Söndakväll

Sicken slö dag detta har varit, men shit vad jag har ätit. Det känns som att det är det ända jag har gjort :P Det känns som att jag har fått tillbaka min aptit igen, gytt! Jag har ju liksom alltid varit ett matvrak :)

Så nu väntar jag på att Project Runway ska börja och sen ska jag iväg och kolla på Better of Ted, riktigt kul serie. Ett tips verkligen :)

Förrresten nästa veckan kommer det att vara någon slags photosession i kulturhuset. Det är en kompis till mig från gbg och hans polare som ska ta bilderna och redigera. Ingen aning om hur duktiga dom är, men lite iaf. Kan vara kul.
Är det någon som vill följa med så är det bara att säga till, han sa nämligen att han ville att det skulle komma många.


Men nu åter till Vad blir detför mat? Jag "älskar" Pär Moberg! Så grymt skön människa :)

Sista Januari 2010

Fasen va tiden går fort! Januari har bara svichat iväg! Skönt tycker jag, jag vill att veckorna ska gå fort nu så det blir vår någon gång och framför allt soooommmmaaaaarrr!!

Idag på förmiddagen hämtade mamma mig för att jag skulle med och handla kattmat. Synd bara att det var söndag så allt öppnade 11, så det fick bli den vanliga fetmaten till katterna denna gången. Fast dom har ju haft bantningskuren i ett par månader nu så en liten slappmånad gör väl inte jätte mycket.

Nu sitter jag och väntar på att min kycklingpaj ska bli klar, mums hoppas jag. Man vet aldrig, det här med paj är inte mig grej direkt. Brukar inte bli jätte bra. Men men, vi får se.

Sen vet jag inte vad jag ska hitta på, eller jo det vet jag verkligen. Jag ska baaaadaaaaa! Ylva är frisk om skiten nu inte kommer tillbaka. Men det tror jag inte faktiskt. Det har tagit längre tid än vad bajsläkarna lovade mig så det så.

Ett lååångt mysigt bad med tända ljus och ett glas vin tror jag fakitkst bara för att :P Sen winnerbäck i högtalarna som pricken över i:et.

Men nu har jag babblat klar, måste ju kolla pajen.
Hare fint! Det har jag!

JÄVLA SKIT!

Hur fan kunde det hända då?! Nog för att det inte var jätte oväntat när det skulle röstas om vinnaren. Men SUCK! Inte Hans, vem som helst förutom Hans. Jag menar det verkligen, vem som helst förutom han. Avskyvärda människa!
BLÄ!! säger jag bara. Nu är jag bitter!

Tårarna rinner som ett vattenfall

Undra om jag någonsin kommer sluta vara så känslig?
Jag bölar alltid till lyckliga slut, visst det är en underbart skön känsla :) Bölar ju inte så ofta annars, så det är skönt att bli av med lite tårar då och då.
Det konstiga i det hela är att jag aldrig har varit sån innan, det har kommit det senaste året, nu bölar jag till allt. Minsta lilla grej i en film, allt från BjörnBröder till Titanic.

Men nu ska jag kolla på ROBINSON :D

Tävling

Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
ååååh, bla bla bla bla bla..

Ylva är raaastlöös och har tråååkigt.
Jag tänkte starta en tävling, det är ju så himla poppis med tävningar i bloggen..
Jag funderade länge och väl.. Ända sen jag skrev bla första gången..
Tävlingen går ut på att skriva en kommetar, det fulaste ordet ni kan komma på. Behöver inte vara ord som fan och jävlar. Det kan vara kostiga ord som låter roligt och sånt med.
Och nu då till priset, det bästa ni kan tänka er. Finns liksom inget bättre. En kraaam från miig :)
Hahaha! Men ni får komma hit och hämta den för jag orkar inte ta mig någonstans :P
Tävlingen avslutas imorgon kväll.
Okii?!

Dagen

Det har blivit en riktig slö och bakis dag idag, eller det är det fortfarande.
Ikväll trodde jag ju att jag skulle träffa Putte och Robban men dom har visst bestämt sig för att dissa mig eftersom de varken svarar i telefon eller har hört av sig :(
Så kvällen kommer spenderas likadant som resten av dagen, i soffan framför tv:n. Det är ju trotts allt Robinson finalen och den måste ju ses :) Vem vet man kanske får besök och då är det ju bäst att vara hemma.

Favoritpojkarna :) <3

Ylva vill ha

T-shirten kommer från http://www.phoenixtshirt.com
Där finns massor av läckra t-shirtar som jag vill ha..






Klockan är från tradera, finns i massa modeler och färger men jag diggar dom verkligen!

Sen vill jag ha den blommiga Gina skjortan som hon har på sig i reklamen, är verklige kär i den. Men XS:n var för stor så det går ju inte :(
Det finns så himla mycket jag vill ha, men har inte riktigt pengar till det känner jag. Finns ganska så mycket annat att lägga pengar på liks. Det är mycket nu som kostar pengar :)

30 Januari 2010

Bakiiis..
Det blev trotts allt utgång igår med förfest hos Linn. Det var läängesen jag träffade dom, himla rooligt :) Sen gick jag till Olles och mötte upp Martinsson och partajade lite. Dock stack dom till Karlssons sen och jag var kvar själv på Olles, inte lika roligt. Så jag kom hem hyssat tidigt ändå.
Konstigt nog blev jag sjukt full igår, drack inte så himla mycket ändå. Jaja! Det känns i kroppen idag kan jag säga. Någon som har ett bra tips mot baksmälla?

Orkar inte skriva mer nu.. Puss på er!

Tråååååkigt!

Här sitter jag, dicker vin alldeless ensam :(
Har väntat på att Putte och Robban ska höra av sig hela dan, men icke. Inte ett ljud, vi bestämde ju och andra sidan inte vilken dag vi skulle träffas.
Kude följt med på en fest hos en polare, men jag känner bara honom så det kändes inte så bra tyvärr. Är ju en liten fegis när det gäller nya människor.
Ingen annan ska ska ut eller vill ut?
Är så himla taggad och sugen!
Jag vet folk som ska ut idag, men jag har ingen att gå ut med. Vill ju liksom inte gå ut själv, känns ju lite knäppt. Det var ju en sak när man visste och hade massa folk innan som man viste till 100% att var ute, då var det ju en sak. Men nu känns det bara fel.

Sitter dock och pratar med en gammal gammal polare som har bjudit upp/ner/någonstans mig och en polare på en liten skid/snowbord/nånting weekend i februari. Så nice! Jag kollade med Nelly men hon var inte säker, någon annan som är sugen? Bara betala resan dit, lite mat men resten är fixat.. Låter inte så dumt va?! :)

Men nu ska jag lägga lite energi på att hitta någon som vill leka med mig.

