Vålulle!

Huvudvärken bara finns där, inte kul. Alla spännignar släpper när jag kommer från praktiken och då kommer huvudvärken som ett brev på posten.

Nu åkte Sissi här för en stund sen och vi har pluggat (faktiskt) och snackat massa skit som vanligt. Vad vore livet utan skitsnack om massa dumma och konstiga människor :D

Nu ska jag äta en vårulle och sitta i soffan en stund, efter det blir det vääldigt tidig läggning oga att min handledare är en en morgon person. Jobbar nämligen två dagturer till, men seen är jag ledig. Kommer vara helt död i helgen.

Vålulle in i munnen och ner i maggen nu!

Herrå!

31 Mars 2010

Imorgon är det första aprill :) Hihi! Se ifall man blir lurad på något sätt.

Annars har dag 2 på praktiken gått bra, har haft lite mer att göra idag så det är skönt. Fått fixa lite själv och sånt. Men är fortfarande trött som ett ägg, ska äta här nu och sen kommer Sissi och ska plugga med mig. Psykiatri är det som står på menyn i eftermiddag, tjohoo :/ Vill mest ligga på soffan och mysa, men det får jag göra senare.

Ha en bra eftermiddag och kväll ifall jag inte skriver nåt mer.

Rösta :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Raaaaap!

Snart bär det iväg till sängen för en film. Har ont i magen nu igen, är väl fortfarande lite nervös för praktik och så. Idag var ju liksom bara lite introdiktion, jag svansade runt efter min endags handledare.
Imorgon ska jag ju träffa och arbeta med min riktiga handledare Martin. Såg honom en kortis idag och hälsade men inget mer. Så det är väl lite nervositet för det, men det kommer nog säkert att gå bra.

Men ni får sova så gott och drömma så sött :)

Duktig?! Javisst!

Är så otroligt duktig! När jag väl kommer igång går saker av bara farten..
Nu har jag
-Gjort iordning på balkongen, dammsugit, plockat undan, ställt upp bord och stolar inför sena sommarkvällar med kall öl och vattenpipa (måste läggas till på inköpslistan)






- Planterat om 3 växter (där är bara två:)





- Målat om ett tråkigt/fult bort för att det är kul. INte för att det blev mycket bättre, men som sagt.. Kuuul!




- Satt upp taklamp-sladden i vardagsrummet som folk har klagat ganska så mycket på.





Visst har jag varit duktig!!
Nu ska jag in i en dusch, sen blir det soffan resten av kvällen :)

Kaffe :D

Nu har jag vaknat igen, ätit lite till och sitter med en underbar kopp kaffe och myser.
Känner mig delat, på ett sätt är jag rastlös och vill hitta på nåt. Men och andra sidan har jag en smygande huvudvärk som hindrar mig. Får helt enkelt hoppas på att kaffit botar huvudvärken så jag kan hitta på nåt här om en stund. Någon som har en ide vad man ska hitt på?

Det blir Sex In The City en stund till i alla fall och efter det är det ju Top Model, hehe!

Puss & Kram

30 Mars 2010

Hann eller orkade inte med ett inlägg imorse innan jag stack iväg till praktiken. Jag började ju liksom klockan 7. Det är vääldigt längesen min väckarklocka stod på 05-nånting, shit va jag inte ville upp. Snoozade och mådde illa om vart annat.
Men när jag väl kom upp var det inte så farligt, eller visst. Sjuukt nervös var jag och illamående, men det var inte lika illa som det brukar vara.

Meen det har gått bra idag, rörigt och hur mycket som helst att ta in så mitt huvud värker nu. Fick ju sluta tidigt, göra en mjukstart så at säga :P

Nu har jag ätit och ska lägga mig på soffan ett tag, sen får man se vad som händer. Klockan ringer ju lika tidigt imorgon, så det blir tidig läggning idag med.

Herrå!

Imorgon gäller det! :O

Nu har jag varit hemma ett tag och håller nu på med att göra mat. Kolbas med pommes idag, mums!
Det blir dock ingen träning idag :/ Båda mina anklar är svullna den ena mer än den andra, så jag drog slutsatsen att det är bättre att vänta tills jag har hittat ett par bättre skor för att träna ute. Tråkigt faktiskt!

Idag började vår kull med praktiken, dock inte jag eftersom min handledare är ledig idag. Men imorgon gäller det! jag börjar bli nervös över hur dåligt jag kommer att må imorgon bitti, det är lite jobbigt :P Haha! typiskt mig! Men det kommer gå fint.
Dock tänkte jag säga att jag har tänkt på er som började idag, jag vet ju att vissa av er är precis som jag och blir lika nervösa. Lider med er om ni gör det med mig imon, haha! Hoppas att det har gått bra för er!

Men nu ska jag äta hoppas jag, det låter som min korv verkligen håller på att bli en Kolbas.. Kuuul! Ha Ha!

Ha det fint!

29 Mars 2010

Grattis Markus och Elliot på födelsedagen :)
1 och 3 år fyller mina små sötisar :)



Men annars är det ingen glad dag idag. Mår sådär sjukt illa med magont som jag kan göra ibland för att något har hänt eller jag har nåt att tänka på.
Jag tror nämligen att Smigge håller på att bli sjuk igen och det har jag verkligen inte råd med egentligen:( Men fallet behöver inte vara så, det kan ju vara att hantverkarna har varit här och sprungit så länge och så med. Det är bara att hoppas på att det blir bättre, annars så blir det ytterligare ett dyrt besök hos vertinären.

Annars då? Jo jag håller på att tvätta just pga Smigge.. Så så kul kommer jag att ha de närmsta timmarna.
Efter det blir det A6 för att köpa presenterna till födelsedagsbarnen. Och sist men inte minst blir det nog ingen träning för mig idag eftersom min vänsterfot har svullnat och blivit lite blå. Måste köpa ett par ordentliga skoor.

Imorgon börjar prektiken också, kan vara lite magont däifrån med. Blir ju som ni vet sjuukt onödigt nervös när det gäller :P Haha! Men jag har ju börjat lära mig leva med det och på såsätt ska det ju bli bättre säger dom.

Men ni får ha en super dag!

