9 Oktober 2012

Tosdag idag, i vanliga fall en galet jobbig dag. När man inte är ledig då. Är alltid tröttast på tisdagen om jag jobbar, fler än jag?
 
Och jag vet att det är ett tag sen jag skrev, sorry.
 
Men jag är tillbaka till världen igen. Hostar fortfarande en del men det är defenitivt bättre. Sover till och med hela natten utan cocillana.
 
Igår var jag också ledig. Sjuktbra dag var det då. Vaknade tidigt och ville ner till stan och mysa runt. Och då ville syster Karin följa med. Så vi var nere tidigt, åt lite frukost och sen shoppade jag lite.
Sen följde jag med henne till Bondberget, hämtade mina gamla arbteskläder som jag hade där.
Sen kom syster Emma och hämtade mig och vi åkte och handlade lite mat.
Kom hem och sen mös jag med älskling hela kvällen.


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Som sagt så är jag ledig så vi får väl se vad som händer. Känner att jag egentligen vill upp till a6 och shoppa vidare, men jag vet inte om min kära uppskattar det :P
 
Myskisse <3
 

4 Oktober 2012 (gnäll-inlägg)

Japp, jag är gnällig nu/idag. Jag är trött på att inte orka, jag är trött på att hosta, jag är trött på att ha lock för örat.
Jag ringde ju vårdcentralen igår, men vad hjälpte det? Jo jag fick visserligen en flaska cocillana utskriven över telefon(HUR SJUKT ÄR INTE DET?!). Men det jag har låter tydligen som enligt SSK Lydia en långdragen vanlig förkylning.
Hade jag trott att det var en vanlig förkylning så hade jag inte ringt vårdcentralen. Hade det varit en vanlig förkylning så hade jag orkat att gå till jobbet. Men nu får jag ju tydligen göra det iaf, för jag kan inte vara hemma pga en vanlig förkylning.
 
Usch fan, jag vill bara bli frisk!! Jag vill orka igen.
 
Nu är jag ledig torsdag-fredag sen får jag börja jobba på lördag igen. Pallar inte att vara hemma mer, så nu är det bara att hoppas på jag blir frisk från den här "vanliga förkylningen" tills dess.
 
 
Såhär frisk vill jag va :)
 

2 Oktober 2012

Idag fick det vara nog.
Efter en natt med noll sömn, fick tillslut sitta upp i sängen för att inte hosta konstant och göra hostan lättare att hosta.
Så mådde jag ändå hyffsat bra på förmiddagen, fram till det att jag skulle ta mig till bussen. Det var nog det jobbigaste jag har varit med om flåsade som fan och kunde knappt andas. Mötte upp Petter och han berättade hur likblek jag var i ansiktet, det var då jag bestämde mig för att sjukanmäla mig idag och imorgon. Kändes skit elakt att ringa in sig sjuk knappt en timme innan man börjar men jag hade inte gjort ett bra jobb (jag emnar jag hade behvs en 10 minuters paus för varje trappa jag skulle upp för och det är en hel del trappspringade) plus att jag inte vill smitta ner resten av folket jag hade träffat.
 
Så imorgon blir det att ringa vårdcentralen, se ifall de har en bra lösning på småfebrig, hostar sönder lungor, andningssvårigheter och lock/ont för/i öronen och att det har då hållt på i ca 2 veckor. Dom kanske låter mig komma in så de får titta på mig i alla fall. 
 
Så nu vet ni det..

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0