En svår och jobbig grej

Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå
Det är snart en vecka sen Du ringde, så jag börjar nog förstå

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två
Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på
Ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om "lilla jag" försvann

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig
Jag räcker inte fram
Men, Du har så svårt att vara ensam
så Du går till "lilla mig"
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Jag kan känna mig bekväm i Dina ögon, när Du ler
Men Du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner
Jag tror inte Du förstår allt som Du säger om det vackra i misär
Du har fått sol i Dina ögon och har aldrig varit där

Det vankas höst och Du får ofelbart nåt underligt i Din blick
Det är så lätt att genomskåda Dina spel och Dina trick
Nu faller mörkret över stan, och Du går runt och sparkar löv;
som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig
Du spelar nåt slags spel
Och det kan så lätt bli mitt fel
när Du ser på "lilla mig"
Och en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Du älskar bara rött, och leker vacker romantik
Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik
Men en dag är allting preskriberat och en del av Din lyrik
Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik

Det går ett hjärtligt litet tag, sen tillhör jag ett slag för sig;
ett slag till intet dömt
Ja, snart är allt i tystnad bortglömt
Stackars dumma "lilla mig"
Ja, en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Och det värsta utav allt: Det här är sången - från en tjej - till mig..


Winnerbäck <3


Musik <3

Det är lustigt hörrni, att vissa låtar och viss musik kan ge en känsla i kroppen. En känsla från förr, vissa lyckliga och underbara men också känslor man helst vill bli av med helt.

Denna låten; Farväl Jupiter - Lars Winnerbäck är en lycklig känsla. Inte för att jag gillar låten jätte mycket eller inte från början iaf. Men känslan drar mig tillbaka till Göteborg och Winnerbäck med mina favorit flickor. Jag kan inget annat än le när jag lyssnar på den.

29 Januari 2010

God morgon folk :)
Uppe med tuppen idag nästan iaf. Vaknade strax före 9. Nu sitter jag i soffan med morgonkaffet och tittar på NightRider, det är så himla roligt.. "Kit, activate super speed" så fälls massa grejer ut på bilen och så snabbspolar dom så det ser ut att gå mycket fortare :D
Underbart!

Sen eller snart beroende på vem man pratar med så ska jag ner till skolan och prata med vår lärare om vårdplanerna vi hade gjort fel på. Vi hade fattat lite fel så det räcker förhoppningsvis med en muntlig komplitering så man blir godkänd.

På tal om nåt heelt annat som jag kommer att skriva väldigt kryptiskt för att ingen  ska förstå förutom dom som vet då :P
Jag är så trött på att vara sjuk, jag vill bli frisk nu och kunna göra det jag inte har kunnat på länge. Suck Suck Suck! Men jag tror att det håller på att gå över faktiskt, det minskar saknta men säkert.

Nu ska jag väl ta och börja göra mig irdning, väntar på att Putte ska höra av sig med sman vet hur helgen blir. :)


Bilder från onsdagen :)
Ha en bra dag fall vi inte hörs eller ses!

Kväll för bara mig

Underbart!!
Nu sitter jag här i en ren lägenhet, nyduschad och maten står på spisen och är snart klar. På bordet står också en stor skål med godis och i skafferier står min DaimCapuccino och väntar på mig.
Om 50 minuter börjar Robinson och då ska jag krya upp i mitt soffhörn och mysa. Ska bli så himla skönt!
En sån där kväll man bara rår om sig själv.

När jag hoppade ur bilen utanför Willys där Camilla släppte av mig så gick jag in och handlade goodis, capuccion och hårfärg.
Kom hem, hällde upp godiset i en skål men bestämde mig för att inte ta en bit innan jag hade städat klart, vilket jag faktiskt lyckades med.
Så jag städade och fixade, färgade håret och tog en dusch och sen började med maten och här är jag nu.
Känner mig så himla bra idag, mycket är nog för att jag inte har legad nerbäddad, halvdöd som jag brukar göra dagen efter alkohol.

Men nu ska jag äta!

Hemma på lunch

Jag lyckades ta mig upp i mose och jag lyckades komma iväg till skolan även om jag och Pööni faktiskt gick ut igår. Kul som fan var det också :) Tråkigt bara att det var jätte lite folk, jävla snö!

Nu sitter jag, Camälla och Karro hemma hos mig och har tryckt i oss mat från Sibylla, jam jam. Och ska iväg till Bårhuset här om nån timme. Det ska bli sjukt intressant.

I eftermiddag så ska jag ta tagi min lägehet iaf, måste göra det. Det ser och luktar förjävligt.

Men nu ska jag ta och lägga mig och kolla när dom två spelar gh.

Herrå!

Stressad..?

Jessica sa en grej eller skrev en kommentar, huvudvärken. Jag kanske är stressad (??) Vad tror ni?

Äntligen hemma!

Nu ligger jag i soffan och väntar/hoppas på att alvedonen ska fungera som den ska.
Ikväll är det nämligen mycket som händer då jag inte vill ha bajs huvudvärk. För det första så är det Robinsson (missa inte!) sen ska jag tvätta, Pööni kommer hit tror jag och hon vill att vi ska ta en sväng till Olles.

Allt förutom Olles kan jag ju göra med huvudvärk eller jag måste. Tvätten känns sur som fan, men det är akus nu. Har verkligen inga rena kläder, idag fick jag ta en gammal gammal sket tröja. Kuul :P

Efter prover gick vi faktiskt igenom intressanta saker som provtagning. Vi ska ju till Labb imorgon på studiebesök så vi behövde vara lite förberädda. Det ska dock bli sjukt intressant och efter det studiebesöker ska vi till Bårhuset som nästan ska bli mer intressant.

Men nu ska jag sluta ögonen en stund och vakna utan huvudvärk.

Herrå

Jävla kuk huvud!!!

Sitter i skolan nu och har precis gjort provet, det känns som att gick huffsat bra. Jag kunde det mesta men som Terre sa, frågan är fall man har skrivit det som hon vil :P

Huvudvärken är lika illa som när jag vaknade, pratade med Marianne nu och hon sa att vi skulle gå igenom ganska viktiga saker nu efter, så jag får väl stanna kvar en stund iaf och se hur det går.

Nu sitter jag och väntar på att Camilla de pluggot ska komma ut så vi kan röka eller jag ka göra det. Eller så struntar jag i det, är inte så sugen. Skönt faktiskt!

Terre gr mig på nerverna, nu i två veckor tid så har hon sjungit och nynnat på samma rad i "Känn en doft av kärleken". GAH! Blir galen :P Haha!

Förresten på måndag gäller det!!!! WOHOOO!

27 Januari

Snart så ska jag iväg till skolan, började ju egentligen vid 9 som vanligt. Meen, huvudvärk som vanligt så bestämde jag mig för att hoppa över Handledningen idag och bara komma på Omvårdnaden i eftermiddag. Den känns lite viktigare och hade jag gått till skolan i morse så hade jag kanske inte kunnat stanna kvar.
Huvudvärken håller noog på att försvinna nu, men den ligger fortfarande smygande i huvudet. Jääla skiiiit!