Söndag kväll

Va fort den här dagen har gått, klockan känns som att den är 17 nånting men hon är 20.15. Helt sjukt, var tog dagen vägen?! Och vad har  jag gjort som har tagit sån tid?
Jo jag städade fram till 16 typ, sen åt jag..
Efter det pluggade jag väl ett antal timmar antar jag. Dock fler timmar än vad jag trodde för efter det har jag inte gjort så mycket.

Nu står det soppa på spisen som ska bli mitt söndagsmys :) Så väldans underskattat är det och så enkelt.

Imorgon fyller mina så älsklingar år, ne inte mina kissar. Mina systersöner, ja hon lyckades att ploppa ut dom på samma dag. Haha!
Så imorgon ska jag upp till A6 och handla presenter till dom, Markus vet jag redan vad han ska få, det är Elliot som är det svåra. Men jag kommer nog på nåt.
Innan eller efter A6 beroende på när jag vaknar och kommer iväg så ska jag ringa min lärare angående APU-besök och så behöver jag hennes mailadress så jag kan skicka iväg de hävla inlämningarna och soc-arbetet. Hoppas att det blir bra nu!!!!!!

Men nu ska jag kolla soppan, ha en underbar kväll alla <3

28 Mars 2010

Godagens!
Städningen är äntligen klar, blev mycket mer än vad jag trodde med lite hjälp :) Tack för det!
Nu står det en ungsfalukorv i ugnen och väntar på att bli klar. Gott!

Sen efter maten blir det till att plugga, måste göra det där hävla SocialOmsorg arbetet, jippie!

Tänker på mina fotbollskamrater som spelar match nu, då undrar ni. Varför är inte Ylva med  då? Jo för att jag inte ville, känner mig för dåålig för det.

Ikväll skulle vi ha gjort tröjorna inför Tabergsmilen, men det hade blivit nåt strul med färg eller vad det var så det blir en annan dag.
Så det blir plugg och mys i soffan ikväll.

Ha en super dag!

äntligen kväll

Ja nu är det inte många timmar kvar till man kan gå och nana.SKöönt!
Ligger och kollar på WaterBoy nu, han är så himla härlig!

En bild från igår, jag och syster. Där ser ni mitt nyfrisserade hår med :)



27 Mars 2010

Bakis..
Sjukt va förmycket alkohol det blev igår, det ska jag inte göra om den närmsta framtiden. Fy tusan!
Meen jag hade roligt, det hade jag. Och jag lyckades att ta mig hem, det är ju alltid bra..

Men jag orkar inte skriva mer..

Mina ben är som spagetti

Shit va faktiskt roligt det var att träna idag. När "våra" kära tränare sa att vi skulle spela hela träningen blev jag lite besviken faktiskt.
Jag känner mig som en vilsen höna på plan och känner mig ganska så dålig, eller ja, har gjort. Men idag kan jag nog faktiskt erkänna att jag är lite halvbra iaf.
Kul med att systra mi var med idag också, blev sjukt positivt förvånad över hennes prestation på plan. Skit duktig var hon :)
Så på söndag ska vi tydligen spela match, jag vill inte vara med egentligen eftersom jag inte har koll på nånting. Jag mest springer och sparkar och vågar inte riktigt helt. Meen vi får se hur det känns på lördag kväll sådär.

Nu ska jag kolla på min favvo Per i Vad blir det för mat? Och efter det blir det sängen och film.

Puss och kram

torka, träning, skola, klippning

Tagga tagga tagga träning..

Ja nu väntar jag på att tvätten ska torka och att Pööni och Emma ska komma så vi kan åka och träna nångång. Dock inte super taggad idag, men det ändrar sig nog snart.

Ikväll blir det tidig läggning, ska ju upp till skolan imorgon, hoppas bara att vår lärar är frisk så det blir någon lektion.
Och sen i morgon efter skolan ska jag klippiklipp klippa mig. Äntligen!! Ska bli så skönt att bli av med allt slitet skit hår, plus att få tillbaka luggen igen.

Trevlig kväll!

25 Mars 2010..

..och indag har det kommit in efterlängtade peeeengar på kontot. Så nu är kyl, frys och skafferi fyllt igen :) Underbart!

Nu sitter jag här med ytterligare en färg i håret, trodde det skulle bli ljusare, men det ser mörkare ut. Detta ska bli spännande. Ska sköja ur det om 5 minuter typ. Får se hur det blir.

Klockan 16 är det tvätt pågång, min stackars kisse hade visst av någon konstig anledning kissat på det igår. Skumt! Bara han inte håller på att bli sjuk igen :/
Och sist men inte minst så är det ju träning ikväll, hoppas bara att mina fötter håller. Ska bli nice att träna iaf. TAGGA!  Syrran ska ju med idag med, det ska bli spännande att se, hihi!

Men nu ska jag skölja ur håret innan det faller av.

Ha det fint!

Störd stördare stördast!

Har nu fått ytterigare ett bevis på att Ylva+Pernilla inte är någon bra kombination. Vi är inte normala när vi umgås. Haha!

Åkte iväg till henne efter ett låångt utdraget samtal om uttråkning för att vi ville ha kinesmat. Och guuuu va gott det var! Så vi köpte mat, åkte hem till henne, åt oss sjukt mätta och sen åkte jag hem igen. Haha!

Nu sitter jag här i min soffa och myser med ett glas rött, mums! Kalla mig alkis om ni vill ;P Inget illa menat eller ingen pik mot någon.

Imorgon är det prov som gäller, gånger 2 till och med. Shit, har inte alls pluggat så mycket som jag borde. Meen vi märker hur det går, ska bli väldigt spännande att se dessa reslutat. Och Sissi om du läser detta innan vi ses imon, borde vi inte vara där innan 12 eftersom lunchen börjar då? Vi kan vara där vid halv eller kvart i istället. Hinner du det? Jag kommer att vara där då iaf :)

Men nu ska jag återgå till de dö tråkiga tv programmen.

Tjillivippen vettja! Haha

Uuuuuuttrååååkaaaad!

Den där hävla hv-matchen sänd ju inte på 9an idag heller ju, vad är det här för orättvist skit egentligen?! Jag blir så förbannad!!! Aaaaaaaah!!!!!

