon och på onsdag jag ska provjobba på Bondberget. Shit, det hade jag helt glömt bort. Fast det kanske är bra när man tänker på hur jag kan noja upp mig för grejer.
Men det är inget att vara nervös för, jag vet ju att jag kan och att det kommer att gå bra.

Men nu ska jag göra mig färdig, platta håret och sån shit.


Ha en underbar dag i solen :D

Mys-Pys

Idag blev det myskväll med Lama :) Jag har ätit pizza och hon ångrade att hon inte köpte någon, ha ha!
Men mycket mysigt och trevligt har vi haft :)

Nu ska jag vandra mot sänge, upp till skolan imorgon. Första gången på en dryg månad, skumt.

Köttbullar :D

Nu har jag precis ätit middag hos mor, underbart goda köttbullar, potatis och gräddsås. Mums!

2 Maj 2010

och solen skiner underbart in genom vardagsrumsfönsret. Synd att man har balkongen på fel sida huset. Fast jag har ju kvällsolen istället, det är ju ungefär lika bra.

Idag ska jag hitta på nåt som innefattar sol och utomhus, frågan är vad? Försöker få tag på Pööni, men hon ringde mig inatt så jag antar att hon inte har vaknat än. Hoppas på att hon kanske vill hitta på nåt roligt idag.
Jag vill ner på stan och hitta ett par nya solbrillor, eftersom jag var så smart och köpte ett par rosa. De passar inte så där jätte bra med mitt hår just nu.

Imorgon börjar skolan igen, ända dagen nästa vecka. Ska bli skönt att komma tillbaka, även om jag redan saknar praktiken.

Men nu ska jag nog börja göra mig iordning lite för dagen.

Bakis-dag

Jag har nog legat i soffan 90% av dagen i dag, 60% har jag nog också sovt. Underbara bakis-dag!

Imorgon så måste jag göra något dock, någon som har en bra ide? Hitta på nåt kul med lilla mig? Det ända måstet jag har är väl diska innan det blir ett sånt där jätte diskberg som jag är väldigt bra på att samla på mig.

Har nu tittat på körslaget och fel lag van, men så är det ju alltid numera känner jag. Nu blir det filmen på 4an Nanny Diares. Se ifall det är något att ha.

Ha en super kväll alla!

1 Maj 2010

Att det var roligt igår! Och jag lyckades få med Ida ut.
Men det känns i kroppen idag att det var kul igår minsan.
Ganska så sleten om man säger så.

Har inte så mycket mer att skriva just nu.

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0