Ikväll har Pernilla bestämt att vi ska ut..?! Men jag sa det att det blir väldigt lugnt fr min del, om ens något eftersom huvudvärken. Så vi får se, skulle vara as rooligt :) Det nya grejer på Olearys-TaxFree måjset.

I helgen ska jag träffa mina kära efterlängtade vänner från förr. Putte och Robban bland annat eller bara. Väntar på att putte ska höra av sig här så man får se.
Var typ 2,5 år sen jag träffade dom sist och det var på Puttes bröllop. Såå roligt att träffa dom igen!

Robban och barnen

Putte och Annika dagen efter bröllopet :P

Men nu ska jag göra mir iordning färdigt så jag kan åka in till skolan.
Ha det fint :)

Dagen..

Idag vaknade jag som sagtmed huvudvärk, som tur va gick den över här 14 typ. Så då åkte jag hem till mor och träffade henne, Emma, Markus och Eliott, mysigt värre. Saknar pojkarna så fort jag åker ifrån dom :( :P

Sen följde jag med Emma till Maxi, efter det hem och började färga kläderna. Efter det åkte jag till Camälla och kollade plugg grejerna, inte så farligt verkar kapitlett vi har prov på, Camilla pratade av sig lite och vi kollade på Robinsson.

Nu är jag hemma igen och har sköljt ur kläderna jag färgade. Har verkligen fått smak på det där och ska upp till A6 för att köpa ny färg imorgon, vissa av kläderna vill jag färga mer nämligen.

Men nu sitter jag då i soffan, kollar tatuleringar och blir bara mer och mer sugen på att lägga mig under nålen :D

Nu hör ni inte mer från mig idag, så sov gott alla!

Duktig :)

Ja nu sitter jag nästan och klappar mig själv på huvudet och säger duktig Ylva. Har nämligen sökt två sommarjobb. Ett som skötare och ett som undersköterska. Hoppas mitt personliga brev blir bra :P Det där med referenser är ju också ett problem, vem kan man skrivaoc borde man säga till om att man har gjort det till personen innan :S Jag var ju så pass dum så jag inte skrev några referenser eftersom jag inte har frågat någon om jag kan göra det.
Så vem kan man skriva som referens, lärare, praktikplatser, WeCall? Hum.. Svårt det där..

Det blir inget plugg vid 12 för mig iaf, huvudvärken är fortfarande ett problem, hoppas nu på att det kommer gå över till i eftermiddag så jag kan åka iväg till Camälla.

Sitter och pratar med Koffe på fb nu, alltid lika trevligt. Han kommer ju hem nu i slutet av februari eller nåt liknande. Ska bli roligt att se den knasiga pricken igen, partaja loss ordentligt. :D

Men nu åter till fb och tv.

25 Januari 2010


Alma Ida och mina kissar :) Och mamma; Bilderna är klickbara ifall du inte visste :P

Vaknade med huvudvärk idag igen, jag förstår inte vad det är! Innan detta började komma så har jag inte haft huvudvärk på jag vet inte hur länge och nu är det 5:e dagen i rad.
Ringde min allvetade mor nu och kollade ifall hon hade någon tiori om vad det kan vara. Men det ända vi kom fram till att det kunde antingen vara koffeinbrist eller för varmt i sovrummet på nätterna. Så nu hinkar jag kaffe och ska sova med öppet fönster inatt så får vi se hurdet går.

Idag ska jag ju iväg och plugga men jag får se hur det blir med det eftersom huvudvärken, men jag hoppas på att den försvinner här om en stund.

Men sen i eftermiddag ska jag ju ändå träffa Camilla så jag får väl ta igen pluggandet med henne istället.

Men nu ska jag titta vidare på Smallville och efter det är huvudvärken borta, peppar peppar.

Myys

Sitter här hemma i soffan med en Lama och en Idis brevid mig, mysigt värre. Kollar på Project Runway och tjätar, har ätit pizza och så .

Idag annars blir det tidig läggning, ska inte sova bort morgondagen också. Jag ska ju dessutom till skolan och plugga vid 12 med brudarna minus en. Efter det ska jag träffa minus en och plugga lite med henne och kolla på hennes inspelade Robinson avsnitt eftersom hon lurade mig att reprisen var vid 13 idag men det började vid 12 så jag missade det. Grr! Höhö.

Men nu började PR igen, måste kolla :P

24 Januari

Tiden går fort! Imorgon är det måndag och cdn pengarna kommer att trilla in på kontot. Dagen man längar efter i ca 2 veckor varje månad.
Måndag är likamed plugg med brudarna också, inte lika roligt dock. Camilla kommer inte vara med imorgon heller eftersom hon har en speciell annan sak att göra. Tänker på dig! :)

Idag ska jag leka med Lama, väntar på att hon ska höra av sig här.. Myysigt! Synd bara att min huvudvärk fortfarande inte har gått över, den är 5 dagen i rad nu..? Borde man kanske kolla upp det eller nåt? Jaja!

Men nu sa jag tittade vidare på Jim, och dega lite, äta frukost och sånt.

....

Nu sitter jag mest och väntar på att Nelly ska ringa och säga att hon har fört över mina pengar så att jag kan gå och handla.
Denna dagen kommer att bli väldigt lång känns det som, den kommer att smyyga fram bara för att jag vill att det ska bli kväll fort.
Äta måste jag ju göra dock, frågan är vad jag vill äta. Jag har fortfarande matinsperation noll, så jag kommer väl göra nåt smidigt som pasta och fiskpinnar eller nåt. Jag förstår inte vad som har hänt med mig, jag älskade att laga mat förrut, men inte ett dugg längre. Det är bara trååkigt!

Meeeen som sagt, inget är som väntans tiden..?

Jag har kommit fram till vad jag ska ha på mig ikväll iaf, det blir min tighta randiga klänning och leggins, inget mer special än så.

Yeye! Ha det fint!

Är man knäpp eller alkoholist?

Nä riktigt så allvarligt är itne det här inlägget :P
Men ikväll ska jag ju på tjejkväll och jag tycker det är synd att klockan bara är 11 typ. Jag vill börja nuu. Jag vill ta mitt första glas vin nuu. Alkoholost javisst?! Fast och andra sidan, jag kommer ju inte ta det första glaset än. Det kommer nog att vänta ett par flera timmar :P SÅ alkoholist är jag kanske inte riktigt.. än..? :P

Nä, men det är nog bara ett bra tecken på att jag är sjuukt sugen på ikväll. Kommer att bli så himlans rooligt :D JAg är ju lite knäpp som de flesta som känner mig vet, men en liten del av det sugna på ikväll är att jag på riktigt kommer få inviga den nya kameran :D Party bilder är ju alltid roligt att lägga in på fb.