Hmm, nja kanske inte :P

Men jag är sjukligt uttråkad och rastlös iaf, vill göra nåt. Kan inte någon komma hit och hålla mig sällskap kanske?! Det vore trevligt. Men men, vi får väl se hur det blir med det.

Oooch till den anonyma kommetaren om sen när jag gillar hockey?!
Joo.. sen ca 6 matcher tillbaka kanske, vem du än är så är jag antagligen lika förvånad som du över detta. Liksom att jag har börjat träna osv :)

24 Mars 2010

Nu är jag äntligen hemma igen efter först en tur på stan och sen en sväng på av med syster och systesöner. Emma skulle nämligen till optikern och klippa sig så hon behövde någon som tog hand ompojkarna under tiden och det gör jag ju så gärna.
Dock var Makus lite orättvis idag, nere på stan gick vi til BR och var där en vääldigt lång stund då han fick kolla i sin affär. Men sen ville jag in på intersport och kolla lite skor och sånt och det ville inte han. Han ställde sig verkligen på tvären och tårarna kom fram. Jag vill inte vara i din affär, det är tråååkiiiigggtttt! Efter en stund orkade inte moster med längre och gick med bestämda steg ut ur affären med ett misslyckande :P Haha! Han fick gå till sin affär men moster fick inte gå till hennes.

Nu ska jag iaf råplugga fram till att Hockeyn börja, ska ju göra ett par prov imorgon som jag knappt har pluggat till så vi får se hur det går :S

Och till hockeyn här sen blir det minsann mitt efterlängtade rödvin :D

Puss på er!

Eftermiddag

Nu sitter jag här med mellan blond färg i håret, undra om det för en gångskull kan bli bra på första försöket så man slipper färga det minst tre gånger till. Vill dock inte ha jätte mega blont nu så vi får se.

Innan var jag iväg till Pööni och hjälpte henne med hennes hår, så nu r hon så fin så. Mer än vanligt faktiskt :) Puss på dig gumman <3

Efter hårfärgningen ska jag nog ut och springa en sväng, trottsa både lår och fötter. EFtersom jag inte kunde vara med hela träningen igår så får jag ju ta igen det nu vettja :)

Imorgon så kommer Emma och hämtar vid vi kvart över 9:e för att jag ska följa med henne och barnen ner på stan och ta hand om barnen medan hon är hos optikern. Jag ska allstå vara barnvakt :)
Efter det så ska jag till skolan och möta upp Sissi för att vi ska sätta oss och plugga någonstans på ett mysit fik som har ChaiLatte :)

Min handledare från den kommande praktiken ringde innan förresten, började bli lite nojig eftersom jag inte hade fått det där hävla brevet som man ska få med schema och information och sånt.
han ringde som sagt och hälsade mig välkommen och berättade att jag börjar praktiken med en ledig dag :P Haha! Plus att jag ommer att få ett bra de närmsta dagarna. Han verkade sjukt trevligt iaf, det kändes ju väldigt skönt :)

Nu bidde detta ett långt och tråkigt inlägg men jag hade väl lite att skriva av mig om antar jag..
Men nu ska jag snart skölja ur håret :S Lika nervös varje gång, haha!

Puss och hej sålänge

23 Mars 2010

Låg kvar i sängen i ca 4 Vampire Diaries avsnitt  och drog mig idag, så himla skönt.

Jag vet i tusan vad som hände på träningen igår, dels så hände når skumt med mitt lår, antagligen en sträckning. Men idag när jag vaknade och gick upp ur  sängen så hade jag och har jag sjukt ont i båda fötterna..?!?! Dom är inte svullna eller nåt, det gör bara väldigt ont när jag går..
Jaja, det går väl över antar jag :P

Idag så ska jag ringa min praktikplats och jag avskyr att ringa sånna samtal, vet inte varför. Jag är väl helt enkelt en lite mes :P

Sen så ska jag träffa Pernilla och hjälpa henne slinga hennes hår. Se hur bra det blir :P Mohahaha..

rätt eller fel?

Det är jobbigt när man blir sådär sjukt besviken på en person. En besvikelse som egentligen är väldigt obefogad eftersom man inte kan bestämma över andra människor och deras val. Iband önskar jag att man kunde göra det, bestämma vad folk ska tycka om olika saker, speciellt nä det gäller vänner. Men vill en person göra det valet så är det inte min grej att bestämma om det är rätt eller fel, jag vet vad jag tycker och det har jag väldigt mycket anledningar till. Men att personer sen ljuger om det som om att jag är dum i huvudet gör det inte bättre.

Suck! En stoor besvikelse..

Men jag tänker på det lite.. Och kommer fram till nåt som jag inte trodde. Jag är nog mest avundsjuk för att jag aldrig har fått vara med om det, inte på rätt sätt iaf.
Jag vet inte, jag vet bara att jag faktiskt egentligen inte har rätt att vara besviken över just handlingen, bara att personen inte kan vara rak och ärlig.



Analysera inte för mycket,  ni kommer ingen vart ändå..

22 Mars 2010

Trött trött trött som ett as! Lite huvudvärk har jag också, men den hoppas jag botas av mitt kaffi.
Vaknade innan 9:e idag och har inte kunnat somna om, en viss syster ringde och väckte mig. Suck :P Ska visst ta hand om barnen på onsdag vid 10.30 för hon ska till optikern, eller jag antar att det var det hon ville :) Men det gör jag så gärna så, min små favvisar ju.

Idag vet jag inte vad som står på schemat. Jag skulle ha pluggat med Sissi men jag orkar inte alls riktigt åka ända till hva idag. Hade önskat att hon kunde ha kommit hit men hon skulle få gäster och sånt i eftermiddag så det gick visst inte.
Hoppas att vi kan ta plugget imorgon istället.
Ikväll är det träning iaf det är ju nåt att se fram emot :)

Meeen nu ska jag titta vidare på Smallville.
Ha en fin dag!

21 Mars 2010

och bara 3 dagar kvar till det rullar in väförtjänta (?) pengar in på kontot. Är så totalt pank nu, det var redigt längesen faktiskt. Meen det beror på att jag har börjat tradera igen, inte bra.

