sköt dig själv och skit i andra

Har varit upprörd och förbannad hela eftermiddagen och kvällen, enda sen jag gick in på facebook och såg att man inte får tycka som man vill längre utan att bli nerklankad av folk som inte tycker likadant. Åsikts och yttrandefrihet, visst du?! När försvann det?
Nu är det så att Alliansen vann valet och SD kom in, det finns inget vi kan göra åt det nu. Svenska folket har röstat! Låt det vara så nu då, lägg ner med allt tjaffs. Det blir inte bättre av det, snarare sämre med en hel drös med osämja och gräl helt i onödan. Låt folk tycka som dom vill istället. Som alla våra föräldrar och dagisfröknar lärde oss när vi va små: sköt dig själv och skit i andra!!!

Nu ska jag försöka lugna nerverna med någon bra film hade jag tänkt.
Sov så gott folk!


Kommentarer
Marie

http://lyckansland.blogspot.com/2010/09/jag-grater-inombords.html



K och jag har rett ut diskussionen vi hade, det hoppas jag också vi kan göra men då vill jag att du läser de kommentarer jag fått på mitt inlägg först.Se'n lägger vi detta bakom oss

2010-09-20 @ 21:16:43
URL: http://lyckansland.blogspot.com
(A)

Visst finns det yttrandefrihet i sverige och det är väl det. Man får ju säga vad man vill så länge man inte kränker någon. SD följer ju inte precis yttrandefriheten, dom är ju ett främlingfientligt parti med nynazistisk bakgrund. Sen är det även så att det var bara 5,6% som röstade på SD (5,6% som är totalt jävla pantade) alla andra som inte röstade på SD är ju emot dom. Det finns ingen i riksdagen som vill samarbeta med dom, ingen. Det är klart att det svenska folket visar sitt missnöje. Folk är verkligen missnöjda över vad som har hänt. Det är rent av tragiskt att detta har hänt. Sen verkar det som att du blir upprörd över att folk ger sig på SD-anhängare. Varför? Är du en av dom som anser att Sverige ska ha rasister i riksdagen?//(A)

2010-09-20 @ 23:40:28
URL: http://notmyimagination666.blogspot.com
K

Yttrandefrihet=Att ha rätten till vilken åsikt som helst. Om jag fattat SD rätt så vill de göra en invandrings stopp och reda ut problemen i sverige. Inte vilka problem som helst, I-lands Problem. Jag erkänner att jag är egoist och älskar Sverige. Du som säger att 300.000 svenskar är pantade, ja, man kan se det på tusen olika aspekter. Ditt var en av dem, med andra ord, inte värt så mycket. Respekt för demokratin och SD tog sig in lagligt med Medborgarnas röster

2010-09-21 @ 01:47:18
Anonym

K: Ja, du har rätt till vilken åsikt du vill, men nej, du har inte rätt att uttrycka vilken åsikt du vill. inte alls. "Tryckfrihetsbrotten är 18 till antalet:

högförräderi

krigsanstiftan

spioneri

obehörig befattning med hemlig uppgift

vårdslöshet med hemlig uppgift

uppror

landsförräderi eller landssvek

landsskadlig vårdslöshet

ryktesspridning till fara för rikets säkerhet

uppvigling

hets mot folkgrupp

brott mot medborgerlig frihet

olaga våldsskildring

förtal

förolämpning

olaga hot

hot mot tjänsteman

övergrepp i rättssak"

2010-09-21 @ 08:42:40
Jessica

Men hallå där "A"! Tagga ner dig en smula va!!!=)



Då kan DU lika väl säga desamma om kd ,C & vänstern då!? dom fick ju inte "heller så många röster" och "dom flesta röstade ju ändå inte på dom" ...Hur du nu kan tänka så med tanke på att typ 6 % av sveriges röster är väll ändå EN HEL DEL??! Nämen tänka sig vilken lekstuga det kommer bli & partierna kör mobbningstaktik hit & dit på varandra när beslut skall tas! Men så är ju självklartt inte fallet...

Utan det är så klart bara SD enligt DIG & alla andra PANTADE männsikor ( ja ursäkta, ditt ordval ovan) som ska utfrysas.

Har du ens läst på något om SD??? Vet du ens vad dom står för? NEJ!! tydligen inte så knip.



hej svej!



Jessica



En som röstade på SD utan att vara rasist,nazizzzzzt osv.=)

2010-09-21 @ 11:32:21
(A)

http://www.youtube.com/watch?v=jLGbqXffoz0

2010-09-21 @ 12:17:35
Anonym

skiter i dina youtube klipp helt ärligt=)

2010-09-21 @ 12:26:28
Stine

Märks att du reagerar väldigt starkt mot dem som är emot SD, vilket är de flesta. Du som har en vän som är från ett annat land ursprungligen, din bror eller vem det var du skrev om som har adopterat från ett annat land. Fy sverigedemokrat. Tror faktiskt du ska akta dina ord lite så här offentligt när det gäller den punkten!

2010-09-22 @ 08:35:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0