Nä, detta blev ett riktigt knäppt inlägg, hoppas att ni har överseende :P Höhö!

Haha dagens citat är faktiskt från mig :
.. Får jag chansen på dig? ..

Väldigt internt, men ganska roligt tycker jag :P

23 Januari

Tidigt vaknade jag idag, konstigt. Jag gick ju inte och la mig extremt tidigt igår heller. Plus att jag har sovit riktigt dåligt inatt, drömt massor o snurrat.

Men nu sitter jag här och längtar efter kvällen :) Hoppas bara att huvudvärken jag känner är krymande inte utvecklas mer än såhär.

fredagkväll

När jag vaknade i morse var jag övertygad länge av att det var lördag. Det var när jag insåg att bussarna gick var tionde minut jag förstog och kom på att det var fredag. Men hoppsan vilken skönt känsla det var att komma på det så sent :)
Idag skulle jag ju ha lekt med Pööni men det hade hon som sagt glömt så jag åkte hem till Camilla istället och underhöll henne.
Vi satt och kollade massa tatueringar för snart ska jag ju göra klart den på min rygg, wohoo! har hittat en riktigt grym privat tatuerare (min klasskompis kille) som ska göra färdigt den. Det sura är att jag inte vet alls längre hur jag vill ha den :P Så jag ska skriva ut en bild på ryggen och be både nelly och honom måla upp nåt snyggt så jag kan välja lite. Klurigt det där med tatueringar, sen har jag ju massa andra tatuleringar som han ska få göra också om han är så duktig :):):):):):):):)

Nu  så sitter jag hemma hos Nelly och dricker vin med Kim, Danne och Nelly. någon mer som vill komma??

Men jag ska väl vara lite social nu igen kanske :P


Två underbara minnesbilder från 08 och 09 :)

22 Januari

Haha, vaknade här för en stund sen av att Camälla ringde. lagon roligt, fast när jag såg va klockan var så var det ine så illa. Hade ju fått mina timmar av skönhetssömn.

Idag skulle jag ha lekt med Pööni, men det hade hon glöt så hon jobbade nu när jag ringde. Attans! Så nu ska jag åka hem till Camilla istället och underhålla henne nä hon tvättar.

Tänker dock inte stresa iväg någonstans, ska ta good tid på mig att göra mig iordning idag.
Jag ska verklien njuta av att min långhelg börjar :) Ingen skola förrens på tiisdag.

Sen ikväll vet jag inte vad som händer, inget speciellt antar jag. Ska nog bara ta det lugnt faktiskt.
Jag vet bara att jag måste iväg och handla sallad eftersom det ät det jag ska ha med mig imorgon till sissi.

Men nu är det sluttjatat.
Lite bilder från nya kameran, så nöjd är jag:) Kanske inte blir dom bästa bilderna men den duger absolut :)

förresten..

.. glömde berätta.

Jag fick hem min efterlängtade kamera idag.
Riktigt fint skick var den i också, ser ny ut. Fan va gott!
Nu sitter batteriet i laddaren och jag ska testa den imorgon uppe hos Laamaaa!

Avatar!!


Sjukt jävla bra film! Precis lika bra som alla säger om inte till och med bättre.
Det brukar ju annars vara så att man föväntar sig för mycket av en film, men denna.. Oooh shit! Vill se den om och om och om igen!
Dock är det nog så att den ska ses med riktigt bra både ljud och bild annars så ger det inte ens hälften av det som finns att erbjuda.

Så tackar Nelly för att du ville följa med och se den :) Det var mycket trevligt!

Nu ska jag börja förbereda mig för sängen, har en sjukt jobbig huvudvärk som pågått nästan hela dagen. Suck! Hoppas bara att den är borta tills imon.

Natti natt så hörs vi!

20 januari igen

Usch, sitter i skolan nu. Mår sjukt illa efter maten, har huvudvärk och är sjukt trött. Vet inte vad jag ska göra. Vi har 3 timmars lektion kvar och jag vill verkligen inte. Jag vill bara hem och lägga mig på soffan och sova ett par timmar :/

Men jag får väl var kvar här ändå antar jag. Inte roligt alls, har ju varit borta tillräckligt mycket nu. Suck!
Saken blir ju inte bättre av att veta att jag kommer att sitta i en klass på 35 pers med en lärare som är som hon är. Det är bara att hoppas att hon har bättrat sig efter gårdagens diskussion.

Men men..

20 januari

Nu skolan till 16, sen snabbt som fan hem och efter det blir det..

.. wait for it.. waaait for it..

.. AVATAR!

Jag vet hur sen jag är med att se den :P

Ha en trevlig dag ni med!

ett kursivt inlägg



Allt känns så himla bra nu.
Efter allting som har hänt de senaste månaderna börjar den "riktiga" Ylva komma tillbaka igen.
Mamma sa till mig sist jag träffade henne att det har börjat lysa i mina ögon igen. Och det är precis så jag känner, livslusten/glädjen har kommit tillbaka efter allt trassel och krångligheter.
(Jag menar inte att jag inte har haft någon livslust innan,
någon kommer säkert att misstolka och hålla på, men orka!)
Nu är det bara små saker, de vanliga vardagliga problemen kvar som man liksom inte kommer ifrån. Jobbigt i skolan, dåligt med pengar osv.
Pratade lite med Camilla om det igår tror jag, att hon också har märkt och är glad för att jag är tillbaka igen och tro mig, jag är också glad. Efter att ha gått med en hyffsat stor omedveten sten i magen ett bra tag är det ganska skönt att bli av med den. Med omedveten sten menar jag med att det inte är nåt jag har tänkt på, det har kännts som att allt är som vanligt men jag märker nu i efterhand att det kanske inte har varit det.

Men nu får man ju helt se vad som händer och sker, jag tänker inte försöka få nåt att hända utan jag tänker leva så spontant som möjligt. Händer det nåt så gör det, vad vet jag inte men man får se.
Allt löser sig!

Jag vet inte vad jag ska skriva mer, känns som det är tusen till saker att säga men jag vet inte vad. Känslan inom mig är så otroligt skön och stor, den fyller mig från topp till tå.
Det ända som saknas nu är en ny gaderob, men den hoppas jag på att bli inhandlad i mitten av februari (Ullared med syster ;) och efter att det är allting klart.

Men nu ska jag nog hoppa in i en lång varm dusch och hoppas på att Dexter blir färdig, så jag kan börja kolla på serien som alla säger är så bra.