Igår var jag hemma hela dagen, så himla skönt. Skulle ha tittat på hockeyn meen den visades ju inte på tv så det var ju lite tråkigt.
Kvällen spenderades i soffan emd popcorn och Den gröna milen. Den filmen kommer nog aldrig att bli dålig tror jag, kan nog se den hur många gånger som helst.

Idagvill jag dock göra nåt, åka iväg och göra nåt. Frågan är vaad man ska hitta på, det löser sig nog alltd.
Men nu ska jag dricka färdigt mitt kaffi och sen jaa vet inte :)


Förresten jag fick ju massa bilder av Tompa här om dagen, minnesbilder :)
De första är från ett visst bröllop..


De andra bilderna är från min 19 års dag då mina kära vänner kidnappade mig



Minnen minnen minnen minnen minnen minnen



Puss & Kraam

Disk

Nu har jag diskat världens största disk, sjuukt tråkigt. Dock fick inte allt plats i diskstället så det är liite kvar som jag ska ta senare.. Kanske :P

Snart börjar Hockeyn, så det blir väl att ligga i soffan och titta på den. En sak saknas dock, en feet chipspåse. Men men, får väl poppa lite popcorn istället.

Ha det fint!

bilderna tre


Robban - Ylva - Tompa


Robban - Ylva

Pernilla - Ylva

20 Mars 2010

Klockan är 13.50 och jag säger faktiskt god morgon. Nog för att jag har varit vaken ettpar timmar men jag kom inte upp ur sängen förrens nu :P
Bakis är jag dock inte, inte konstigt och andra sidan eftersom det inte blev så vilt igår. Jag var hemma vid halv 2 till och med.
Men det var sjuukt roligt igår ändå, kul att festa med tompa och robban igen :) Sen var det ju såklart massa andra roliga där med soom Pernilla och en himla massa pojkar.. 

Idag ska jag bara vara hemma heela långa dagen, tvätta ska jag göra ikväll med. Inte så sugen, men det är ganska nödvändigt ibland.

Men nu ska jag dricka färdigt mitt kaffi och sen hitta på något mumsigt att äta. :)
Ha en underbar dag!!

och igen, suck

Kan inte folk förstå att jag inte vill ha anonyma kommentarer? Det är så fruktasvärt fegt att lämna anonyma negativa kommentarer.
Som svar på kommentaren :
Vet du va din fege j*vel, jag gnäller huuuuuur mycket jag vill :) Allt annat imitt liv just nu är perfekt så jag måste få gnälla över nåt, haha!

Gnäll gnäll gnäll!!!

Anonym om 18 Mars 2010:
Men snälla sluta gnäll någon gång! Var glad över att du har en hyresvärd som fixar och ordnar!!

Döööö!!!

Fan va skönt det är att träna, att jag inte har förstått det förrens nu :P Nu börjar jag förstå alla träningsnarkomaner där ute som tränar jämt. Visst så skönt är det inte så jag skulle göra det jämt men ibland sådär två gånger i veckan :)
Nu sitter jag här ny duschad och fräch och skakar i hela kroppen, det bränner i musklerna och jag känner mig sjuuukt duktig :) Är faktiskt lite imponerad av mig själv, klappar mig själv på huvudet :P Haha!
Tack Pööni för att du tvingade med mig på det här.

Imorgon är det skolan igen och efter det
FEEEEEST! TAGGA! WOHOOO!
Full som en jag vet inte vad ska jag bi, shot hit och vin dit.. Haha!  Och sen ska jag vakna på lördag och stanna i sängen heeeela dagen :) Ska ladda upp med chirre och en cola i sovrummet, ett glas med färdig upplöst treo också :P Nä skömt och sido, det ska bli sjuukt roligt imon kväll.

Men nu vidare med mat och Sveriges värsta bilförare. Underbara Jonne!

Torsdag

Nu har jag kommit hem igen, ätit och nu taggar jag träning om ett par timmar. Tjohoo! Jag tror att jag har fastnat, jag längtar till och med. Knepigt! Känner inte riktigt igen mig själv, haha!

Sen efter träningen ska jag hem och börja tagga utgång imorgon, sjuukt kuul :) Någon vil med är det bara ringa och säga till.
Imorgon är det ju skola först såklart, men det går fort hoppas jag. Ska möta upp tompa vid bolaget på lunchen och handla lite :)

Men nu ska jag smäla lite mat innan Pööni kommer och hämtar mig.

Puss & Kram

18 Mars 2010

Jag börjar bli så sjukt trött på dessa jävla hantverkare!! Nu var målaren inna här och målade mina rör, förstår inte alls varför dom måste målas vita. Varför inte ha dom i rörfärgen istället, rostfritt liks. Men men, vätterhem är ju lite krepiga med inredningsdesignn, plåttak, bruna lister osv :P

Nu ska jag hoppa in i duschet iaf, ska ju på möte på Ryhov klockan 13 så det är väl bäst att börja göra sig iordning antar jag. Efter det blir det nog bolaget inför imorgon och efterdet fotbollsträning :):):) Sjukt att jag faktiskt längtar och ser fram emot det :P Den du!

Men som sagt, duchen nästa!
Have a nice day!

Oonsdag

Nu har jag precis kommit hem från en lunch nere på stan med Robban. Han är minsann sig lik även om det är sjukt längesen jag träffade honom. Hoppas att han kommer på fredag, skulle vara roligt att festa till det lite med han.

Nu ska jag lägga mig på soffan och läsa lite socialpsykiatri tror jag minsann, kan ju hoppas att man somnar med boken på huvudet. Känner att jag behöver liite mer sömn idag, så en eftermiddags power nap blir det nog allt.

Någon som har planer för kväller förresten? Det är ju trotts allt onsdag..

17 Mars 2010

Gårdagen kan man samanfatta med ett ord.. Störd!
Vaknade, gick upp, gjorde mig iordning. Pernilla hämtade mig efter jobbet och vi åkte och fixade och handlade grejer till hennes lägenhet. Och vi var lika störda som vanligt, vi två är ingen bra kombination :P Haha! Scatman!! Hahahaha!
Sen åkte vi hem till henne och började fixa ihop (jag fixade) hennes nyköpta databord och sen en förvaringshylla till hennes gaderob. Så roligt som det var igår har det nog aldrig varit att sätta ihop IKEA grejer :P Möjligvis gången då Nirre och koffe skulle lyckas få ihop min tv/bokhylla. Haha!

Sen åkte jag hem i hopp om att tvätta, men jag hade väl antagligen satt upp fel tid så det bidde det inget med.

Idag vaknade jag vid halv 9 av att dom började borra och efter det har jag ju inte kunnat sova. Suck!
Robban hörde av sig här innan så jag kanske ska träffa honom här sen.

Men nu ska jag göra något åt min höstack til hår.
Ha en super duper dag!

Stulen av Pööni

HAR DU
Ett förhållande: Noop
En bästa vän: Absolut, fler än en :)
Haft ett seriöst förhållande: Ohja
Dejtat en av dina bästa kompisar: Mjo det kan ma nog säga
Blivit kär vid första ögonkastet: Absolut
Fått ditt hjärta krossat: Japp och tackför det ;P
Skrikit åt en lärare: Det tror jag nog inte
Kysst någon och sedan ångrat dig: Säkerligen
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Japp, sorry mamma :P
Några smycken som kostat över 1000 kr: Jag tror att min ring efter min gammelmormor går på mer än 1000:-

DAGENS
Klädsel: Min nya tröja och leggins bir det idag :D
Frisyr: Inte bestämt än
Låt: blir nog min nya favorit How to save a life - The Fay
Drog: Soooooooolen
Saknad: Tiderna med en av mina bästa vänner
Sjuka: Träningsvärk
Köp: Det vet man inte än
Godis: Inget tror jag, kaske lite chirre
Attityd: Glad, taggad, småfinurlig
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: Oj va jag ser ut :P Haha!

FÖRSTA

Vän: Nikki och Tessa
Bil: Har inte ägt någon
Kärlek: Johan om han nu räknas. Annars Felix <3
Husdjur: Kisse
Semester: Teneriffa med moor, sicken resa :)
Jobb: WeCall <3
Köpta skivan: En singel med Jan Johannsen
Piercing: i näsan
Konsert: TOTO om jag inte minns fel

SENASTE

Personen som sms:ade dig: Pernila
Personen som ringde dig: mamma
Personen som du ringde: mamma
Bilfärd: Hem från träningen igår
Film: Percy Jacksson and the litning theef
Gången du grät: Igår till scrubs, avsnittet när Laverne dör :'(
Måltiden: Felix grönsakssoppa

SKULLE DU

Våga hoppa fallskärm: Klart!
Våga hoppa bungyjump: Varför inte?!
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Antagigen, men det beror ju på tatueringarna
Kalla dig själv lycklig: Ohja! Mer än nånsin
Kunna gråta över en kille: Japp
Ljuga för någon: Ja om det är behövligt
Kunna springa 50mil: Ääääh, NEJ!

VAD
Gör du just nu: Dricker Kaffi och skriver svaren på den här listan
Ska du göra imorn: Imorn..? Plugga?
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Timbuktu - Det löser sig!
Har du med dig in på bion: Snyyys popcorn och mer
Är det för färg på dina byxor: Beige/grå
Är det för väder hos dig just nu: Sooolen lyyyser hiimlen är bååå
Är det första du lägger märke till hos de motsatta könet: Utseendet och framförallt ögonen
Skulle du göra om du vann på lotto: Reeesa! Shoppa klääder

BLANDAT

Är du blyg inför de motsatta könet: Det beror på, men jag tror nog inte det
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 22!!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Huum, jag tror inte det
Använder du huvtröjor: Ja om jag hade haft någon
Vill du just nu ha några piercingar eller tatueringar: Jaa jag vill ha fler tattoooss!
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Motsatta utan tvekan

VAL

Solnedgång eller soluppgång: Nedgång
Sommar eller vinter: Sommar
Vilken ålder har varit bäst hittills: 20 då alting är lagom och man kan göra det mesta :)
Sova på sida, mage eller rygg: Sidan oftast tror jag
Kramar eller kyssar: Lite blandat :)

16 Mars 2010

Jag tränade igår och vet ni vad? Det var skönt och verkligen nåt jag kommer att vara med på varje måndag och torsdag. Det var till och med rooligt, Tack Pööni för att du tvungade och tjatade med mig :)

Idag är det dock inte lika roligt, har liite träningsvärk i benen kan jag meddela. Men men, det betyder ju att jag faktiskt har tränat och brännt lite.

Idag så ska jag plugga och jag ska dammsuga av lite, det är för snuskigt igen. Suck!
Sen senare kanske jag ska träffa Robban, ska bli så roligt :) Och om jag inte minns fel så tror jag att jag ska tvätta ikväll med :S

Men nu vidare med morgon kaffet :D

15 Mars 2010

Goood morgon :) här sitter jag i soffan och dricker Kaffe Latte, hur gott som helst. Elementkillarna väckte mig vid 07.48 idag av att dom kom in och lämnade mina nya vita fina element. Sen sa dom att dom kommer senare och sätter upp dom.
Så nu borrar dom igen så det ekar i huset, Yeey! Men då är det ju klart snart iaf.
Igår hände inte så mycket, mest soffa-tv-film.

Idag så ska jag iväg och handla med syster och barnen sen efter det kanske det är fotbollsträning. Får se ifall jag hinner och känner för det. Just nu känner jag faktikst för det :P

Men innan dess så måste jag plugga, ligger efter med två inlämningar som jag sist inte förstod ett dugg av men nu kanske det har klarnat lite.

Men nu ska jag dricka  min latte i lugn och ro, efter det dusch och sen plugga :/

Puss & Kram

13 Mars 2010

Tjena hejsan i vårsolen :)
Nu har jag varit hemma en stund efter dopet, jätte fint var det :) Lite svårt att hålla tillbaka tårnarna ibland :P
Har precis kommit ur duschen och ska snart ner till Olearys för att kolla hockeyn med Karin och hennes polare. Så sitter här nu med mina andra nyöppnade öl.