God natt alla, för nuhör ni inte mer från mig idag.

kväll 19 januari

Ja nu sitter jag här igen och har ganska så tråkigt.
Jag följde aldrig med hem till Sissi och städade vilket jag ångrar lite :/ Me men, träffar ju flickorna i skolan imorgon.
Sen dom gick så har jag pratat med Lama i telefon och bestämde att jag skulle upp till henne imorgon med Ida och sen ska vi träffas i helgen, utanför sjukhusmiljö för första gången sen jag vet inte när.
Sen har jag lagat mat till matlådan imorgon, det har nämligen spenderats lite för mycket pengar på ute mat och fika bland annat det senaste.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, det finns ju inget bra på tv heller. Knepigt!
Men ni får väl ha en trevlig kväll!

19 Januari 2010

Sicken soft skoldag det ändå har varit idag. Vi började med att hela förmiddagen diskutera i grupper om olika erfarenheter vi har varit med om.
Sen var det lunch och i en timme, efter det har vi gjort några uppgiften sen slutade vi vid 14. GÖTT!

efter skolan så följde flickorna två med mig hem och här sitter vi och spelar GH. Snart så ska vi nog iväg och flyttstäda Sissis lägenhet så hon kan bli av med den någon gång :)

På lördag så är det bestämt nu en Girls Only kväll hos sissi med vin, Wii och mat. Det roliga är att en gammal klasskompis förhoppningsvis kommer som känner Sissi, ska bli rooligt att träffa henne igen.

Men nu slut på detta inlägget !!

Orkar inte riktigt

Nä, sitter mest här för att jag inte orkar hoppa in i duschen.
Har precis kommit hem från Nelly, vi tittade på Flicka som lekte med elden. Den var riktigt bra den med, nu är det ju bara att vänta till nästa kommer ut så man kan tanka den.

Men nu måste jag väl bli lite ren också, innan jag bäddar ner mig min nya säng :)

Natti natt alla!

18 Januari

Vaknade av att jag hadae ett obehagligt samtal att göra. Men det obehagliga samtalet blev ett väldigt bra saltal, så nu kan jag slänga det ur världen också.
Nu kanske det är min tur att ha lite tur :) Wohoo!
Dagens ord: LYCKA!

Idag så ska jag åka ner till skolan för att träffa upp Camälla, Sissi och Karro för att plugga. Jätte kuuul! Hmm.?!
Efter det så måste jag hem till mor för att vi ska flytta sängarhit och dit. Ännu roligare..!?
Och sist men inte minst så ska jag kolla på Flickan som lekte med elden. Måste det nu, såg män som hatar kvinnor igå och ojsan hoppsan va bra den var :)

Men nu borde jag hoppa in i en dusch så jag hinner, måste ju plockanur sängen och sånt med.

Ha det fint!

Pakeeeet!

Den här digitalkameran fast i svart är påväg hem till mig. Traderade hem den förra veckan. Hoppas att den är lika fin som den verkade i beskrivningen :S Höhö! Gav dock inte så mycket för den.

Så imorgon så får jag förhoppningsvis hämta ut två paket på MiniLivs, en med skolböcker och en med min efterlängtade kamera :D 


Nu så ska jag snart äta mat, idag blir det ugnsstekta grönsker (potatits, morötter och lök) som är "marinerade" i vitlök, färsk röd chili, salt och peppar och schnitzel med vitlökssmör :) Mums!

17 Januari 2010

Fasen va tiden går fort, det var ju jul nyss men nej. Nu är det mitten av Januari redan, snart är det väl sommar också :P

Gårdagen blev inte riktgit som planerad, ingen bio och ingenutgång. Vi satt hemma och mös istället, det var riktigt trevligtdet med.

Imorse vaknade jag av den underbgara kaffe-doften, kära syster hade gått upp och börjat med frukost och hon tog disken utan att jag bad henne. Shit! tänk om man kunde bo tillsammans med henne :P
Efter frukost gick vi ut på en lite promenix som slutade på willys och efter det åkte vi upp till a6. Jag fick faktiskt med ett par rysligt billiga byxor hem, dock är jag inte riktigt säker på dom än, men men.

Efter det åkte jag hem och nu sitte jag här med nypåsatta lösnaglar, är lite ovant och skriva med dom, jag som aldrig har "naglar" i vanliga fall.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag.. Igårkväll såg jag fram emot en lugn och skön dag i tv-soffan, men nu känner jag mig hyssat ensam tråkigt nog. Men och andra sidan så orkar jag inte ta tag i att ringa nån för sällskap heller, så jag får väl stå ut ;P

Imorgon blir det iaf plugg i skolan med Sissi, Camälla och Karro. Har inte en aning om vad det är för arbete(?) vi ska göra eftersom jag inte var i skolan i torsdags så det ska bli lite spännande. Haha!

Meeen, tråååkigt långt inlägg nu igen.
Ha det fint!

Kväll igen

Nej Camilla det bidde ingen utgång idag. Vi hade helt enkelt inte lust, vi har suttit hemma framför tv, tjötat och druckit vin. Lika trevlig det som att vandra ut i discomörkret.

Nu ska jag snart gå och nana, det bidde inte så mycket sömn inatt av någon konstig anledning. Men så är det ibland.

Ha en mycket trevlig fortsatt kväll och natt!

16 januari 2010


Systrar Laurin

Det blir ingen Avatar idag, fimen var mer poppis fortfarande än vad vi trodde. Nu när vi skulle gå in och kolla/beställa biljetter så fanns det bara 1 plats kvar.
Så vi får se hur det blir, det verkar som både jag och Emma är hyffsat sega idag så det var kanske bara skönt att det inte blev bio. Nu blir det nog bara lite vin istället och en liten utgång kanske :)

Nu sitter vi eller jag sitter och Emma har intagit soffan och myser lite, tjötar. Jag känner att jag borde hoppa in i en dusch inom snar framtid med. Men än sålänge är det ganska ansträngade.

Jaja, sluttjatat för denna gången.

Hehe!

Riktigt rolig kväll igår minsann!
Nog för att jag faktiskt lyckades att hålla mig hyffsat nykter, men har man en redigt dragen polare som drev med en stackars ännu fullare kille på dansgolvet kan ju inte gå fel. Haha! Det roligaste på länge!
Tack för en sjukt rolig kväll igår Ida och Nelly

   
Fina flickor :)
Det är förresten för er som har kommeterat och så menar jag, den svarta grejen jag har på mig med vita prickar som är Emilios :P Höhö!


Men nu ska jag ut och ta en luring innan syster Emma kommer med kina mat till oss..
Idag är ju nämligen dagen Emma ska lämna den trygga vardagen i skogen och bege sig in till stan för att "röja" med sin lillasyster för första gången på flera massa många år.
Önska oss lycka till :)
Det ska bli så roooligt!!

Dance all night!

Jao, det blir utgång en fredag som denna också :)
Är på sånt lysande humör så det säkert lyyser om mig känns det som. Haha! Och är man på sånt humör så kan man ju inte inte gå ut liksom.
Även om jag faktiskt ska försöka hålla mig huffsat lugn för systers skull. Vi ska ju ha mys/ut/bio dag imorgon. Det är dags för att dra med henne ut igen, hon har ju liksom inte varit ute på "krogen" på 3 år typ, så nu är det minsann dags!

Nu sitter jag och väntar på att Nelly ska komma tillbara och att Ida och Nilla ska komma hit. Ida och Nilla kan jag nog vänta på ett tag till eftersom min kära Ida inte är snabbast i stan :P Hihi! Men Nelly kommer inom 5 min så det är lugnt. Jag har dock pinsamt nog (det är sånt här man inte ska erkänna och så men men) ha på mig hennes 3 åriga sons skjorta idag, visserligen mer som en väst men ändå. Den är bara lite tight över axlarna annars sitter den som ett smäck.

Nu känner jag att jag inte ska skriva nåt mer, detta börjar nog likna ett sånt där inlägg som man aldrig som läsare läser för att det är tråkigt lång :P

Men ha en superbra kväll, för det ska jag minsann ha. Kvällen kan bara bli bättre om en eller två vissa personer kommer ut, men vi märker hur det blir med det.


 
Ylva Nelly, Ylva Ida

15 Januari

Finare vänner kan man inte önska sig
Ni vet vilka ni är och vilka jag syftar på, ni har betyder så himla mycket!

Idag ska jag i vilket fall först upp till a6 - bolaget med Nelly. En flaska vin till kvällen/dagen höhö :)
Sen så ska jag hem, försöka göra en läxa som ska mailas in idag utan att ha boken till det ämnet, kan bli hyffsat knepigt. Ylva löser allt (?)
Efter det blir det stoooorstäd i lägenheter, syster Emma kommer ju imorgon och så då måste det vara tipp topp rent och illaluktande fritt.
Och efter det eller samtidigt med storstädet så blir det vin med Nellsson. NICE!

Men nu ska jag sminka mig lite och sånt strunt, måste ju se lite acceptabel ut.. Eller..? Haha!
Flumm varning på hög nivå idag kan jag meddela, inte konstigt när allt går som smort :D 
Ha det underbart!


Bild på mig och Nelly förra våren tror jag, nice var det i vilket fall :)♥
Den ända bilden som fanns på mors dator typ :P

14 Januari

Oj oj oj, vilken lång och kostig dag det har varit idag. Mycket har hänt och skett, men allt har gått prima. Mår som en prinsessa nästan :P Haha. Kanske inte som en prinsessa, men bra mår jag iaf :)

Men nu ska jag återgå till tv:n och antikrundan, det är nämligen vad som visas på mors tv, inte det bästa kanske. Men det duger.

Ha en fin kväll :) Och som sagt för er som undrar, jag mår bra :D

Oooooaaaah!

Vad jag vill skriva av mig som jag alltid gör på bloggen, men nu är det för privata grejer det handlar om så det går inte.. BLir lite halvgalen faktiskt!

13 januari

Sitter i skolan nu för första gången på sjuukt länge. Det känns väldigt konstigt, oseriöst på något sätt. Men och andra sidan, men våran klass kan det ju inte vara på nåt annat sätt :P Haha!
Läraren som vi har nu kunde ju dock varit mycket bättre, men men. Det är "bara" 5 veckor vi komer att ha henne.

I eftermiddag så ska jag hem till mor och sova där. Ska med henne på lite ärenden i morgon så det är smidigast så.

Men nu ska jag springa in till klassrummet igen för att vi börjar.

Ha en rövbra dag!

12 januari

Skulle ju ha varit i skolan idag, men så blev det icke. Vaknade med en sjuk huvudvärk som jag kände att jag inte klarade av. Och glad är jag väl över det, skoldagen hade inte varit så rolig vad jag har hört :P

Men iaf, efter att ha sovit ett par timmar till så gick jag upp, gjorde iordning mig(??) klädde på mig lite iaf. Gick över till Nelly för att hon skulle hjälpa mig tt handla.
Vi gick och handlade och blev den värst/bästa storhandlingen på länge, fan va gött att få hem lite mat ige :D Dock var det inte lika roligt att dra med willys-kundvagnen hem i snön. Tur att Nelly var med, annars hade jag nog fan i lyckats.

När jag hade kommit hem, ätit och degat lite så kom Camälla och SissiSnopp förbi, mycket trevligt. Länge sen jag umgicks med mina brudar. De berättade att jag inte hade missat så mycket dag ändå så det gjorde inte så mycket.

Nu vet jag iaf schemat jag kommer att ha de närmsta 5 veckorna. Tis och tors går jag 9-15 och onsdagar går jag 9-16. Mer än vad jag trodde, men det går nog bra ändå. Får ju 2 dagars extra helg varje vecka :)

Men nu ska jag snart skälja ur hårfärgen ur håret, det blev ju inte så bra sist så jag kände att jag behövde göra om det.

Sen blir det such jag tiiidig läggning för att orka upp till skolan imorgon.

Jo förresten, vann en aktion på tradera idag. Så snart kommer det en digitalkamera hem i brevlådan :D Wohoo!

----

Kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe kaffe
MUMS!!

11 Januari

Idag är det två dagar kvar till att allvaret börjar igen. Känns lite bra på ett sät faktiskt att börja skolan igen. Komma igång med ordentliga rutiner osv. Plus att mina kära klasskamrater är ganska så härliga:)

Idag så ska jag och Nelly iaf ha städdag, vi börjar hemma hos henne och går sen vidare hem till mig, jag har en dundertvätt som jag måste ta tag i. Sen måste jag få ut min trasiga spegel ur lägnheten med.


  
 
Vi har faktiskt ofta hyffsat kul :)



Men nu ska jag göra mig iordning det sista innan nelly hör av sig så jag kan ta mig dit.
Är det extremkallt ute idag?!

!= - =! - !=

Har varit hos iida nästan hela dagen, mycket trevligt. Vi har spelat Guitar hero och Rockband och drckit te :) Synd bara att jag glömde ta med den andra gitarren hem som jag skulle fått låna, men men. Får ta det en annan dag.

Nu sitter jag mest och väntar på att punka-galningarna Nelly och Mille ska komma in igen så jag kan springa över till henne och diska. Det var dealen på att hon följde med ut i fredags, att jag skulle diska hennes disk alltså :P jag var lite osäker på om det, men nu i efterhand vet jag attdet är värt de.

Meeen, nu nåt kul som jag inte riktigt inte vet vad det är än.