Men nu ska ansiktet på igen, ha en trevlig kväll och för tusan hör av dig om du ska ut :)

Kom på en grej jag måste skriva förresten..
Har ju skrivit att jag har varit lite lack på folk som tycker att jag dricker för mycket. Vissa av er kanske gör det av välmening men att göra det genom dryga och ironiska kommentarer bli det lite fel.
Men nu vet jag iaf att du har menat väl, jag tror dig och är inte sur eller så.
Men som sagt, inga mer kommentarer nu :P

12 Mars 2010

Jag vill hem och sooova! Är så förbannat trött i hela kroppen både fysiskt och psykiskt. Orkar inte! Ändå tog jag en sovmorgon idag faktiskt, kände att jag behövde det poch mycket mer. Var i skolan vid 10 istället för 9.
Och nej, jag var inte bakis som vissa verkar tro att jag är varje dag. Suck på det med.
Kan inte folk bara sköta sina egna liv istället för att kommentera andras. Jaja! Vill folk tro att jag har alkohol problem så visst. Jag vet och mina närmsta vet att jag inte har det.

Så nu sitter jag i skolan och degar, börjar om 20 minuter och vi håller på med nåt jag i princip inte fattar nåt av, men jag hoppas att det klarnar nu i eftermiddag. Hade mycket helle legat hemma i min säng brevid hajen och myst. Haha!

Efter skolan ska jag hem, slå in en doppresent och sen hämtar Pärre upp mig och vi åker till skogen för att jag senare ikväll ska vara barnvakt åt Markus och Elliot. Hoppas att Markus är snäll idag och vill sova när jag vill att han ska göra det.
Och sen imorgon är ju dopet :)

Men ni får ha en super trevlig dag alla och sov lite åt mig med!

Intervjun

Jo det gömde jag ju att skriva förresten, om hur intervjun gick.
Pågävge dit träffade jag Ulrica på bussen, hon bara tittade på mig. Det ser ut som du ska dö och kräkas när som helst. Och det var precis sån jag kände mig, satt och pratade med henne innan hon hoppade av vid högkolan och efter det ringde jag karin som jag pratade med ända fram till jag skulle gå in på Bondberget.
Men intervjun gick as bra! Hon sa i andra ord att jag att jag får sommarjobbet, så nu är det bara att invänta att dom ringder mig så jag får veta var jag ska vara på för avdelning.

HV

Nu är jag precis hemkommen från Kinnarps och hockeyn. HV gjorde sämsta möjliga två första  pernioder men dom tog ju upp den inom oppen av 3 minuter i slutet av tredje, så jag är absolut nöjd.

Doppresenten är fixad och det blev det det skulle så det var väl bra :)

Imorgon är det skola igen. Ska gå igenom och hjälpas åt med den där hävla inlämningsuppgiften som verkar omöjlig, så jag hoppas att vi får lite klarhet i vad det är man ska skriva och göra :P

Nä nu är jag sjukt trött så jag ska väl ta och vandra mot sängen antar jag.

Dröm sött!

11 Mars 2010 - Sjukt nervös

Uppe är jag iaf, men jag mår sjukt dåligt! Illamående och skakar som ett aspöv, det här är inte roligt! Jag förstår inte varför jag måste må så här innan jag ska göra nåt speciellt. Jobbigt som faan är det.

Bussen går här om knappt 1 timme, det sura är att jagkommer att vara framme 25 minuter innan jag ska vara där eftersom 12 inte går som normala bussar. Suck!

Iiingen rolig morgon..
Efter intervjun måste jag ta mig till solåsen eftersom jag inte fick tag på doppresenten igår. Men efter att jag har fixat det så ska jag hem och igga på soffan resten av dagen.


Ååååångest!

Och för guds skull kom inte med någon dryg kommetar om att jag är bakis för jag tog det fan lugnt igår och jag känner igen skillnaden på mitt mående.

10 Mars 2010

Tiden går så foooort! Sjukt fort går den, men och andra sidan blir det sommar snabbar då:) Och det vill jag ju.

Vaknade vid halv 8 idag, kuul. Kunde dessutom inte somna om som jag brukar, hejja! Så jag är lagom seg kan jag säga.

Fick en lite suprise här innan.. Haha! Jag berättade ju om hålen i min lägenhet ju, idag fick jag upp en betong pinne ur hålet i vardagsrummet. Varför har jag inte en aning om. Men det är väl bara att tack och ta emot antar jag :P


Så idag så ska jag ner till skolan, det blir en promenad dit. Måste ju njuta av vädret så länge det varar, imorgon kommer det tydligen mer snö enligt mor min.
Sen ska jag både till WeCall, A6 och Solåsen och då tillsist tillbaka till skolan igen. Har inte en aning om hur jag ska hinna detta. Men det löser sig nog hoppas jag :P
Eller så tar jag bara WeCall där emellan och tar doppresenten efter intervjun imorgon, jag får se lite hur jag känner.

Pujkarna mina lider av elementbytet eller Zeke gör det iaf. Om han vågar visa sig så smyger han omkring och ser helt tilltuffsad ut. Igår fick jag tvinga fram dom från under badkaret :( Tycker så himla synd om dom.
Men titta sp söta min älsklingspojkar är, dom ligger och håller handen :*

Nu ska jag borsta tänderna och börja bege mig ner mot stan.
Skinjackan på, musik i öronen och solen i ögonen!

Tisdag kväll

Har precis kommit hem från Pööni :) Lika trevligt som vanligt :P Haha! Busat massa med hennes små kissongar.
Nu blir det nog sängen och film tror jag, är sjuukt seg och fruktansvärt mätt.

Imorgon ringen klockan som vanligt 6.45 för att jag måste upp klä på mig nåt ifall hantverkarna kommer vid 7. Dom har visserligen inte gjort det än, men fallifall.
Sen ska jag till skolan imon vid 12, måste prata med vår lärare om en inlämningsuppgift som verkar omöjlig. Sen ska jag även fråga henne fall jag kan skriva henne som referens. Men det tror jag nog.
Efter det ska jag till WeCall och fråga min gamla chef där ifall han också kan vara en referens, det går nog bra det med tror jag.
Efter det ska jag till ett ställe och köpa en doppresent till Alice, hon ska ju bli blöt på lördag. Hon ska få nåt som jag alltid ville ha när jag var liten, men konstigt nog aldrig fick. Varför vet jag inte, blev väl bara inte så..
Och till sist efter det så ska jag tillbaka till skolan igen för att sen vidare med Sissi och plugga och någon mer ska med.
SUCK! Vilken fara hit och dit dag jag kommer att ha imorgon. Meeen då har man ju iaf nåt att göra :)

Kom på att jag måste renbädda min säng nu, tvättade ju sängkläderna innan. Jobbigt!
Jaja, natti natt på er alla :)


Traderade hem två tröjer igår förresten :)
Ganska så nöjd, speciellt över den roosa

9 Mars 2010

Borr Borr Borr Borr. Nu ser jag både ner till och upp till mina grannar genom hål i golvet och taket i både kök och vardagsrum. Riktigt spännande :P Haha! Antar att det är där somvattenledningsrören ska gå sen.
Katterna är dock i uppror, dom har suttit längt in under badkaret hela dagen, helt förstörda. Men borrandet är äntligen slut för idag iaf. Skönt det.