10-01-10

Ylva har sovit hos mor natt, årkade inte riktigt åka hem efter Robinson igår. Jag var så sjukt trött så jag somnade väl strax efter 22.
Men snart så ska jag hem igen och duscha, mitt hår är som ett fågelbo nu så det är väl dags :P
Sen idag ska jag nog leka med Idisen, har för mig att jag sa det till henne igår. Hihi! Ska hem till henne och kolla deras "nya" lägenhet, har dock lite ångest för det. Vad jag har hört så är den sjuukt fin. Nyrenoverad och sån skit, kommer antagligen bli lagom avis.

Men jag skriver nog nåt kul senare, lovar inget. Men kanskii:)

9 Januari

Nu börjar jag bli lite smått människa igen efter en ap rolig kväll på Olearys med Nelly igår. Det var verkligen evigheter sen jag var ute, hade nästan glömt hur det var.
Dock så var det ganksa så folktomt ute igår, men det fick gå bra ändå.

Men nu hade jag tänkt att äta lite mat och fortsätta ligga på soffan.

Beslutsångest :S

Jag vill ut idag.. någon mer? Men..

-Antingen följer jag med Camilla till hennes kompis och dricker lite, men hem hyffsat tidigt. Alltså ingen utgång eller nåt.
-Eller så väntar jag på Nelly och hoppas att hon blir sugen på att dra ut.
-Och dt sista alternativet är att hoppas att någon annan vill dra ut.

What to dooo?!

8 Januari

Vaknade för ett tag sen, huvudvärk! Inte roligt alls, men nu har jag ätit lite och hoppas på att det kommer att gå över. Jag ska nämligen hem till Camilla här sen när jag är klar.

Har inte så mycket mer att säga faktiskt..

punkt punkt punkt

...Jag är inte den som brukar ta åt mig i onödan, men fan, den gjorde faktiskt ont...

7 Januari kväll

Kom hem från Alma för ett tag sen, säger baraen sak; Shit! Hon är så jävla grym!
Det var lika trevlig som vanligt att vara där uppe, ett himla massa tjöt från alla håll. Sen blev vi bjudra på Ryhovs hemmagjorda veggopizza, dock var det ju massa äckliga sliskiga champinjoner på som jag fick pilla bort men det var hyffsat gott ändå.

Nu skulle jag ju egentligen gått över till Nelly, men deras handel drog ut väldigt på tiden och hon skulle prata massa med Mia med så jag tyckte att det bidde lite sent.
Så nu sitter jag här själv och degar loite i soffan. Funderar på vad jag ska underhålla mig med. Break-Up är ju visserligen på tv och den är ju ganska bra, men det är inte roligt att titta på film själv länge :/
Yeye, får väl gå och nana tidigt sen eller nåt, jag är ju ganska trött.

Ha det underbart!


kom ju på en sak, skulle ju svara på en kommentar:
Linn om Ganska skönt :):
Jag tar åt mig, ah eller, Jag är sämst på att höra av mig, men du finns ofta i mina tankar ylva ! Saknar dig varje dag när jag sitter på jobbet ! hoppas du vet att jag tycker om dig :)

Svar:
Tänker på dig massa med Liinus.. Måste ses snart tycker jag. Jag harhaft lite mycket det senaste, därför jag har varlit lite dålig :P Men ring eller messa mig, har nog inte ens kvar ditt nr efter att jag har bytt mobil :P


 

7 Januari 2010

Tjenis penis!
Nu sitter jag hos mor och väntar på att hon ska komma hem, annars har idag varit en nästan heldag med min kära Nelly. Härligt att ha börjat umgås med min lilla gris igen, saknat henne.

Efter att ha varit hos mor ett tag så ska jag åka upp och möta Ida för att titta förbi Lama en sväng, shit va längesen det var jag va uppe hos henne nu. Dåligt samvete-långtid.

Och efter att jag har varit där så ska jag hem till Nelly igen för att umgås med henne och Mia, nice!

Annars så har det varit en omtumlande dag, fått mycke gjort och så. Det är så härlig att få saker och ting avklarade och att allt gick som det skulle :)

Men nu sksa jag in på facebook och roa mig med mitt kära farmville och sån skit innan mamma kommer.

Hare fint!

Hohooo 6 Januari 2010

Nu kom jag upp ur sängen för tja, en kvart sen. Sov läänge idag och guuu va skönt det var.
Men nu sitter jag mest och väntar på att Pernilla ska ringa, ska ju leka med den fisen idag :) Ska bli roligt!

Har ingen större lust att skriva mer nu så jag gör inte det..

Ganska skönt :)

Jag är så tacksam för folk i min närhet, även om jag är den sämsta i hela världen på att höra av mig så tycker folk om mig ändå. De vet att jag faktiskt är sämt i världen på det, det är inget illa menat mot er, det är bara sån jag är.
Jag skriver detta i lite försvar eftersom jag som skriver är super duper pålig på att höra av mig.
Visst, just nu är det väldigt mycket och ahr varit hela julen så har inte varit så sugen på att höra av mig till någon förutom mamma typ :P
Men så ni vet kära vänner, jag bryr mig även om mitt nr inte kommer upp på er mobildisplay lika ofta.

:) Saknar er iaf, eller några speciellt och jag hoppas att ni tar åt er lite extra :D :P

-12 grader :O

Det är ganska kallt här ute i skogen. Synd bara att kölden inte bara håller sig utomhus hemma hos Emma och Perre. Här får man gå runt med massa dubbla strumpor och sockar, men det är ganska så mysigt ändå.

Nu har vi precis kommit in från en tur i puklabacken som tyvärr inte blev lika lång som vi hade hoppats på. Någon blev lite arg som smittade av sig till en annan så det var inte så roligt :P

Men nu ligger Markus och Elliot och vilar och vi ska börja med maten, idag serveras Tacogratäng. Inte helt fel det inte :)

Men jag ska väl ta och hjälpa till, något måste man ju göra för att betala mat och husrum för en natt :P

Ha det underbart i kylan!

Skogen

Nu sitter jag här i skogen och attans va skönt det är :) Lung och skönt förutoim en vilding till Markus då förstås.
Snart så ska vi ut och åka pulka en sväng innan vi går och möter Perre av någon konstig aledning :P Det är väl skönt att gå en promenad..(?) Det vet jag ju inte riktigt om jag kan hållla med om, men vi får väl göra ett försök iaf och se hur det känns:P

Sen blir det hem och äta.. Rotmos och fläsklägg (?) Ytterligare ett frågetecken, fläsklägg. Rotmos är ju gott men det andra vet jag inte. MEn som sagt, har man aldrg testat så får man ju göra det. Emma lovade mig att vi kunde steka upp n¨gra köttbullar också, sicken tur :P

Men nu ska jag väl vara lite social igen, Markus skriker efter uppmärksamhet.

4 Januari 2010

Nu bär det snart iväg ut i skogen till Emma, Perre och barnen. Rooligt, synd bara att jag har sovit jävligt dåligt inatt så jag är sjukt trött. Men men, jag vaknar väl till här snart hoppas jag på:P

Har inte så mycker mer att skriva.
Så ni får väl ha en trevlig måndag :)

tummen ner för HM

Nu är jag hemma igen, eller har vairt ett tag. Jag har till och med hunnit att laga mat och ätit, mumsigt gott var det :)

Det var  mysigt att träffa Stine igen, det är alldeless för långt emellan gångerna vi ses tycker jag. Men det är ju inte så himla lätt, hon bor i skåne..
Vi var ju uppe på A6 för att jag ville köpa upp mitt presentkort på hm.Men efter att ha lackat på Hm ett par gånger för att de inte ha några kläder jag jag vill ha, så fick jag med mig 2 bas toppar och 2 par leggins med mig hem.

Så nu sitter jag mätt och belåten i soffan med en jobbigt kelig katt iknät, han vill liksom va i mitt ansikte helst :P Men han är ganska söt ändå faktiskt.


Imorgon så ska jag, mamma och Karin åka ut till Emma och Perre på förmiddagsfika och jag ska stanna över natten. Det är så himla mysigt där ute, dom bor liksom mitt ute i skogen, ingen trafik, inga råslättbor. Så imorgon blir det till att åka pulka med Markus och sånt mys mys.

vad jag ska göra nu  vet jag inte riktigt, detblir väl inget speciellt tror jag.

Havit nice!

uppdatering..

Nu har frukosten hamnat i magen och oj va gott det var. Ätit så mycket så det känns som att jag kan rulla fram :P

Men Camilla messade och sa att hon inte orkade upp till A6 med mig :(. Men sen fick jag tag på Stine istället och hon ville följa med upp. Så jippie! Jag får träffa Stine innan hon åker ner till skåne igen. Wohoo :)
Så nu sitter jag och väntar på att hon ska höra av sig så jag kan bege mig upp till a6 och möta henne.

Sitter och lyssnar på Winnerbäck och drömmer mig tillbaka ett par år.
Göteborg, Ida, Alma, Winnerbäck <3 Fasen va roligt det var den helgen!
När vi stog utanför konserten och jag kom på att jag hade glömt min biljett och fick åka spårvagn hem till Fiip helt själv. Shit! Hajjar inte hur jag vågade det. Men göteborgare är ju snälla i allmänhet så jag fick lite hjälp påvägen :)

3 Januari 2010

God morgon alla :)
Jag sov lääänge idag, ända fram till 11. Det var sköönt!
Idag blir det A6 med Camilla för att köpa upp mitt presentkort, lite nya kläder i gaderoben är ju aldrig fel :) Plus att det känns som att det vore evihetersen jag träffade Camälla, så det ska bli redigt nice.

Efter det blir det till att vinka av Jeppe, han åker ju ikväll.
Vad mer sen har jag inte en aning om, kanske lite mys hos nelly. Vem vet?

Men nu så ska jag äta frukost, en bamsing till frukost blir det idag med yoghurt mackor och juice. Mums! Är så himla glad för att jag har lyckas börja äta frukost, det är ju faktiskt himla gott:)

Men men, ha en underbar dag.. Solen skiner vettja så det kan ju knappt bli bättre.

Heejdoo!

2 januari 2010

Det känns konstigt.. 2010 det känns inte som det har blivit ett nytt år. Inte konstigt med tanke på omstädningheterna. Denna julen och detta nyåret kanske inte har varit det bästa. Men det är ju bara hoppas på att 2010 blir bättre än 2009 slutade.

Annars så har jag som sagt inte gjort så mycket idag, dammsög hela lägenheten, har ätit lite sen har jag mest legat i soffan framför tv:n med datorn iknät.
Nu funderar jag på att åka upp till a6 en sväng och köpa upp mitt presentkort på HM. Är lite sugen på att hitta på nåt, men frågan är ifall bekväma Ylva kommer att lyckas att ta sig upp ur soffan ändå :P

Ikväll är det någon bra film på tv har jag för mig, någ häxa som inte vill va häxa fim, gillar sånt, vad sånt nu innebär :P

Nä, nu skriver jag ju bara massa strunt ska väl ta och göra nåt kanske.. Hmm.. Vi får se hur det går med det.

En sak är säker iaf..

.. Jag vill ha Sommar!

   
   

2 januari 2010 - Listan

1. Gjorde du något i år du aldrig gjort förut? börjat läsa till undersköterska
2. Höll du några nyårslöften? hade inga, man mår så dåligt när man inte kan hålla dom ändå :P
3. Blev några av dina vänner föräldrar i år? Ja, det är ett par stycken som bidde det :)
4. Dog någon nära? Min älskade Tarzan
5. Vilka länder besökte du? Sverige och Skåne
6. Är det något du saknar år 09 som du vill ha år 10? Utlandsresa bland annat
7. Vilket datum kommer du alltid minnas? 
ar var din största framgång 09? Att det faktiskt har gått bra i skolan
9. Största misstaget? Hemlis
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja min stressmage är ju nu ett faktum. Men den ska jag göra något åt 2010
11. Bästa köpet? Hum?!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Att åka till Jeppe
13. Gjorde nånting dig riktigt glad? Mycket, Jag blev ju tillsammans med jeppe och Alice fick ju min bror som pappa  och Elliott fick min syster som mamma=)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 09? Det är många olika
15. Var du gladare eller ledsnare i jämfört med tidigare år? Det ligger nog på samma nivå
16. Vad önskar du att du hade gjort mer? Partajat
17. Hur tillbringade du julen? Med min familj
18. Blev du kär i år? Japp
19. Favvo program på TV? Jag tittar på det mesta, är en såkallat tv-nörd elelr soffpotais :P
20. Största musikaliska upptäckten? Jadu..
21. Årets bästa film? Jag vill säga Avatar men jag har inte sett den än. Annars så är det nog nya haoop potter och Twilight 1 och 2
22.  Finns det något som hade gjort ditt år bättre? Antagligen
23. Hur skulle du beskriva din stil år 09? Nä, jag har so vanligt ingen stil. jag kör lite blandat :P
24. Vad fick dig att må bra? Det var mycket, men framför allt Jeppe och Mamma
25. Vilken kändis var du mest sugen på? Robert Pattinson, finns det något annat alternativ?
26. Vem saknade du? Jeppe när jag inte träffade honom
27. De bästa nya människorna du träffade ? Mina kära kallkamrater och Jeppe
28. En värdefull läxa du lärt dig i år? De flesta läxorna i Medicinsk Grundkurs ;P
29. Citera en sångtext som beskriver ditt år 2009? Det vet ja inte duu

2 Januari idag då..
Har precis varit iväg med mamma och köpt kattmat och nu ska jag ta en macka och sen sätta igång med att dammsuga mig lägehet. Granbarr överallt - Jag hatar det!!

Hare fint!

Ylva V Laurin

Ingen big deal

RSS 2.0