Tvättar gör jag också, lika tråkigt som vanligt men också lika nödvändigt som vanligt.

På tal om något helt annat, jag mååste testa ballerina kladdkaka. Dom verkar ju suuper gooda :)

8 Mars 2010

Har varit hos Sissi idag, pluggat, druckit kaffe och snackar skit :) Alltid lika trevligt.
Sen ringde min förhoppningsvis blivande chef på Bondberget. Ska på arbetsintervju på torsdag förmiddag, tjohoo!

Nu sitter jag hos mor och har precis skrivit ner mitt tre meningar långa CV, jobbitgt att man faktikst inte har gjort nånting med sitt liv förutom gått i skolan och suttit i telefon och försökt kränga på folk grejer.

Men nu ska jag snart hem, går nog hem faktiskt. Det är ju heeelt underbart väder ute :)
Ha en underbar dag alla! Det ska jag ha!

Rask promenad

Jag vet i tusan vad riktigt som har hänt med mig? Nu i några dagar så har jag frivilligt (alltså utan tvång) gått ut och gått lagom långa promenader. Ni som känner mig tror mig antagligen inte, men det är faktikst sant. Och vet ni något ännu mer konstigt? Jag tycker om det, det är ju sköönt! Igår var jag till och med ute och gick två gånger.

Meeen iaf, klockan 17 ska jag träffa Ulrica utanför willys och handla efter det mysa hem till henne en sväng och kolla film. Mycket trevligt :) Men hon ska upp tidigt imorgon så det blir tidig hemgång..

Men nu ska jag ta det lugnt fram till dess.
Ha en underbar dag, det känns som våår ute :)

7 Mars 2010

Efter en skön natts sömn så har tankarna ordnats upp lite grann i huvudet iaf. Om jag har gjort rätt eller fel får tiden utvisa. Har alltid levt i framtiden, ett väldigt jobbigt och dumt sätt att leva. Men nu är det slut med det, jag ska ta dagen som den kommer. Leva just nu, det kommer bli väldigt svårt men jag ska göra ett gott försök iaf :)

Idag så ska jag försöka mig på att göra Kålpuddig ala Pappa, har inte lyckats innan men dagen kanske är kommen att lyckas :P Måste dock riga far och fråga hur fan han gör för att lyckas :)
Och i kväll så ska jag ha myspys film/snacka massa skit kväll med Urica. Det är verklige vad vi gör bäst! Skiiit snack! Jag har ju lite att berätta nu efter gårdagen.

Har också skickat iväg en "erbetsansökan" om både timvikarie och somarvikarie på syrrans jobb. Hon ringde här för någon vecka sen och sa till mig att de behövde vikarier. Hon pratade med enhetschefen och hon bad mig skicka iväg ett mail, så nu är det gjort. Se ifall hon ringer imorgon, det är ju alltid skönt emd lite extra cash i månaden, plus att ha något att göra eftersom jag bara går i skolan en dag i veckan.

Men nu ska jag kolla ifall köttfärsen är tinad och i så fall börja med puddingen :) MUMS!

Kryptiskt inlägg

Ironiskt var med om nästan precis samma grej idag som förra gången. Dock väldigt skönt att det inte ens gjorde hälften så ont denna gången. Men att få reda på e sån grej på ett sånt sätt är inte roligt, varesig det faktiskt denna gången känns väldigt skönt, bli av med vissa grejer. Men det känns ändå tror jag. Det är nåt jag går och grubblar på iaf.

Var ute och gick runt hela råslätt innan och försökte rensa lite tankar men dom går runt i huvudet lika mycket som innan ändå. Yeye! Det går väl över antar jag.

Kvällsplanerna gick i kras, eller ja det fanns ju inga planer men det blev inget party idag iaf. Sitter hemma med vin, mina pojkar och melodifestivalen nu. Sorgligt me sant. Är nog ganska bra, hade det varit partaj kväll vet jag inte hur den hade slutat med tanke på mitt humör.

Men nu vidare med vinet och melodifestivalen.
Ha en fin kväll allihopa! Parta lite åt mig med :)

6 Mars 2010 - Facebook

Facebook..
Ett community som alla är medlem i och med det kommer alla statusuppdateringar så man får reda på det mesta om allt och alla man nästan känner och känner.
Detta kan vara bra, ofta så kommenterar man ju folks uppdateringar som man i vanliga livet inte brukar prata med. Detta kan leda till nya vänskaper och lika så att ta upp kontakten med personer man inte har träffat på länge.
Men det kan också vara väldigt jobbigt att veta vad alla gör, man kan få reda på information man helst kanske hade varit utan eller iaf fått reda på genom ett telefonsamtal eller liknande.
Så min slutsats är nog att facebook är lite både och, ofta väldigt bra att ha. Jag menar man har ju aldrig tråkigt längre. Man har ju alltid någt att göra eftersom det alltid finns någon man kan snacka med på fb vad klockan än är. Men ibland som sagt kan man få reda på information som man gärna hade sluppit.


I morse när jag gick in på fb så fick jag reda på en sak. En bra sak eller nä inte en bra sak. En skön sak, en sak som gör livet lättare.. Nu behöver jag inte känna så mycket skuldkänslor som jag nästan faktiskt har gjort, vet om det kanske inte är likt mig.


Idag lyser solen lika härligt som igår :) Funderar på att ta en liten promenad ner till stan bara för att det är fint vänder. Hade dock varit lite roligare om någon ville följa med.. Meen så blir det väl inte :P
Ikväll vet jag inte heller vad som händer, vill partaja lite. Det var ju längesen nu :P HAha! Dessutom så kommer jag antaglige inte göra det nästa helg eftersom jag ska vara barnvakt och sen ska jag på dop. Men men, vi får se hur det blir med det. Får väl göra ett par samtal och se fall det rättar till sig inför kvällen :)

Men nu ska jag nog in i duschen, nåt måste man ju göra!
Ha en super duper dag!

Walking in memphis - Calle Kristiansson

Det blir en lugn fredag i hopp om att lördagen blir vildare :) Ska ta ett par glas vi här men det blir inte värre än så.
Är ganska så irriterad om jag ska vara ärlig. Jag förstår mig inte på vissa människor hur dom är funtade. Suck! Men men, onödigt att lägga energi på det.

Men nu åter till tvn. Haha, det är det ända jag gör. Tittar på tv :) Nää, det är det faktiskt inte, jag gör massa annat också. Men jag är trött idag pga elementbytare, stressmage och skolan med mera.
Förresten jag vet inte om jag skrev det i förra inlägget, men jag fick ju reda på min praktikplats idag :D Vecka 13 till och med 17 så skan jag jobba/praktisera på AVD E på Ryhov, vilket då är missbrukar avdelningen. Tjohoo!

5 Mars 2010

Sitter i skolan nu, har sjukt ont i magen men är glad ändå. Det kunde ju alltid ha varit värre :)

Förresten igår började ju Sveriges värsta bilförare och en kär gammal bekant var med som codriver. Jonne våran kära lilla bäbis Jonne. Synd bara att dom inte visade alls mycket med honom igår, men vad jag har hört från hyffsat säkra källor så kommer han vara med mycker mer i nästa program. Skrattade så jag tjöt igår när jag tittade. HAHAHA!

I helgen blir det nog faktiskt lugnt, stressmagen har hoppat igång igen så jag vill nog inte göra så mycket. Det är vad kvällen säger iaf, kanske mår mycket bättre imorgon. Meen ha någon ett bra tips på vad man kan göra så är det ju bara att höra av sig :)

Men nu ska jag ta en kopp kaffe och njuta av solen på taket :)

4 Mars 2010

Igår vid typ 22 kom jag fram till något frutansvärt jobbigt.
-Fan hantverkarna kommer imorgon och ska börja med elementerna.
Suck! Det var bara till att börja flytta grejer från fönsterna.
Och så i morse vid 7 ringde det på dörren och en gammal ful knäpp och lite läskig gubbe kommer in. Kollade elementerna, mumlade lite; aah, mm, det blir nog bra, vi borrar lite här och lite där. Sen gick han..? Och har inte kommit tilbaka än..?

Så nu ska jag flytta in katterna i vardagsrummet med låda och mat så de har två dörrar ut till det fria. För hantverkare är inte bra på att hålla koll på om katter springer ut.
Efter det så åker jag nog hem till mor och är där fram till 15-16, för att slippa se den läskiga gubben. Kunde det inte varit en ung snygg hantverkare i arbetarbrallor..?! Yeye! bara 1 vecka och 6 dagar kvar.

Meen nu så ska jag göra mig iordning..

Ha en fin dag!

3 Mars 2010


Det är ingen vanlig dag, för det är min systers födelsedag

Hurra hurra hurra!

 

Solen skiner, himlen är blå och det är väldigt väldigt skönt att leva då :) Nu på morgonenn har jag suttit i soffan med solen i ögonen och en kopp (tre koppar) kaffe och bara myst. Solen har till och med varit sådär häligt varm och skön.

Idag så ska jag till psykiatrimuseet och som jag skrev igår, det kommer bli vääldigt intressant. Efter det ska jag nog förbi a6 och bolaget en sväng. Köpa en flarra vin. Karin ville nämligen ha med mig på fotbollen ikväll och för att göra det roligt behövs en flaska vin :P Haha. Nä jag får se hur det blir med det.

Men nu så ska jag ta och börja göra mig iordning för att åka, så jag slipper stressa sen.

Ha en underbar dag!

Kväll och snart läggdags

Jo snart ska jag nog vandra mot sängen och kolla färdigt på filmen jag somnade till igår, The ugly truth. Sjukt bra är den, har sett den ett par ånger innan.

Innan idag var jag iväg till Camilla och lekte med henne Sissi och Karro. Kul att se henne igen efter ett par veckors uppehåll och lika så Sissi.
Åkte hem och nu sitter jag här..

Imorgon så ska jag på studiebesök på Psykmuseet, kommer bli mycket intressant. Folk som har varit där tidigare säger är det är riktigt läskigt att se hur de psykiskt sjuka blev behandlade för inte alls så länge sen. Jag kan verkligen tänka mig det. Så som sagt, kommer att bli väldigt intressant.

Meen nu ska jag titta därdigt på favorit dokor House.

2 Mars 2010

God morgon folk till en underbar dag! Soolen lyser och jag hör att det troppar från taket :) Vilket betyder att det är hyffsat varmt ute så att snö smälter. Tjohoo!

Idag så ska jag träffa mina kära klasskompisar igen för första gången på länge. Eller ja Karro träffade jag i skolan i fredags. Men Camilla och Sissi :)

Sen efter det kanske jag ska upp till IKEA med systra mi,  men det får vi se fall jag orkar :P

Ha en underbar dag i soen :) Det bir till att gå till Camilla här sen. Myys!

1 Mars 2010

Jag blir så förbannad! ag blir rasande! Jag vill inte ha mer snö och kyla!!!!!!!!!!!! Och idag är det liksom typ värre än någonsin. Plus att jag har massa ärenden idag så jag kan itne stanna inne. Suck och stön!

Så vad ska jag göra då? Jag ska städa lite, diska och så.
Jag ska till willys och köpa grädde så jag kan göra en riktig mumsig sås till min perfekta stek.
Sen när jag är där borta ska jag skicka iväg en klänning också.

Men nu ite bilder sen i lördags.. Vi spelar Wii för er som inte förstod det :P



Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen vandra in i duschen..
Have a nice day!

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0